Van Moorhem Gonny

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Van Moorhem Gonny
Private companiesLegal Services • Van Moorhem Gonny

Contactgegevens Van Moorhem Gonny: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Moorhem Gonny: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Moorhem Gonny

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Haachtsesteenweg 669; 1910; Kampenhout, België

Telefoon (phone): 016 60 49 06 (+32-016 60 49 06) 016 60 49 06 (+32-016 60 49 06)

Fax (fax): +32 (83) 175-34-33 +32 (83) 175-34-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Moorhem Gonny: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Moorhem Gonny"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Moorhem Gonny"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Moorhem Gonny, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Moorhem Gonny. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Moorhem Gonny, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Moorhem Gonny. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Moorhem Gonny
Products information Van Moorhem Gonny

BTW identificatienummer (tax): BE05093780517
Ondernemingsnummer: 9015625000
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 506,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Van Moorhem Gonny zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Moorhem Gonny
(Get full report from official database of BE for Van Moorhem Gonny)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Moorhem Gonny
Addition kinds of activities for Van Moorhem Gonny

23890300. kostuums | Costumes
32550400. Vuuroven en accessoires, klei | Firing oven and accessories, clay
35310802. Backhoe-gemonteerde, hydraulisch aangedreven bijlagen | Backhoe mounted, hydraulically powered attachments
36130302. Zekeringapparaten, voeding | Fuse devices, power
50990703. souvenirs | Souvenirs
79991100. Instructie scholen, kampen en diensten | Instruction schools, camps, and services

Werken bij Van Moorhem Gonny: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Moorhem Gonny: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Moorhem Gonny. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Moorhem Gonny. Looking for open vacancies in other companies

 • Gedreven inpakkers gezocht (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten in regio Gent zijn we op zoek naar gedreven en punctuele inpakkers, die in staat zijn om precies en fijn inpakwerk af te leveren. Het bedrijf is gespecialiseerd in farmaceutische producten, wat betekent dat je terecht komt in een steriele en schone werkomgeving. Concreet zal je verantwoordelijk zijn voor het manueel inpakken van de farmaceutische goederen. Ben je gemotiveerd, wil je graag als inpakker werken, kan je fijn werk afleveren en ben je onmiddellijk beschikbaar? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

 • CNC Draaier Frezer (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten te Overpelt, zijn wij op zoek naar een CNC Draaier Frezer. Takenpakket: - Je staat in voor de voorbereiding, instelling en bediening van een metaalbewerkingsmachine voor het maken van unieke stukken

 • Machine operator (vullijn) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in het verwerken en verpakken van potgronden zijn we op zoek naar vullijnoperatoren. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces rond het verpakken van potgronden. Naast het afstellen van de machines ben je eveneens verantwoordelijk voor het bestellen van de basismaterialen die nodig zijn voor de productie, los je storingen op en rapporteer je naar de ploegbaas. Er wordt van je verwacht dat je het eindproduct aflevert dat voor 100% aan de normen beantwoordt.

 • Procesoperator (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: T-INTERIM MERKSEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Proces Operator zal jij volgende taken uitvoeren: Opstarten, opvolgen en draaiende houden van het productieproces Controles, testen en analyses uitvoeren op stalen Kleine technische storingen oplossen en bijkomende administratie afwerken (De)montages van machines voor reinigingsprocessen (deels manueel, deels geautomatiseerd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste maalderijen van Europa.

 • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

  Regio: GALMAARDEN

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit GALMAARDEN zoeken hulp in het huishouden. Dit is vooral het schoonmaken van hun woning en kan worden aangevuld met strijk en koken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zaventem, 9 uur per week (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 9 uren per week (liefst te presteren op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en donderdagnamiddag), voor een gastgezin wonende te Zaventem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Voltijdse huishoudhulp Waregem M/V. (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: COMFORT GROEP

  Type: Dienstenchequebaan

  Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Internship QA Engineer (STROMBEEK-BEVER)

  Regio: STROMBEEK-BEVER

  Bedrijf: OneSpan (formerly known as VASCO)

  Type: Studentenjob

  At OneSpan, you’ll be part of a team that is trusted by more than 10,000 organizations around the world to safeguard their customers against cyber-crime and fraud, and deliver exceptional digital experiences that build lasting customer loyalty. Your contribution will help us to push the boundaries of what’s possible to improve the security and lives of millions of people around the world. In short, what you do here matters. ONESPAN, a world leader in strong authentication and e-signature solutions, is currently looking for a Quality Assurance Intern to join its QA team in Strombeek-Bever. The QA organization in Strombeek-Bever works closely together with other ONESPAN R&D centers worldwide to qualify a broad range of its products & solutions, including embedded and sever-based software. The Quality Assurance Intern assists in maintaining, implementing and extending existing testing artefacts (test specifications, test harnesses, & test automation framework). The test engineer uses the various tools to execute tests, both manual and automated, in order to monitor and report on the overall quality of the ONESPAN products and solutions. The Quality Assurance Intern performs all the necessary test activities to ensure product functionality implementation corresponds with the specifications. Responsibilities The Quality Assurance Intern assists in maintaining, implementing and extending existing testing artefacts (test specifications, test harnesses, & test automation framework). The test engineer uses the various tools to execute tests, both manual and automated, in order to monitor and report on the overall quality of the ONESPAN products and solutions. The Quality Assurance Intern performs all the necessary test activities to ensure product functionality implementation corresponds with the specifications. Key Tasks: The Quality Assurance Intern works closely with other QA Engineers, the QA Manager and other R&D staff in various capacities. The typical activities include: Define product specific test specifications, test plans and test cases; review test documentation with the product owner; and maintain the documentation throughout the SDLC. Extend our test automation framework in Python, you make use of third party tools like Jenkins continuous integration server, Selenium WebDriver, SeleniumGrid, AutoIT, pywinauto and the Python programming language, in order to automate the testing of various ONESPAN products. Deploy various Servers, (Linux, Windows AD, and Database systems) in order to test ONESPAN’s products. Execute manual & automated test cases; work with developers/support-engineers to help reproduce/troubleshoot/root-cause software issues; and report regular test status and updates to the R&D team.

 • ONTWERPINGENIEUR (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

  Type: Vaste Job

  Na een grondige introductie zal je instaan voor: - de uitwerking van machines op maat, al dan niet vertrekkend van bestaande machineprincipes - 3D-tekeningen - materiaalvoorziening: bestellingen, opvolging leveringen, ... - nauwe samenwerking met productie - klantencontact, opmetingen - ondersteuning van de verkoop - beheer van de bibliotheek: onderdelen, ontwerpen, ...

 • burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: WERMENBOL & PARTNERS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De vennootschap Wermenbol & Partners is een kantoor gespecialiseerd in expertises en/of schaderegelingen voor verzekeringsmaatschappijen, actief in heel België. De vennootschap heeft 4 exploitatiezetels, waarvan één in Ternat die dossiers voor de regio Vlaanderen beheert, één specifiek voor de regio West-en Oost-Vlaanderen, één in Charleroi die actief is in heel Wallonie en een zetel in Brussel waar zich tevens de hoofdzetel bevindt. Wij zoeken momenteel een Nederlandstalige expert NL/FR - burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect - voor de regio's Vlaams Brabant, Antwerpen, en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatchappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B.

Zoek naar antwoorden van Van Moorhem Gonny in sociale netwerken
Look for responds of Van Moorhem Gonny in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Moorhem Gonny. Laat een reactie achter voor Van Moorhem Gonny. Van Moorhem Gonny bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Moorhem Gonny. Leave a respond for Van Moorhem Gonny. Van Moorhem Gonny on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Moorhem Gonny op de google maps. Adres en contacten Van Moorhem Gonny
Location of Van Moorhem Gonny on the google maps. Address and contacts of Van Moorhem Gonny

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Moorhem Gonny Van Moorhem Gonny: VAN HOECKE AUTOMATION NV | Heemeryck Emmanuel | DISCOBUS | BANCONTACT-MISTER CASH | ?T GAZETTEHOEKJE

Other related companies as Van Moorhem Gonny: VAN HOECKE AUTOMATION NV | Heemeryck Emmanuel | DISCOBUS | BANCONTACT-MISTER CASH | ?T GAZETTEHOEKJE

Van Moorhem Gonny is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Moorhem Gonny, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05093780517. Het bedrijf Van Moorhem Gonny bevindt zich op het adres: Haachtsesteenweg 669; 1910; Kampenhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 506,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Moorhem Gonny zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Moorhem Gonny is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Moorhem Gonny is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Moorhem Gonny, openstaande posities, locatie van Van Moorhem Gonny op de kaart.

Van Moorhem Gonny is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Moorhem Gonny, company assigned to the tax number BE05093780517. The company Van Moorhem Gonny is located at the address: Haachtsesteenweg 669; 1910; Kampenhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 506,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Moorhem Gonny were not found.
The main activity of Van Moorhem Gonny is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Moorhem Gonny is not available. You also can look at reviews of Van Moorhem Gonny, open positions, location of Van Moorhem Gonny on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Moorhem Gonny, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Moorhem Gonny, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Moorhem Gonny, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Moorhem Gonny, employees, financial statistics.