HUIS ZEEDIJK

Contactgegevens HUIS ZEEDIJK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS ZEEDIJK: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS ZEEDIJK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEEDIJK-KNOKKE 667; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50622173 (+32-50622173) 50622173 (+32-50622173)

Fax (fax): +32 (4) 456-86-58 +32 (4) 456-86-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS ZEEDIJK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS ZEEDIJK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS ZEEDIJK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS ZEEDIJK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS ZEEDIJK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS ZEEDIJK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS ZEEDIJK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS ZEEDIJK
Products information HUIS ZEEDIJK

BTW identificatienummer (tax): BE04969085693
Ondernemingsnummer: 9780822753
Hoofdstad (capital): 791,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 755,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in HUIS ZEEDIJK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Watersport-,Sport- and Kampeerbenodigdheden Verhuur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS ZEEDIJK
(Get full report from official database of BE for HUIS ZEEDIJK)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS ZEEDIJK
Addition kinds of activities for HUIS ZEEDIJK

271101. Kranten, uitgeverij en drukwerk | Newspapers, publishing and printing
27210204. Televisieschema's: uitgeverij en drukwerk | Television schedules: publishing and printing
31720000. Persoonlijke lederwaren, nec | Personal leather goods, nec
32699900. Aardappelproducten, nec, nec | Pottery products, nec, nec
34129902. Drums, verzending: metaal | Drums, shipping: metal
34490101. Bars, betonversterking: vervaardigd staal | Bars, concrete reinforcing: fabricated steel
35680301. Belting, ketting | Belting, chain
37990302. Auto's, off-highway: elektrisch | Cars, off-highway: electric
80210102. endodontist | Endodontist

Werken bij HUIS ZEEDIJK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS ZEEDIJK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS ZEEDIJK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS ZEEDIJK. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige medische beeldvorming (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht op de afdeling radiologie als technoloog medische beeldvorming in een ziekenhuis regio Aalst. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en interpreteren van echografieën (meting, protocol, ...). Je werkt in een fulltime dienstverband met daguren van 08:00-16:30. Bedrijfsprofiel: Ben jij een verpleegkundige met een passie voor echocardio? Ben je bovendien op zoek naar een tijdelijke uitdaging op korte termijn? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • Automecanicien M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Eeklo zijn we op zoek naar een ervaren automecanicien. Het takenpakket bestaat uit het zelfstandig monteren, controleren en afstellen. Minimum vereiste is een opleiding als automecanicien, carossier of gelijkgesteld door ervaring. Een interne opleiding in het bedrijf wordt voorzien.

  • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

  • Ompakker (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als ompakker behandel je de inkomende bestellingen, je herverpakt deze en zet ze klaar op paletten. Je pakt goederen uit waarna je ze telt en sorteert en verpakt. Nauwkeurig en snel werken is van cruciaal belang. Je werkt van 8u tot 16u06.

  • PROJECTBEHEERDER m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectbeheerder/ontwerper ben je verantwoordelijk voor volgende taken: De opmaak van een kwalitatief goed en uitvoerbaar ontwerp. Je bereidt het dossier voor en dit voor uitvoering in het kader van aanleg van nutsleidingen en openbare verlichting. (elektriciteit en gas) Verder hou je In je ontwerp ook rekening met de wensen van de klant. Je verzamelt alle informatie die nodig is om een kwalitatief goed ontwerpdossier te bekomen (technisch financieel en administratief). Je maakt het deelnetwerk aan in SAP en specifieert hierin de benodigde materialen en capaciteit. Je woont coördinatievergaderingen bij in de ontwerpfase tekent een digitaal en volledig ontwerpplan dat verder gebruikt wordt voor de vergunningsaanvragen Het aanpassen van de Geosynergiekaart in functie van het werkelijke ontwerp behoort eveneens tot jouw taken.. Tijdens de uitvoeringsfase treedt je op als aanspreekpunt om oplossingen te zoeken voor fundamentele problemen. Als er afwijkingen blijken in de nacalculatie zoek je naar de oorzaak hiervan.

  • Chauffeur CE nacht (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Genoeg van de "eeuwige" files maar wel nog graag professioneel op de baan? Dan kan deze vacature als nachtchauffeur zeker iets voor jou zijn! Als nachtchauffeur CE vervoer je levende kippen die je ophaalt bij de boer en naar het slachthuis brengt. Je start rond 19u/20u tot 7u/8u. Je kunt werken met een kooiaap om de containers met kippen op de vrachtwagen te zetten.

  • Huishoudhulpen regio Menen - Lauwe (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden regio Menen/Rekkem/Lauwe. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Katoen Natie Gent - Fulltime beschikbare jobstudenten (ma-vr) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die gedurende van maandag tot en met vrijdag fulltime beschikbaar zijn om te werken. Ook jobstudenten die één of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken, zijn welkom. Geef ons jouw beschikbaarheid door, en wij plannen u in. Uren: Dagshift van 8 tot 16u30 of van 10 tot 18u 2 ploegen: vroege ploeg van 6 tot 14u en late ploeg van 14 tot 22u Verschoven late ploeg: 16u t.e.m. 24u Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na elke tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten. Het takenpakket houdt allerhande magazijnswerk in: orderpicking, packing, kitting, receiving, overstapelen, laden en lossen, labelen, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Studentenjob in de zorg (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HERDERSHOVE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Kok (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ZOETE INVAL

    Type: Vaste Job

    Klaarmaken van kleine gerechten zoals Tapas en suggesties zoals seizoensgerechten, pasta's, croques,...

  • Python Developer - Tijdelijk (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant te Brussel ben ik op zoek naar een aantal Python Developers. Locatie: Brussel IT Team: +- 10 developers Start: ASAP Duurtijd: 31/12/2018 + mogelijke verlengingen voor heel 2019

Zoek naar antwoorden van HUIS ZEEDIJK in sociale netwerken
Look for responds of HUIS ZEEDIJK in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS ZEEDIJK. Laat een reactie achter voor HUIS ZEEDIJK. HUIS ZEEDIJK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS ZEEDIJK. Leave a respond for HUIS ZEEDIJK. HUIS ZEEDIJK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS ZEEDIJK op de google maps. Adres en contacten HUIS ZEEDIJK
Location of HUIS ZEEDIJK on the google maps. Address and contacts of HUIS ZEEDIJK

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS ZEEDIJK HUIS ZEEDIJK: MULTIMEDIA | E. RYCKEN | FA. JANSSENS P.-ROGGEN | Smet | F. TRIGAUX

Other related companies as HUIS ZEEDIJK: MULTIMEDIA | E. RYCKEN | FA. JANSSENS P.-ROGGEN | Smet | F. TRIGAUX

HUIS ZEEDIJK is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS ZEEDIJK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04969085693. Het bedrijf HUIS ZEEDIJK bevindt zich op het adres: ZEEDIJK-KNOKKE 667; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 791,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 755,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Watersport-,Sport- and Kampeerbenodigdheden Verhuur. Producten gemaakt in HUIS ZEEDIJK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS ZEEDIJK is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS ZEEDIJK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS ZEEDIJK, openstaande posities, locatie van HUIS ZEEDIJK op de kaart.

HUIS ZEEDIJK is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS ZEEDIJK, company assigned to the tax number BE04969085693. The company HUIS ZEEDIJK is located at the address: ZEEDIJK-KNOKKE 667; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 791,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 755,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Watersport-,Sport- and Kampeerbenodigdheden Verhuur. Products created in HUIS ZEEDIJK were not found.
The main activity of HUIS ZEEDIJK is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS ZEEDIJK is not available. You also can look at reviews of HUIS ZEEDIJK, open positions, location of HUIS ZEEDIJK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS ZEEDIJK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS ZEEDIJK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS ZEEDIJK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS ZEEDIJK, employees, financial statistics.