PROXY DELHAIZE

Contactgegevens PROXY DELHAIZE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROXY DELHAIZE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROXY DELHAIZE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERHULPSESTEENWEG 255; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT, België

Telefoon (phone): 26723399 (+32-26723399) 26723399 (+32-26723399)

Fax (fax): +32 (58) 446-18-24 +32 (58) 446-18-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROXY DELHAIZE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROXY DELHAIZE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROXY DELHAIZE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROXY DELHAIZE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROXY DELHAIZE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROXY DELHAIZE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROXY DELHAIZE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROXY DELHAIZE
Products information PROXY DELHAIZE

BTW identificatienummer (tax): BE01335083007
Ondernemingsnummer: 9144989013
Hoofdstad (capital): 730,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 357,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits: Fruits, Cigarettes, Boissons, Cr猫mes Glac茅es, Conserves, Aliments Surgel茅s, L茅gumes, Produits Laitiers. Services: Acc猫s pour Moins Valides, Livraison 脿 Domicile, Self-Service.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROXY DELHAIZE
(Get full report from official database of BE for PROXY DELHAIZE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROXY DELHAIZE
Addition kinds of activities for PROXY DELHAIZE

754200. wasstraten | Carwashes
20230101. Gebottelde babyformule | Bottled baby formula
20849900. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten, nec | Wines, brandy, and brandy spirits, nec
35720201. Tape recorders voor computers | Tape recorders for computers
38229907. Vlottercontroles, residentiële of commerciele typen | Float controls, residential or commercial types
56320203. Lingerie (buitenkleding) | Lingerie (outerwear)
86119904. Junior Kamer van Koophandel | Junior chamber of commerce

Werken bij PROXY DELHAIZE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROXY DELHAIZE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROXY DELHAIZE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROXY DELHAIZE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Kalmthout zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je zal instaan voor het transport van afzetcontainers, met camion-remorque, in gans het land. Je zal eveneens instaan voor het onderhouden van je container. Ons aanbod : Vast werk na interim periode Aangename & familiale werksfeer Voornamelijk nationaal transport Flexibele uren in overeenstemming Interne & externe opleidingen Recent wagenpark

  • Winkelmedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker wordt je ingeschakeld voor het vervullen van een gevarieerd takenpakket. Het te woord staan en helpen van klanten is daar een groot onderdeel van. Je zal mensen helpen met het vinden van artikelen of bij bepaalde vragen. Daarnaast moet de winkel ook regelmatig aangevuld worden. Heb je zelf wat technisch inzicht, dan is dit zeker een pluspunt! Je zal je onmiddellijk thuis voelen in deze setting.

  • HUISHOUDHULP VOOR ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zwijnaarde.

  • Huishoudhulp in Beveren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Losse arbeider (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een houtbedrijf in Wakken zijn wij op zoek naar 2 gemotiveerde jobstudenten voor het ontlatten van houtstapels. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor het ontstapelen van hout en voor het verwijderen van de tussenstukken.

  • zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE OUDE NOTELAAR

    Type: Studentenjob

    zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job

  • keukenmedewerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Familie- en vrijetijdscenter Den Bruul

    Type: Vaste Job

    Als medewerker maak je deel uit van het team van de brochetterie. Je krijgt een interne opleiding, zodat je na een periode zelfstandig de brochetterie kan opstarten. Verder kan je ook klanten bedienen aan het loket ( frituurgerechten). Ook hiervoor krijg je de nodige opleidingen. Je staat ook mee in om de keuken op orde te houden samen met je collega's.

  • MECHANIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze garage zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van onze eigen vrachtwagens en opleggers. U bent flexibel ingesteld, hebt zin voor orde en organisatie en hebt passie voor vrachtwagens.

  • Spooler operator 2-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een spooler operator nacht. Als spooler sta je aan het eindstation van de hygienelijn: onderdelen van luiers op basis van polyestervezels. Aan het eindstation wikkel je alle textielwaren op in grote rollen die vooraf versneden werden in kleinere reepjes. Daarnaast bedien je ook de verpakkingslijn. Je werkt met verschillende soorten machines: de ene iets meer geautomatiseerd dan de andere.

  • Inhouse Consultant AGO Jobs & HR Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs&HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie en rekrutering, payrolling, testing en assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons Inhousekantoren in de regio West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Inhouse consultant (ruime regio Brugge). Je staat voornamelijk in voor de rekrutering en selectie van geschikte medewerkers voor onze klant (je kent als geen ander het profiel en de bedrijfscultuur). Je organiseert rondleidingen, infosessies en onthaal voor de uitzendkrachten. Je staat in voor het poolmanagement en de planning. Je staat in directe communicatie met de klant wat je de mogelijkheid geeft om kort op de bal te spelen en een hechte relatie uit te bouwen. Je bent het aanspreekpunt ter plaatse voor uitzendkrachten. Je verzorgt de administratieve opvolging. Je staat in voor het opvolgen en rapporteren van KPI's.

  • Werfreserve busbegeleid(st)er en/of werfreserve internaatsbus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Secundaire Scholen Sint-Ferdinand(BuSO)

    Type: Werfreserve

    Voor de Secundaire scholen Sint Ferdinand willen we een werfreserve aanleggen voor busbegeleid(st)ers voor de dagelijkse ritten en/of voor de internaatsbus. Momenteel zijn er reeds busbegeleid(st)ers in dienst. Door het aanleggen van een werfreserve willen we een pool van busbegeleiders bijhouden waardoor we snel en adequaat kunnen inspelen op mogelijke vervangingen van onze huidige busbegeleid(st)ers. Bijgevoegd wordt de taak van de busbegeleiding toegelicht, indien je hiervoor interesse hebt om tijdelijk/ eventueel langere periode een vervanging te willen opnemen, ontvangen we graag je sollicitatie. Taken begeleiding: - Staat in voor de orde, netheid en tucht in de bus - Bedient de manuele deuren en ramen - Helpt de leerlingen in- en uitstappen - Is aanwezig op de bus voor de eerste leerling opstapt - Is verantwoordelijk voor het invullen van het aanwezigheidsblad - Verlaat het voertuig niet onnodig tijdens de rit - Laat het voertuig niet stoppen op niet-voorziene haltes - Laat geen personen of niet vermelde leerlingen opstappen (wel gemandateerden) - Kijkt, nadat de leerlingen de bus verlaten hebben, na of er niemand is achtergebleven. Inhoud: - Dagelijkse ritten: Busbegeleid(st)er: dagelijkse busbegeleiding voorzien van jongeren die ’s morgens bij hun thuis opgehaald worden en naar school worden gebracht (uren: +/- 7u tot 8u35). Busbegeleiding van jongeren die van school terug naar huis worden gebracht (15u20 tot +/- 17u), op weekbasis is er een tewerkstelling van maximum 30u, de bruto vergoeding bedraagt circa 12.00 € per uur. BIj een vervanging van een busbegeleid(st)er kan het ook tijdelijk over een opdracht van minder dan 30u gaan. De soort vervanging bepaald het werkregime. - Internaat bus: deze haalt op maandag morgen de kinderen op en brengt deze vrijdag na school naar huis, ongeveer ritten van +/- 6u per week aan dezelfde vergoeding als de dagelijkse ritten.

Zoek naar antwoorden van PROXY DELHAIZE in sociale netwerken
Look for responds of PROXY DELHAIZE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROXY DELHAIZE. Laat een reactie achter voor PROXY DELHAIZE. PROXY DELHAIZE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROXY DELHAIZE. Leave a respond for PROXY DELHAIZE. PROXY DELHAIZE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROXY DELHAIZE op de google maps. Adres en contacten PROXY DELHAIZE
Location of PROXY DELHAIZE on the google maps. Address and contacts of PROXY DELHAIZE

Andere gerelateerde bedrijven als come PROXY DELHAIZE PROXY DELHAIZE: Event Show | Mulliesoft | VERVUST GEBROEDERS | RAOUL GODART | S.O.N.J.A.

Other related companies as PROXY DELHAIZE: Event Show | Mulliesoft | VERVUST GEBROEDERS | RAOUL GODART | S.O.N.J.A.

PROXY DELHAIZE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROXY DELHAIZE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01335083007. Het bedrijf PROXY DELHAIZE bevindt zich op het adres: TERHULPSESTEENWEG 255; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 730,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 357,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Epiceries. Lijst met producten zijn Produits: Fruits, Cigarettes, Boissons, Cr猫mes Glac茅es, Conserves, Aliments Surgel茅s, L茅gumes, Produits Laitiers. Services: Acc猫s pour Moins Valides, Livraison 脿 Domicile, Self-Service..
De hoofdactiviteit van PROXY DELHAIZE is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROXY DELHAIZE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROXY DELHAIZE, openstaande posities, locatie van PROXY DELHAIZE op de kaart.

PROXY DELHAIZE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROXY DELHAIZE, company assigned to the tax number BE01335083007. The company PROXY DELHAIZE is located at the address: TERHULPSESTEENWEG 255; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 730,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 357,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Epiceries. List of products are Produits: Fruits, Cigarettes, Boissons, Cr猫mes Glac茅es, Conserves, Aliments Surgel茅s, L茅gumes, Produits Laitiers. Services: Acc猫s pour Moins Valides, Livraison 脿 Domicile, Self-Service..
The main activity of PROXY DELHAIZE is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PROXY DELHAIZE is not available. You also can look at reviews of PROXY DELHAIZE, open positions, location of PROXY DELHAIZE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROXY DELHAIZE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROXY DELHAIZE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROXY DELHAIZE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROXY DELHAIZE, employees, financial statistics.