JOURDAN SA

Contactgegevens JOURDAN SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOURDAN SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOURDAN SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Edouard Andre 14-16 6762 Virton - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-63-57-70-96 32-63-57-70-96

Fax (fax): 32-63-57-07-72 32-63-57-07-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOURDAN SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOURDAN SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOURDAN SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOURDAN SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOURDAN SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOURDAN SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOURDAN SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOURDAN SA
Products information JOURDAN SA

BTW identificatienummer (tax): BE04820770263
Ondernemingsnummer: 9144714355
Hoofdstad (capital): 111,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 706,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in JOURDAN SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOURDAN SA
(Get full report from official database of BE for JOURDAN SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOURDAN SA
Addition kinds of activities for JOURDAN SA

2085. Gedistilleerde en gemengde dranken | Distilled and blended liquors
179908. Decontaminatie diensten | Decontamination services
951102. Afvalbeheerbureaus | Waste management agencies
01610100. Meloen boerderijen | Melon farms
22810207. Polyester garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Polyester yarn, spun: made from purchased staple
26750205. Bibliotheekkaarten, doodgesneden: van aangekochte materialen | Library cards, die-cut: from purchased materials
36410108. Inlaatdraden, elektrische lamp gemaakt van aangekochte draad | Lead-in wires, electric lamp made from purchased wire
73420204. Termiet controle | Termite control

Werken bij JOURDAN SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOURDAN SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOURDAN SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOURDAN SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckbestuurder gezocht! (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend voedingsbedrijf in Sint-Lievens-Houtem zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde en eraven reachtruckbestuurder. Je zal onder andere instaan voor de afgewerkte goederen in het magazijn plaatsten en orderpicking.

  • Commercieel Assistent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de commercieel assistent die we zoeken? We zijn namelijk voor de regio Anderlecht op zoek naar een commercieel medewerker. Ben je de komende 6 maanden beschikbaar? Heb je commerciële skills? Hou je van klantencontact? Lees dan zeker verder ! Je staat in voor het ondersteuning van het sales team Je maakt offertes op en volgt deze op Je helpt bij audits Je zorgt voor een up-to-date klanteninformatie in het systeem

  • Installateur van databekabeling (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten in de regio van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde en flexibele medewerker. Je wordt ingeschakeld voor het uitvoeren van databekabelingswerken: Trekken van (glasvezel)kabels Uitvoeren van aansluitingen Je vertrekt steeds in een team van twee naar de verschillende werven, verspreid in gans België.

  • Heftruck chauffeur / cariste M/V (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heftruckbestuurder m/v gezocht voor tewerkstelling in Spiere-Helkijn. Onze klant is gespecialiseerd in ontwerpen, produceren en verkopen van industriële opslagsystemen. Investeren in mensen beschouwt het bedrijf als een essentiële voorwaarde voor succesvol ondernemen. Op heden zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste heftruckchauffeur voor het vervolledigen van het team. Jouw taken : Je voert de grondstoffen aan Je zet de afgewerkte producten weg met de heftruck

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Alveringem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lovendegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO OUDENAARDE - RONSE (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • STUDENT OF BIJVERDIENER WEEKEND CENTRUM BRUGGE 8U/DAG ZA/ZO (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Studentenjob

    Er zijn 2 beschikbare stations. De eerste is als snackbarmedewerker. een eerste ervaring in een frituur kan zeker een plus zijn. Je staat hier in voor de bereiding van de frietjes en andere bereidingen, bediening van dranken maar ook het ordelijk houden van jouw werkplek en de zaal. De andere functie is als kelner in de taverne waar vnl. chocoladebereidingen, pannenkoeken en ijsjes geserveerd worden. Een eerdere ervaring met dergelijke koude bereidingen is een plus, geen must. Vnl. ervaring als kelner in de bediening is een must. ( voor beiden) Voor een aparte zeer levendige toeristische attractie in Brugge gaan we op zoek naar extra medewerkers voor het weekend die op regelmatige basis op zaterdag en zondag kunnen werken.

  • Jobstudenten voor het weekend (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMARK

    Type: Studentenjob

    Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 250 filialen in: Ierland, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Portugal en Spanje. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Jij zult als verkoopmedewerk(st)er verantwoordelijk zijn voor je eigen sectie. Dit houdt in: het beheren van voorraad, merchandising, verkoop en service. Jij bent in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk ingesteld en zeer stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

  • Senior Credit Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Je contacteert organisaties om recente financiële informatie op te vragen. Je schrijft rapporten met een samenvatting van de verzamelde informatie en heldere conclusies en aanbevelingen. Na een volledige analyse bevestig je de beoordeling of pas je deze aan. Je onderzoekt de beschikbare informatie die je intern of extern ontvangen hebt. Je verdedigt en verklaart beslissingen naar klanten toe. Je houdt risico’s in de gaten en actualiseert beoordelingen. Je bouwt proactief een goede relatie op met collega’s in underwriting. Je verzekert compliance met de interne en externe regelgeving en procedures.

  • Onderhoudstechnieker (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: AMPLI

    Type: Vaste Job

    Ampli is de voorbije 30 jaar uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de audio-visuele sector, met ruime ervaring in concerten, evenementen, beurzen, modeshows en televisieopnames. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker (m/v) voor het onderhoud en de herstellingen aan ons materiaalpark. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het labo van Ampli. Je staat in voor het nazicht en de eventuele herstellingen aan ons klank- en lichtmateriaal. Je hebt een diploma elektronica of elektromechanica of relevante ervaring in de AV sector. Je bent flexibel, werklustig en niet bang voor een uitdaging. Je werkt ordelijk en gestructureerd, met oog voor details. Je werkt zelfstandig, maar bent ook in staat om in teamverband te werken. Je hebt interesse in de AV sector en bent bereid veel bij te leren. Wij bieden een voltijdse, afwisselende job aan in een jong en dynamisch bedrijf. Spreekt deze functie je aan en herken je jezelf in bovenstaande eigenschappen? Aarzel dan niet en stuur nu je CV met begeleidende brief naar [email protected]

  • Psycholoog (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Tine Bolle

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiding en therapie bieden aan ouders en volwassenen met verscheidenheid aan problematieken (depressie, burn-out, angsten, dwanghandelingen/-gedachten, relationele problemen…). Individuele, gezins- of relatietherapie volgens individuele noden van de cliënt en het cliëntsysteem.

Zoek naar antwoorden van JOURDAN SA in sociale netwerken
Look for responds of JOURDAN SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOURDAN SA. Laat een reactie achter voor JOURDAN SA. JOURDAN SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOURDAN SA. Leave a respond for JOURDAN SA. JOURDAN SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOURDAN SA op de google maps. Adres en contacten JOURDAN SA
Location of JOURDAN SA on the google maps. Address and contacts of JOURDAN SA

Andere gerelateerde bedrijven als come JOURDAN SA JOURDAN SA: INTERCAN NV | Priorij Corsendonk | BIMAC | VINCENT ARENA COIFFURE | MIMA FILMS

Other related companies as JOURDAN SA: INTERCAN NV | Priorij Corsendonk | BIMAC | VINCENT ARENA COIFFURE | MIMA FILMS

JOURDAN SA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOURDAN SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04820770263. Het bedrijf JOURDAN SA bevindt zich op het adres: R. Edouard Andre 14-16 6762 Virton - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 111,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 706,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Cars. Producten gemaakt in JOURDAN SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOURDAN SA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOURDAN SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOURDAN SA, openstaande posities, locatie van JOURDAN SA op de kaart.

JOURDAN SA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOURDAN SA, company assigned to the tax number BE04820770263. The company JOURDAN SA is located at the address: R. Edouard Andre 14-16 6762 Virton - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 111,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 706,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Cars. Products created in JOURDAN SA were not found.
The main activity of JOURDAN SA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOURDAN SA is not available. You also can look at reviews of JOURDAN SA, open positions, location of JOURDAN SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOURDAN SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOURDAN SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOURDAN SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOURDAN SA, employees, financial statistics.