Poseidon Waterbedden

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Poseidon Waterbedden
Private companiesPrimary Metal Industries • Poseidon Waterbedden

Contactgegevens Poseidon Waterbedden: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Poseidon Waterbedden: address, phone, fax, email, website, opening hours

Poseidon Waterbedden

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Moorselestraat 27; 8560; Wevelgem, België

Telefoon (phone): 056 42 29 88 (+32-056 42 29 88) 056 42 29 88 (+32-056 42 29 88)

Fax (fax): 056 41 72 41 (+32-056 41 72 41) 056 41 72 41 (+32-056 41 72 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Poseidon Waterbedden: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Poseidon Waterbedden"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Poseidon Waterbedden"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Poseidon Waterbedden, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Poseidon Waterbedden. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Poseidon Waterbedden, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Poseidon Waterbedden. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Poseidon Waterbedden
Products information Poseidon Waterbedden

BTW identificatienummer (tax): BE06799682617
Ondernemingsnummer: 1382049560
Hoofdstad (capital): 314,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 265,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Poseidon Waterbedden zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beds and mattresses - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Poseidon Waterbedden
(Get full report from official database of BE for Poseidon Waterbedden)

Aanvulling soorten activiteiten voor Poseidon Waterbedden
Addition kinds of activities for Poseidon Waterbedden

20230205. Gecondenseerde Karnemelk | Condensed buttermilk
32550000. Klei vuurvaste materialen | Clay refractories
36529903. Master records of tapes, voorbereiding van | Master records or tapes, preparation of
45229900. Luchtvervoer, onbeschadigd, nec | Air transportation, nonscheduled, nec
51480201. Aardappelen, vers | Potatoes, fresh
58120117. Pakistaans restaurant | Pakistani restaurant
82490202. Vastgoed- en verzekeringsschool | Real estate and insurance school

Werken bij Poseidon Waterbedden: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Poseidon Waterbedden: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Poseidon Waterbedden. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Poseidon Waterbedden. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator productie beton(m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde productieoperators voor optie vast! Taken: - Je bedient een modern computergestuurd machinepark - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen - Je controleert in samenspraak met het labo de kwaliteit van de geproduceerde producten - Je rijdt met een heftruck om goederen te verplaatsen. Je werkt in een 2 ploegenstelsel.

  • ELEKTRICIEN BORDENBOUW (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de bordenbouw van automatisatie (PLC, frequentieregelaars), daarnaast sta je ook in voor het bekabelen en aansluiten van machines.

  • VPC Supervisor Repair (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

  • Elektrotechnieker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrotechnieker sta je in dit bedrijf in voor het analyseren en oplossen van storingen aan hun sterk geautomatiseerd en gerobotiseerd machinepark. Je kent de machines door en door en biedt een klare kijk op verbeteringen/aanpassingen (die je dan ook effectief uitvoert na akkoord). Je staat de ploegchefs bij bij het technische aspect (en geeft hen een grondige uitleg indien nodig). Dit alles doe je met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften.

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • Huishoudhulp regio Putte (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Polyvalente studenten - Fastfoodketen - Wetteren - 18+ (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, één van 's werelds grootste fastfoodketens zijn wij nog op zoek naar meerdere studenten voor in de vakantieperiode en voor tijdens het weekend doorheen het schooljaar. Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. De uren liggen tussen 10u00 en 01u00. In samenspraak met de verantwoordelijke kan steeds bekeken worden welke planning voor jou haalbaar is.

  • Supervisor Elektriciteit & Instrumentatie/Automatisatie (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een sterke achtergrond in E&I - werkzaamheden? Ben je voldoende matuur en assertief om met voldoende impact te communiceren met alle partijen en niveaus? Ben je organisatorisch en communicatief sterk en ben je een gestructureerd iemand, ook op administratief gebied? Solliciteer dan nu voor de functie Supervisor E&I! Je volgt de werken E&I op in opdracht van de bouwheer, op gebied van veiligheid en kwaliteit en je houdt nauwkeurig een beschrijving bij van de vordering van de werken en eventuele tekortkomingen. Je controleert of de contractor de werken uitvoert conform de plannen “goed voor uitvoering”– laatste revisie. Je bent verantwoordelijk voor de (pre-)commissioning van de installatie wat jouw discipline betreft. Je rapporteert aan de projectleiding en assisteert hen bij de coördinatie, tijdens de werfvergaderingen, … Je volgt de technical queries van de EPC/Contractors/Vendors op. Je coördineert de opleidingen die door de Vendors gegeven worden aan het personeel van de LNG terminal. Je werkterrein ligt vooral buiten.

  • Lasser-Constructeur-monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DE WITTE PAUL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het samenstellen en oplassen van constructies. Dit zijnde constructies in staal & inox voor allerhande industriele toepassingen. Je staat eventueel ook in voor de constructie die je gemaakt hebt te gaan monteren op verplaatsing. (Soms uitslapen op hotel indien je dit wilt) Gaande van transportbanden, opslagtanks, buffertanks, installaties voor zandoverslag, tankbouw, structuurbouw in potrailles en zoveel meer. Je bent in staat zelfstandig aan een constructie te beginnen en dit tot een goed einde te leiden. Voor alle constructies worden er 2D en 3D plannen gegeven dus deze moet je ook kunnen lezen. Je hebt de ervaring om te weten hoe je een bepaalde constructie oplast en afwerkt (bv; lakwerk of galvanisatie (staal)) Alle constructies worden gemaakt op schragen en buizen. Er is een groot assortiment aan werktuigen voorzien (heftrucks, rolbruggen, schragen, klein werkmateriaal, enz...) Lassen van staal met Halfautomaat is een vereiste. Lassen van inox met TIG en MIG is een pluspunt.

  • Verpleegkundige Heelkunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MARIA

    Type: Vaste Job

    Op onze afdeling Heelkunde sta je in voor de begeleiding en opvolging vlak voor en na de chirurgische ingreep.

  • 1 Zelfstandige Thuisverpleegkundige regio Meetjesland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werkomschrijving Samen met een team van 3 enthousiaste verpleegkundigen, ben je verantwoordelijk voor de zorgen van patiënten in hun thuissituatie en in een voorziening voor personen met een handicap regio Meetjesland. Je taken bestaan vooral uit het toedienen van de nodige verpleegkundige zorgen waarbij je aandacht hebt voor de daar bijhorende psychosociale zorg. Functieomschrijving - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 12u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling 2 weekends, bespreekbaar

  • Flexijob keukenmedewerker gezocht (tijdens lunchtime) (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Voor onze gezonde en vegetarische keuken te St-Martens-Latem zoeken we een kok voor de warme keuken, en dit tijdens de lunch van maandag-vrijdag (11u30-14u00 met lichte afwijking mogelijk in samenspraak)

Zoek naar antwoorden van Poseidon Waterbedden in sociale netwerken
Look for responds of Poseidon Waterbedden in social networks

Lees alle opmerkingen voor Poseidon Waterbedden. Laat een reactie achter voor Poseidon Waterbedden. Poseidon Waterbedden bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Poseidon Waterbedden. Leave a respond for Poseidon Waterbedden. Poseidon Waterbedden on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Poseidon Waterbedden op de google maps. Adres en contacten Poseidon Waterbedden
Location of Poseidon Waterbedden on the google maps. Address and contacts of Poseidon Waterbedden

Andere gerelateerde bedrijven als come Poseidon Waterbedden Poseidon Waterbedden: DIRK DE GRAEVE | I B S Automation | GILBERT NORGA | Bellekens E & Co | UYTTENDAELE

Other related companies as Poseidon Waterbedden: DIRK DE GRAEVE | I B S Automation | GILBERT NORGA | Bellekens E & Co | UYTTENDAELE

Poseidon Waterbedden is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Poseidon Waterbedden, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06799682617. Het bedrijf Poseidon Waterbedden bevindt zich op het adres: Moorselestraat 27; 8560; Wevelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 314,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 265,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beds and mattresses - Retail. Producten gemaakt in Poseidon Waterbedden zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Poseidon Waterbedden is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Poseidon Waterbedden is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Poseidon Waterbedden, openstaande posities, locatie van Poseidon Waterbedden op de kaart.

Poseidon Waterbedden is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Poseidon Waterbedden, company assigned to the tax number BE06799682617. The company Poseidon Waterbedden is located at the address: Moorselestraat 27; 8560; Wevelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 314,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 265,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beds and mattresses - Retail. Products created in Poseidon Waterbedden were not found.
The main activity of Poseidon Waterbedden is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Poseidon Waterbedden is not available. You also can look at reviews of Poseidon Waterbedden, open positions, location of Poseidon Waterbedden on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Poseidon Waterbedden, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Poseidon Waterbedden, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Poseidon Waterbedden, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Poseidon Waterbedden, employees, financial statistics.