D V Foods NV

Contactgegevens D V Foods NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D V Foods NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

D V Foods NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nijverheidsstraat 26; 8760; Meulebeke, België

Telefoon (phone): 051 48 52 64 (+32-051 48 52 64) 051 48 52 64 (+32-051 48 52 64)

Fax (fax): 051 48 52 64 (+32-051 48 52 64) 051 48 52 64 (+32-051 48 52 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D V Foods NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D V Foods NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D V Foods NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D V Foods NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D V Foods NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D V Foods NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D V Foods NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D V Foods NV
Products information D V Foods NV

BTW identificatienummer (tax): BE04256072998
Ondernemingsnummer: 8922790527
Hoofdstad (capital): 717,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 703,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Bakers - Ingredients

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D V Foods NV
(Get full report from official database of BE for D V Foods NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor D V Foods NV
Addition kinds of activities for D V Foods NV

731999. Reclame, nec, nec | Advertising, nec, nec
31110201. Lakleer | Patent leather
34699907. Honeycombed metaal | Honeycombed metal
37159903. Opleggers voor rakettenvervoer | Semitrailers for missile transportation
37610000. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles
50720101. bouten | Bolts
50749901. Sanitair, china of gelakt ijzer | Sanitary ware, china or enameled iron
92110401. Rechten, federale overheid | Courts, federal government

Werken bij D V Foods NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D V Foods NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D V Foods NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D V Foods NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Westerlo/Grobbendonk/Antwerpen - voltijds (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Westerlo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE die instaat voor het vervoeren van containers naar Grobbendonk en af en toe naar Antwerpen. Uitzonderlijk kunnen er ook andere ritten bijkomen in België of Nederland.

  • Metser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bouwbedrijf in Dilsen-Stokkem zoekt Trixxo een gemotiveerde metser. Naast een goede motivatie verwachten we dat je ook een eerste werkervaring hebt opgedaan. Kennis van het verlijmen van snelbouwblokken en gevelsteen is een must. De werven zijn gelegen in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben jij in staat kwalitatief metselwerk af te leveren? Heb je ervaring in de particuliere woningbouw en in renovatiewerken? Dan ben jij de metser die wij zoeken!

  • Servicetechnieker | Daguren | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werken in de techniek met bekende tandheelkundige merken en technische oplossingen bedenken voor een goede klantgerichte service, dat zijn de uitdagingen die wij een ambitieuze servicetechnieker aanbieden. Ben jij de persoon die wij zoeken? Je levert en plaatst de apparatuur bij de tandartsen en leidt die mensen op wat betreft de bediening en het dagelijks onderhoud. De Service aan de klant staat bij jou altijd voorop. Als servicetechnieker vul jij je werkweek met: Het installeren en onderhouden van apparaten. Het oplossen van storingen. Het adviseren van de klant over de aanschaf van nieuwe apparatuur. Het beheren van je eigen wagenvoorraad. Het bijhouden van de administratie van de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd.

  • Verkoper / verkoopster schoenen (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job als voltijdse verkoper / verkoopster? Spreekt een schoenenzaak jou aan? Ben jij meteen ter beschikking? Kan jij werken regio KOKSIJDE? Jouw taken als verkoper / verkoopster: beheer van de kassa beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) begeleiden van de klanten in hun aankopen onderhoud van de winkel

  • Automation Engineer (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Project analyse & opvolging. Aanpassingen uitvoeren & validatie (PLC/Scada). Storingen zoeken & uitwerken van oplossingen. Aanleggen technische documentatie (proces + installatie).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Kelner (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIERPUNT

    Type: Studentenjob

    We zoeken een ervaren kelner voor ons biercafé. Je bent verantwoordelijk voor de bar (zoals frog's vullen, bar in orde houden) en je bedient onze klanten. Je bent ook mee verantwoordelijk voor het in orde houden van de zaak.

  • Jobstudent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Zaalmedewerker vakantieverblijf Middelkerke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zaal, ontvangt klanten en zorgt voor een kwaliteitsvolle bediening en service.  Indien nodig sta je ook in de keuken, voor de bereiding van gerechten in kleinere aantallen en/of voor de voorbereiding van de service.  Je werkt nauw samen met de coördinator en je collega’s.

  • Medewerker commercieel in vastgoedkantoor (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Comfortimmo

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar iemand( m/v) die COMMERCIEEL is, DURFT te telefoneren en KAN prospecteren. iemand die op zoek gaat voor onze klanten naar de geschikte woning. leeftijd en diploma’s zijn van geen groot belang .wij hechten belang aan een POSITIEVE DOORZETTER ervaring in de verkoop kan alleen maar een pluspunt zijn ! ibo komt ook in aanmerking. wij bieden: vast loon , gsm abonnement, firmawagen na inlooptijd ben jij die witte raaf die wij zoeken? graag een telefoontje op 0492/889894

  • Consultant Rekrutering & Selectie (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: VERPOUCKE CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Na een grondige analyse van de klantenbehoeften en de functiebeschrijving van het gezochte profiel, ben je als Consultant verantwoordelijk voor het rekruteringsproces van A tot Z. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Bij de opstart van een vacature, stel je een catchy advertentietekst op die de juiste kandidaten zal aantrekken. Via alle mogelijke kanalen en sociale media zoek je naar de juiste profielen en benader je deze op een actieve manier. Je screent potentiële kandidaten, voert interviews volgens de STAR-methodiek, redigeert rapporten, vraagt referenties na, … kortom: je doet er alles aan om de juiste kandidaten te selecteren. Het opbouwen van een goed contact met de klanten (veel van onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven waar we reeds een jarenlange samenwerking hebben mee uitgebouwd). Als lid van het team Recruitment & Selection werk je hand in hand met je collega’s op een efficiënte en resultaatgerichte manier. Je werkt vanuit de uitvalsbasis in Edingen en rapporteert aan de teamleader R&S. Trefwoorden: Recruiter, HR, search, hunting, rekrutering en selectie, kanaal, sociale media, recruitment, human resources, werving en selectie, direct search, headhunting, headhunter, uitzendconsulent, uitzending, interim, ….

  • Stagiair / leertijdjongere houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: PURE WOOD DESIGN

    Type: Leercontract

    Het is een veelzijdige functie. Het gaat om schuren,zagen, opruimen, vegen, assisteren van meubelmakers. Een goede functie om ervaring op te doen in de houtsector

Zoek naar antwoorden van D V Foods NV in sociale netwerken
Look for responds of D V Foods NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor D V Foods NV. Laat een reactie achter voor D V Foods NV. D V Foods NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D V Foods NV. Leave a respond for D V Foods NV. D V Foods NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D V Foods NV op de google maps. Adres en contacten D V Foods NV
Location of D V Foods NV on the google maps. Address and contacts of D V Foods NV

Andere gerelateerde bedrijven als come D V Foods NV D V Foods NV: FLCMA CGM BELGIUM NV | DENISE CHRISTIAENS | DESCHUYMER | ATELIERS MATTERNE SPRL | M. DUMON

Other related companies as D V Foods NV: FLCMA CGM BELGIUM NV | DENISE CHRISTIAENS | DESCHUYMER | ATELIERS MATTERNE SPRL | M. DUMON

D V Foods NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D V Foods NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04256072998. Het bedrijf D V Foods NV bevindt zich op het adres: Nijverheidsstraat 26; 8760; Meulebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 717,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 703,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Bakers - Ingredients.
De hoofdactiviteit van D V Foods NV is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D V Foods NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D V Foods NV, openstaande posities, locatie van D V Foods NV op de kaart.

D V Foods NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is D V Foods NV, company assigned to the tax number BE04256072998. The company D V Foods NV is located at the address: Nijverheidsstraat 26; 8760; Meulebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 717,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 703,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Bakers - Ingredients.
The main activity of D V Foods NV is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of D V Foods NV is not available. You also can look at reviews of D V Foods NV, open positions, location of D V Foods NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D V Foods NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D V Foods NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D V Foods NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D V Foods NV, employees, financial statistics.