Sun Chemical E.C.P. S.A.

Particuliere bedrijvencommunicatie • Sun Chemical E.C.P. S.A.
Private companiesCommunications • Sun Chemical E.C.P. S.A.

Contactgegevens Sun Chemical E.C.P. S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sun Chemical E.C.P. S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sun Chemical E.C.P. S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin de Malplaquet 6 7822 Ghislenghien, België

Telefoon (phone): 68 (+32-68) 68 (+32-68)

Fax (fax): 69 (+32-69) 69 (+32-69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sun Chemical E.C.P. S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sun Chemical E.C.P. S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sun Chemical E.C.P. S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sun Chemical E.C.P. S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sun Chemical E.C.P. S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sun Chemical E.C.P. S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sun Chemical E.C.P. S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sun Chemical E.C.P. S.A.
Products information Sun Chemical E.C.P. S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01489440917
Ondernemingsnummer: 4907012939
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): 26 to 39
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Printing inks

Product categorie (product category): Printing Inks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sun Chemical E.C.P. S.A.
(Get full report from official database of BE for Sun Chemical E.C.P. S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sun Chemical E.C.P. S.A.
Addition kinds of activities for Sun Chemical E.C.P. S.A.

0783. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
234299. BH, gordels en geallieerde kledingstukken, nv | Bras, girdles, and allied garments, nec
252202. Kantoor boekenkasten, kasten en afdelingen, met uitzondering van hout | Office bookcases, wallcases and partitions, except wood
533100. Variety winkels | Variety stores
39999947. Slijpen en pulveriseren van materialen, nec | Grinding and pulverizing of materials, nec
42139906. Huishoudelijke goederen vervoer | Household goods transport
57139900. Vloerbedekking winkels, nec | Floor covering stores, nec

Werken bij Sun Chemical E.C.P. S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sun Chemical E.C.P. S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sun Chemical E.C.P. S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sun Chemical E.C.P. S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/Sorteerder Avondshift m/v) - DHL Aviation (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lader/losser vervul je een logistieke functie bij DHL in een gloednieuw gebouw op de luchthaven op BruCargo. Als magazijnmedewerker zal je bij DHL Aviation mee instaan om de goederen te laden, sorteren en te scannen zodat deze tijdig per vliegtuig of vrachtwagen naar hun nieuwe bestemming kunnen vertrekken. De vrachtwagens of vliegtuigen komen toe aan de laadkades. Deze moeten dan gelost worden. Dit kan manueel zijn of met en transportband die in de laadruimte komt. Vervolgens gaan de goederen via een transportband naar de specifieke afdelingen. Hier moeten dan opnieuw pakketten gestapeld worden in containers die dan opnieuw kunnen vertrekken per vliegtuig of per vrachtwagen. Je werkt met een handscanner/computer. Eveneens is een kwaliteitscontrole één van uw verantwoordelijkheden. De werkplek (locaties, gangen) moeten ten alle tijde netjes gehouden worden. Afval, zoals karton en plastic, opruimen en sorteren volgens de aangewezen procedures. Op een juiste en veilige manier gebruik maken van je scanner en veiligheidsmes op de werkplaats.

  • Assistent flexodrukker (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: Assisteren van de hoofddrukker - flexoprinting aan een 8kleurenpers Aanbrengen van grondstoffen: machine bevoorraden Reinigen machine & drukvormen Basisonderhoud van de drukpers uitvoeren De werking en het veiligheidssysteem van de drukpers controleren Inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken dragers Deze job vereist een goede fysieke conditie.

  • Heftruckchauffeur met een feeling voor de bierbrouwerij (Puurs) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zet je de leveringen en afhalingen klaar, laadt en los je de vrachtwagens en stockeer je de goederen om de continuïteit van het distributieproces te waarborgen. Eventueel kan je werken met een heftruck met dubbele vorken.

  • Medewerker Vleesafdeling - Deeltijds - Metro Antwerpen Zuid (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gespecialiseerd medewerker op de vleesafdeling bij Metro Antwerpen Zuid heb jij een sterke feeling met kwalitatieve verse voeding! Je zorgt voor een correcte, snelle en hygienische behandeling van de vleesproducten. Je bent een rasechte verkoper, en kan door jouw uitgebreide kennis sterk advies geven aan klanten. Je raadt nieuwe producten enthousiast aan. Je houdt je werkplek steeds netjes. Je werkt op een positieve manier samen met collega's.

  • Fleet Manager | Voltijds in Daguren | Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De fleet manager GSE is verantwoordelijk voor het volledig beheer van onze vloot rollend materiaal, voor België. Deze persoon rapporteert rechtstreeks aan de General Manager Handling. De belangrijkste taken zijn: het beheer van de vloot rollend materieel (voor de afhandeling van vliegtuigen) binnen België de berekening van de noden en plannen van materieel per station of per operatie en activiteit standaarden bepalen en implementeren de opvolging van het budget verzorgen m.b.t. het materiaal en brandstof de opvolging van verzekeringsdossiers (introductie, afsluit en financiële opvolging) contacten met en aansturen van leveranciers i.v.m. technische aspecten en onderhoud instaan voor de opvolging van het onderhoud nauwe samenwerking met en aansturing van de lokale technische onderhoudsafdeling in Brussel

  • Ondernemende en enthousiaste Receptionist (m/v) NL/FR/ENG (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Rainbow Resources Group zoekt voor onze klant een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG Het bedrijf Onze klant is een Belgische familieonderneming actief binnen de sector van welness, thermae en schoonheidsverzorging. Deze onderneming heeft drie vestigingen in België, Vlaams-Brabant. Een enthousiast team, klantgericht en ondernemend werkt er in een open cultuur samen. Waarden zoals eerlijkheid, samenwerking en klantgerichtheid draagt men hoog in het vaandel. Voor medewerkers is er steeds een luisterend oor. Voor de versterking van hun team op receptie zoeken zij een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG voor de vestiging in Melsbroek en in Grimbergen.

  • Jobstudent stagehand (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Als stagehand sta je in voor de opbouw en afbouw van podium en techniek op evenementen. Tijdens het evenement verhelp je eventuele technische of praktische problemen met de installatie.

  • STUDENT FRITUUR ( OF FLEXI JOB) - WEEKENDWERK (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Studentenjob

    Als JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal. Bedrijfsprofiel: Voor een frituur in de regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR. Het frituur biedt naast de typische uithaalservice ook 30 zitplaatsen aan het cliënteel.

  • Winkelhulp student(e) +18 jaar (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Drukke krantenwinkel, zoekt nog een gemotiveerde meerderjarige student om wekelijks bij te springen. Bijvoorbeeld op woensdagnamiddag of zaterdag, of wanneer je vrij hebt op school. In deze drukke krantenwinkel vliegt je dag zo voorbij ! Je gaat lotto en andere kansspelen valideren Daarnaast reken je af als mensen rookwaren, kaarten of cadeautjes kopen Om de klanten correct wisselgeld terug te geven, kan je best goed rekenen Je bent ook niet te beroerd om eens een rek uit te vegen of op te ruimen

  • Jobstudenten winkel Staden (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studentenjob voor elke week op zaterdag en/of zondag, ook in de examenperiode's of blok. Taken: kassa-werk, controle self-pay systeem, rekken aanvullen Werkuren zaterdag tss 7u30-19u zondag tss 7u30 - 12u15 alseen feestdag op een zaterdag valt - volledige dag op 25/12 en 1/1 is de winkel gesloten

  • Junior Design Engineer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gelegen in regio Gent en actief binnen de duurzame energiesector, zijn we op zoek naar een Junior Design Engineer. De Junior Design Engineer staat, onder begeleiding van de project manager, mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Controleren van de uitrustingen in de fabriek en op de site • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes en administratie zijn jouw passie (West-VL) (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je kan goed overweg kan met sociale media. - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen. - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

Zoek naar antwoorden van Sun Chemical E.C.P. S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Sun Chemical E.C.P. S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sun Chemical E.C.P. S.A.. Laat een reactie achter voor Sun Chemical E.C.P. S.A.. Sun Chemical E.C.P. S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sun Chemical E.C.P. S.A.. Leave a respond for Sun Chemical E.C.P. S.A.. Sun Chemical E.C.P. S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sun Chemical E.C.P. S.A. op de google maps. Adres en contacten Sun Chemical E.C.P. S.A.
Location of Sun Chemical E.C.P. S.A. on the google maps. Address and contacts of Sun Chemical E.C.P. S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Sun Chemical E.C.P. S.A. Sun Chemical E.C.P. S.A.: Gardavoir E | Slabinck K | GOUDSMEDERIJ SCARABEE | S. GILIS | Anro Floor NV

Other related companies as Sun Chemical E.C.P. S.A.: Gardavoir E | Slabinck K | GOUDSMEDERIJ SCARABEE | S. GILIS | Anro Floor NV

Sun Chemical E.C.P. S.A. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sun Chemical E.C.P. S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01489440917. Het bedrijf Sun Chemical E.C.P. S.A. bevindt zich op het adres: Chemin de Malplaquet 6 7822 Ghislenghien. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 26 to 39 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 278,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Printing Inks. Lijst met producten zijn Printing inks.
De hoofdactiviteit van Sun Chemical E.C.P. S.A. is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sun Chemical E.C.P. S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sun Chemical E.C.P. S.A., openstaande posities, locatie van Sun Chemical E.C.P. S.A. op de kaart.

Sun Chemical E.C.P. S.A. is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sun Chemical E.C.P. S.A., company assigned to the tax number BE01489440917. The company Sun Chemical E.C.P. S.A. is located at the address: Chemin de Malplaquet 6 7822 Ghislenghien. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 26 to 39 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 278,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Printing Inks. List of products are Printing inks.
The main activity of Sun Chemical E.C.P. S.A. is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Sun Chemical E.C.P. S.A. is not available. You also can look at reviews of Sun Chemical E.C.P. S.A., open positions, location of Sun Chemical E.C.P. S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sun Chemical E.C.P. S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sun Chemical E.C.P. S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sun Chemical E.C.P. S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sun Chemical E.C.P. S.A., employees, financial statistics.