Dranken De Cuber J.P.

Contactgegevens Dranken De Cuber J.P.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dranken De Cuber J.P.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dranken De Cuber J.P.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leuvensebaan 56; 3220; Holsbeek, België

Telefoon (phone): 016 44 69 32 (+32-016 44 69 32) 016 44 69 32 (+32-016 44 69 32)

Fax (fax): 016 44 69 32 (+32-016 44 69 32) 016 44 69 32 (+32-016 44 69 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dranken De Cuber J.P.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dranken De Cuber J.P."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dranken De Cuber J.P."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dranken De Cuber J.P., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dranken De Cuber J.P.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dranken De Cuber J.P., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dranken De Cuber J.P.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dranken De Cuber J.P.
Products information Dranken De Cuber J.P.

BTW identificatienummer (tax): BE02103576660
Ondernemingsnummer: 5340972900
Hoofdstad (capital): 805,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 832,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Party supplies - Rental

Product categorie (product category): Beer and ale - Dealers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dranken De Cuber J.P.
(Get full report from official database of BE for Dranken De Cuber J.P.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dranken De Cuber J.P.
Addition kinds of activities for Dranken De Cuber J.P.

516999. Chemische producten en verwante producten, nec, nec | Chemicals and allied products, nec, nec
01820101. Spruitjes, gekweekt onder dekking | Bean sprouts, grown under cover
22410407. Spindelbanding | Spindle banding
35190000. Intern verbrandingsmotoren, n.v. | Internal combustion engines, nec
58120204. Sneeuwkegelstandaard | Snow cone stand

Werken bij Dranken De Cuber J.P.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dranken De Cuber J.P.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dranken De Cuber J.P.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dranken De Cuber J.P.. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar Customer Service Medewerker (m/v) tot midden januari 2019. Dit is voor een internationaal bedrijf in de regio van Roeselare. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Service Medewerker in de regio Roeselare zijn: je noteert bestellingen; je volgt orders op; je adviseert klanten en begeleidt ze telefonisch bij hun bestelling; je handelt allerhande verdere communicatie rond het order af; je hebt ook contacten met de leveranciers; je organiseert transporten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis (M/F) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De finance afdeling van onze klant is dringend opzoek naar een administratief medewerker met boekhoudkundige kennis om hun team te vervoegen. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een toonaangevend distributeur gelegen op een filevrije locatie. Ze staan bekend om hun familiale cultuur en losse werkomgeving. Ze streven ernaar om hun werknemers op professioneel vlak bij te staan door verschillende opleidingen aan te bieden. Bovendien staan ze er ook voor bekend door het geven van goede work-life balance. Omschrijving Als Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis zijn jouw voornaamste taken: Crediteuren-beheer: de matching en inboeken van inkoopfacturen Telefonisch contact met leveranciers Het inboeken van bank verrichtingen Veelvuldig contact hebben met zowel externen als met collega's van de commerciële binnen- en buitendienst Het opvolgen van de mailboxen Verantwoordelijk voor de uitgaande post

  • Vertegenwoordiger B2B regio Limburg (LIMBOURG)

    Regio: LIMBOURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerd en gedreven commercieel talent. Je kan zelfstandig werken en maakt geen misbruik van de vrijheden die de functie jou biedt. Je bent zeer plichtsbewust ingesteld. Je weet klanten als geen ander te overtuigen van jouw product. Targets geven jou een extra boost en je gaat deze uitdaging dan ook elke maand met veel plezier aan. Je bent bereid om je flexibel op te stellen op het vlak van werkuren. Kennis van de telecomsector is een pluspunt.

  • Bestuurder landbouwvoertuigen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Bree, zijn wij op zoek naar een bestuurder landbouwvoertuigen. Takenpakket: - Je werkt met verschillende machines (zaaien, oogsten, maaien, ...)

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Bijverdienste nachtverpleegkundige klinische studies data entry (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken nachtverpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Tijdens de nacht ben je verantwoordelijk voor de patiënten die verblijven. Je volgt eventueel de nodige parameters op, maar in tussentijd doe je de data input van de gegevens die overdag verzameld zijn. Dit doe je zeer nauwkeurig en volgens het afgesproken protocol van de studie. Dit is een bijverdienste die afhankelijk is van het aantal studies. We zoeken verpleegkundigen die zich een 4 à 5 nachten per maand beschikbaar willen/kunnen stellen. Je krijgt een doorgedreven opleiding on the job.

  • Technisch Receptionist (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HERMANS

    Type: Vaste Job

    De mobiliteitsmakelaar is een snelgroeiend bedrijf dat binnen de Kempen een mobiliteitsaanbod uitbouwt dat aansluit bij de noden van onze klanten vandaag èn morgen. Hiervoor bieden we de producten en bijhorende diensten aan van de verschillende merken van de Volkswagen groep (VW, Audi, Seat, Skoda) waarbij we willen uitgroeien tot een referentiearea in België. Momenteel verwelkomen wij in onze groep Garage Hermans (Herentals), Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) en Verellen (Geel). Door de eigenheid van de verschillende vestigingen te behouden, verzekeren we ons ervan dat de klant centraal blijft staan in de werking. Daarnaast investeren wij permanent in het aanbod van innovatieve aanvullende mobiliteitsoplossingen die antwoorden bieden op de veranderingen en uitdagingen van de sector. Wij zijn op zoek naar een technisch receptionist of beter klantenadviseur naverkoop. Plaats van tewerkstelling: Garage Hermans (Herentals) of Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) Verantwoordelijkheden: Je maakt een afspraak met de klant en volgt zijn/haar dossier op tot en met de aflevering van het voertuig. Je begeleidt en adviseert klanten tijdens uit te voeren onderhouds- en herstellingswerkzaamheden Je vertaalt de wensen en problematiek van de klant m.b.t. het voertuig naar de werkplaats toe Je coördineert de dagelijkse planning van de werkplaats Je factureert de werken aan de klant en licht hem/ haar in over de uitgevoerde herstellingen. Je rapporteert naar de naverkoop verantwoordelijke.

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • Onsite IT Support medewerker (Brussel & Vl Brabant) (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: ITS GROUP BENELUX

    Type: Vaste Job

    Als Onsite IT-support engineer sta je in voor HW en SW support bij de gebruiker. Je repareert PC's/Portables en printers. Daarnaast sta je samen met je collega's in voor de installatie van nieuwe werkposten ( hardwarematig + imaging). Je installeert nieuwe software en lost SW-matige problemen op ( Windows, connectivity, mail, apllicaties, ....) ; kortom all- round troubleshooting

  • Junior Accountant in Accountantskantoor (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: CERTAFIN

    Type: Vaste Job

    Certafin is een accountantskantoor dat zich richt op ondernemers, vrije beroepen en zelfstandigen die beroep willen doen op haar uitstekende vakkennis en service op gebied van accountancy, analytische boekhouding, fiscaal en financieel management. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega om ons team te vervolledigen. Functie: • Als Junior Accountant zal je starten onder de vleugels van een ervaren dossierbeheerder met de mogelijkheid om door te groeien naar een volwaardig dossierbeheerder. Takenpakket: • Het verwerken van de boekhoudkundige documenten van de klanten zoals onder meer aan- en verkoopfacturen, kas- en bankverplichtingen • Het voorbereiden van de BTW aangiften • De maandelijkse en kwartaalverplichtingen van de klanten • De voorbereidingen voor de afsluiting van de jaarrekeningen in opdracht van de dossierbeheerder • De voorbereiding van aangiften in de personen- en vennootschapsbelasting • Administratieve taken zoals het kopiëren en klasseren van documenten, enz… • Mogelijkheid tot stage IAB

  • Arbeider montage vanuit Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder.

  • Seksuoloog (M/V) (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Mercuria in Hemiksem is opzoek naar een seksuoloog om de praktijk te versterken vanaf januari 2019. Agenda zelf te bepalen, flexibel huursysteem.

Zoek naar antwoorden van Dranken De Cuber J.P. in sociale netwerken
Look for responds of Dranken De Cuber J.P. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dranken De Cuber J.P.. Laat een reactie achter voor Dranken De Cuber J.P.. Dranken De Cuber J.P. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dranken De Cuber J.P.. Leave a respond for Dranken De Cuber J.P.. Dranken De Cuber J.P. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dranken De Cuber J.P. op de google maps. Adres en contacten Dranken De Cuber J.P.
Location of Dranken De Cuber J.P. on the google maps. Address and contacts of Dranken De Cuber J.P.

Andere gerelateerde bedrijven als come Dranken De Cuber J.P. Dranken De Cuber J.P.: TEA-ROOM SUCR?-SAL? | ARLETTE CLERQUIN | MAENEN K CONSTRUCTIES | ANN DE SMET | Home Finishing

Other related companies as Dranken De Cuber J.P.: TEA-ROOM SUCR?-SAL? | ARLETTE CLERQUIN | MAENEN K CONSTRUCTIES | ANN DE SMET | Home Finishing

Dranken De Cuber J.P. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dranken De Cuber J.P., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02103576660. Het bedrijf Dranken De Cuber J.P. bevindt zich op het adres: Leuvensebaan 56; 3220; Holsbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 805,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 832,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beer and ale - Dealers. Lijst met producten zijn Party supplies - Rental.
De hoofdactiviteit van Dranken De Cuber J.P. is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dranken De Cuber J.P. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dranken De Cuber J.P., openstaande posities, locatie van Dranken De Cuber J.P. op de kaart.

Dranken De Cuber J.P. is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dranken De Cuber J.P., company assigned to the tax number BE02103576660. The company Dranken De Cuber J.P. is located at the address: Leuvensebaan 56; 3220; Holsbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 805,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 832,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beer and ale - Dealers. List of products are Party supplies - Rental.
The main activity of Dranken De Cuber J.P. is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dranken De Cuber J.P. is not available. You also can look at reviews of Dranken De Cuber J.P., open positions, location of Dranken De Cuber J.P. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dranken De Cuber J.P., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dranken De Cuber J.P., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dranken De Cuber J.P., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dranken De Cuber J.P., employees, financial statistics.