Van Loy J

Contactgegevens Van Loy J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Loy J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Loy J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kastanjestraat 15; 2260; Westerlo, België

Telefoon (phone): 014 26 72 16 (+32-014 26 72 16) 014 26 72 16 (+32-014 26 72 16)

Fax (fax): +32 (86) 348-18-13 +32 (86) 348-18-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Loy J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Loy J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Loy J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Loy J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Loy J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Loy J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Loy J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Loy J
Products information Van Loy J

BTW identificatienummer (tax): BE03719665527
Ondernemingsnummer: 3472198486
Hoofdstad (capital): 538,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 899,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Van Loy J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Loy J
(Get full report from official database of BE for Van Loy J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Loy J
Addition kinds of activities for Van Loy J

203899. Bevroren specialiteiten, nec, nec | Frozen specialties, nec, nec
281300. Industriële gassen | Industrial gases
395500. Koolstofpapier en inktlinten | Carbon paper and inked ribbons
22110103. Beddengoed, katoen | Bedspreads, cotton
30899925. Werkhandschoenen, kunststoffen | Work gloves, plastics
35640205. Ventilatieventilatoren: industrieel of commercieel | Ventilating fans: industrial or commercial

Werken bij Van Loy J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Loy J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Loy J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Loy J. Looking for open vacancies in other companies

  • PROJECTBEHEERDER m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectbeheerder/ontwerper ben je verantwoordelijk voor volgende taken: De opmaak van een kwalitatief goed en uitvoerbaar ontwerp. Je bereidt het dossier voor en dit voor uitvoering in het kader van aanleg van nutsleidingen en openbare verlichting. (elektriciteit en gas) Verder hou je In je ontwerp ook rekening met de wensen van de klant. Je verzamelt alle informatie die nodig is om een kwalitatief goed ontwerpdossier te bekomen (technisch financieel en administratief). Je maakt het deelnetwerk aan in SAP en specifieert hierin de benodigde materialen en capaciteit. Je woont coördinatievergaderingen bij in de ontwerpfase tekent een digitaal en volledig ontwerpplan dat verder gebruikt wordt voor de vergunningsaanvragen Het aanpassen van de Geosynergiekaart in functie van het werkelijke ontwerp behoort eveneens tot jouw taken.. Tijdens de uitvoeringsfase treedt je op als aanspreekpunt om oplossingen te zoeken voor fundamentele problemen. Als er afwijkingen blijken in de nacalculatie zoek je naar de oorzaak hiervan.

  • AY Accountant (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf gelegen in Kallo is op zoek naar een AY Accountant om het team te versterken. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Het takenpakket als AY Accountant Analytische boekhouding van 10 entiteiten Controleren van de rekeningen Opvolgen van openstaande facturatie Boeken van betalingen Klant- en leveranciersfacturatie verwerken en boeken Maandelijks afsluitingen Je rapporteert naar de hoofdboekhouder die de eindverantwoordelijkheid draagt

  • Klantgerichte Inside Sales Medewerker (m/v) te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside Sales Medewerker (m/v) het aanspreekpunt voor klanten, verdelers en vertegenwoordigers. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, via mail en telefoon, - Je denkt mee met de klant naar een oplossing op maat en voorziet heb van het nodige (technische) advies, - Je neemt nieuwe bestellingen aan en geeft deze correct in, - Je volgt de leveringen op en koppelt hierover terug naar de klant, - Je maakt de klant wegwijs in nieuwigheden en acties.

  • OUTBOUND CALLAGENT REGIO ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze functie als outbound call agent beschik je over de nodige verbale vaardigheden om de personen die je opbelt te overtuigen van de voordelen van je product. Hierbij pas je de nodige empathie toe en beschik je over een zeer goede kennis van de Nederlandste taal om commercieel overtuigend te zijn. Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande en potentiële klanten. Als outbound call agent ga je de personen overtuigen van de voordelen van het product. Onze klant heeft uiteenlopende projecten lopende waaronder tijdschriften kranten thuis levering van voedsel ... Is een job als Outbound Call Agent iets voor jou? In regio Antwerpen zoeken we een kandidaat die zich wil ontplooien tot een ware expert. Dit zijn jouw taken: je overtuigt klanten van de meerwaarde van jouw product de telefoon is jouw beste vriend aangezien je communiceert met verschillende types personen je werkt op uiteenlopende projecten met producten zoals tijdschriften kranten voedsel… er komt ook een deel administratie bij kijken

  • Lasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf die betonnen prefab-elementen en produceert, zijn wij op zoek naar een lasser die zal werken in Oudenaarde. Je zal aan de hand van een technische tekening voor het lassen van de korven.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal samenwerken in teamverband met andere verpleegkundigen en zorgkundigen. Je streeft hierbij naar optimale kwaliteit en biedt eveneens een zo comfortabel mogelijk verblijf aan de residenten. Je zal verschillende taken uitvoeren: - Specifieke verpleegkundige handelingen. - Administratieve taken. - Alert zijn voor de noden en wensen van de bewoners. - Aandacht geven aan de familieleden van de bewoners. - Palliatieve hulpverlening bieden wanneer nodig en/of gewenst. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Je komt terecht in een stijlvol en eigentijds gebouw afgestemd op senioren. Elke senior is ongeacht zijn zorgvraag van harte welkom.  De residentie beschikt over 66 zorgkamers waarvan 56 'klassieke rusthuisbedden' en 10 voorzieningen voor herstelverblijf. Daarnaast zijn er ook 4 zorgflats voorzien. Als verpleegkundige zal je hun team versterken en mee streven naar optimale zorgverlening.

  • Operator draaibank - niet volledig CNC (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb jij graag een afwisselende job? Ben jij technisch en heb je graag in grote mate zelfstandigheid? Dan hebben wij de job die jij zoekt! Voor onze klant in Bree zijn wij opzoek naar een operator voor de draaibank. Jouw takenpakket bestaat uit: Programmeren en bedienen van de draaibanken: niet volledig CNC; Bewerkingsfasen en afstelwaarden van het materiaal en gereedschap bepalen; Bewerkingen uitvoeren; Controle eindproduct uitvoeren.

  • Verantwoordelijke allround medewerker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VMMC

    Type: Vaste Job

    Je leert eerst de basis (de klanten aan de kassa helpen en waar nodig in de winkel; je vult de producten juist aan in de rekken, je houdt de winkel ordelijk en proper, maakt belegde broodjes, ...) Nadien help je op een geduldige, vriendelijke en beleefde manier je collega's en klanten bij het oplossen van onenigheden. Je leert brood/koeffiekoeken/broodjes bakken, mensen opleiden, helpt mee met leveringen nakijken, bestellen, winkel openen/sluiten, ... Het is een functie met afwisselend werk en de doorgroeimogelijkheden zijn naargelang uw ambitie.

  • Allround planning officer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je maakt zelf de planningen en de verhuringen van A tot Z op. Je bent het aanspreekpunt voor onze Nederlandstalige en Franstalige klanten. Je behandelt bestellingen van klanten die binnenkomen. Je volgt de klachten van klanten op.

  • Installateur sanitair Regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Bachelor in de logopedie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van Van Loy J in sociale netwerken
Look for responds of Van Loy J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Loy J. Laat een reactie achter voor Van Loy J. Van Loy J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Loy J. Leave a respond for Van Loy J. Van Loy J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Loy J op de google maps. Adres en contacten Van Loy J
Location of Van Loy J on the google maps. Address and contacts of Van Loy J

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Loy J Van Loy J: Mindermobielencentrale vzw VZW | Grynberg J | DE MUNTER C | GLOBAL IMAGE | PARIDAENS

Other related companies as Van Loy J: Mindermobielencentrale vzw VZW | Grynberg J | DE MUNTER C | GLOBAL IMAGE | PARIDAENS

Van Loy J is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Loy J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03719665527. Het bedrijf Van Loy J bevindt zich op het adres: Kastanjestraat 15; 2260; Westerlo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 538,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 899,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Van Loy J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Loy J is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Loy J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Loy J, openstaande posities, locatie van Van Loy J op de kaart.

Van Loy J is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Loy J, company assigned to the tax number BE03719665527. The company Van Loy J is located at the address: Kastanjestraat 15; 2260; Westerlo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 538,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 899,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Painting contractors. Products created in Van Loy J were not found.
The main activity of Van Loy J is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Loy J is not available. You also can look at reviews of Van Loy J, open positions, location of Van Loy J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Loy J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Loy J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Loy J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Loy J, employees, financial statistics.