Bellekens E & Co

Contactgegevens Bellekens E & Co: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bellekens E & Co: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bellekens E & Co

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hessenplein 23; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 202 79 00; 03 202 79 08; 03 202 79 10; 03 202 79 15; 03 231 38 26 (+32-03 202 79 00; 03 202 79 08; 03 202 79 10; 03 202 79 15; 03 231 38 26) 03 202 79 00; 03 202 79 08; 03 202 79 10; 03 202 79 15; 03 231 38 26 (+32-03 202 79 00; 03 202 79 08; 03 202 79 10; 03 202 79 15; 03 231 38 26)

Fax (fax): 03 234 00 26 (+32-03 234 00 26) 03 234 00 26 (+32-03 234 00 26)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bellekens E & Co: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bellekens E & Co"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bellekens E & Co"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bellekens E & Co, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bellekens E & Co. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bellekens E & Co, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bellekens E & Co. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bellekens E & Co
Products information Bellekens E & Co

BTW identificatienummer (tax): BE01207366943
Ondernemingsnummer: 7847229003
Hoofdstad (capital): 345,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 671,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Automobile - Radios; Automobile - Enamels; Luggage-carriers; Compressors; Garages - Equipment & Supplies; Tools - General; Automobile - Alarm systems; Trailer couplings; Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Automobile - Parts & Access. - Retail; Automobile - Navigation systems; GSM - Apparatus & Access.

Product categorie (product category): Automobile body equipment and supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bellekens E & Co
(Get full report from official database of BE for Bellekens E & Co)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bellekens E & Co
Addition kinds of activities for Bellekens E & Co

02790100. Worm boerderijen | Worm farms
27549908. Werkdruk: gravure | Job printing: gravure
29920104. Transmissievloeistof: gemaakt van aangekochte materialen | Transmission fluid: made from purchased materials
34210105. Aardappelschilfers, hand | Potato peelers, hand
83999906. Gezondheidssysteem agentschap | Health systems agency

Werken bij Bellekens E & Co: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bellekens E & Co: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bellekens E & Co. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bellekens E & Co. Looking for open vacancies in other companies

  • Spontane sollicitatie - Administratie en IT (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: AZ Turnhout

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij zijn steeds op zoek naar getalenteerde BIOS-medewerkers om mee te werken aan mensgerichte zorg. Had je graag bij AZ Turnhout gewerkt, maar vond je hiervoor geen vacature in ons vacature-overzicht? Solliciteer dan hier spontaan, zodat we je kunnen contacteren wanneer we een job hebben die overeenkomt met jouw profiel.

  • Junior medewerker HR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een internationaal bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar een HR medewerker. Je zal instaan voor de planning van het personeel en gegevens ingeven in het uurregistratiesysteem, verder werk je ondersteunend voor de HR.

  • magazijnier/heftruckchauffeur - zeer goede verdienste - voltijds (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - u heeft heftruckervaring, een attest is een pluspunt - u ben een sociaal persoon en kan tegen een stootje in drukke momenten ('s morgens vroeg en 's avonds) - u kan zich beheersen wanneer de klant ongeduldig is - u kan rekenen (in lopende meters of m²) - van zodra u vast in dienst komt, bent u bereid om 1 zaterdagvoormiddag (6u-12u) per maand te werken die u achteraf kan compenseren. - u werkt graag buiten en heeft geen fysieke klachten - u heeft bij voorkeur een achtergrond in de bouw

  • Magazijnarbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, laden en lossen camions, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Daarnaast zal je ook de reachtruck besturen. Ben jij de persoon die wij zoeken? Bel dan snel naar het nummer 052/25.85.00 of mail je CV naar [email protected]!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ERPE-MERE (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Erpe-Mere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DAMME (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Verpleegkundige thuiszorg - bijverdienste (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen en inspuitingen. Je helpt hen bij het wassen en de specifieke technische zorgen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en je staat in voor de totaalzorg. We zoeken verschillende verpleegkundigen die wensen te werken in een flexibel systeem. Je geeft zelf je beschikbaarheden door en op deze basis wordt je deeltijdse planning afgesproken. Ook als je veel beschikbaar bent voor een kortere periode (* 1 maand), kan dit besproken worden. We zoeken mensen die graag zelfstandig werken en de beste thuishulp aan de patiënten willen geven. Je krijgt alle werkmiddelen ter beschikking en je beschikt over een eigen wagen. Je verplaatsingen worden via een kilometervergoeding vergoed.

  • TECHNISCH MAGAZIJNBEDIENDE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer (wat komt er binnen en wat gaat er buiten?) Je houdt de productie mee in het oog en zorgt dat er voldoende stock is om productieplanning te kunnen bijhouden. Met de levertermijn in het achterhoofd, zorg jij dat er steeds voldoende stock is van de producten, doet dus tijdig bijbestellingen. Je volgt de safetystocks op. Je plant transporten in, maakt de verzendingen klaar en je zorgt voor de orderpicking. Je staat in voor het inboeken in het ERP systeem. Je waakt samen met de productiemedewerkers over de kwaliteit van onze producten. Je bent bereid om sporadisch bij te springen bij eenvoudige bewerkingen (bv. zagen).

  • JR Software Engineer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de aanhoudende groei en om nog meer complementaire expertise in huis te hebben is SMO op dit moment actief op zoek naar een JR Software Engineer (m/v). WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? Je komt terecht in het team Sturing/Automatisatie, waarbij je rapporteert aan het Hoofd Sturing/Automatisatie. Per project sta jij in nauwe samenwerking met de projectingenieur en de elektrisch ingenieur hoofdzakelijk in voor het ontwerpen van de software. Afhankelijk van de projectfase ontwerp, implementeer, analyseer en test je de software. Je voorziet functionele designs en zet deze om in een logische software architectuur. Je voorziet de nodige sturing en visiesystemen. Vervolgens zet je simulaties op met de bedoeling alles verder te finetunen. Hierbij houd je telkens rekening met de behoeften van de klant en waar gewenst stem je ook rechtstreeks af met de eindklant of bied je zelfs in-house ondersteuning. Daarnaast kan je ook ingezet worden voor het beheer van de eigen IT-infrastructuur.

  • Arts (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, jongeren- en loopbaancoach en logopedisten. Wij zoeken een arts die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • KEUKENMEDEWERKER ZONDAG (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Trendy brasserie/taverne zoekt een keukenmedewerker ter ondersteuning van het bestaande team in het bereiden van lichte snacks, de mise-en-place en afwas.

  • Flexijob winkelbediende op zaterdag (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Culinaire slagerij OX

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons op zaterdag te versterken in de winkel. Ervaring in een slagerij is niet noodzakelijk. Belangrijker is dat je graag klanten verder helpt, interresse toont in onze producten en graag zelfstandig werkt. Je zal, na de nodige opleiding, instaan voor het verder helpen van onze klanten, versnijden van charcuterie, proper houden van de winkel, aanvullen van de toog, afwas, etc.. Ben je op zoek naar afwisselend werk met veel klantcontact, dan is deze job wellicht iets voor jou. Samen met ons team willen wij dat elke klant zich bij ons welkom voelt. Wij streven naar een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke bediening met de glimlach. Je bent naar voorkeur minstens 2 zaterdagen per maand beschikbaar.

Zoek naar antwoorden van Bellekens E & Co in sociale netwerken
Look for responds of Bellekens E & Co in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bellekens E & Co. Laat een reactie achter voor Bellekens E & Co. Bellekens E & Co bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bellekens E & Co. Leave a respond for Bellekens E & Co. Bellekens E & Co on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bellekens E & Co op de google maps. Adres en contacten Bellekens E & Co
Location of Bellekens E & Co on the google maps. Address and contacts of Bellekens E & Co

Andere gerelateerde bedrijven als come Bellekens E & Co Bellekens E & Co: EZ-IT | BLOKKER | Mister Clean Services | DCG Klimacomfort | SAMAP

Other related companies as Bellekens E & Co: EZ-IT | BLOKKER | Mister Clean Services | DCG Klimacomfort | SAMAP

Bellekens E & Co is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bellekens E & Co, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01207366943. Het bedrijf Bellekens E & Co bevindt zich op het adres: Hessenplein 23; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 345,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 671,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Automobile body equipment and supplies. Lijst met producten zijn Automobile - Radios; Automobile - Enamels; Luggage-carriers; Compressors; Garages - Equipment & Supplies; Tools - General; Automobile - Alarm systems; Trailer couplings; Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Automobile - Parts & Access. - Retail; Automobile - Navigation systems; GSM - Apparatus & Access..
De hoofdactiviteit van Bellekens E & Co is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bellekens E & Co is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bellekens E & Co, openstaande posities, locatie van Bellekens E & Co op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bellekens E & Co is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bellekens E & Co, company assigned to the tax number BE01207366943. The company Bellekens E & Co is located at the address: Hessenplein 23; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 345,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 671,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Automobile body equipment and supplies. List of products are Automobile - Radios; Automobile - Enamels; Luggage-carriers; Compressors; Garages - Equipment & Supplies; Tools - General; Automobile - Alarm systems; Trailer couplings; Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Automobile - Parts & Access. - Retail; Automobile - Navigation systems; GSM - Apparatus & Access..
The main activity of Bellekens E & Co is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bellekens E & Co is not available. You also can look at reviews of Bellekens E & Co, open positions, location of Bellekens E & Co on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bellekens E & Co, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bellekens E & Co, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bellekens E & Co, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bellekens E & Co, employees, financial statistics.