GAL. INTERHOME KESSENICH

Particuliere bedrijvencommunicatie • GAL. INTERHOME KESSENICH
Private companiesCommunications • GAL. INTERHOME KESSENICH

Contactgegevens GAL. INTERHOME KESSENICH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAL. INTERHOME KESSENICH: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAL. INTERHOME KESSENICH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEG NAAR AS 19B16; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89351915 (+32-89351915) 89351915 (+32-89351915)

Fax (fax): +32 (55) 875-65-18 +32 (55) 875-65-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAL. INTERHOME KESSENICH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAL. INTERHOME KESSENICH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAL. INTERHOME KESSENICH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAL. INTERHOME KESSENICH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAL. INTERHOME KESSENICH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAL. INTERHOME KESSENICH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAL. INTERHOME KESSENICH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAL. INTERHOME KESSENICH
Products information GAL. INTERHOME KESSENICH

BTW identificatienummer (tax): BE03760314941
Ondernemingsnummer: 5046539306
Hoofdstad (capital): 111,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 835,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in GAL. INTERHOME KESSENICH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAL. INTERHOME KESSENICH
(Get full report from official database of BE for GAL. INTERHOME KESSENICH)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAL. INTERHOME KESSENICH
Addition kinds of activities for GAL. INTERHOME KESSENICH

179499. Graafwerkzaamheden, nec | Excavation work, nec
20640106. Gegrilde data | Sugared dates
22590202. Handdoeken, breien | Towels, knit
32920103. Geweven, geweven amosite asbest | Felt, woven amosite asbestos
35820000. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
59429900. Boekwinkels, nec | Book stores, nec
72519902. Schoenloper | Shoe shine parlor
83229901. Maaltijd levering programma | Meal delivery program

Werken bij GAL. INTERHOME KESSENICH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAL. INTERHOME KESSENICH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAL. INTERHOME KESSENICH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAL. INTERHOME KESSENICH. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gevarieerde job die bestaat uit lassen, plooien, knippen en ponsen. Je werkt zelfstandig de constructies af van plan tot eindproduct.

  • Telesales Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de functie van Telesales Advisor ga je op zowel outbound als inbound projecten werken. Je staat in voor de sales alsook voor technische ondersteuning waarbij je sales opportuniteiten kan detecteren en creëren. Je beschikt over commercieel inzicht en doet aan upsell cross-sell en sluit ook zelf de deals af. Je stelt je empatisch op en hebt een klantgerichte aanpak

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ADMINISTRATIEF MEDEWERKER WAGENPARK beheer je een vloot van een 1000-tal wagen en ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Opvolgen en opmaken van tankkaarten voor werknemers; Inplannen van korte termijn huurwagens; Controleren van binnenkomende auto's op eventuele beschadiging; Opvolgen van ongevallen dossiers;  Correct ingeven van gegevens in het 'car fleet systeem'; Ondersteunen in allround administratieve taken op de HR afdeling;   Bedrijfsprofiel: Samen met onze klant, een internationale speler in zijn domein, gaan wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER die instaat voor het wagenpark.

  • Medewerker weegbrug - 2 ploegen - Wielsbeke (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wielsbeke zijn we op zoek naar een medewerker weegbrug. Takenpakket in 2 ploegen: - het wegen van de inkomende houtvrachten volgens de aangegeven procedures - het verwerken van de gegevens - ingeven van vochtgehaltes in het grondstoffenadministratieprogramma - registratie van personen die het bedrijf binnenkomen en verlaten

  • Service Technieker (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker sta je in voor: Het installeren en onderhouden van fruitsorteermachines in België en sporadisch in het buitenland. Installeren en onderhouden van de sorteermachines Pannes herstellen bij klanten. Elektrische of mechanische storingen opsporen en herstellen Je doel is om een oplossing te bieden voor je klant zodat hij terug de productie kan opstarten! Je krijgt daarvoor een interne opleiding en telefonische ondersteuning van het bedrijf zelf.

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (voltijds) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp te Melsele (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega's over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken... maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • HUISHOUDHULPEN in OOSTENDE -kies een(elektrische) fiets of bedrijfswagen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw,poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • STUDENT - MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student die ons kan helpen door op piekmomenten mee te gaan naar werven. De student helpt mee de camionette inladen, de machines aansluiten en de darmen uitrollen. Vervolgens staat de student in voor het vullen van onze blaasmachine. Achteraf helpen bij het stofzuigen en opruimen behoren ook tot het takenpakket. Het is fysiek werk, meestal lange dagen en geen weekendwerk. Ben jij student en zie je het zitten om bij ons op piekmomenten mee in te springen? Contacteer ons dan snel.

  • Kelner m/v Martin's Rentmeesterij (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Martin's Hotels

    Type: Vaste Job

    Voor hotel Martin's Rentmeesterij in Bilzen zijn wij op zoek naar een Kelner. Ontbijt -Lunch -Cocktails en Diner: Mis en place : opdekken van de zaal, klaarzetten van de buffetten, voorbereiden van de dienst, aanvullen van de buffetten. Bediening van de gerechten en dranken. Zorgt voor de goede sfeer in de zaal. Zorgt voor de algemene orde en netheid in zaal en keuken. Seminaries en koffiepauzes: Stelt de vergaderzalen en koffiepauzes op. Bediening en verfrissen van vergaderzalen en koffiepauzes. Zorgt voor algemene netheid en orde in de vergaderzalen.

Zoek naar antwoorden van GAL. INTERHOME KESSENICH in sociale netwerken
Look for responds of GAL. INTERHOME KESSENICH in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAL. INTERHOME KESSENICH. Laat een reactie achter voor GAL. INTERHOME KESSENICH. GAL. INTERHOME KESSENICH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAL. INTERHOME KESSENICH. Leave a respond for GAL. INTERHOME KESSENICH. GAL. INTERHOME KESSENICH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAL. INTERHOME KESSENICH op de google maps. Adres en contacten GAL. INTERHOME KESSENICH
Location of GAL. INTERHOME KESSENICH on the google maps. Address and contacts of GAL. INTERHOME KESSENICH

Andere gerelateerde bedrijven als come GAL. INTERHOME KESSENICH GAL. INTERHOME KESSENICH: FLBELCONSULTING NV | WALTER WEBER | Buysmetal NV | KOG WILLY | Sun Chemical E.C.P. S.A.

Other related companies as GAL. INTERHOME KESSENICH: FLBELCONSULTING NV | WALTER WEBER | Buysmetal NV | KOG WILLY | Sun Chemical E.C.P. S.A.

GAL. INTERHOME KESSENICH is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAL. INTERHOME KESSENICH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03760314941. Het bedrijf GAL. INTERHOME KESSENICH bevindt zich op het adres: WEG NAAR AS 19B16; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 111,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 835,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in GAL. INTERHOME KESSENICH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GAL. INTERHOME KESSENICH is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAL. INTERHOME KESSENICH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAL. INTERHOME KESSENICH, openstaande posities, locatie van GAL. INTERHOME KESSENICH op de kaart.

GAL. INTERHOME KESSENICH is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAL. INTERHOME KESSENICH, company assigned to the tax number BE03760314941. The company GAL. INTERHOME KESSENICH is located at the address: WEG NAAR AS 19B16; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 111,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 835,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in GAL. INTERHOME KESSENICH were not found.
The main activity of GAL. INTERHOME KESSENICH is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GAL. INTERHOME KESSENICH is not available. You also can look at reviews of GAL. INTERHOME KESSENICH, open positions, location of GAL. INTERHOME KESSENICH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAL. INTERHOME KESSENICH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAL. INTERHOME KESSENICH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAL. INTERHOME KESSENICH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAL. INTERHOME KESSENICH, employees, financial statistics.