GEORGES VERYSER

Contactgegevens GEORGES VERYSER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEORGES VERYSER: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEORGES VERYSER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 196; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59505677 (+32-59505677) 59505677 (+32-59505677)

Fax (fax): +32 (69) 360-11-63 +32 (69) 360-11-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEORGES VERYSER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEORGES VERYSER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEORGES VERYSER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEORGES VERYSER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEORGES VERYSER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEORGES VERYSER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEORGES VERYSER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEORGES VERYSER
Products information GEORGES VERYSER

BTW identificatienummer (tax): BE07253417968
Ondernemingsnummer: 1928070068
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 225,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in GEORGES VERYSER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines; Verhuur doe-het-zelf materiaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEORGES VERYSER
(Get full report from official database of BE for GEORGES VERYSER)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEORGES VERYSER
Addition kinds of activities for GEORGES VERYSER

20320306. Soepen, behalve zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Soups, except seafood: packaged in cans, jars, etc.
22410109. Afwerkingen, textiel | Trimmings, textile
23920200. Wasserij, kledingstuk en opbergzakken | Laundry, garment and storage bags
28190602. Brandstofdrivers, vast: anorganisch | Fuel propellants, solid: inorganic
38250236. Testapparatuur voor elektronische en elektrische circuits | Test equipment for electronic and electrical circuits
49250102. Coke oven gas, productie en distributie | Coke oven gas, production and distribution
50210109. Schoolbanken | School desks

Werken bij GEORGES VERYSER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEORGES VERYSER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEORGES VERYSER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEORGES VERYSER. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onderhoud van het machinepark Werken in dagploeg

 • Schrijnwerker (nieuw) (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Let's Work Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiende klant van Let\\\'s Work regio Aartselaar zijn we op zoek naar een plaatser van schrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in PVC & aluminium ramen en deuren, zonnewering, rolluiken... Samen met een sterk team van ervaring en gemotiveerde werknemers slaagt de firma erin om kwaliteitsvolle projecten neer te zetten. Heb je ervaring in de sector of een technische achtergrond? Sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

 • MONTEUR BOVENLEIDING SPOORWERKEN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf met ophaalmogelijkheden te MECHELEN zijn we op zoek naar MONTEURS BOVENLEIDINGEN. Het bedrijf specialiseert zich in spoorwerken, hoogspanningnetten,..  Je taken zullen bestaan uit het monteren en demonteren van delen aan de bovenleiding, werken uitvoeren aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden, altijd buitenwerk, werven over heel Belgie.

 • Insteller-bediener cnc draaibank (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Jobfixers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een insteller-bediener van een cnc draaibank. Het gaat vooral over stukwerk en werkt steeds in het atelier.

 • Werfleider asfalt/wegenwerken (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als werfleider in de asfalt/wegenbouw ben je verantwoordelijk voor de organisatie en de coördinatie van 1 of meerdere werven afhankelijk van de omvang van het project. ?Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van een bouwplaats materieel en je leidt de werkkrachten. ?Je houdt rekening met de financiële middelen. ?Je inspecteert de werken rekening houdend met het opgemaakte bestek. ?Je controleert de kwaliteit van het afgeleverde werk met behulp van meetinstrumenten zoals meetlint waterpas. ?Je bent verantwoordelijk voor een gedeelte van de werkzaamheden of voor het geheel. ?Je hou toezicht op de werf ter plaatse en voor de administratieve taken werk je vanuit het kantoor.. ?Je brengt dagelijks de nodige administratie in orde zoals mankracht en materieel berekenen vorderingsstaten of werkstaten opmaken bouwplaats vergaderingen voorbereiden bijhouden van het werfdagboek enz. ?Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder van het bedrijf. ?Je werkuren zijn doorgaans regelmatig met uitzonderingen omwille van technische redenen en deadlines.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp Retie (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: 'T PLANKSKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

 • POETSHULP VOORTKAPEL-WESTERLO (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  [email protected] biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

 • Productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

  Type: Studentenjob

  Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Dan is onze vacature voor productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling!

 • Uitzendconsulent (Ned/Fr) Konvert Interim Diegem (NIEUW KANTOOR) (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Konvert HQ

  Type: Vaste Job

  Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

 • Medisch Pedicure (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: GREELIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Healthpoint Haacht, zoekt enthousiaste medische pedicure om het team te versterken. Functieomschrijving: -Wij zoeken een professional om een BESTAAND klienteel de juiste zorgen toe te dienen. - je bent zelfstandige in hoofd of bijberoep. - je bepaalt je eigen agenda in samenspraak. Jouw profiel: - Je bent een gediplomeerde medisch pedicure. - Je bent enthousiast en positief ingesteld. - Je bent geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Graag in team samenwerken en contactvaardig zijn is een must.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van GEORGES VERYSER in sociale netwerken
Look for responds of GEORGES VERYSER in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEORGES VERYSER. Laat een reactie achter voor GEORGES VERYSER. GEORGES VERYSER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEORGES VERYSER. Leave a respond for GEORGES VERYSER. GEORGES VERYSER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEORGES VERYSER op de google maps. Adres en contacten GEORGES VERYSER
Location of GEORGES VERYSER on the google maps. Address and contacts of GEORGES VERYSER

Andere gerelateerde bedrijven als come GEORGES VERYSER GEORGES VERYSER: FLCARS HEYVAERT & SPINNOY NV | VAN LAER | JET | Lambeets Guy | GARAGE 'T KINDT

Other related companies as GEORGES VERYSER: FLCARS HEYVAERT & SPINNOY NV | VAN LAER | JET | Lambeets Guy | GARAGE 'T KINDT

GEORGES VERYSER is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEORGES VERYSER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07253417968. Het bedrijf GEORGES VERYSER bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 196; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 225,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines; Verhuur doe-het-zelf materiaal. Producten gemaakt in GEORGES VERYSER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEORGES VERYSER is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEORGES VERYSER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEORGES VERYSER, openstaande posities, locatie van GEORGES VERYSER op de kaart.

GEORGES VERYSER is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEORGES VERYSER, company assigned to the tax number BE07253417968. The company GEORGES VERYSER is located at the address: STATIONSSTRAAT 196; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 225,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines; Verhuur doe-het-zelf materiaal. Products created in GEORGES VERYSER were not found.
The main activity of GEORGES VERYSER is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GEORGES VERYSER is not available. You also can look at reviews of GEORGES VERYSER, open positions, location of GEORGES VERYSER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEORGES VERYSER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEORGES VERYSER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEORGES VERYSER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEORGES VERYSER, employees, financial statistics.