VAN KEMPEN J.

Contactgegevens VAN KEMPEN J.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN KEMPEN J.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN KEMPEN J.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSEBAAN 404; 2040; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 35687618 (+32-35687618) 35687618 (+32-35687618)

Fax (fax): +32 (53) 609-87-56 +32 (53) 609-87-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN KEMPEN J.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN KEMPEN J."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN KEMPEN J."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN KEMPEN J., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN KEMPEN J.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN KEMPEN J., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN KEMPEN J.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN KEMPEN J.
Products information VAN KEMPEN J.

BTW identificatienummer (tax): BE01167541503
Ondernemingsnummer: 1926422119
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 717,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in VAN KEMPEN J. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN KEMPEN J.
(Get full report from official database of BE for VAN KEMPEN J.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN KEMPEN J.
Addition kinds of activities for VAN KEMPEN J.

322901. Glasmeubelen en accessoires | Glass furnishings and accessories
565199. Familie kleding winkels, nec | Family clothing stores, nec
20839906. Tarwe mout | Wheat malt
23110202. Overjassen en topcoats: mannen, jongeren en jongens | Overcoats and topcoats: men's, youths' and boys'
33139901. Molybdeen silicium, niet in hoogovens gemaakt | Molybdenum silicon, not made in blast furnaces
35640103. Blower filter units (oven blowers) | Blower filter units (furnace blowers)

Werken bij VAN KEMPEN J.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN KEMPEN J.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN KEMPEN J.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN KEMPEN J.. Looking for open vacancies in other companies

 • Combifunctie Chauffeur CE - Mesttransport + Asvalttransport (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als chauffeur CE wordt er verwacht dat je zowel asvalt als mest vervoert. Bij het mesttransport kom je terecht in boerderijomgevingen. Je moet mestputten leegtrekken, maar fysiek valt dit mee omdat de put meestal dicht bij de vrachtwagen ligt. Voor het asvalttransport rijdt je met een kipwagen waarbij het manoeuvreren belangrijk is. Dit is echter geen fysiek zware taak omdat er een zelflossend systeem voorzien is. Je start tussen 4 en 6 uur 's ochtends. Je rijdt ongeveer 9 tot 10 uur per dag, maar dit kan soms meer zijn..

 • Afleveraar chauffeur C met vakbekwaamheid (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een chauffeur C met attest vakbekwaamheid, voor distributie van watercoolers. Per dag zal je ongeveer een 20 tal stops moeten afwerken in verschillende regio's. Uiteraard sta je mee in voor het laden en lossen van je producten.

 • Chauffeur C met VCA Zelzate (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: 2WORK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het dagdagelijks onderhoud van de rijwegen bij onze opdrachtgever Als wegdekreiniger rijd je met een borstelveegwagen Je besproeit de interne rijwegen en veegt ze met de vrachtwagenborstel proper De staat van het materieel en de beschermingsmiddelen voorbereiden Het uitvoeren van het basisonderhoud

 • TIG - LASSER (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de chemiesector regio Roeselare, zijn we op zoek naar een ervaren TIG lasser: Je staat in voor het onderhoud, herstellen en opbouw van de filters

 • Hef-en reachtruckbestuurder in dagdienst (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staan in voor het laden en lossen van de vracht Je bent verantwoordelijk voor de input en de output van de goederen Je voorziet de ingepakte artikelen van stickers Je boekt alles in via een computer systeem Je geeft instructies aan je team van 2 mensen Je plaatst de goederen in de diepvries met de reachtruck Je werkt nauw samen met de productiemanager Je sorteert de goederen op de juiste manier en op de juiste plaats Je wikkelt de goederen in folie met de wikkelmachine

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,snelle opstart! (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • student verkoper(ster) fashionketen Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een toffe, modieuze winkelketen regio Oostende zijn wij op zoek naar een STUDENT VERKOOP (M/V) met zin voor FASHION en MODE! Je staat in voor kassawerk ( scanning, afrekenen, retour, klantenadvies) Je staat in voor het op orde houden van de winkel Je staat in voor het vriendelijke helpen van de klant Je staat in voor het meehelpen in de stock ( uitpakken, labelen, ...)

 • JOBSTUDENTEN min. 18 jaar (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Studentenjob

  We zoeken studenten om tijdens de week en/of het weekend te werken. Hierbij kan het zijn dat je zowel overdag als 's avonds tewerkgesteld wordt. Je kan ingezet worden als keukenmedewerker, maar het kan ook zijn dat je soms aan de kassa staat.

 • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: DELICAKE

  Type: Studentenjob

  Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

 • Monteur / monteerder m/v (VLAMERTINGE)

  Regio: VLAMERTINGE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Vaste Job

  Je bent een ervaren monteur op zoek naar een job in de bouw regio Poperinge? Je hebt interesse in de montage van staalstructuren en betonelementen? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Poperinge op zoek naar monteur. Je staat in voor het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen. De werven zijn gelegen over gans België. Je komt terecht in de sector van landbouw en industrie.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Verpleegkundige op zelfstandige basis (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: VRIJDAGHS JOHAN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verpleegkundige op zelfstandige basis thuisverpleging voor voltijds

Zoek naar antwoorden van VAN KEMPEN J. in sociale netwerken
Look for responds of VAN KEMPEN J. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN KEMPEN J.. Laat een reactie achter voor VAN KEMPEN J.. VAN KEMPEN J. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN KEMPEN J.. Leave a respond for VAN KEMPEN J.. VAN KEMPEN J. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN KEMPEN J. op de google maps. Adres en contacten VAN KEMPEN J.
Location of VAN KEMPEN J. on the google maps. Address and contacts of VAN KEMPEN J.

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN KEMPEN J. VAN KEMPEN J.: FLE2T BVBA | MAISON FANTAISIE | PASQUALE DI GIOSIA | GUIDO RUTTEN | Polet F Carrosserie

Other related companies as VAN KEMPEN J.: FLE2T BVBA | MAISON FANTAISIE | PASQUALE DI GIOSIA | GUIDO RUTTEN | Polet F Carrosserie

VAN KEMPEN J. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN KEMPEN J., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01167541503. Het bedrijf VAN KEMPEN J. bevindt zich op het adres: ANTWERPSEBAAN 404; 2040; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 717,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines. Producten gemaakt in VAN KEMPEN J. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN KEMPEN J. is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN KEMPEN J. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN KEMPEN J., openstaande posities, locatie van VAN KEMPEN J. op de kaart.

VAN KEMPEN J. is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN KEMPEN J., company assigned to the tax number BE01167541503. The company VAN KEMPEN J. is located at the address: ANTWERPSEBAAN 404; 2040; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 717,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines. Products created in VAN KEMPEN J. were not found.
The main activity of VAN KEMPEN J. is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN KEMPEN J. is not available. You also can look at reviews of VAN KEMPEN J., open positions, location of VAN KEMPEN J. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN KEMPEN J., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN KEMPEN J., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN KEMPEN J., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN KEMPEN J., employees, financial statistics.