Akkiran Izzet

Contactgegevens Akkiran Izzet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Akkiran Izzet: address, phone, fax, email, website, opening hours

Akkiran Izzet

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kruisstraat 16; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 36 34 90 (+32-089 36 34 90) 089 36 34 90 (+32-089 36 34 90)

Fax (fax): +32 (83) 616-96-52 +32 (83) 616-96-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Akkiran Izzet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Akkiran Izzet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Akkiran Izzet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Akkiran Izzet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Akkiran Izzet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Akkiran Izzet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Akkiran Izzet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Akkiran Izzet
Products information Akkiran Izzet

BTW identificatienummer (tax): BE02834167480
Ondernemingsnummer: 3474395751
Hoofdstad (capital): 987,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 510,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Akkiran Izzet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Video reports

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Akkiran Izzet
(Get full report from official database of BE for Akkiran Izzet)

Aanvulling soorten activiteiten voor Akkiran Izzet
Addition kinds of activities for Akkiran Izzet

8331. Job training en aanverwante diensten | Job training and related services
358501. Airconditioning apparatuur, compleet | Air conditioning equipment, complete
37310205. Onderzeese aanbestedingen, bouw en reparatie | Submarine tenders, building and repairing
49240100. Gasmakelaar | Gas power broker
52110303. Zonne-verwarmingsapparatuur | Solar heating equipment

Werken bij Akkiran Izzet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Akkiran Izzet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Akkiran Izzet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Akkiran Izzet. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent Lijnoperator (m/v) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert minstens 3 afvullijnen: je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning volgens kwaliteits- en productie KPI's. Dankzij jou loopt het productieproces op wieltjes. Tot jouw takenpakket behoren ook nog oa deze taken: - Hoofdbedienaar van verpakkingslijnen en -machines - verpakken en ompakken van het afgewerkt product - kwaliteitscontrole uitvoeren - kwaliteitsdocumenten invullen - labels inline + aan backup printer afdrukken - labels manueel stickeren en/of recht hangen - medewerkers aan de lijn werkinstructies geven en inschakelen tijdens referentiewissels - afgewerkte producten correct op pallet stapelen - verpakking en grondstoffen bijhalen en invoeren in de productielijnen - palletten aanmelden in het computersysteem -...

  • Bediende verkoper Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Commercial Collaborator (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij benieuwd naar het reilen en zeilen van een bank? Heb je altijd eens willen weten wat er precies achter de schermen van een bankkantoor gebeurt? Omschrijf jij jezelf als leergierig, nieuwsgierig en klantvriendelijk? Geeft het adviseren van mensen jou voldoening en haal je een kick uit het behalen van persoonlijke doelen? Dan leren wij jou graag beter kennen! Wij zoeken momenteel voor verscheidene locaties nieuwe commercieel medewerkers. Dit is een uitgelezen startersfunctie voor pas afgestudeerden met de drive om door te groeien binnen de financiële wereld. Jouw voornaamste taken zijn de volgende: Het beantwoorden van de vragen van klanten en desgewenst de klant doorverwijzen naar gespecialiseerde collega’s Het correct uitvoeren van de kasverrichtingen Administratieve invoer van gegevens in onze systemen De klant basisinformatie verschaffen over de producten- en diensten

  • CNC-draaier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het instellen en het bedienen van een CNC draaibank. Het ontbramen meten als ook controleren van reeds geproduceerde stukken. De operator gebruikt hiervoor de correcte gereedschappen. Om te starten moet de operator de tekening correct lezen. Op die manier weet hij zijn werkwijze en welk materiaal hiervoor gebruikt moet worden. (staal gietijzer koper brons messing en kunststoffen) Afhankelijk van de hoeveelheid zal dit een prototype / kleine of grote serie zijn. De operator moet ook het artikel ontbramen alvorens te meten.

  • Verkoper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in een boetiek in het hartje van Kortrijk sta je in voor: - het adviseren en helpen van klanten - de inrichting van de etalage en de winkel - het plaatsen van bestellingen - het afrekenen aan de klanten - het proper en net houden van de winkel

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Puuur Schilde/ 's Gravenwezel (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student winkelmedewerker fashion (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Voor ZEB fashion zijn wij steeds op zoek naar studenten (m/v) om tijdens het schooljaar op weekdagen en weekends te werken in de winkels te Sint-Genesius-Rode,Halle en Sint-Pieters-Leeuw. Je zal instaan voor de verkoop in de winkel en kassawerk. Verder zorg je ervoor dat dat winkel en de paskamers steeds ordelijk zijn. Je zorgt ervoor dat kledij mooi gepresenteerd is.

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Deurne Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • TEAMLEADER CALLCENTER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Inplannen van de medewerkers: Je bent verantwoordelijk voor de maximale en optimale inplanning van jouw medewerkers volgens talenten, prioriteit en capaciteit (Resourceplanning). Eveneens zorg jij ervoor dat de medewerkers hun planning 3 weken op voorhand kunnen raadplegen. Aansturen van de medewerkers: day-to-day monitoren van de activiteiten van de medewerkers teneinde hen te helpen in het behalen van hun targets/SLA’s. Hen op goede weg zetten in hun dossiers, mee sturen richting het nemen van beslissingen en ervoor te zorgen dat hun agenda goed beheerd wordt. Het opvolgen van de medewerkers: checks uitvoeren naar kwaliteit, klantgerichtheid, performantie, service levels en productiviteit Het coachen van de medewerkers: inplannen en uitvoeren van individuele coachinggesprekken zodat je nauw betrokken bent bij hoe de medewerker zich voelt, mee bent met zijn bezorgdheden/vragen, feedback te geven over zijn/haar prestatie en samen te streven naar een groei van zichzelf en de afdeling Innoverend werken: pro-actief deelnemen aan verbeteringen op de werkvloer zowel naar kwaliteit als performantie Begeleiden en adviseren van de medewerker: beschikbaar zijn voor vragen allerhande zodat de medewerker zijn job met vertrouwen en kennis kan uitvoeren Afnemen van sollicitatiegesprekken: in samenspraak met HR de nieuwe medewerkers screenen Bedrijfsprofiel: Voor een Belgische onderneming gelegen te Gent centrum zijn we op zoek naar een teamleader voor de afdeling van de callagents.

  • Grondwerker (regio Zellik) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises ( www.verstraete-ent.com) is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren werken aan openbare verlichting, telecom, het verlichten van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting,... Om ons team te versterken, kijken we op dit moment uit naar een grondwerker met rijbewijs B (rijbewijs C is een pluspunt) In deze functie komen onder meer volgende taken aan bod: Je gaat op zoek naar kabels en kabelfouten onder de grond Je herstelt de gevonden fouten onder andere door het maken van een werkput en het plaatsen van moffen Je breekt het voetpad open om bij de nodige kabels te kunnen en herstelt dit terug na de werkzaamheden.

Zoek naar antwoorden van Akkiran Izzet in sociale netwerken
Look for responds of Akkiran Izzet in social networks

Lees alle opmerkingen voor Akkiran Izzet. Laat een reactie achter voor Akkiran Izzet. Akkiran Izzet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Akkiran Izzet. Leave a respond for Akkiran Izzet. Akkiran Izzet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Akkiran Izzet op de google maps. Adres en contacten Akkiran Izzet
Location of Akkiran Izzet on the google maps. Address and contacts of Akkiran Izzet

Andere gerelateerde bedrijven als come Akkiran Izzet Akkiran Izzet: VAN AKEREN JOZEF & LUC | LUC VAN ISAKER | L. CASTEELS | AFRICAN EXPRESS | EXTRA SOFT

Other related companies as Akkiran Izzet: VAN AKEREN JOZEF & LUC | LUC VAN ISAKER | L. CASTEELS | AFRICAN EXPRESS | EXTRA SOFT

Akkiran Izzet is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Akkiran Izzet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02834167480. Het bedrijf Akkiran Izzet bevindt zich op het adres: Kruisstraat 16; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 987,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 510,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Video reports. Producten gemaakt in Akkiran Izzet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Akkiran Izzet is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Akkiran Izzet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Akkiran Izzet, openstaande posities, locatie van Akkiran Izzet op de kaart.

Akkiran Izzet is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Akkiran Izzet, company assigned to the tax number BE02834167480. The company Akkiran Izzet is located at the address: Kruisstraat 16; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 987,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 510,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Video reports. Products created in Akkiran Izzet were not found.
The main activity of Akkiran Izzet is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Akkiran Izzet is not available. You also can look at reviews of Akkiran Izzet, open positions, location of Akkiran Izzet on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Akkiran Izzet, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Akkiran Izzet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Akkiran Izzet, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Akkiran Izzet, employees, financial statistics.