A.V.V.I.S.I.

Contactgegevens A.V.V.I.S.I.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.V.V.I.S.I.: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.V.V.I.S.I.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE BROQUEVILLE 129B8; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT, België

Telefoon (phone): 27719013 (+32-27719013) 27719013 (+32-27719013)

Fax (fax): +32 (14) 321-71-24 +32 (14) 321-71-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.V.V.I.S.I.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.V.V.I.S.I."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.V.V.I.S.I."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.V.V.I.S.I., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.V.V.I.S.I.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.V.V.I.S.I., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.V.V.I.S.I.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.V.V.I.S.I.
Products information A.V.V.I.S.I.

BTW identificatienummer (tax): BE01440826416
Ondernemingsnummer: 9348510742
Hoofdstad (capital): 981,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 511,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in A.V.V.I.S.I. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agences de publicit茅

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.V.V.I.S.I.
(Get full report from official database of BE for A.V.V.I.S.I.)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.V.V.I.S.I.
Addition kinds of activities for A.V.V.I.S.I.

325902. Klei schoorsteen producten | Clay chimney products
782201. Filmuitwisseling | Film exchange services
39491105. Softball apparatuur en benodigdheden | Softball equipment and supplies
50910501. Oefen materiaal | Exercise equipment
51370400. Accessoires voor vrouwen en kinderen | Women's and children's accessories

Werken bij A.V.V.I.S.I.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.V.V.I.S.I.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.V.V.I.S.I.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.V.V.I.S.I.. Looking for open vacancies in other companies

  • Samsonite zoekt magazijniers ! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de beste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons snel op 056/620590 Samsonite te Oudenaarde is op zoek naar magazijnsmedewerkers. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens of zet bestellingen klaar. Dit in 2-ploegen of nacht.

  • Laborant organische analyses | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Antwerpen, zijn we op zoek naar een laborant. In het centraal laboratorium word je ingezet bij de analyse van productiemonsters en milieumonsters en ben je betrokken bij verbeteringsprojecten en onderzoeken. De focus ligt op het uitvoeren van organische analyses. Je verzorgt op termijn de volledige analyse van voorbereiding tot analyse en dataverwerking. Je rapporteert tijdig en gestructureerd aan de labo-leiding.

  • Administratief Wonder (M/V) met kennis boekhouding (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens uitbreiding bij één van onze klanten te Hasselt, zoeken we een Nauwkeurig Administratief Wonder (M/V) ter ondersteuning van de boekhouding. Je komt terecht in een team van 4 personen waarbij jij stoel nummer 5 zal invullen. Een greep uit je taken: - Je ondersteunt samen met je collega’s de boekhoudkundige afdeling. Zo maak je creditnota’s op, verstuur je rappels, … ; -Je controleert leveringen en bijbehorende facturatie. Indien je een fout ziet zorg jij ervoor dat deze fout wordt rechtgezet of het probleem wordt uitgezocht en opgelost; - Je maakt o.a. transportvergoedingen en commisienota’s op voor onderaannemers en houdt rekening met de contractuele afspraken; - Je beheert verder ook tankkaarten, tankkaartfacturen en accijnzen; - Je biedt bijkomende administratieve ondersteuning waar het nodig is; - Indien je verbeterideeën hebt voor de administratieve flow rapporteer je deze;

  • tapijtafwerker/ster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een klant in waregem zijn we op zoek naar een tapijtafwerker/ster.

  • PROJECTLEIDER (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

  • DAKWERKER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dakwerker ziet je dag er als volgt uit: opbouw van de werf verlijmen van EPDM zowel renovatie als nieuwbouwprojecten uitvoeren van zink en koperwerken dakramen plaatsen isolatie van daken zowel platte als hellende daken

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overijse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • Verpleegkundige Heelkunde (kortverblijf) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IMELDAZIEKENHUIS

    Type: Vaste Job

    Je bent een verpleegkundige die warme zorg en persoonlijke contacten belangrijk vindt. Daardoor heb je een helpend hart voor je patiënten. Integrale en kwalitatieve zorg verlenen, dat is je ding – ook als je voor complexe zorgvragen en snel veranderende situaties komt te staan. Natuurlijk krijg je daarvoor steun en coaching van je collega’s, een multidisciplinair team waarin je je meteen thuis voelt. Je neemt je verantwoordelijkheid, kijkt vooruit en communiceert vlot.

  • logopedist (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DE JONGELING KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de opbouw van ons multidisciplinair team zijn wij op zoek naar een logopedist. Momenteel bestaat ons team uit 2 kinesitherapeuten en een psychologe. In de praktijk werken mijn collega-kine en ik met kinderen en jongeren binnen de leeftijdscategorie van 0-18 jaar. Ouders, kinderen en jongeren kunnen bij ons terecht voor begeleiding bij een ontwikkelingsvertraging, ontwikkelingsstoornis, psychomotorische en/of neuromotorische problemen, moeilijk leren of een leerstoornis en socio-emotionele moeilijkheden. Bij onze psychologe kunnen ouders en hun kind en/of jongere terecht voor diagnostiek en begeleiding bij gedrags-, ontwikkelings-, opvoedings-, socio-emotionele moeilijkheden ((faal)angst, laag zelfbeeld, stress, depressieve of verminderde stemming), vragen met betrekking tot de identiteit en crisisgesprekken. Graag willen wij ons team ook nog uitbreiden met een logopedist/e zodat er binnen de praktijk ook diagnostiek en logopedische begeleiding (spraak-, taal-, en leerstoornissen,...) kan aangeboden worden.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Ranst) - Zelfstandige basis (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, een aangenaam woon- en zorgcentrum te Rast zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • ERVAREN MECANICIEN BMW @ VERHELST OOSTENDE (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: BMW Group Belux

    Type: Werfreserve

    Je voert als technieker de onderhouden en mechanische werkzaamheden uit volgens de kwaliteitsstandaarden van BMW. Je gaat met de wagens naar de keuring. Je maakt de wagens klaar zodat ze tijdig kunnen afgeleverd worden. Je voert de klassieke controles uit met de universele meettoestellen in de concessie. Je communiceert als klantgerichte medewerker met je werkplaatsleider over de ondernomen acties om de klanten gedetailleerd te kunnen informeren. Je zorgt als fiere medewerker voor een nette en ordelijke werkplaats.

Zoek naar antwoorden van A.V.V.I.S.I. in sociale netwerken
Look for responds of A.V.V.I.S.I. in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.V.V.I.S.I.. Laat een reactie achter voor A.V.V.I.S.I.. A.V.V.I.S.I. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.V.V.I.S.I.. Leave a respond for A.V.V.I.S.I.. A.V.V.I.S.I. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.V.V.I.S.I. op de google maps. Adres en contacten A.V.V.I.S.I.
Location of A.V.V.I.S.I. on the google maps. Address and contacts of A.V.V.I.S.I.

Andere gerelateerde bedrijven als come A.V.V.I.S.I. A.V.V.I.S.I.: Event Show | C.E.M.E.A. | DODO | Mintjens & Zn BVBA | PROXY DELHAIZE

Other related companies as A.V.V.I.S.I.: Event Show | C.E.M.E.A. | DODO | Mintjens & Zn BVBA | PROXY DELHAIZE

A.V.V.I.S.I. is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.V.V.I.S.I., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01440826416. Het bedrijf A.V.V.I.S.I. bevindt zich op het adres: AVENUE DE BROQUEVILLE 129B8; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 981,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 511,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agences de publicit茅. Producten gemaakt in A.V.V.I.S.I. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.V.V.I.S.I. is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.V.V.I.S.I. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.V.V.I.S.I., openstaande posities, locatie van A.V.V.I.S.I. op de kaart.

A.V.V.I.S.I. is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.V.V.I.S.I., company assigned to the tax number BE01440826416. The company A.V.V.I.S.I. is located at the address: AVENUE DE BROQUEVILLE 129B8; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 981,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 511,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agences de publicit茅. Products created in A.V.V.I.S.I. were not found.
The main activity of A.V.V.I.S.I. is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.V.V.I.S.I. is not available. You also can look at reviews of A.V.V.I.S.I., open positions, location of A.V.V.I.S.I. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.V.V.I.S.I., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.V.V.I.S.I., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.V.V.I.S.I., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.V.V.I.S.I., employees, financial statistics.