INGE GEENS

Contactgegevens INGE GEENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INGE GEENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

INGE GEENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ENKELSTRAAT 30; 2570; DUFFEL, België

Telefoon (phone): 15311000 (+32-15311000) 15311000 (+32-15311000)

Fax (fax): +32 (61) 632-72-29 +32 (61) 632-72-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INGE GEENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INGE GEENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INGE GEENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INGE GEENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INGE GEENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INGE GEENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INGE GEENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INGE GEENS
Products information INGE GEENS

BTW identificatienummer (tax): BE07982635498
Ondernemingsnummer: 7305603027
Hoofdstad (capital): 949,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 734,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Activit茅s: Journalistes.

Product categorie (product category): Agences de presse

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INGE GEENS
(Get full report from official database of BE for INGE GEENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor INGE GEENS
Addition kinds of activities for INGE GEENS

3761. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles
154202. Landbouwbedrijven | Agricultural building contractors
921199. Courts, nec | Courts, nec
22960104. Stalen bandkoorden en bandkoordstoffen | Steel tire cords and tire cord fabrics
24910103. Pilings, behandeld hout | Pilings, treated wood
38220105. Koelregelaars (druk) | Refrigeration controls (pressure)
50840509. Metalen raffinage machines en uitrusting | Metal refining machinery and equipment
50910200. Golf en skimateriaal en benodigdheden | Golf and skiing equipment and supplies

Werken bij INGE GEENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INGE GEENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INGE GEENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INGE GEENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien 3 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een veelzijdige functie die bestaat uit opsporen en herstellen van defecten, storingen en uitvoeren van montage, demontage, voorbereide werken, herstellingswerkzaamheden in het atelier, elektrische verbeteringswerken, melden van wijzigingen en technische specificaties, ... Je gaat te werk in een 3 ploegenstelsel.

  • Chauffeur CE M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Opwijk zijn we momenteel op zoek naar een Chauffeur CE M/V. Je voornaamste taak zal het nationaal vervoer van voeding zijn. Daarnaast zal je laden en lossen met elektronische transpallet.

  • Chauffeur / Mecanicien (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma @ Oudenaarde die actief is in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Jouw taken bestaan er uit enerzijds het vervoeren van materiaal naar de werven alsook hoogtewerkers en dergelijke. Anderzijds zal je ook instaan (indien je niet naar werven moet) om de mechanische taken in het atelier te Oudenaarde.

  • Monteur industriebouw (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma met een atelier in Maaseik en gespecialiseerd in de montage van geprefabriceerde structuren en bouwelementen zoeken wij een monteur. Je staat dus in voor de montage van staalskelet, betonkolommen en -balken, houten gelamelleerde liggers enz... Ook cellenbeton-, silex-, betonpanelen, prefab gewelven, prewanden en predallen zal je monteren met de grootste zorg. Je kan planlezen, niet om zelfstandig de werf uit te zetten maar wel om de ploegbaas niet elke keer te moeten storen. Het kunnen heel lange dagen zijn en overnachtingen bij de werf gebeuren ook regelmatig. Je vertrekt aan het atelier in Maaseik om om 7u op de werf te starten. Je werkt altijd in team. Na een proefperiode via interim maak je kans op een vast contract. Verloning volgens barema van de bouw = PC 124.

  • Hvac Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar HVAC techniekers om te werken voor verschillende bedrijven in Limburg. Je werkt voor de afdeling "Building" Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,...  Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je staat in voor het onderhoud en de controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Je installeert enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit en sluit ze aan Je doet mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Je monteert leidingen en componenten Je Installeert meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,...) en staat ook in voor het onderhoud Je bewerkt koperen leidingen (braseren, plooien en flare trekken) Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Je past het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toe

  • dakwerker : (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert dakdichtingswerken uit. Je helpt bij het maken van dakconstructies van appartementsgebouwen & industriële gebouwen (vnl. platte daken) Je helpt bij het plaatsen van zink epdm en roofing Je werkt aan afvoeren (regenpijpen) Je werkt onder leiding van een ploegbaas in een klein team. ?Je werkt in de buitenlucht onder uiteenlopende weersomstandigheden zowel winter als zomer. ?Je werkt op stellingen en geringe hoogtes onder veilige omstandigheden. ?In bezit van een rijbewijs B ?Je kan een attest van goed gedrag en zeden voorleggen. ?Buiten willen werken. ?Geen hoogtevrees hebben maar geen Jan-zonder-vrees! ?Goed met collega?s kunnen omspringen. Dakpannen leistenen staalplaten ? op maat brengen en plaatsen Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Een plat dak afdichten Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol rotswol afdichtingslagen contralatten ?) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten roeflatten daklatten)

  • Huishoudhulp/Poetshulp Wellen (met dienstencheques) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp - SINT-KATELIJNE-WAVER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Student Handlanger Bouw (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Mortsel zijn we op zoek naar een handlanger bouw. - Je helpt de werknemers op de werven - Aangeven materiaal behoort bijvoorbeeld tot de taken

  • Monteur verwarming en hernieuwbare energie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: QUINTENS

    Type: Vaste Job

    Installeren van moderne verwarmingssytemen, hoofdzakelijk in nieuwbouw. Plaatsen van zonnepanelen Regio Limburg en Oost-Brabant Zeer interessante werktijden

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Muizen 38 uur (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • logopedist (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: DIENST LOGOPEDIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van logopedische stoornissen bij kinderen. Belang hechten aan dossierkennis, gerichte handelingsplannen kunnen opstellen, doelen plannen, leggen van goede contacten met ouders en scholen. Zelfstandig en in groepsverband kunnen werken.

Zoek naar antwoorden van INGE GEENS in sociale netwerken
Look for responds of INGE GEENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor INGE GEENS. Laat een reactie achter voor INGE GEENS. INGE GEENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INGE GEENS. Leave a respond for INGE GEENS. INGE GEENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INGE GEENS op de google maps. Adres en contacten INGE GEENS
Location of INGE GEENS on the google maps. Address and contacts of INGE GEENS

Andere gerelateerde bedrijven als come INGE GEENS INGE GEENS: DRIESASSUR NV | Sveltesse | J & M SELS | DEHAEN TAILOR | Van Moorhem Gonny

Other related companies as INGE GEENS: DRIESASSUR NV | Sveltesse | J & M SELS | DEHAEN TAILOR | Van Moorhem Gonny

INGE GEENS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INGE GEENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07982635498. Het bedrijf INGE GEENS bevindt zich op het adres: ENKELSTRAAT 30; 2570; DUFFEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 949,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 734,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agences de presse. Lijst met producten zijn Activit茅s: Journalistes..
De hoofdactiviteit van INGE GEENS is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INGE GEENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INGE GEENS, openstaande posities, locatie van INGE GEENS op de kaart.

INGE GEENS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is INGE GEENS, company assigned to the tax number BE07982635498. The company INGE GEENS is located at the address: ENKELSTRAAT 30; 2570; DUFFEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 949,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 734,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agences de presse. List of products are Activit茅s: Journalistes..
The main activity of INGE GEENS is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of INGE GEENS is not available. You also can look at reviews of INGE GEENS, open positions, location of INGE GEENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INGE GEENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INGE GEENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INGE GEENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INGE GEENS, employees, financial statistics.