Sofidienst BVBA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Sofidienst BVBA
Private companiesLegal Services • Sofidienst BVBA

Contactgegevens Sofidienst BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sofidienst BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sofidienst BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Provinciebaan 287; 9620; Zottegem (Velzeke-Ruddershove), België

Telefoon (phone): 09 360 29 69 (+32-09 360 29 69) 09 360 29 69 (+32-09 360 29 69)

Fax (fax): 09 360 99 94 (+32-09 360 99 94) 09 360 99 94 (+32-09 360 99 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sofidienst BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sofidienst BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sofidienst BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sofidienst BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sofidienst BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sofidienst BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sofidienst BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sofidienst BVBA
Products information Sofidienst BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04207183837
Ondernemingsnummer: 5813110351
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 141,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Sofidienst BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sofidienst BVBA
(Get full report from official database of BE for Sofidienst BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sofidienst BVBA
Addition kinds of activities for Sofidienst BVBA

20999909. Honing, gespannen en gebotteld | Honey, strained and bottled
38250221. Radar testinstrumenten, elektrisch | Radar testing instruments, electric
38260108. Polarigrafische apparatuur | Polarigraphic equipment
62119902. Wederzijdse fondsen, verkopen door onafhankelijke verkoper | Mutual funds, selling by independent salesperson
76220103. Openbare adres systeem reparatie | Public address system repair
95120203. Wind en water erosie controle agentschap, overheid | Wind and water erosion control agency, government

Werken bij Sofidienst BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sofidienst BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sofidienst BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sofidienst BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende personeelsdienst tijdelijk (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Personeelsadministratie Loonverwerking Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie en subsidies Schadegevallen verwerken

  • CNC operator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in Arendonk, regio Turnhout, zijn wij op zoek naar een CNC operator hout. Ze zijn een gevestigde waarde in de Kempen en zijn uitgegroeid tot een grote naam in de bouwsector. Takenpakket: Bedienen van CNC machines Bewerken van deur - kassementen en binnendeuren aan CNC machine Frezen van slotgaten uit deuren en dagstukken CNC-programma's opstarten - lezen van werkopdrachten Gereedschappen instellen

  • Winkelmedewerker Bakkerij Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Destelbergen. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • enthousiaste thuishulp / poetshulp Heist-aan-zee (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Denderbelle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERBELLE)

    Regio: DENDERBELLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Boekhouder AY - regio Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Unique Finance

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever in de regio Aartselaar zijn we op zoek naar een dynamische boekhouder AY. Je komt in een team van boekhouders waarmee je nauw samenwerk terecht . Daarnaast ondersteun je de Chief Accountant bij verschillende boekhoudkundige taken. De volgende taken worden deel van jouw takenpakket; Je verzorgt de voorbereiding van de maandelijkse financiële rapportages. Je staat in voor de maandelijkse voorbereiding, de controle en het indienen van de Belgische en Luxemburgse BTW-aangiftes en intrastat-aangifte. Je doet de voorbereiding en de aanlevering van info mbt interne en externe audit. Je voert de investering- en structuurenquêtes uit en verzorgt de maandelijkse prijsenquêtes. Je ondersteunt het team bij verschillende administratieve taken (ondersteuning credit control, indiening Belgische BTW aangiftes, nakijken van boekingen, klassement van dossiers, labeling ... ).

  • Confectiemedewerkers (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de productie van zonwering zijn wij op zoek naar machineoperatoren. Na een opleiding van 1 jaar, waar je alles leert van de snijbewerkingen, lasbewerkingen, tot en met eindcontrole, krijg je je post toegewezen. We zoeken dus mensen die heel goed met de handen kunnen werken maar tevens ook metrisch en ruimtelijk kunnen denken. Je zal de “stiel” in het bedrijf zelf leren, zodat je na de opleiding zelfstandig van A tot Z een doek kan confectioneren.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Logopedist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Cocon

    Type: Zelfstandige activiteit

    CoCon, een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Sint-Niklaas is op zoek naar een nieuwe collega logopedist. In onze groepspraktijk werken we met 4 kinder-en jeugdpsychologen, 3 psychologen voor volwassenen, 1 relatie-en gezinstherapeut en 1 logopedist. We zijn op zoek naar een logopedist met kennis van leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie). Zowel diagnostiek als therapie is een belangrijk onderdeel van de job.

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

  • HULPKELNER (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: INCONTRI

    Type: Flexijob

    Je helpt bij het opdienen van de gerechten. Je doet de mise-en-place van de zaal, je zet ze op orde en je dekt mee de tafels. Je ontvangt de klanten, stelt hen gerechten voor, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert mee de gerechten.

Zoek naar antwoorden van Sofidienst BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Sofidienst BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sofidienst BVBA. Laat een reactie achter voor Sofidienst BVBA. Sofidienst BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sofidienst BVBA. Leave a respond for Sofidienst BVBA. Sofidienst BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sofidienst BVBA op de google maps. Adres en contacten Sofidienst BVBA
Location of Sofidienst BVBA on the google maps. Address and contacts of Sofidienst BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Sofidienst BVBA Sofidienst BVBA: DE CAIGNY | Cassalette E. | De Pastorie | TUYTSCHAVER | Autre Cuisine (L')

Other related companies as Sofidienst BVBA: DE CAIGNY | Cassalette E. | De Pastorie | TUYTSCHAVER | Autre Cuisine (L')

Sofidienst BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sofidienst BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04207183837. Het bedrijf Sofidienst BVBA bevindt zich op het adres: Provinciebaan 287; 9620; Zottegem (Velzeke-Ruddershove). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 141,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Sofidienst BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sofidienst BVBA is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sofidienst BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sofidienst BVBA, openstaande posities, locatie van Sofidienst BVBA op de kaart.

Sofidienst BVBA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sofidienst BVBA, company assigned to the tax number BE04207183837. The company Sofidienst BVBA is located at the address: Provinciebaan 287; 9620; Zottegem (Velzeke-Ruddershove). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 141,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bookkeepers. Products created in Sofidienst BVBA were not found.
The main activity of Sofidienst BVBA is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Sofidienst BVBA is not available. You also can look at reviews of Sofidienst BVBA, open positions, location of Sofidienst BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sofidienst BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sofidienst BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sofidienst BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sofidienst BVBA, employees, financial statistics.