Fecidi Drinks BVBA

Contactgegevens Fecidi Drinks BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fecidi Drinks BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fecidi Drinks BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 86D; 3290; Diest, België

Telefoon (phone): 013 32 14 52; 013 77 11 64; 013 77 73 94 (+32-013 32 14 52; 013 77 11 64; 013 77 73 94) 013 32 14 52; 013 77 11 64; 013 77 73 94 (+32-013 32 14 52; 013 77 11 64; 013 77 73 94)

Fax (fax): 013 32 14 52; 013 77 83 42 (+32-013 32 14 52; 013 77 83 42) 013 32 14 52; 013 77 83 42 (+32-013 32 14 52; 013 77 83 42)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fecidi Drinks BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fecidi Drinks BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fecidi Drinks BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fecidi Drinks BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fecidi Drinks BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fecidi Drinks BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fecidi Drinks BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fecidi Drinks BVBA
Products information Fecidi Drinks BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09993133544
Ondernemingsnummer: 3928405761
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 422,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Fecidi Drinks BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beer and ale - Dealers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fecidi Drinks BVBA
(Get full report from official database of BE for Fecidi Drinks BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fecidi Drinks BVBA
Addition kinds of activities for Fecidi Drinks BVBA

291105. residuen | Residues
679200. Olie royalty traders | Oil royalty traders
873302. Niet-commerciële sociale onderzoeksorganisatie | Noncommercial social research organization
07520204. Schuilplaatsen, dier | Shelters, animal
20260108. Melk, ultrahoge temperatuur (lang leven) | Milk, ultra-high temperature (longlife)
23230000. Kleding van mannen en jongens | Men's and boy's neckwear
23699905. Speelpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Play suits: girls', children's, and infants'
28340401. Antihistaminepreparaten | Antihistamine preparations
35799912. Tijd klokken en tijd opname apparaten | Time clocks and time recording devices
50750106. Condenserende eenheden, airconditioning | Condensing units, air conditioning

Werken bij Fecidi Drinks BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fecidi Drinks BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fecidi Drinks BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fecidi Drinks BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior bachelors voor hoofdzetel bank (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Start People Call Brussels /Bruxelles

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je recent je bachelordiploma behaald en wil je graag je carrière in de bancaire sector starten? Solliciteer dan snel! Voor een grote bank zijn we op zoek naar verschillende young graduates om als administratief medewerker op departementen zoals Sales, Marketing, Budget control, Legal, Collections etc. te werken. In principe start je als tijdelijke medewerker voor +- 1 jaar, maar indien je goed werk levert, zijn er zeker mogelijkheden om nadien andere functies te bekleden. Uit ervaring is gebleken dat heel wat tijdelijke medewerkers uiteindelijk een vast contract hebben gekregen.

  • Verkoopmedewerker winkel Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een verkoopmedewerker is verantwoordelijk voor volgende taken: ?Je produceert traiteurproducten zoals salades kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes blinde vinken? ?Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. ?Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. ?Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. ?Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. ?Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Planner/project-coördinator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Plannen en organiseren van de buitendienst (zeer wisselende planningen, rekening houden met klanten, wijzigingen,...) - Werfbezoeken. Ter plaatse inschattingen maken van de werken - materialen bestellen bv hoogtewerker,... - veiligheid van de werken bepalen,... - techniekers informeren over de werken, de nodige materialen,...

  • Glasvezelblazer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma met verschillende mogelijkheden zijn wij op zoek naar een glasvezelblazer. Heb jij een technische achtergrond? Ben je graag aan de slag in de buitenlucht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als glasvezelblazer/grondwerker zal bestaan uit: Het vervoeren van materialen zoals een compressor, blaastoestel, ... Het machinaal blazen van de glasvezel door buizen Het opstellen van de nodige signalisatie Het uitvoeren van kleine grondwerken zoals het openmaken van een put Je zal tewerkgesteld worden in de regio Mechelen - Antwerpen - Brussel

  • Merchandiser (ROUBAIX)

    Regio: ROUBAIX

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant actief in de grafische sector, met hoofdzetel in Roubaix is Konvert Office op zoek naar een Merchandiser (m/v). Onze klant is op zoek naar een tijdelijk medewerker voor 1 à 2 maanden om klanten in België en Wallonië te bezoeken en hun onderhoudsproducten voor de grafische machines voor te stellen en te demonstreren.

  • LESGEVER KLEUTEROMNISPORTKAMP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een omnisportkamp aan kleuters van 29- 31 oktober 2018 (8:30-12:00/12:45-17:00) in Oostende zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

  • Personal Trainer in Fitness (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Vaste Job

    Scava.be is actief in de verkoop van 'fitness en Wellness' producten en zijn op zoek naar een personal trainer die onze klanten kan begeleiden in het maken van de juiste oefeningen en hen op gang zet met een aangepast trainingsschema. Je bent het uithangbord van ons bedrijf en onze klanten zien in jou het perfecte voorbeeld. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Naast het geven van groeplessen en workshops, geef je de klanten ook een persoonlijk voedingsadvies. Extra troeven zijn mogelijks jouw commerciële vaardigeheden, waardoor je ook de juiste accessoires of fitness toestellen kan verkopen en/of aanbevelen.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DEBITEURENBEHEER (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: WEBHELP PAYMENT SERVICES BENELUX

    Type: Vaste Job

    ° Permanente follow-up klanten- en leveranciersrekeningen waarbij het opbouwen van een vertrouwensrelatie en een kwalitatieve dienstverlening fundamenteel is ° analyseren van problemen en het formuleren en implementeren van gepaste oplossingen ° onderhouden en uitvoeren van een proactief debiteurenbeheer

  • Project Assistent Commerciële Afdeling (Mechelen) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Willemen Groep

    Type: Vaste Job

    Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. Onze groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie bouwen we met 2.400 medewerkers aan prestigieuze projecten. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken wij de oplossingen van morgen. Met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Ben je op zoek naar een nieuwe, gevarieerde administratieve functie, dan hebben wij voor jou de ideale uitdaging in ons hoofdkantoor te Mechelen: Project Assistant Commerciële Afdeling (m/v) Functie Als Project Assistant ondersteun je de commerciële afdeling van Willemen Construct. Willemen Construct is een van onze aannemingsbedrijven in de business line bouw. We zetten als hoofdaannemer onze schouders onder tal van boeiende projecten: kantoren, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, scholen, … We starten telkens vanuit een totaalvisie op nieuwe projecten en hanteren daarbij de kernwaarden goede service, kwaliteit, beroepsernst en competentie. Bij al onze activiteiten stellen we de klant, de dienstverleners en onze medewerkers centraal, omdat zij samen het menselijk kapitaal vormen die het verschil maken. Een greep uit je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opmaak en het beheer van preselectiedossiers en kandidatuurstellingen voor nieuwe bouwprojecten; Je staat garant voor een piekfijne administratieve opvolging en reviseert alles dossiers op lay-out en inhoud; Je zorgt voor de input van prospectiegegevens; Je waakt erover dat alle nodige data (personeelslijsten, CV’s, relatiebestanden, attesten en certificaten,…) up-to-date staan; Je onderhoudt zorgvuldig de contacten met alle betrokken partijen (architecten, studiebureau’s,…) en overlegt met hen waar nodig; Je bent back-up voor de afdelingsmanager tijdens afwezigheden en springt in voor je collega’s waar nodig. Profiel Je beschikt bij voorkeur over minimum 5 jaren relevante ervaring in een administratieve functie; Affiniteit met de bouwsector is een pluspunt; Je bent een spontane en open communicator, administratief sterk en zeer nauwgezet; Je communiceert vlot in het Nederlands en Frans; Je weet van aanpakken, bent stressbestendig en zorgt voor een stipte naleving van de deadlines; Je bent een echte teamplayer, jouw enthousiasme en gedrevenheid werkt aanstekelijk. Aanbod Je komt terecht in een open bedrijfscultuur met tweerichtingscommunicatie, we hebben oog voor opleidingen en doorgroeipotentieel en bieden ruimte voor zelfontplooiing. Overigens mag je rekenen op een motiverend salarispakket.

  • chauffeur rijbewijs CE ( trekker - oplegger ) (GHISLENGHIEN)

    Regio: GHISLENGHIEN

    Bedrijf: VAN RIJCKEGHEM

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE ikv distributie voor Colruyt. Vertrek vanuit Halle of Ghislenghien. Dit kan starten om 04h 's morgens of 19h savonds. U werkt 1 zaterdag op de 2.

  • Bijverdienste weekend (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in Roeselare zijn wij op zoek naar een extra hulp tijdens het weekend. Je helpt de zaterdag en/of zondag met de afwas het materiaal, het klaarzetten van de bestellingen en allerhande taken. Daarnaast helpt u de bakker waar nodig.

Zoek naar antwoorden van Fecidi Drinks BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Fecidi Drinks BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fecidi Drinks BVBA. Laat een reactie achter voor Fecidi Drinks BVBA. Fecidi Drinks BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fecidi Drinks BVBA. Leave a respond for Fecidi Drinks BVBA. Fecidi Drinks BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fecidi Drinks BVBA op de google maps. Adres en contacten Fecidi Drinks BVBA
Location of Fecidi Drinks BVBA on the google maps. Address and contacts of Fecidi Drinks BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Fecidi Drinks BVBA Fecidi Drinks BVBA: AUGUSTE DAUNE | EXTRAZONE MOL | STANNY GUFFENS | VRIJE KLEUTERSCHOOL | DE RING

Other related companies as Fecidi Drinks BVBA: AUGUSTE DAUNE | EXTRAZONE MOL | STANNY GUFFENS | VRIJE KLEUTERSCHOOL | DE RING

Fecidi Drinks BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fecidi Drinks BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09993133544. Het bedrijf Fecidi Drinks BVBA bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 86D; 3290; Diest. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 422,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beer and ale - Dealers. Producten gemaakt in Fecidi Drinks BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fecidi Drinks BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fecidi Drinks BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fecidi Drinks BVBA, openstaande posities, locatie van Fecidi Drinks BVBA op de kaart.

Fecidi Drinks BVBA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fecidi Drinks BVBA, company assigned to the tax number BE09993133544. The company Fecidi Drinks BVBA is located at the address: Leuvensesteenweg 86D; 3290; Diest. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 422,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beer and ale - Dealers. Products created in Fecidi Drinks BVBA were not found.
The main activity of Fecidi Drinks BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Fecidi Drinks BVBA is not available. You also can look at reviews of Fecidi Drinks BVBA, open positions, location of Fecidi Drinks BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fecidi Drinks BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fecidi Drinks BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fecidi Drinks BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fecidi Drinks BVBA, employees, financial statistics.