AUSTRIA REIZEN

Contactgegevens AUSTRIA REIZEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUSTRIA REIZEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUSTRIA REIZEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEKKERGEMSTRAAT 3; 9260; WICHELEN, België

Telefoon (phone): 93660466 (+32-93660466) 93660466 (+32-93660466)

Fax (fax): +32 (69) 362-93-77 +32 (69) 362-93-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUSTRIA REIZEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUSTRIA REIZEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUSTRIA REIZEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUSTRIA REIZEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUSTRIA REIZEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUSTRIA REIZEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUSTRIA REIZEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUSTRIA REIZEN
Products information AUSTRIA REIZEN

BTW identificatienummer (tax): BE01002197265
Ondernemingsnummer: 1117279052
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 229,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Services: Agences de Voyages G茅n茅rales, Vacances de Ski.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUSTRIA REIZEN
(Get full report from official database of BE for AUSTRIA REIZEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUSTRIA REIZEN
Addition kinds of activities for AUSTRIA REIZEN

282199. Plastics materialen en harsen, nec | Plastics materials and resins, nec
08310103. Ginseng verzamelen | Ginseng gathering
17710303. Parkeren bouw | Parking lot construction
20660302. Chocoladerepen, solide | Chocolate bars, solid
30690102. Bollen, rubber: voor verstuivers, spuiten, medicijndruppels | Bulbs, rubber: for atomizers, syringes, medicine droppers
36359902. Elektrische bezem | Electric broom
59630404. Huishoudelijke verkoop, huis-naar-huis | Houseware sales, house-to-house
59991003. grafstenen | Tombstones

Werken bij AUSTRIA REIZEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUSTRIA REIZEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUSTRIA REIZEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUSTRIA REIZEN. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNIER FARMASECTOR 3 PLOEGEN (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een farmaceutisch bedrijf in Bornem zijn wij op zoek naar magazijniers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: orderpicken uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • Magazijnier / Monteur (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Actief Interim Heist

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een gestructureerde magazijnier, die ook af en toe montagewerk kan verrichten. - Je staat in voor het receptioneren van binnenkomende goederen en doet er de administratie rond. - Je vult voorraden aan en je structureert de magazijn rekken en het automatisch magazijn. - Je doet opvolging van de project gebonden aankopen. - Je staat in voor het verpakken van de installaties en de goederen - Je laadt en lost de vrachtwagens. - Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkvloer. - Je maakt demo installaties voor transport klaar en je stelt deze terug op bij terugkeer. - Af en toe help je bij het monteren op de werkvloer (mechanisch electrisch) - Je controleert en je werkt stuklijsten bij in het ERP systeem.

  • Productievoorbereider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf te Oudenaarde zijn wij dringend op zoek naar een productie voorbereider. Taken : - Opstellen van en voorbereiden van productie-orders gebaseerd op diverse parameters zoals beschikbare grondstoffen en verwachte levertermijnen ; - Coördinatie met de verantwoordelijke van de planning, alsook met andere collega's van andere afdelingen zoals sales, expeditie en klachtenbehandeling ; - Controle na de productie van de output tegenover de verwerkte grondstoffen ; - Technische fiches, met name de verwachtingen van de klanten, helpen beheren ; - Diverse administratieve taken gerelateerd aan productie en administratie van de producten Profiel : - Niveau professioneel bachelor ; - Sterk logisch redeneervermogen aanwezig, gezien vele (rekenkundige) optimalisaties ; - Goed kunnen functioneren onder bepaalde tijdsdruk ; - Nederlands zeer goed, Frans/Engels begrijpen, Duits is een pluspunt ; - Kunnen functioneren in een klein en flexibel team ; - Punctueel en gestructureerd kunnen werken ; - Voldoende affiniteit om hoofdzakelijk met software te werken Gezien de specifieke inhoud van deze functie, zal de nieuwe persoon intern opgeleid worden.

  • Koerman (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je laadt en lost bigbags gevuld met actieve kool in een huifwagen. - Je transporteert de huifwagen tussen de 3 verschillende vestigingen van Desotec. - Je kleeft de juiste etiketten op de bigbags

  • Winkelbediende Aanvuller (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als aanvuller supermarkt kan je werken tegen een hoog tempo. je hebt interesse in de supermarktwereld je wilt geen 9 to 5 job je bent op zoek naar een functie met 3 late's + 1 dag in het weekend Je kan tussen 6 en 7 in de ochtend bij de winkel geraken.

  • Huishoudhulp regio Landen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio HALEN (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Halen en omgeving

  • Jobstudenten verzorging (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: WOONZORGCAMPUS OLEYCK

    Type: Studentenjob

    Het OCMW Landen is voor zijn woonzorgcentrum Oleyck op zoek naar jobstudenten verzorging voor weekends en/of vakantieperiodes.

  • Jobstudent (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Boekhouder - schoolverlater (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMD ACCOUNTING & TAX

    Type: Vaste Job

    Als financieel beheerder staat u in voor: - het inboeken van de aan- en verkoopfacturen en het financieel; - het verwerken van de BTW-aangiftes; - het voorbereiden van jaarafsluitingen van vennootschappen; - het voorbereiden van fiscale aangiften (personenbelasting en vennootschapsbelasting).

  • Verkoper/Verkoopsters gezonde voeding (foodtruck) (BIKSCHOTE)

    Regio: BIKSCHOTE

    Bedrijf: YOLOMI

    Type: Flexijob

    Yolomi bvba is een dynamische start-up gespecialiseerd in het bereiden en verkopen van Culinaire maaltijdsalades, groente- en fruitbereidingen aan particulieren en bedrijven regio Zuid-West Vlaanderen. Na 3 jaar activiteit zoeken we een dynamische, flexibele medewerker met een passie voor gezonde voeding voor één van onze foodtrucks. Je bent de ambassadeur van ons merk. Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van salades, bedienen van klanten en zorgen dat alles proper afgesloten wordt.. Je staat volledig achter ons produkt om zo mensen te motiveren gezond te eten. Het betreft een flexijob van 12 uur op dinsdagavond (standplaats Diksmuide) en woensdagvoormiddag (markt Veurne).

Zoek naar antwoorden van AUSTRIA REIZEN in sociale netwerken
Look for responds of AUSTRIA REIZEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUSTRIA REIZEN. Laat een reactie achter voor AUSTRIA REIZEN. AUSTRIA REIZEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUSTRIA REIZEN. Leave a respond for AUSTRIA REIZEN. AUSTRIA REIZEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUSTRIA REIZEN op de google maps. Adres en contacten AUSTRIA REIZEN
Location of AUSTRIA REIZEN on the google maps. Address and contacts of AUSTRIA REIZEN

Andere gerelateerde bedrijven als come AUSTRIA REIZEN AUSTRIA REIZEN: D V Foods NV | Jenny BVBA | De Witte M | TONTON TAPIS | Jansen G

Other related companies as AUSTRIA REIZEN: D V Foods NV | Jenny BVBA | De Witte M | TONTON TAPIS | Jansen G

AUSTRIA REIZEN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUSTRIA REIZEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01002197265. Het bedrijf AUSTRIA REIZEN bevindt zich op het adres: HEKKERGEMSTRAAT 3; 9260; WICHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 229,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Agences de Voyages G茅n茅rales, Vacances de Ski..
De hoofdactiviteit van AUSTRIA REIZEN is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUSTRIA REIZEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUSTRIA REIZEN, openstaande posities, locatie van AUSTRIA REIZEN op de kaart.

AUSTRIA REIZEN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUSTRIA REIZEN, company assigned to the tax number BE01002197265. The company AUSTRIA REIZEN is located at the address: HEKKERGEMSTRAAT 3; 9260; WICHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 229,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: Agences de Voyages G茅n茅rales, Vacances de Ski..
The main activity of AUSTRIA REIZEN is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AUSTRIA REIZEN is not available. You also can look at reviews of AUSTRIA REIZEN, open positions, location of AUSTRIA REIZEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUSTRIA REIZEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUSTRIA REIZEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUSTRIA REIZEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUSTRIA REIZEN, employees, financial statistics.