JEAN-CLAUDE SERVATY

Contactgegevens JEAN-CLAUDE SERVATY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-CLAUDE SERVATY: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-CLAUDE SERVATY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FROIDVILLE 21; 4987; STOUMONT, België

Telefoon (phone): 80785937 (+32-80785937) 80785937 (+32-80785937)

Fax (fax): +32 (65) 783-96-58 +32 (65) 783-96-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-CLAUDE SERVATY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-CLAUDE SERVATY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-CLAUDE SERVATY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-CLAUDE SERVATY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-CLAUDE SERVATY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-CLAUDE SERVATY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-CLAUDE SERVATY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-CLAUDE SERVATY
Products information JEAN-CLAUDE SERVATY

BTW identificatienummer (tax): BE04710083007
Ondernemingsnummer: 8019989013
Hoofdstad (capital): 617,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 658,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in JEAN-CLAUDE SERVATY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-CLAUDE SERVATY
(Get full report from official database of BE for JEAN-CLAUDE SERVATY)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-CLAUDE SERVATY
Addition kinds of activities for JEAN-CLAUDE SERVATY

2752. Commercieel drukwerk, lithografisch | Commercial printing, lithographic
308600. Kunststof schuimproducten | Plastics foam products
367800. Elektronische connectoren | Electronic connectors
20850100. Distiller's gedroogde korrels en oplosmiddelen, en alcohol | Distiller's dried grains and solubles, and alcohol
22539901. Kraag en manchet sets, breien | Collar and cuff sets, knit
55510400. Marine leveringen en apparatuur | Marine supplies and equipment
59440102. Horloges | Watches
59991807. Hoge stoelen | High chairs
70320202. Meisjescamp | Girls' camp

Werken bij JEAN-CLAUDE SERVATY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-CLAUDE SERVATY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-CLAUDE SERVATY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-CLAUDE SERVATY. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE - beton (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Je doet geen internationale ritten. Je werkt van maandag tot vrijdag.

 • Magazijnier / receptie voeding (m/v) (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een goede magazijnmedewerker (m/v) voor de receptie. - afdeling opstarten en afsluiten - stockbeheer: dagelijkse opvolging - zorgen voor orde en netheid frigo's, afdeling, werkomgeving en buitenomgeving - ingangskeuring groenten - controle van inkomende en uitgaande bestellingen - controle van kwaliteit en hygiëne - administratieve opvolging en registratie tijdens productie - organiseren van de werkplaats

 • Verkoper bij Vanden Borre - regio Brussel (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Is de wereld van Multimedia/Sound/Vision jouw natuurlijke habitat? Dat komt goed uit, want we zoeken iemand die alles in huis heeft om deze producten te verkopen: kennis én passie. Jouw job: je ontvangt onze klanten en geeft hen persoonlijk advies bij het kiezen van het toestel dat perfect bij hen past. Want jij, als specialist, kent er alles over. Ook de services van Vanden Borre ken je en weet je op de juiste momenten aan te brengen. Een verkoper is bovenal ook een ambassadeur. Dat weet je als geen ander. Je doet er dus alles aan om het imago en het professionalisme van Vanden Borre te vertegenwoordigen. Zo heb je een directe impact op de tevredenheid en de trouw van onze klanten. Waar wij voor staan? Het Vertrouwen. Aan jou om deze filosofie toe te passen en te zorgen voor een uitstekende service en een maximum aan blije gezichten bij onze klanten!

 • Ploegbaas spoorwegen (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als meewerkende ploegbaas binnen de afdeling Rail (bouwkundige werken rond en onder het spoor) sta je in voor: het plaatsen van seinmasten gieten van betonsokkels dwarsdoorsteken maken onder de sporen ingraven kabels en buizen

 • Model based ingenieur (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een innoverende marktleider in VEURNE zijn wij op zoek naar een MODEL BASED INGENIEUR om het R&D-team te versterken. Daarbij sta je in voor het formeel beschrijven van de intelligentie van de producten om zo de basis te leggen voor het verdere ontwerp. De klant zelf ontwikkelt intelligente technieken voor het huis van de toekomst om zo in te spelen op de vraag naar duurzame energie. Als model based ingenieur verzorg je het model based ontwerp en daarbij sta je ook in voor de nodige validatie. Om in te spelen op de noden en wensen van de klanten zijn de producten voorzien van de gevraagde intelligentie, waarbij ook rekening wordt gehouden met klimaatvoorwaarden en -normen. Verder volg je de technologische evoluties op omtrent de nieuwste technieken en energiemanagement om zo snel in te spelen op kansen en mogelijkheden. Je werkt nauw samen met diverse interne en externe partners.

 • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (GELUWE)

  Regio: GELUWE

  Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Groot-Ieper : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

 • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Boechout (BOECHOUT)

  Regio: BOECHOUT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Consultant Bank Kredieten en Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: Connexis Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Professionele en informele sfeer Klantgericht Goed bereikbaar met openbaar vervoer Als commercieel Consultant Bank Beleggingen en kredieten kom je terecht in een dynamische en informele werksfeer. Een professionele, maar informele omgeving met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We zijn heel teamgericht en vinden het belangrijk onze klanten goed te adviseren en het maximale eruit te halen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

 • Shift Manager (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: McDONALD'S

  Type: Vaste Job

  Het leiden van een team met als doel het bereiken van een kwalitatieve en snelle service van de klanten. Je staat hoofdzakelijk op de werkvloer met beperkte administratieve taken. In team werken en een team leiden. Het leveren van een goede service naar de klanten toe. Voorraadbeheer. Instaan voor opleiding en begeleiding. Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven.

 • Archivaris – documentalist (m/v/x) (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Gemeentebestuur Jette

  Type: Vaste Job

  De verschillende archieflokalen inventariseren alsook de documenten die er bewaard worden. De archieven beheren volgens vastgestelde procedures: Het interne en externe publiek begeleiden in hun informatieverzoeken en hun archiveringsnoden Een geschikt conserveringsbeleid opmaken door de noodzakelijke middelen te evalueren Een waarderingsbeleid van de gemeentelijke archieven invoeren

 • Teamleader Schoonmaak Nacht (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

  Type: Vaste Job

  Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Voor onze klant Volvo Group Gent zijn we op zoek naar een meewerkend verantwoordelijjke voor onze nachtdienst: • Begeleiden, motiveren en coachen van medewerkers; • Het volgen van de afgesproken kwaliteitsnormen; • Het volgen van de veiligheidsvoorschriften; • Het signaleren van knelpunten en tijdig ingrijpen indien nodig; • Het geven van de nodige feedback; • Contact met externe partners en andere teamleaders; • Opleidingen geven aan medewerkers; • Rapporteren aan Supervisor; • Bijspringen waar nodig (hands-on). Je zal werken volgens onderstaand werkschema. MA - DO: 21u00 - 05u00 (30m pauze) VRIJ: 21u30 - 05u00 (30m pauze)

 • LEERKRACHTEN BIJLES WISKUNDE (regio MECHELEN/ANTWERPEN) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: M2018.

Zoek naar antwoorden van JEAN-CLAUDE SERVATY in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-CLAUDE SERVATY in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-CLAUDE SERVATY. Laat een reactie achter voor JEAN-CLAUDE SERVATY. JEAN-CLAUDE SERVATY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-CLAUDE SERVATY. Leave a respond for JEAN-CLAUDE SERVATY. JEAN-CLAUDE SERVATY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-CLAUDE SERVATY op de google maps. Adres en contacten JEAN-CLAUDE SERVATY
Location of JEAN-CLAUDE SERVATY on the google maps. Address and contacts of JEAN-CLAUDE SERVATY

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-CLAUDE SERVATY JEAN-CLAUDE SERVATY: CشTة COIFFURE | EURO FAMENNE TRUCKS SPRL | AANBOUW ALU CONCEPT | MICHEL DU TR? | ECOLE ST.JOSEPH

Other related companies as JEAN-CLAUDE SERVATY: CشTة COIFFURE | EURO FAMENNE TRUCKS SPRL | AANBOUW ALU CONCEPT | MICHEL DU TR? | ECOLE ST.JOSEPH

JEAN-CLAUDE SERVATY is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-CLAUDE SERVATY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04710083007. Het bedrijf JEAN-CLAUDE SERVATY bevindt zich op het adres: FROIDVILLE 21; 4987; STOUMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 617,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 658,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders. Producten gemaakt in JEAN-CLAUDE SERVATY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-CLAUDE SERVATY is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-CLAUDE SERVATY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-CLAUDE SERVATY, openstaande posities, locatie van JEAN-CLAUDE SERVATY op de kaart.

JEAN-CLAUDE SERVATY is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-CLAUDE SERVATY, company assigned to the tax number BE04710083007. The company JEAN-CLAUDE SERVATY is located at the address: FROIDVILLE 21; 4987; STOUMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 617,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 658,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders. Products created in JEAN-CLAUDE SERVATY were not found.
The main activity of JEAN-CLAUDE SERVATY is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-CLAUDE SERVATY is not available. You also can look at reviews of JEAN-CLAUDE SERVATY, open positions, location of JEAN-CLAUDE SERVATY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-CLAUDE SERVATY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-CLAUDE SERVATY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-CLAUDE SERVATY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-CLAUDE SERVATY, employees, financial statistics.