A COCQUYT

Contactgegevens A COCQUYT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A COCQUYT: address, phone, fax, email, website, opening hours

A COCQUYT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TOLEINDESTRAAT 115; 9080; LOCHRISTI, België

Telefoon (phone): 93557099 (+32-93557099) 93557099 (+32-93557099)

Fax (fax): +32 (55) 741-83-36 +32 (55) 741-83-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A COCQUYT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A COCQUYT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A COCQUYT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A COCQUYT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A COCQUYT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A COCQUYT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A COCQUYT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A COCQUYT
Products information A COCQUYT

BTW identificatienummer (tax): BE06535186767
Ondernemingsnummer: 1597656250
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 284,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in A COCQUYT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Waterbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A COCQUYT
(Get full report from official database of BE for A COCQUYT)

Aanvulling soorten activiteiten voor A COCQUYT
Addition kinds of activities for A COCQUYT

20460202. Maïsolie, ruw | Corn oil, crude
25990204. Voedselwagens, restaurant | Food wagons, restaurant
26210304. Vloeipapier | Cigarette paper
32750201. Akoestisch gips, gips | Acoustical plaster, gypsum
86999901. Dierlijke humane samenleving | Animal humane society

Werken bij A COCQUYT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A COCQUYT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A COCQUYT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A COCQUYT. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: ADECCO HALLE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je in het bezit van je rijbewijs C en ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht voor 3 weken ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je bent verantwoordelijke voor het laden en lossen van houten panelen. Dit bij leveranciers en klanten.

 • Productiemedewerker reiniging en onderhoud (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is op zoek naar een productiemedewerker die mee zal instaan voor onderhoud en reiniging van de producten. Dat wil zeggen dat je je specifiek bezig zal houden met het ontvangen en uitladen van de produkten, de sortering ervan, het reinigen en ontsmetten  en daarna ook het terugsturen. Indien nodig zullen er na controle ook herstellingen dienen uitgevoerd te worden. Dagelijks sta je dus in voor het reinigingsproces van verhuurd materiaal. Je geeft gegevens in in een specifiek software programma. Je volgt een welbepaalde procedure en volgt prioriteiten op. Je zorgt er mee voor dat de chauffeurs dagelijks het nodige materiaal ter beschikking hebben om de klanten te beleveren. Je krijgt hiervoor een volledige opleiding door de productieverantwoordelijke.

 • Schilder (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: Konvert Construct Torhout

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio Diksmuide gaan we op zoek naar een schilder + schrijnwerker. Je staat in voor de voorbereidende werken (afplakken, schuren, ...) Je staat ook in voor allerhande timmerwerken.

 • Functionele laborant (m/v) | Zwijndrecht | Voltijds (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Synergie Waasland Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chemisch bedrijf, gelegen te Zwijndrecht, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Laboranten. Binnen het takenpakket valt: Voornamelijk routinetesten, zeeftesten, calibraties en onderhoud van de werkomgeving. Resultaten analyseren en evalueren.

 • Productie medewerker bloemisterij (MOERBEKE-WAAS)

  Regio: MOERBEKE-WAAS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je kan een team aansturen in de productie. Uitvoerende taken verrichten in het teeltproces. Instellen, controleren en bedienen van machines is voor u geen probleem. Het verzamelen en verzendklaar maken van bestellingen. Verrichten van bandwerk.

 • Mechanical designer (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: CTRL-F

  Type: Vaste Job

  Voorbereiden van de aan jou toegewezen onderhoudswerken. Voorbereiden en opstellen v/d planning voor de verschillende STOP's. Beheren van de wijzigingen toegewezen aan de afdeling. Voorbereiden, aansturen en opvolgen van de aan jou toegewezen onderhoudswerken uitgevoerd door contractoren. Opstellen van verslagen van uitgevoerde werken en inspecties. Contacten met de interne klanten. Opstellen van lastenboeken, het vergelijken van offertes, uitvoeren van vergelijkende technische studies en het bestellen van apparaten, onderdelen en herstellingswerken (SAP). Dagelijks ondersteunen van de meestergast en de maintenance engineer. Opstellen van werkinstructies en werkmethodes, … Aankopen van materialen en gereedschappen (SAP). Je geeft functioneel leiding aan 5 tot 15 externe techniekers tijdens de uitvoering van onderhouds-, herstellings- of verbeteringswerken aan installaties. Het team elektrische infrastructuur staat in voor: Uitbating van de hoogspanningsinstallatie Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud aan hoogspanningsinstallatie, apparaten elektrische stroomverdeling, airco's, communicatieapparatuur, branddetectie, verlichting, … Beheer van de elektrische motoren Het betreft een functie in dagdienst in de centrale onderhoudsafdeling, team elektrische infrastructuur. Je bent bereid om na je inwerkperiode mee te draaien in de wachtdienstregeling.

 • CNC machine insteller (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: VIND Torhout

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het instellen van metaalverwerkingmachines zoals: Plooiautomaat Lasautomaat Richtmachine ... Je staat in voor de optimale inzetbaarheid van de machines: Je analyseert knelpunten, stelt verbeterpunten voor en en zorgt voor de uitvoering. Je werkt in overleg met de afdelingverantwoordelijke

 • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: CORPACK

  Type: Vaste Job

  Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

 • Toonzaalverkoper tegels (M/V) voor vernieuwd filiaal in Belsele! (BELSELE)

  Regio: BELSELE

  Bedrijf: BMB | Van den Broeck

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor een hartelijk ontvangst van onze klanten in onze toonzaal en helpt hen met een correct en vlot advies. Je verwerkt offertes en bestellingen en volgt de leveringen op. Ook telefonische oproepen worden door jou op een professionele manier beantwoord.

 • Schoonmaker-ster laboruimtes (37u/w) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Vaste Job

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een bedrijf aan de haven van Antwerpen. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van de laboratoria bij onze klant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Reinigen van en opnieuw klaarzetten/aanvullen van laboratorium-glaswerk, staalbommen en andere recipiënten. Staalnamen en staalnamerecipiënten Iedere maandag en donderdag de staalwagen tanken Plaatsen en afhalen van de luchtmonitoring Bevoorrading van labomateriaal Periodiek uitvoeren van veiligheidscontroles Koerierdienst: vervoeren van labostalen • Werkuren: van maandag tem vrijdag 14u - 22u of 22u - 6u (37u/week)

 • QA Manager met ervaring in voeding (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Voor een mooi voedingsbedrijf, gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een QA Manager. Als QA Manager zal je ervoor zorgen voor een sterk kwaliteitsbeleid. Concreet neem je hiervoor volgende taken voor jouw rekening: Beheer van de kwaliteitssystemen( BRC, IFS, GMP,...) Opvolgen en implementeren van nieuwe kwaliteitsnormen Externe audits voorbereiden en opvolgen ... Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de General Manager. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio AVELGEM (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van A COCQUYT in sociale netwerken
Look for responds of A COCQUYT in social networks

Lees alle opmerkingen voor A COCQUYT. Laat een reactie achter voor A COCQUYT. A COCQUYT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A COCQUYT. Leave a respond for A COCQUYT. A COCQUYT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A COCQUYT op de google maps. Adres en contacten A COCQUYT
Location of A COCQUYT on the google maps. Address and contacts of A COCQUYT

Andere gerelateerde bedrijven als come A COCQUYT A COCQUYT: GYMCLUB ALTIS EEKLO | SCALCO | Van Loy J | RESTAURANT LE PETIT P?KIN | Service & Fruits

Other related companies as A COCQUYT: GYMCLUB ALTIS EEKLO | SCALCO | Van Loy J | RESTAURANT LE PETIT P?KIN | Service & Fruits

A COCQUYT is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A COCQUYT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06535186767. Het bedrijf A COCQUYT bevindt zich op het adres: TOLEINDESTRAAT 115; 9080; LOCHRISTI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 284,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Waterbouw. Producten gemaakt in A COCQUYT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A COCQUYT is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A COCQUYT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A COCQUYT, openstaande posities, locatie van A COCQUYT op de kaart.

A COCQUYT is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is A COCQUYT, company assigned to the tax number BE06535186767. The company A COCQUYT is located at the address: TOLEINDESTRAAT 115; 9080; LOCHRISTI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 284,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Waterbouw. Products created in A COCQUYT were not found.
The main activity of A COCQUYT is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A COCQUYT is not available. You also can look at reviews of A COCQUYT, open positions, location of A COCQUYT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A COCQUYT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A COCQUYT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A COCQUYT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A COCQUYT, employees, financial statistics.