Lambeets Guy

Contactgegevens Lambeets Guy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lambeets Guy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lambeets Guy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Toekomststraat 22; 3800; Sint-Truiden, België

Telefoon (phone): 011 68 43 70 (+32-011 68 43 70) 011 68 43 70 (+32-011 68 43 70)

Fax (fax): 011 67 35 35 (+32-011 67 35 35) 011 67 35 35 (+32-011 67 35 35)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lambeets Guy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lambeets Guy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lambeets Guy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lambeets Guy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lambeets Guy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lambeets Guy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lambeets Guy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lambeets Guy
Products information Lambeets Guy

BTW identificatienummer (tax): BE06511840820
Ondernemingsnummer: 7747528076
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 780,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Lambeets Guy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lambeets Guy
(Get full report from official database of BE for Lambeets Guy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lambeets Guy
Addition kinds of activities for Lambeets Guy

174199. Metselwerk en ander steenwerk, nec | Masonry and other stonework, nec
01749905. Tangelo Grove | Tangelo grove
29920101. Remvloeistof (hydraulisch): gemaakt van aangekochte materialen | Brake fluid (hydraulic): made from purchased materials
30890211. Keukengerei, kunststof | Kitchenware, plastics
36610111. Telefoonapparatuur en onderdelen, draad | Telephone station equipment and parts, wire
50460203. Verkoopautomaten, munteenheid | Vending machines, coin-operated
59991403. schrijfmachines | Typewriters

Werken bij Lambeets Guy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lambeets Guy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lambeets Guy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lambeets Guy. Looking for open vacancies in other companies

  • Automechanieker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het onderhouden en herstellen van voertuigen. Dit kunnen enerzijds personenwagens of anderzijds bedrijfswagens (bestel- en vrachtwagens) zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd en gesuperviseerd in een aparte werkplaats. Voor een merkgarage met showroom zijn we op zoek naar een gemotiveerde  automechanieker voor het onderhouden van personenwagens. Voertuigen klaarmaken vóór levering of gebruik

  • Technisch tekenaar (M/V) te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar. De functieomschrijving: Het uittekenen van plannen m.b.t. residentiele ventilatie Telefonisch klanten technische bijstand verlenen Klanten aan de balie helpen bij een probleem Ingeven van orders in het ERP-systeem Contact met klanten onderhouden Selecties en offertes opstellen en opvolgen Rapporteren aan de manager en director

  • Chauffeurs CE - levend vee - voltijds - Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met activiteiten voornamelijk in de vee- en vleessector zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Takenpakket: Transport van kalveren naar de verschillende veebedrijven Je vervoert kalveren/runderen van het veebedrijf naar het slachthuis Je helpt bij het laden en lossen van de dieren Je staat in voor de reinheid van de vrachtwagen

  • Projectverantwoordelijke (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectverantwoordelijke zorg je ervoor dat de realisatie van lopende projecten in de werkplaats in goede banen wordt geleid : Je maakt eerst een inschatting van de nodige middelen en tijd die de uitvoering van een project in beslag zal nemen. Je bereidt werkopdrachten voor waarbij je met creatief inbeeldingsvermogen technische oplossingen bedenkt en je communiceert deze met de dienst engineering en met de werkplaats om ze te kunnen realiseren. Je communiceert ook vlot met andere afdelingen bv. met de afdeling aankoop en verzending om de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je neemt zelf contact op met mogelijke leveranciers om prijzen aan te vragen en te onderhandelen. Je communiceert met de verkoopafdeling om je voorbereide bestekoffertes te bespreken. Je probeert de planning zo goed mogelijk na te leven.

  • Huishoudhulp omgeving Genk - Opglabbeek (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • FRITUURMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student of flexi medewerker die kan bijspringen. Dit kan zowel in het weekend als in de week zijn. Wij zijn op zoek naar mensen die op lange termijn een bijverdienste willen uitoefenen.

  • Jobstudent Technische dienst - Tekenen in E-plan voor 2 weken in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Plannen / projecten herbekijken met een verantwoordelijke - Tekenen met E-Plan

  • hoofd laborant (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MEDISCH LABO MEDINA

    Type: Vaste Job

    - coachen en ondersteunen van de medewerkers in het labo in hun dagelijkse werking analyse van ad hoc probleemsituaties en deze oplossen rapporteren van opportuniteiten om de labo werking te verbeteren beschikbaar voor de coördinatie en implementatie van verschillende projecten in de laboratoriumorganisatie toezicht op orde en netheid van de afdelingen implementatie van de toegewezen correctieve en preventieve acties die voortvloeien uit de resp. vergaderingen van directie, staf, afdelingshoofden en laboranten assistentie van de kwaliteitsmanager bij het onderhouden en verbeteren van het kwaliteitssysteem bijdrage tot de communicatie en samenwerking binnen de laboratorium organisatie Toezicht op de uitpak van de stalen

  • Medewerker Ornamentiek (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Main d'Or NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de vernieuwing en de herstelling van historisch staf- en stucwerk bij de restauratie van kerkgebouwen, kastelen, kloosters, monumentale stationsgebouwen, etc; Je werkt op werven over heel Vlaanderen; Je bent een aanspreektpunt op de werf voor collega's en klanten in het Nederlands; Je kent verschillende technieken zoals lijsten trekken op de trekbank met kalk, gips, e.a. technieken en kan deze eveneens ter plaatse bevestigen; Ervaring met het ontwerpen van metalen en/of zinken profielen en kennis van het maken van stuc- of siliconen mallen is een plus; Basiskennis van boetseren en beeldhouwen is een voordeel.

  • Consulentes Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • psycholoog m/v op zelfstandige basis gezocht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MARIEKE SEGERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk 't Huys is een paramedische groepspraktijk met volgende disciplines: psychologie, logopedie, audiologie en dieetkunde. Wij zijn op zoek naar een toffe collega-psycholoog die op zellfstandige basis bij ons wil werken. Ons huidig team bestaat uit kinderpsychologen, seksuologen/reltietherapeuten en psychologen voor (jong) volwassenen.

  • flexijob bakkerij verkoop (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Opnemen van bestellingen Verder helpen van klanten Orde en netheid van de winkel Telefonische bestellingen voorbereiden Bedrijfsprofiel: Bakkerij Zottegem Toffe werksfeer

Zoek naar antwoorden van Lambeets Guy in sociale netwerken
Look for responds of Lambeets Guy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lambeets Guy. Laat een reactie achter voor Lambeets Guy. Lambeets Guy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lambeets Guy. Leave a respond for Lambeets Guy. Lambeets Guy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lambeets Guy op de google maps. Adres en contacten Lambeets Guy
Location of Lambeets Guy on the google maps. Address and contacts of Lambeets Guy

Andere gerelateerde bedrijven als come Lambeets Guy Lambeets Guy: COIFFURE SONJA | FC Eupen 1963 | RAPHAEL PAREIN | JOZEF VANAKEN | L. MICHIELSEN

Other related companies as Lambeets Guy: COIFFURE SONJA | FC Eupen 1963 | RAPHAEL PAREIN | JOZEF VANAKEN | L. MICHIELSEN

Lambeets Guy is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lambeets Guy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06511840820. Het bedrijf Lambeets Guy bevindt zich op het adres: Toekomststraat 22; 3800; Sint-Truiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 780,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Lambeets Guy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lambeets Guy is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lambeets Guy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lambeets Guy, openstaande posities, locatie van Lambeets Guy op de kaart.

Lambeets Guy is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lambeets Guy, company assigned to the tax number BE06511840820. The company Lambeets Guy is located at the address: Toekomststraat 22; 3800; Sint-Truiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 780,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lawyers. Products created in Lambeets Guy were not found.
The main activity of Lambeets Guy is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Lambeets Guy is not available. You also can look at reviews of Lambeets Guy, open positions, location of Lambeets Guy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lambeets Guy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lambeets Guy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lambeets Guy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lambeets Guy, employees, financial statistics.