JEAN-PIERRE VANDAELE

Particuliere bedrijvencommunicatie • JEAN-PIERRE VANDAELE
Private companiesCommunications • JEAN-PIERRE VANDAELE

Contactgegevens JEAN-PIERRE VANDAELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-PIERRE VANDAELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-PIERRE VANDAELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE DIKSMUIDESTRAAT 6; 8600; DIKSMUIDE, België

Telefoon (phone): 51555178 (+32-51555178) 51555178 (+32-51555178)

Fax (fax): +32 (67) 761-15-28 +32 (67) 761-15-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-PIERRE VANDAELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-PIERRE VANDAELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-PIERRE VANDAELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-PIERRE VANDAELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-PIERRE VANDAELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-PIERRE VANDAELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-PIERRE VANDAELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-PIERRE VANDAELE
Products information JEAN-PIERRE VANDAELE

BTW identificatienummer (tax): BE09138946533
Ondernemingsnummer: 9764892578
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 168,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in JEAN-PIERRE VANDAELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-PIERRE VANDAELE
(Get full report from official database of BE for JEAN-PIERRE VANDAELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-PIERRE VANDAELE
Addition kinds of activities for JEAN-PIERRE VANDAELE

017999. Vruchten en noten, nec, nec | Fruits and tree nuts, nec, nec
239604. Stofdruk en stempelen | Fabric printing and stamping
10999904. Kwikertsmijnbouw | Mercury ore mining
48220206. Telegraafdiensten | Telegraph services
56990000. Diverse kleding- en accessoire winkels | Miscellaneous apparel and accessory stores

Werken bij JEAN-PIERRE VANDAELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-PIERRE VANDAELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-PIERRE VANDAELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-PIERRE VANDAELE. Looking for open vacancies in other companies

 • Productieplanner (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U bent de sleutelfiguur bij het inplannen van de orders. Dankzij u weten de medewerkers wanneer ze welke onderdelen moeten productie en worden de afgesproken levertermijnen met de klant gewaarborgd. U overlegt met de verschillende interne afdelingen (productie, aankoop, programmatie) en bespreekt de dagelijkse detailplanning. U brengt voorstellen aan om het huidige planningsproces te optimaliseren U controleert de haalbaarheid van de levertermijn van elk nieuw order/ bestaande orders U maakt de planning op voor metaalverwerking (Plooi - & Laser afdeling) U bepaalt de productievolgorde met de verantwoordelijken U volgt de mogelijke productieachterstand op en stuurt bij waar nodig U zorgt voor voldoende voorraad in samenspraak met de aankoopdienst.

 • MAGAZIJNIER VOOR DAGWERK - OPTIE VAST (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een sterke firma  in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker/magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen, de ontvangst van de goederen.

 • Productiemedewerker beton (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na een opleidingsperiode help je mee met volgende taken: - Afwerken van bekisting - Toezicht houden bij het gieten van de beton - Verwijderen van de bekisting nadat beton is gedroogd - Helpen opkuisen van de betongoten, zowel machinaal als manueel

 • Automechanieker (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio Hasselt, Bree, Dilsen en Lommel zijn we op zoek naar een automekanieker m/v Als technieker sta je in voor het onderhouden en herstellen van voertuigen. Dit kunnen enerzijds personenwagens of anderzijds bedrijfswagens (bestel- en vrachtwagens) zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd en gesuperviseerd in een aparte werkplaats.

 • HUISHOUDHULP BEERZEL (BEERZEL)

  Regio: BEERZEL

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Beerzel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • zeecontainer chauffeur CE dag (VAC053) (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in zeecontainertransport zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. En dit voor de dagploeg. Transport van zeecontainers. In dehaven wordt de container dmv een stacker erop gezet, vervolgens rij je naar de klant om te laden (je moet niet zelf laden of lossen, dit wordt door de bedrijven gedaan. Je dient enkel de containerdeuren te openen) . Enige ervaring met containertransport is vereist. Kan tot 6h wachttijden zijn. Je vertrekt flexibel tussen 5u - 8u 's morgens. Je werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

 • WERFLEIDER AUTOMATISERING (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: MENTALITEIT

  Type: Vaste Job

  Als werfleider word je ingezet om industriële projecten te organiseren en te coördineren. Je werkt actief mee en kan een team van 2 tot 10 medewerkers leiden. Je zorgt ervoor dat het materiaal op tijd besteld wordt. Je onderhoudt de contacten met collega’s, klanten, aannemers en je staat in voor de vooruitgang op en de planning van de werf. Veiligheidsvoorschriften en reglementeringen worden door jou stipt nageleefd.

 • QUALITY OPERATOR (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: PENNE

  Type: Vaste Job

  In deze functie speel je, tijdens het productieproces, een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten die moeten voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je werkt samen en in overleg met de kwaliteitsdienst.

 • Freelance trainer 'social media' (locatie: Leuven) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

 • Trainer Frans (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • ZAALHULP (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Het kookpotje

  Type: Flexijob

  WEEKEND JOB OOK VOOR STUDENTEN BEDIENING VAN DRANK EN ETEN IN HORECAZAAK

Zoek naar antwoorden van JEAN-PIERRE VANDAELE in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-PIERRE VANDAELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-PIERRE VANDAELE. Laat een reactie achter voor JEAN-PIERRE VANDAELE. JEAN-PIERRE VANDAELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-PIERRE VANDAELE. Leave a respond for JEAN-PIERRE VANDAELE. JEAN-PIERRE VANDAELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-PIERRE VANDAELE op de google maps. Adres en contacten JEAN-PIERRE VANDAELE
Location of JEAN-PIERRE VANDAELE on the google maps. Address and contacts of JEAN-PIERRE VANDAELE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-PIERRE VANDAELE JEAN-PIERRE VANDAELE: Smuk | Geerinckx Paul | CITRO?N CENTRUM BOECHOUT | MACHON | GAL. INTERHOME KESSENICH

Other related companies as JEAN-PIERRE VANDAELE: Smuk | Geerinckx Paul | CITRO?N CENTRUM BOECHOUT | MACHON | GAL. INTERHOME KESSENICH

JEAN-PIERRE VANDAELE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-PIERRE VANDAELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09138946533. Het bedrijf JEAN-PIERRE VANDAELE bevindt zich op het adres: OUDE DIKSMUIDESTRAAT 6; 8600; DIKSMUIDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 168,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders; Varkenskwekers. Producten gemaakt in JEAN-PIERRE VANDAELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-PIERRE VANDAELE is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-PIERRE VANDAELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-PIERRE VANDAELE, openstaande posities, locatie van JEAN-PIERRE VANDAELE op de kaart.

JEAN-PIERRE VANDAELE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-PIERRE VANDAELE, company assigned to the tax number BE09138946533. The company JEAN-PIERRE VANDAELE is located at the address: OUDE DIKSMUIDESTRAAT 6; 8600; DIKSMUIDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 168,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders; Varkenskwekers. Products created in JEAN-PIERRE VANDAELE were not found.
The main activity of JEAN-PIERRE VANDAELE is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-PIERRE VANDAELE is not available. You also can look at reviews of JEAN-PIERRE VANDAELE, open positions, location of JEAN-PIERRE VANDAELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-PIERRE VANDAELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-PIERRE VANDAELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-PIERRE VANDAELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-PIERRE VANDAELE, employees, financial statistics.