SABINE MAILLEUX

Contactgegevens SABINE MAILLEUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SABINE MAILLEUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

SABINE MAILLEUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MOULIN DE MEUSE 5; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81220180 (+32-81220180) 81220180 (+32-81220180)

Fax (fax): +32 (71) 865-51-93 +32 (71) 865-51-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SABINE MAILLEUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SABINE MAILLEUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SABINE MAILLEUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SABINE MAILLEUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SABINE MAILLEUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SABINE MAILLEUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SABINE MAILLEUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SABINE MAILLEUX
Products information SABINE MAILLEUX

BTW identificatienummer (tax): BE03328002929
Ondernemingsnummer: 8492401123
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 419,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in SABINE MAILLEUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Speciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SABINE MAILLEUX
(Get full report from official database of BE for SABINE MAILLEUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor SABINE MAILLEUX
Addition kinds of activities for SABINE MAILLEUX

4225. Algemene opslag en opslag | General warehousing and storage
07829902. Snelweg gazon en tuin onderhoud diensten | Highway lawn and garden maintenance services
23920403. Placemats, plastic of textiel | Placemats, plastic or textile
34790101. Chasing op metalen | Chasing on metals
38730000. Horloges, horloges, horloges en onderdelen | Watches, clocks, watchcases, and parts
48229900. Telegraaf en andere communicatie, nec | Telegraph and other communications, nec
59419905. Speeltoestellen | Playground equipment
72419901. Kapperskool | Barber college
79229903. Verlichting, theatraal | Lighting, theatrical
92220000. Juridische raad en vervolging | Legal counsel and prosecution

Werken bij SABINE MAILLEUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SABINE MAILLEUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SABINE MAILLEUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SABINE MAILLEUX. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een transportbedrijf te Hofstade zoeken we een chauffeur CE. Je staat in voor het leveren van palletgoed. Je moet zelf niet laden-lossen. De vrachtwagen wordt bij het bedrijf voorgeladen, je staat wel zelf in voor het zekeren van je lading. En bij klant wordt de lading voor je gelost. Je werkt van maandag tem vrijdag, telkens ongeveer van 6 tot 18 uur. Optie vast vacature.

 • Financieel Medewerker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je bent voor interne en externe medewerkers en leveranciers het aanspreekpunt voor financiële vragen over de verwerking van de financiële stromen. Je draagt bij aan de begrotingsopmaak en zorgt dat de middelen optimaal worden ingezet. Je maakt budgetten op en staat in voor proactief beheer hiervan, waarbij je deze tracht te optimaliseren. Je staat in voor de verwerking van alle financiële verrichtingen en zorgt voor het aanmaken van o.a. facturen voor interne en externe klanten. Je plaatst bestellingen en zorgt voor een correcte en tijdige afhandeling van de leveranciersfacturen. Je verwerkt beroepskosten zoals reiswijzers, kredietkaarten en kostenformulieren. Je geeft informatie en advies over de procedures en regelgeving van de KU Leuven, gaat na welke mogelijkheden er zijn om een probleem op te lossen binnen die procedures, vraagt informatie op bij andere diensten en koppelt terug naar je interne of externe klanten. Je verwijst door naar de juiste personen of diensten. Je volgt de kredieten op, optimaliseert ze en maakt financiële rapporten op. Je zorgt ervoor dat je door opleiding en teamoverleg specialist bent en blijft in je job.  Je werkt in nauw overleg met de financiële cellen en diensten van de KU Leuven. Bedrijfsprofiel: Binnen de KU Leuven verlopen de financiële transacties binnen een team van financiële medewerkers. In die hoedanigheid treedt u op als specialist ter zake. U zal, uitgestuurd vanuit de groepsdiensten Humane Wetenschappen, tewerkgesteld worden op verschillende locaties en binnen verschillende entiteiten, naargelang de noden zich voordoen.

 • Schrijnwerker (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Koersel zijn we op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker voor zowel plaatsing van buitenschrijnwerk als werken met houtbewerkingsmachines in het atelier.  Carports, tuinhuizen, gevelbekledingen, ... 

 • OPERATOR / MACHINE BEDIENAAR - GOEDE VERLONING - GROEIEND BEDRIJF (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma in volle expansie zoeken wij een gemotiveerde machinebedienaar in 2 ploegen. Je functie zal zeer polyvalent zijn op de afdeling. Het takenpakket bestaat uit: instellen van machines, opvolgen van het productieproces, aanvullen van grondstoffen, versnijden van product, latex laag aanbrengen, ... Je komt terecht in een dynamisch bedrijf waar een interne opleiding wordt voorzien. Eens je de volledige werking onder de knie hebt kan je doorgroeien tot meewerkend ploegleider ( indien je hiervoor interesse hebt)

 • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

 • Technisch magazijnier (HAMONT)

  Regio: HAMONT

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we op zoek naar magazijnier. Je zal instaan voor het bevoorraden van de productielijn, het klaarleggen van materiaal alsook het afboeken van goederen in het computerprogramma Navision. Je rijdt dagelijks met de hef en reachtruck.

 • HUISHOUDHULP VOOR EVERGEM (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Evergem.

 • HUISHOUDHULP GROOT ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Zonnebeke-Passendale-Beselare : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Student(e) Graphic Design (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

  Type: Studentenjob

  Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een student(e) graphic design. Ben je momenteel bachelor/master student in een grafische richting? Sta je te popelen om je kennis om te zetten in de praktijk? Heb je een zeer goede kennis van Indesign? Dan ben jij de student die wij zoeken! Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

 • Student ondersteuning HR departement (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: AGO Jobs&HR

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in merksem zijn wij op zoek naar een student voor de ondersteuning van de HR afdeling. Je verzorgt de voorbereiding van vergaderingen,doet klasseerwerk op de personeelsdienst,staat in voor algemeen balie en onthaalwerk. Je werkt 1 of 2 dagen per week

 • Barman/Barvrouw (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: DEN BUREAU

  Type: Flexijob

  - Klanten bedienen en bestellingen ontvangen in een volkscafé - Vrijdag en zaterdagavond van 18u - 01u00

Zoek naar antwoorden van SABINE MAILLEUX in sociale netwerken
Look for responds of SABINE MAILLEUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor SABINE MAILLEUX. Laat een reactie achter voor SABINE MAILLEUX. SABINE MAILLEUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SABINE MAILLEUX. Leave a respond for SABINE MAILLEUX. SABINE MAILLEUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SABINE MAILLEUX op de google maps. Adres en contacten SABINE MAILLEUX
Location of SABINE MAILLEUX on the google maps. Address and contacts of SABINE MAILLEUX

Andere gerelateerde bedrijven als come SABINE MAILLEUX SABINE MAILLEUX: JOURDAN SA | Hyboma NV | LE POTELIER | D.B. Lavoir | St-Benedictus

Other related companies as SABINE MAILLEUX: JOURDAN SA | Hyboma NV | LE POTELIER | D.B. Lavoir | St-Benedictus

SABINE MAILLEUX is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SABINE MAILLEUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03328002929. Het bedrijf SABINE MAILLEUX bevindt zich op het adres: RUE DU MOULIN DE MEUSE 5; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 419,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Speciaalzaken. Producten gemaakt in SABINE MAILLEUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SABINE MAILLEUX is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SABINE MAILLEUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SABINE MAILLEUX, openstaande posities, locatie van SABINE MAILLEUX op de kaart.

SABINE MAILLEUX is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is SABINE MAILLEUX, company assigned to the tax number BE03328002929. The company SABINE MAILLEUX is located at the address: RUE DU MOULIN DE MEUSE 5; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 419,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Speciaalzaken. Products created in SABINE MAILLEUX were not found.
The main activity of SABINE MAILLEUX is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SABINE MAILLEUX is not available. You also can look at reviews of SABINE MAILLEUX, open positions, location of SABINE MAILLEUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SABINE MAILLEUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SABINE MAILLEUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SABINE MAILLEUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SABINE MAILLEUX, employees, financial statistics.