TEA-ROOM SUCR?-SAL?

Contactgegevens TEA-ROOM SUCR?-SAL?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TEA-ROOM SUCR?-SAL?: address, phone, fax, email, website, opening hours

TEA-ROOM SUCR?-SAL?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-JEAN 9; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81260826 (+32-81260826) 81260826 (+32-81260826)

Fax (fax): +32 (64) 387-60-22 +32 (64) 387-60-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TEA-ROOM SUCR?-SAL?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TEA-ROOM SUCR?-SAL?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TEA-ROOM SUCR?-SAL?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TEA-ROOM SUCR?-SAL?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TEA-ROOM SUCR?-SAL?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TEA-ROOM SUCR?-SAL?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TEA-ROOM SUCR?-SAL?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TEA-ROOM SUCR?-SAL?
Products information TEA-ROOM SUCR?-SAL?

BTW identificatienummer (tax): BE05296752929
Ondernemingsnummer: 9336151123
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 194,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Petite Restauration & Tearooms: Glacier,Tearooms.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TEA-ROOM SUCR?-SAL?
(Get full report from official database of BE for TEA-ROOM SUCR?-SAL?)

Aanvulling soorten activiteiten voor TEA-ROOM SUCR?-SAL?
Addition kinds of activities for TEA-ROOM SUCR?-SAL?

32690102. aardewerk | Crockery
34999908. Stoelramen, metaal | Chair frames, metal
35410403. Turret draaibanken | Turret lathes
38510104. Lensslijpen, behalve voorschrift: oogheelkundig | Lens grinding, except prescription: ophthalmic
39999944. Wollen trek | Wool pulling
87480200. Stedelijke planning en adviesdiensten | Urban planning and consulting services
95120401. Land-, minerale- en natuurbescherming, federale overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, federal government

Werken bij TEA-ROOM SUCR?-SAL?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TEA-ROOM SUCR?-SAL?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TEA-ROOM SUCR?-SAL?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TEA-ROOM SUCR?-SAL?. Looking for open vacancies in other companies

  • Back-office medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • Medewerker ACC (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar collega’s die dezelfde passie delen voor wagens als wij! Heb je technisch inzicht? Ben je handig en heb je een basis kennis elektriciteit? (elektrische schema’s hebben geen geheimen voor jou) Of ben je gewoon een krak in automechanica? Kan je werken volgens de voorgeschreven procedures? Je houdt van een nette werkplek en veilig werken is één van je prioriteiten. Dan ben jij diegene die we zoeken! Je krijgt je eigen werkbak ter beschikking, hiervoor verwachten we respect voor je eigen materieel en gereedschappen en weet je deze ook op een correcte manier te gebruiken. Je komt terecht in een bedrijf waar enkel gewerkt wordt met nieuwe wagens. Kwaliteit staat dan ook hoog in ons vaandel Naarmate je technische kennis, zal je worden ingeschakeld van het plaatsen van navi’s tot de inbouw van LPG tanks en pré-heaters,… Bij nieuwe acties worden de nodige trainingen voorzien. Inzet en gedrevenheid wordt beloond, want daardoor creëer je doorgroeimogelijkheden voor jezelf.

  • Sondeermeester (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zijn we op zoek naar een sondeermeester. Je werkt zelfstandig (bodemonderzoek en funderingsadvies). Je voert op een verantwoorde manier het veldwerk uit: sonderingen en boringen Je bedient en onderhoudt daarvoor een sondeermachine Je werkt zowel voor ons bouwbedrijf als voor externe kanten op werven over gans België Je kunt occasioneel ingezet worden bij diverse teams als all-round hulpman ter ondersteuning Je pleegt op regelmatige basis en op een constructieve manier overleg met de werfleiding

  • Zaalmedewerker - restaurant Damme (géén weekends!) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend restaurant in Damme gaat Randstad momenteel op zoek naar een fulltime zaalmedewerker met optie vast. Je staat onder andere in voor het opnemen van de bestellingen, de bediening van de klanten en het afruimen van de tafels. Je werkt in een service coupé, waarbij de uren vaak lopen van 11u30 - 15u en 18u - 22u. Tijdens het weekend is het restaurant gesloten en moet je dus nooit werken.

  • Student - productiemedewerker - tijdens schoolweek (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student die zich doorheen het schooljaar 1 of meer dagen in de werkweek kan vrijmaken. Jouw takenpakket: Zitzakken vullen Paletten samenstellen Voor deze vacature kan je wekelijks tewerkgesteld worden en de dag of dagen dat je tewerkgesteld zal worden, worden in samenspraak gekozen. De loon ligt rond de €10.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf in de regio Oostrozebeke gekend in de sector van de textiel.

  • LESGEVER SENIORENGYM (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (15:00-16:00) in Knokke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Ervaren Carrossier (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Koetswerkhersteller... Tewerkgesteld bij een gerenommeerd carosseriebedrijf in Antwerpen. Wij zoeken ervaren Carrossiers (monteurs en demonteurs, voorbewerkers, plaatbewerkers en spuiters – m/v). Onze klanten hebben steeds behoefte aan geschoolde Koetswerkherstellers die hun ervaring willen inzetten in een team van enthousiaste vakmensen.

  • Beenhouwer Colruyt Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Technisch bediende voor werkvoorbereiding en planning van techniekers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaalnoden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

  • Metser / Diender (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: DE CRAECKER-VLAEMINCK

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een metser / diender met als taken Dienen van een ploeg metsers Snelbouwstenen en façade plaatsen Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, ...) Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, ...) Mortel, vulmiddel, ... klaarmaken en aanbrengen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen, ...) Je kan onmiddellijk starten.

  • Receptionist (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in regio Nevele zijn we op zoek naar een receptioniste/management assistant. Het bedrijf beschikt ook over een guesthouse waar ze binnen- en buitenlandse klanten ontvangen. In deze functie zal je 30 % van de tijd instaan voor de guesthouse. Dit zijn de volgende taken : - onthalen van de gasten - activiteiten uitstippelen voor de gasten - onderhouden van de gastenkamers - klaarzetten van het ontbijt De andere 70% van de tijd zal je instaan voor het onthaal in het bedrijf zelf. Dit zijn de taken: - onthalen van klanten - beheren van de agenda en mailbox - boeken van vergaderzalen - deelnemen aan vergaderingen en hiervan notulen en actiepunten nemen - administratieve taken

  • Business & ICT Consulting - Support & Maintenance Ontwikkelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn actief op zoek naar  een Support  & Maintenance ontwikkelaar     Functieomschrijving   Als medewerker binnen een ontwikkelteam (15 pers) voer je volgende activiteiten uit: 2de & 3de lijnsupport voor bestaande applicaties, het oplossen van bugs Het verlenen van support voor deze applicaties, alsook het ondersteunen van de eindgebruiker bij het gebruik ervan Uitvoeren van kleine wijzigingen en evolutief onderhoud Coordineren van nieuwe indienstnames (deployment proces, acceptatie, productie...)   Profiel Je bent (analist-)programmeur Je ziet jezelf meedraaien in een industriële omgeving Je bent op de hoogte van de nieuwste trends inzake software-ontwikkeling en je bent bereid jezelf continu bij te scholen Je bent niet wars van repetitieve taken Kennis van .NET frameworks is je niet vreemd Snel tot de route-cause van een incident doordringen zit je in het bloed Je bent stress-bestendig en communicatief Je bent sociaal vaardig en in staat om jezelf vlot te integreren in nieuwe en bestaande teams Je bezit een goede kennis van Nederlands en Engels  Gewenste technische kennis: VB.NET, C#, WCF, WinForms, SQL Server   Start missie, duurtijd   November 2018 , lange missie.  Locatie Gent, Zelzate

Zoek naar antwoorden van TEA-ROOM SUCR?-SAL? in sociale netwerken
Look for responds of TEA-ROOM SUCR?-SAL? in social networks

Lees alle opmerkingen voor TEA-ROOM SUCR?-SAL?. Laat een reactie achter voor TEA-ROOM SUCR?-SAL?. TEA-ROOM SUCR?-SAL? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TEA-ROOM SUCR?-SAL?. Leave a respond for TEA-ROOM SUCR?-SAL?. TEA-ROOM SUCR?-SAL? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TEA-ROOM SUCR?-SAL? op de google maps. Adres en contacten TEA-ROOM SUCR?-SAL?
Location of TEA-ROOM SUCR?-SAL? on the google maps. Address and contacts of TEA-ROOM SUCR?-SAL?

Andere gerelateerde bedrijven als come TEA-ROOM SUCR?-SAL? TEA-ROOM SUCR?-SAL?: Design Center | Cogephoto SA | ALBERT BAUDOT | COURS TECHN. & PROFESS. | SOLVAY s.a.

Other related companies as TEA-ROOM SUCR?-SAL?: Design Center | Cogephoto SA | ALBERT BAUDOT | COURS TECHN. & PROFESS. | SOLVAY s.a.

TEA-ROOM SUCR?-SAL? is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TEA-ROOM SUCR?-SAL?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05296752929. Het bedrijf TEA-ROOM SUCR?-SAL? bevindt zich op het adres: RUE SAINT-JEAN 9; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 194,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Glacier,Tearooms..
De hoofdactiviteit van TEA-ROOM SUCR?-SAL? is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TEA-ROOM SUCR?-SAL? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TEA-ROOM SUCR?-SAL?, openstaande posities, locatie van TEA-ROOM SUCR?-SAL? op de kaart.

TEA-ROOM SUCR?-SAL? is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is TEA-ROOM SUCR?-SAL?, company assigned to the tax number BE05296752929. The company TEA-ROOM SUCR?-SAL? is located at the address: RUE SAINT-JEAN 9; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 194,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Glacier,Tearooms..
The main activity of TEA-ROOM SUCR?-SAL? is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TEA-ROOM SUCR?-SAL? is not available. You also can look at reviews of TEA-ROOM SUCR?-SAL?, open positions, location of TEA-ROOM SUCR?-SAL? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TEA-ROOM SUCR?-SAL?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TEA-ROOM SUCR?-SAL?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TEA-ROOM SUCR?-SAL?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TEA-ROOM SUCR?-SAL?, employees, financial statistics.