Buyl A

Contactgegevens Buyl A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Buyl A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Buyl A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ramerstraat 61; 1760; Roosdaal, België

Telefoon (phone): 054 33 52 57 (+32-054 33 52 57) 054 33 52 57 (+32-054 33 52 57)

Fax (fax): +32 (87) 291-88-97 +32 (87) 291-88-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Buyl A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Buyl A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Buyl A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Buyl A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Buyl A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Buyl A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Buyl A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Buyl A
Products information Buyl A

BTW identificatienummer (tax): BE07228424072
Ondernemingsnummer: 7770874023
Hoofdstad (capital): 286,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 757,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Buyl A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beer and ale - Dealers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Buyl A
(Get full report from official database of BE for Buyl A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Buyl A
Addition kinds of activities for Buyl A

541199. Supermarkten, nec | Grocery stores, nec
17999902. Kunstgrasinstallatie | Artificial turf installation
22210201. Kledingweefsels, kunstmatige vezels en zijden | Dress fabrics, manmade fiber and silk
28190702. Wolframcarbide poeder, behalve schurende of metallurgische | Tungsten carbide powder, except abrasive or metallurgical
35370200. Vrachtwagens, tractoren, laders, dragers, en dergelijke apparatuur | Trucks, tractors, loaders, carriers, and similar equipment
35599930. Stone tumblers | Stone tumblers
38270106. Gun bezienswaardigheden, optisch | Gun sights, optical
73590701. Apparatuur verhuur | Appliance rental
96510000. Regeling, diverse commerciële sectoren | Regulation, miscellaneous commercial sectors

Werken bij Buyl A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Buyl A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Buyl A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Buyl A. Looking for open vacancies in other companies

  • Parkingboy (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Door de grote succes en sterke groei zoekt onze klant - actief in de bewakingssector -  een parkingboy/steward in Antwerpen. Dit bedrijf - vandaag een ambitieus en menselijk bedrijf - telt vandaag al 300 mensen . Hun klantenbestand groeit steeds meer en steeds meer bedrijven, bekende winkelketens en evenementen vertrouwen ons hun bewakingsactiviteiten toe. Dankzij dit vertrouwen en onze stijgende groei zijn wij continu momenteel op zoek naar een parkingboy voor de eindejaarsperiode. Taken: - Je verzorgt het toezicht aan de ingang van een gekende supermarktketen, waardoor je een veilig klimaat creëert voor de winkelende klanten. - Je voert rondes op de parking uit ter preventie en voor het opsporen van risico’s. - Je begroet de klanten vriendelijk en staat in nauw contact met de bewakingsagent in de winkel.

  • Sales talent voor Belgie/Luxemburg (M/V) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, fabrikant van wereldbekende fine art- & hobby merken zoeken wij een gedreven accountmanager. De kwaliteitsproducten worden vanuit Nederland naar ruim 80 landen geëxporteerd. Het bedrijf heeft meerdere internationale verkoop- en distributieorganisaties. Voor de verkooporganisatie in de Benelux zijn ze op zoek naar een accoutmanager die het bestaande salesteam komt ondersteunen. - U positioneert onze producten bij bestaande klanten en bouwt de relaties met deze klanten uit. Hierbij adviseert u hen onder andere met welke assortimentskeuze ze hun omzet kunnen doen groeien. U bepaalt samen met hen acties op de werkvloer. - U identificeert en ontwikkelt nieuwe business opportuniteiten door middel van actieve prospectie. - Aan de hand van vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten, initieert en ontwikkelt u marketing- en verkoopactiviteiten voor en met uw klanten - Tevens bent u verantwoordlijk voor het opstellen van een account plan ter klant (op basis van de vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten) en zorgt u voor de opvolging, forecasting en budgettering van uw account plan. - U verzorgt zowel nieuwe installaties bij de klanten en/of uitbreidingen van producten - U rapporteert al uw activiteiten op wekelijkse basis aan de Sales Manager.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Londerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent tekenaar - 1 à 2 dagen per week te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie dé ultieme kans voor jou!  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf, hoofdzakelijk op vlak van aluminium en inox, in Temse. Het is voor hen zeer belangrijk om kwalitatieve producten af te leveren, maar het is net zo belangrijk dat de werknemers zich goed in hun vel voelen.

  • Gemotiveerde jobstudenten - Onthaal, ontbijt, ... (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Jobstudent die ons jeugdig & enthousiaste team kan komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit: • Check-in & check-out • Aanmaken van reservaties • Beantwoorden van telefoontjes + e-mails • Verstrekken van toeristische informatie • Verzorgen van het ontbijt • ... Zeer leerzaam!

  • Student cinemamedewerker hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Boekhouder - Administratief medewerker (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: VAN SINAY

    Type: Vaste Job

    Van Sinay is een bedrijf gespecialiseerd in tuin- en landbouwmachines. We zijn op zoek naar een gemotiveerde boekhouder met administratieve vaardigheden. Verder behoort ook het beheer van onze website tot het takenpakket. Aangezien je regelmatig klanten zal ontvangen en informeren, is het belangrijk dat je enige interesse heeft in tuin- en landbouwmachines.

  • Technisch opstarter CNC machines (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een specifieke opleiding wordt u verantwoordelijk voor het opstarten van de afkantpersen, lasersnijmachines of ponsmachines. U regelt de systemen af, bepaalt de parameters, installeert en configureert de besturingssoftware. U zorgt ervoor dat de machine feilloos kan proefdraaien. U wordt een specialist in uw vakgebied en geeft in bijzondere situaties ook ondersteuning aan de service-engineers bij de klant.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kontich-Mortsel-Ranst (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. In juni 2018 hebben we een tweede multidisciplinaire groepspraktijk geopend in Lier. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Zelfstandige verkopers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sales en marketingwereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hurricane - Geninc is een snel groeiend jong bedrijf gevestigd in Centrum Gent. Door groeiende aanvragen van onze klanten, zijn wij dringend opzoek naar toffe, ambitieuze, positieve Verkopers. Je bent het uithangbordje van onze klanten en vertegenwoordigt hun producten op de beste manierer. Door onze unieke kansen die wij bieden, kan je verder groeien tot business coach en jouw dromen waarmaken.

  • ClearSource - Senior Windows System Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for a Senior Microsoft System Engineer for a freelance mission in Zaventem. You'll join the data center team with 6 Senior System Engineers and have a focus on System Center Configuration Manager. Please find the job description here bellow. Role Follow-up of service requests for digital workplace (Office365, SCCM and AD related assignments) Responsible for the optimization and maintenance of the Microsoft and VMware data center infrastructure. Responsible for the follow-up of third-line escalations. Involved from design to completion of data center projects. Profile Minimum 3 years of relevant and recent experience Very good knowledge of Windows Server (version 2012, 2016) and Windows Client (Windows 7 and 10) Very good knowledge of Client management platform and technology, SCCM, MDM, BitLocker Good knowledge of Active Directory (IDM, GPO) Knowledge of SQL Server infrastructure Knowledge of Cluster technologies Knowledge of VMware ESXi, vCenter, VEEAM backup Knowledge of McAfee ePO Enthusiastic, communicative and a real team player Fluent in Dutch + English .

Zoek naar antwoorden van Buyl A in sociale netwerken
Look for responds of Buyl A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Buyl A. Laat een reactie achter voor Buyl A. Buyl A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Buyl A. Leave a respond for Buyl A. Buyl A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Buyl A op de google maps. Adres en contacten Buyl A
Location of Buyl A on the google maps. Address and contacts of Buyl A

Andere gerelateerde bedrijven als come Buyl A Buyl A: FLGUYLINE BVBA | Akkiran Izzet | VANDENBERGHE ANNE | RUSTHUIS WILGENHOF | CLAUS I

Other related companies as Buyl A: FLGUYLINE BVBA | Akkiran Izzet | VANDENBERGHE ANNE | RUSTHUIS WILGENHOF | CLAUS I

Buyl A is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Buyl A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07228424072. Het bedrijf Buyl A bevindt zich op het adres: Ramerstraat 61; 1760; Roosdaal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 286,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 757,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beer and ale - Dealers. Producten gemaakt in Buyl A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Buyl A is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Buyl A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Buyl A, openstaande posities, locatie van Buyl A op de kaart.

Buyl A is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Buyl A, company assigned to the tax number BE07228424072. The company Buyl A is located at the address: Ramerstraat 61; 1760; Roosdaal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 286,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 757,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beer and ale - Dealers. Products created in Buyl A were not found.
The main activity of Buyl A is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Buyl A is not available. You also can look at reviews of Buyl A, open positions, location of Buyl A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Buyl A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Buyl A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Buyl A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Buyl A, employees, financial statistics.