PASQUALE DI GIOSIA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • PASQUALE DI GIOSIA
Private companiesAgricultural Services • PASQUALE DI GIOSIA

Contactgegevens PASQUALE DI GIOSIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PASQUALE DI GIOSIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PASQUALE DI GIOSIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA CROISETTE 196; 7110; MAURAGE, België

Telefoon (phone): 65759342 (+32-65759342) 65759342 (+32-65759342)

Fax (fax): +32 (19) 751-16-47 +32 (19) 751-16-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PASQUALE DI GIOSIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PASQUALE DI GIOSIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PASQUALE DI GIOSIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PASQUALE DI GIOSIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PASQUALE DI GIOSIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PASQUALE DI GIOSIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PASQUALE DI GIOSIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PASQUALE DI GIOSIA
Products information PASQUALE DI GIOSIA

BTW identificatienummer (tax): BE08101562500
Ondernemingsnummer: 9965667724
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 607,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in PASQUALE DI GIOSIA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PASQUALE DI GIOSIA
(Get full report from official database of BE for PASQUALE DI GIOSIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PASQUALE DI GIOSIA
Addition kinds of activities for PASQUALE DI GIOSIA

22119921. Schrobdoeken | Scrub cloths
27599919. Handelszegels: drukwerk, nsk | Trading stamps: printing, nsk
32720306. Fonteinen, beton | Fountains, concrete
32720318. Terrazzo producten, prefab, nec | Terrazzo products, precast, nec
36340315. Muurverwarmers, elektrisch: huishouden | Wall heaters, electric: household
39650100. Knoppen en onderdelen | Buttons and parts
47899902. Ruimtevlucht operaties, behalve de overheid | Space flight operations, except government

Werken bij PASQUALE DI GIOSIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PASQUALE DI GIOSIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PASQUALE DI GIOSIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PASQUALE DI GIOSIA. Looking for open vacancies in other companies

  • sales support medewerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales support medewerker sta je in voor de administratieve ondersteuning van de sales afdeling: Opvolgen van alle dossiers vanaf offerte tot bestelling. Met de input die je krijgt van de salesafdeling maak je een voorstel op voor de klant en volg je dit verder op. Na bestelling door de klant sta je in voor alle administratieve opvolging: opmaken van het contract aanvragen van het chassisnummer regelen van douane documenten verwerking van e-mails behandelen van vragen van klanten regelen van transport van de wagens vanuit de productie naar de klant facturatie... In samenwerking met de marketingafdeling ben je verantwoordelijk voor marketinganalyses

  • Lasser (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lasser ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig op maat samenstellen, lassen en afwerken van diverse constructies, rekening houdend met de kwaliteitsvereisten. Deze werkzaamheden voer je uit vanuit voorbereide werkplaatsvoorschriften en tekeningen. Dit betreft zowel robotlassen als manueel lassen.

  • wegenwerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    renovatie van straten en pleinen freeswerken overlagingen funderingswerken ondiepe riool en watervangers putten en deksels boordstenen greppels afwerking

  • Poetshulp Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste poetshulpen. Ben jij een krak in poetsen en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Lummen en omgeving

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een aangename werkomgeving,initiatief nemen is voor het gezin heel belangrijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • huishoudhulpen te Maldegem (deeltijds / voltijds) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Maldegem en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student schoonmaak gezocht (m/v) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    CARE EXPERT CLEANING zoekt… Student schoonmaak (M/V/X) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) Functieomschrijving Voor de schoonmaakwerkzaamheden bij onze klant in Tielt is Care Expert Cleaning op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse student schoonmaak. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen en desinfecteren van de cleanroom. Dit doe je volgens de regels eigen aan een GMP-omgeving. Je volgt deze geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij. Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. We zoeken een student die van 07.00 uur tot 09.30 uur en van 10.00 uur tot 12.00 uur kan werken op zaterdag. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien.

  • Weekendwerk studenten logistiek/onderhoud Zorghotel De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DE BRON

    Type: Studentenjob

    Beheer van de brasserie tijdens het middagmaal van de gebruikers; Hulp en ondersteuning van de gebruikers bij het nuttigen van de maaltijden; Verdeling en opruimen van de koffie; Onderhoud van de zorgflats; Verwerken van het afval en linnen; Ondersteuning van de verpleegkundigen.

  • Productiemedewerk(st)ers staalvlechten 3-ploegen (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: BELTEC

    Type: Vaste Job

    Op de vlechterijafdeling (PTFE-slangen machinaal omvlechten met staaldraad) sta je in voor: Manuele metingen Kwaliteitscontroles Machinebediening In/afstellen van bobijnen Kleine storingen oplossen -...

  • Calculator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant is in 1989 gestart als algemeen bouwbedrijf en is vandaag uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met ongeveer 30 werknemers. Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar zij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoert. Onze klant heeft ook de nodige ervaring met het coördineren van het volledige bouwproces van particuliere projecten. Jobomschrijving • Opmaken van kostprijscalculaties van algemene bouwprojecten met het oog op de opmaak van offertes voor openbare aanbestedingen t.e.m. erkenningsklasse 6. • Analyseren van bouwdossiers en ontleden van lastenboeken, plannen en meetstaten. • Uitvoeren van prijsaanvragen bij onderaannemers. • Vergelijken van offertes en nagaan of deze conform het lastenboek zijn. • Bekijken welke uitvoeringsmoeilijkheden zich kunnen voordoen en welke alternatieve uitvoeringsmethodes mogelijk zijn.

  • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

Zoek naar antwoorden van PASQUALE DI GIOSIA in sociale netwerken
Look for responds of PASQUALE DI GIOSIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PASQUALE DI GIOSIA. Laat een reactie achter voor PASQUALE DI GIOSIA. PASQUALE DI GIOSIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PASQUALE DI GIOSIA. Leave a respond for PASQUALE DI GIOSIA. PASQUALE DI GIOSIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PASQUALE DI GIOSIA op de google maps. Adres en contacten PASQUALE DI GIOSIA
Location of PASQUALE DI GIOSIA on the google maps. Address and contacts of PASQUALE DI GIOSIA

Andere gerelateerde bedrijven als come PASQUALE DI GIOSIA PASQUALE DI GIOSIA: LES BOUCHERS WALLONS | ROBERT EECKHOUT | GARAGE DE SMET-LAUWAERT | PLGS DESIGN | MICHEL TYLLEMAN

Other related companies as PASQUALE DI GIOSIA: LES BOUCHERS WALLONS | ROBERT EECKHOUT | GARAGE DE SMET-LAUWAERT | PLGS DESIGN | MICHEL TYLLEMAN

PASQUALE DI GIOSIA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PASQUALE DI GIOSIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08101562500. Het bedrijf PASQUALE DI GIOSIA bevindt zich op het adres: RUE DE LA CROISETTE 196; 7110; MAURAGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 607,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in PASQUALE DI GIOSIA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PASQUALE DI GIOSIA is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PASQUALE DI GIOSIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PASQUALE DI GIOSIA, openstaande posities, locatie van PASQUALE DI GIOSIA op de kaart.

PASQUALE DI GIOSIA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is PASQUALE DI GIOSIA, company assigned to the tax number BE08101562500. The company PASQUALE DI GIOSIA is located at the address: RUE DE LA CROISETTE 196; 7110; MAURAGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 607,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in PASQUALE DI GIOSIA were not found.
The main activity of PASQUALE DI GIOSIA is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PASQUALE DI GIOSIA is not available. You also can look at reviews of PASQUALE DI GIOSIA, open positions, location of PASQUALE DI GIOSIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PASQUALE DI GIOSIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PASQUALE DI GIOSIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PASQUALE DI GIOSIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PASQUALE DI GIOSIA, employees, financial statistics.