EXTRAZONE MOL

Contactgegevens EXTRAZONE MOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXTRAZONE MOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXTRAZONE MOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAKENMAKERSSTRAAT 14; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14323515 (+32-14323515) 14323515 (+32-14323515)

Fax (fax): +32 (50) 157-52-62 +32 (50) 157-52-62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXTRAZONE MOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXTRAZONE MOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXTRAZONE MOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXTRAZONE MOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXTRAZONE MOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXTRAZONE MOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXTRAZONE MOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXTRAZONE MOL
Products information EXTRAZONE MOL

BTW identificatienummer (tax): BE06549194335
Ondernemingsnummer: 8707733154
Hoofdstad (capital): 586,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 787,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Disquaires Extrazone: CD.. Produits: 78 Tours,DVD,45 Tours,Vidéos,Minidisques,33 Tours,Cassettes,Vinyls,CD,CD-ROM Vierges. Type de Musique: Cabaret,Disco,Soul,Blues,Jazz,Trance,Rock,Pop,World,Country & Western,Classique,Drum ?n Bass,Acid House,Garage,Rap,House,Reggae,R&B,Hip Hop,Techno,Funk.

Product categorie (product category): Disquaires. Videosquare and Extrazone

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXTRAZONE MOL
(Get full report from official database of BE for EXTRAZONE MOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXTRAZONE MOL
Addition kinds of activities for EXTRAZONE MOL

1751. Timmerwerk | Carpentry work
3678. Elektronische connectoren | Electronic connectors
207700. Dierlijke en mariene vetten en oliën | Animal and marine fats and oils
344306. Voeringen / voering | Liners/lining
08310103. Ginseng verzamelen | Ginseng gathering
20769900. Plantaardige oliefabrieken, nec, nec | Vegetable oil mills, nec, nec
38250220. Pulse (signaal) generatoren | Pulse (signal) generators
39149903. Ecclesiastische ware, nsk | Ecclesiastical ware, nsk
82499904. Correspondentie school | Correspondence school

Werken bij EXTRAZONE MOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXTRAZONE MOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXTRAZONE MOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXTRAZONE MOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Supervisor productie Volvo Trucs 2 ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Toen begin de jaren 70 gezocht moest worden naar een definitieve vestigingsplaats voor de Volvo activiteiten, werd uit vele grootsteden zoals Rotterdam en Hamburg, gekozen voor Gent. Dit niet alleen dankzij de centrale locatie, maar ook vanuit het geloof in de Belgische know-how en competentie. Zo werd met trots in 1975 de nieuwe fabriek ingewijd in Oostakker, initieel met de bedoeling om enkel middelzware series te bouwen. Nog geen jaar later, kwam de beslissing om ook de zware trucks te bouwen in de Gentse binnenstad, wat tot op heden nog steeds onze specialisatie is. Met een productie van meer dan 35.000 trucks/jaar, aan een gemiddelde van 200 trucks per dag, is de fabriek de grootste truckassemblagefabriek in Europa. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productie proces. Je zorgt voor coachinh, aansturing en motivatie van je medewerkers zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Je coördineert en organiseert de activiteiten op een efficiënte manier zodat Flexibel ingespeeld wordt op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht voor het continu verbeteren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Tijdelijk Customer Service Medewerker (m/v/x) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan jij oproepen en e-mail vlot beantwoorden in het Nederlands & Engels? Streef jij naar een hoge klantentevredenheid? Dan ben jij wellicht de Customer Service Medewerker (m/v/x) die wij zoeken! Benieuwd naar jouw taken? Lees dan zeker verder! - Verwerken van outbound orders volgens de verschillende WMS systemen en procedures; - Behandelen van allerhande klantgerichte activiteiten; - Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders en zorgdragen voor een optimaal relatiebeheer met de klant tav operationele zaken met als doel de klanttevredenheid te verhogen; - Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; - Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden, rekening houdend met het belang van zowel de klant als de eigen organisatie; - Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijk gestelde vragen van de klant (leveringen, retours, transportproblemen, afwijkende condities, spoedorders, enz), na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan; - Het aanleveren van gegevens voor rapporteringen en KPI’s volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en).

  • Operator MIG lassen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van de LMP-tekening gaat de werknemer de nodige mallen, werktafel en het lastoestel gebruiken. Hij/zij staat in voor het lassen van inlasstukken en/of onderdelen op plaat en het lassen van geponste en/of geplooide platen m.b.v. werktekeningen (tot een afgewerkt product). Hij/zij voert kwaliteitsmetingen uit en verplaatst de afgewerkte halffabrikaten naar de volgende bewerkingszone. Occasioneel zagen, plooien en boren van de inlasstukken of het slijpen en puntlassen van delen. De operator werkt onder directe aansturing van de ploegbaas plaatbewerking en in samenwerking met de verantwoordelijke productieplanning, de kwaliteitsdienst

  • Administratief bediende hulpboekhouding (tijdelijk) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf uit de regio van Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding: Je staat in voor volgende taken: Alles i.v.m. bestellingen (bestelbon opmaken, orderbevestigingen opvolgen, controle facturatie, controle stock, …) Boekhouding (input aankoopfacturen) Nacalculatie stock + aankoopfacturen Contracten onderaannemers opmaken Forecast isolatie en eventuele andere materialen naar leveranciers toe Rapportering aankoop Algemene administratieve taken: klassement, telefonie,... .

  • Commercieel bediende m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een publiciteitsfirma gelegen in Lommel. Om hun team te versterken, zoeken wij een commercieel bediende. Je bent verantwoordelijk voor: • Opmaken van een prospectielijst; • Voeren van telefoongesprekken met mogelijke klanten; • Maken van passende voorstellen; • Uitbouwen van een professionele relatie met je klanten; • Opvolgen van de klantentevredenheid;

  • Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem. Onze klant, gelegen in Mollem, is marktleider in zijn sector. Ze zijn dringend op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V). De verantwoordelijkheden voor deze functie als Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V) zijn: Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de opvolging van klantendossiers van de plaatsingsdienst; Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en behandelt de klachten zeer nauwkeurig; Je staat in voor de controle en verfijning van bestelbonnen tot overdracht aan productie, magazijn en thuislevering; Je werkt nauw samen met de werfcoördinatoren voor de opvolging van de dossiers; Je staat in voor facturatie, factuurcontrole en opvolging van betalingen; Je staat in voor de administratieve verwerking van retours. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Beernem-Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp - DCO De Bron - Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Huishoudhulp dienstencheques Zwevegem - Sint Denijs en randgemeenten (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent zorgkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE REFUGE

    Type: Studentenjob

    Vzw de Refuge is op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die ons team wil versterken in het weekend en de vakantieperiodes. Job: Als jobstudent zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, ... Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je werkt nauw samen met verpleegkundigen en zorgkundigen.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFDELING LEUVEN

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Leuven, & Herent.

  • Kelner (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Ingredi Hotel-Brasserie

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zoeken wij een gemotiveerd, flexibel en dynamisch iemand die voor de bediening zal instaan. Je takenpakket bestaat uit : algemene barwerkzaamheden bedienen afruimen gasten in- en uitchecken aan hotelreceptie uitleg geven aan de gasten ...

Zoek naar antwoorden van EXTRAZONE MOL in sociale netwerken
Look for responds of EXTRAZONE MOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXTRAZONE MOL. Laat een reactie achter voor EXTRAZONE MOL. EXTRAZONE MOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXTRAZONE MOL. Leave a respond for EXTRAZONE MOL. EXTRAZONE MOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXTRAZONE MOL op de google maps. Adres en contacten EXTRAZONE MOL
Location of EXTRAZONE MOL on the google maps. Address and contacts of EXTRAZONE MOL

Andere gerelateerde bedrijven als come EXTRAZONE MOL EXTRAZONE MOL: DETHY CLEANING-SERVICE | WELLENS JEAN-CLAUDE | Vandepitte J | AUTO PATRICK | Bruning Karting

Other related companies as EXTRAZONE MOL: DETHY CLEANING-SERVICE | WELLENS JEAN-CLAUDE | Vandepitte J | AUTO PATRICK | Bruning Karting

EXTRAZONE MOL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXTRAZONE MOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06549194335. Het bedrijf EXTRAZONE MOL bevindt zich op het adres: LAKENMAKERSSTRAAT 14; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 586,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 787,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Disquaires. Videosquare and Extrazone. Lijst met producten zijn Disquaires Extrazone: CD.. Produits: 78 Tours,DVD,45 Tours,Vidéos,Minidisques,33 Tours,Cassettes,Vinyls,CD,CD-ROM Vierges. Type de Musique: Cabaret,Disco,Soul,Blues,Jazz,Trance,Rock,Pop,World,Country & Western,Classique,Drum ?n Bass,Acid House,Garage,Rap,House,Reggae,R&B,Hip Hop,Techno,Funk..
De hoofdactiviteit van EXTRAZONE MOL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXTRAZONE MOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXTRAZONE MOL, openstaande posities, locatie van EXTRAZONE MOL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EXTRAZONE MOL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXTRAZONE MOL, company assigned to the tax number BE06549194335. The company EXTRAZONE MOL is located at the address: LAKENMAKERSSTRAAT 14; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 586,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 787,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Disquaires. Videosquare and Extrazone. List of products are Disquaires Extrazone: CD.. Produits: 78 Tours,DVD,45 Tours,Vidéos,Minidisques,33 Tours,Cassettes,Vinyls,CD,CD-ROM Vierges. Type de Musique: Cabaret,Disco,Soul,Blues,Jazz,Trance,Rock,Pop,World,Country & Western,Classique,Drum ?n Bass,Acid House,Garage,Rap,House,Reggae,R&B,Hip Hop,Techno,Funk..
The main activity of EXTRAZONE MOL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EXTRAZONE MOL is not available. You also can look at reviews of EXTRAZONE MOL, open positions, location of EXTRAZONE MOL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXTRAZONE MOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXTRAZONE MOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXTRAZONE MOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXTRAZONE MOL, employees, financial statistics.