4 YOU ORGANISATION

Contactgegevens 4 YOU ORGANISATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 4 YOU ORGANISATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

4 YOU ORGANISATION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE D'AUDERGHEM 237; 1040; ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 26470585 (+32-26470585) 26470585 (+32-26470585)

Fax (fax): +32 (65) 223-34-93 +32 (65) 223-34-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 4 YOU ORGANISATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "4 YOU ORGANISATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "4 YOU ORGANISATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 4 YOU ORGANISATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 4 YOU ORGANISATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 4 YOU ORGANISATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 4 YOU ORGANISATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 4 YOU ORGANISATION
Products information 4 YOU ORGANISATION

BTW identificatienummer (tax): BE03649078369
Ondernemingsnummer: 6819458007
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 798,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services: Agences de Voyages G茅n茅rales.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 4 YOU ORGANISATION
(Get full report from official database of BE for 4 YOU ORGANISATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor 4 YOU ORGANISATION
Addition kinds of activities for 4 YOU ORGANISATION

24930304. Marmerbord (steengezicht hardboard) | Marbleboard (stone face hard board)
39520104. India inkt | India ink
59429905. Stripboeken | Comic books
65419902. Titel reconveyance bedrijven | Title reconveyance companies
87120000. Architectonische diensten | Architectural services
87310204. Engineering laboratorium, behalve het testen | Engineering laboratory, except testing
93110401. Financiën, belastingen en monetair beleid, federale overheid | Finance, taxation, and monetary policy, federal government

Werken bij 4 YOU ORGANISATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 4 YOU ORGANISATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 4 YOU ORGANISATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 4 YOU ORGANISATION. Looking for open vacancies in other companies

  • Groenarbeider m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan je vlot en veilig werken met een bosmaaier? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een tuin- en landbouwbedrijf gelegen in Zele zijn wij op zoek naar groenarbeiders (M/V) om onderhoudswerken uit te voeren. Je maait de hoge grassen en onkruid met een bosmaaier rond obstakels van zijbermen en/of middenbermen. Je ruimt zwerfvuil op. Je plaatst planten. Je werkt op verschillende plaatsen in Vlaanderen.

  • Sales Assistant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: Actief meewerken, beheren en opvolgen van verkoopkansen. Begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces: specifieke behoeften van een klant, juiste oplossing voor klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant . Aanmaken en onderhouden van klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie . Garanderen van een goede samenwerking met de verkopers en een belangrijke interface zijn naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Commercieel ondersteunen van verkopers bij alle voorkomende telefonische en administratieve werkzaamheden Optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en meewerken aan verbetertrajecten Ondersteunen promotieacties en organiseren product demo’s Je profiel:

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Stevoort - Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • IT programmeur C# (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Dekeyzer - Ossaer

    Type: Vaste Job

    Programmeren van bedrijfseigen software in C#.net WPF Problemen analyseren en oplossen a.d.h.v. nieuwe programmaties Webdevelopment (asp.net; AngularJS; PHP)

  • chauffeur rijbewijs CE ( trekker - oplegger ) (GHISLENGHIEN)

    Regio: GHISLENGHIEN

    Bedrijf: VAN RIJCKEGHEM

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE ikv distributie voor Colruyt. Vertrek vanuit Halle of Ghislenghien. Dit kan starten om 04h 's morgens of 19h savonds. U werkt 1 zaterdag op de 2.

  • Klusjesman regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Face to face Interviewer-Limburg (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ipsos is op zoek naar enquêteurs die vol enthousiasme willen starten op een project over de media in België. Om ons team van interviewers te versterken zoeken we zelfstandige enquêteurs die minimum 2 dagen per week tewerkgesteld worden. Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw studies/interviews professioneel volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op een consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent. Je geeft ook feedback aan de fieldverantwoordelijken en signaleert onmiddellijk eventuele problemen

  • Master franchisenemer Benelux (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Over de 1500 filialen heeft Mail Boxes wereldwijd, ze zijn aanwezig in de ons omringende grote landen maar nog niet in de Benelux. Voor hun divisie Pack & Ship hebben ze langdurige raamafspraken met de grootste spelers à la UPS, TNT, GLS,.... Design & Print is een andere poot waarin MBE verregaande expertise biedt. Dan zijn er nog postdiensten, internetdiensten, logistieke diensten e.a. die vrijelijk per filiaalhouder kunnen worden ingezet. Zowel B2C als B2B komt aan zijn trekken in een Mail Boxes center. De masterfranchisee die we zoeken voor de Benelux is een ondernemer die de kansen en de meerwaarde ziet van deze big player in een snel evoluerende markt. Misschien ben jij dat wel?

  • Meetings and Events Consultant (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van 4 YOU ORGANISATION in sociale netwerken
Look for responds of 4 YOU ORGANISATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor 4 YOU ORGANISATION. Laat een reactie achter voor 4 YOU ORGANISATION. 4 YOU ORGANISATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 4 YOU ORGANISATION. Leave a respond for 4 YOU ORGANISATION. 4 YOU ORGANISATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 4 YOU ORGANISATION op de google maps. Adres en contacten 4 YOU ORGANISATION
Location of 4 YOU ORGANISATION on the google maps. Address and contacts of 4 YOU ORGANISATION

Andere gerelateerde bedrijven als come 4 YOU ORGANISATION 4 YOU ORGANISATION: FLENT. TRAV. ADAPTE J. DEL'COUR ASBL | Vranckx | Ostend Tennis Club NV | HUIS ZEEDIJK | WANDELKLUB WERCHTER

Other related companies as 4 YOU ORGANISATION: FLENT. TRAV. ADAPTE J. DEL'COUR ASBL | Vranckx | Ostend Tennis Club NV | HUIS ZEEDIJK | WANDELKLUB WERCHTER

4 YOU ORGANISATION is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 4 YOU ORGANISATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03649078369. Het bedrijf 4 YOU ORGANISATION bevindt zich op het adres: AVENUE D'AUDERGHEM 237; 1040; ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 798,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Agences de Voyages G茅n茅rales..
De hoofdactiviteit van 4 YOU ORGANISATION is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 4 YOU ORGANISATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 4 YOU ORGANISATION, openstaande posities, locatie van 4 YOU ORGANISATION op de kaart.

4 YOU ORGANISATION is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is 4 YOU ORGANISATION, company assigned to the tax number BE03649078369. The company 4 YOU ORGANISATION is located at the address: AVENUE D'AUDERGHEM 237; 1040; ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 798,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: Agences de Voyages G茅n茅rales..
The main activity of 4 YOU ORGANISATION is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 4 YOU ORGANISATION is not available. You also can look at reviews of 4 YOU ORGANISATION, open positions, location of 4 YOU ORGANISATION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 4 YOU ORGANISATION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 4 YOU ORGANISATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 4 YOU ORGANISATION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 4 YOU ORGANISATION, employees, financial statistics.