AANBOUW ALU CONCEPT

Contactgegevens AANBOUW ALU CONCEPT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AANBOUW ALU CONCEPT: address, phone, fax, email, website, opening hours

AANBOUW ALU CONCEPT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenovenstraat 11; 8850; Ardooie, België

Telefoon (phone): 051 46 71 64 (+32-051 46 71 64) 051 46 71 64 (+32-051 46 71 64)

Fax (fax): +32 (82) 957-22-27 +32 (82) 957-22-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AANBOUW ALU CONCEPT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AANBOUW ALU CONCEPT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AANBOUW ALU CONCEPT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AANBOUW ALU CONCEPT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AANBOUW ALU CONCEPT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AANBOUW ALU CONCEPT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AANBOUW ALU CONCEPT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AANBOUW ALU CONCEPT
Products information AANBOUW ALU CONCEPT

BTW identificatienummer (tax): BE06008666992
Ondernemingsnummer: 6989471435
Hoofdstad (capital): 889,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 269,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in AANBOUW ALU CONCEPT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verandas

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AANBOUW ALU CONCEPT
(Get full report from official database of BE for AANBOUW ALU CONCEPT)

Aanvulling soorten activiteiten voor AANBOUW ALU CONCEPT
Addition kinds of activities for AANBOUW ALU CONCEPT

7641. Refiltratie en meubel reparatie | Reupholstery and furniture repair
204800. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
654199. Titel abstracte kantoren, nec | Title abstract offices, nec
20350110. Spreads, sandwich: Salade dressing base | Spreads, sandwich: salad dressing base
28950000. Carbon zwart | Carbon black
33310200. Geraffineerde primaire koperproducten | Refined primary copper products
39939903. Displays en uitsnijdingen, raam en lobby | Displays and cutouts, window and lobby
75130000. Vrachtverhuur en verhuur, geen chauffeurs | Truck rental and leasing, no drivers
89990301. Reclame kopie schrijven | Advertising copy writing

Werken bij AANBOUW ALU CONCEPT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AANBOUW ALU CONCEPT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AANBOUW ALU CONCEPT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AANBOUW ALU CONCEPT. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende verkoper Colruyt Winterslag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Chef / gerant (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Voor onze uitbating te Sint Pieters Woluwe zijn we op zoek naar een gedreven horecaprofessional wie een grote passie voor kwaliteitscatering uitstraalt. * Als chef-gerant van deze uitbating ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers en schrikt het jou niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. * Je bent verantwoordelijk voor en neemt deel aan de productie van maaltijden alsook het opstellen van de menu's * Je bent verantwoordelijk voor het coachen van een team van 6 personen: je legt de taken van uw team vast rekening houdend met de motivatie en teamspirit * Je staat in voor de praktische organisatie, uitvoering en controle van de werkzaamheden . * Je zorgt voor efficient werkvoortgang en lost problemen op. * Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), kwaliteit & hygiëne (HACCP) * Je doet de bestellingen via intranet. * Je controleert en je beheert de foodcost. * Je controleert de leveringen (overeenstemming, kwaliteit, hoeveelheid, respect van de leveringsprocedures) * Je zorgt daarenboven voor een optimaal food cost beheer van jouw keuken waarbij je er steeds in slaagt om kwaliteitsvolle & gezonde maaltijden voor te stellen.

  • Hoofdmagazijnier vaste nacht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer mooi bedrijf zijn wij op zoek naar een hoofdverantwoordelijke voor het magazijn. Je hebt een zeer ruim takenpakket en staat onder andere in voor: Het aansturen van de medewerkers en de taakverdeling en deze controleren. Controle van de ritten van de chauffeurs en deze ook opvolgen. Toezien en het strikt opvolgen van de hygiëne regels in het magazijn (verbod op eten en drinken). Veiligheid controleren van de medewerkers (bij het niet respecteren van deze regels moet men dit melden aan de preventieadviseur).

  • Voorraadbeheerder productie (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Niklaas zoeken wij een voorraadbeheerder voor de productie. Als verdeler van scharnieren en ladesystemen zijn zij marktleider in de Benelux. Daarnaast produceren en verdelen ze hun eigen ontwikkelde houten lades voor de Europese markt. Als medewerker voorraadbeheer voor de productie draag je continu bij aan het goed draaiende houden van de productie. Jouw takenpakket bestaat hiertoe uit twee grote domeinen, namelijk aankoop en voorraadcontrole. - Je staat in voor de administratieve opvolging van bestellingen en alle communicatie met zowel interne als externe leveranciers. - Je boekt de ontvangen goederen in en zorgt voor aanmaak van de juiste materiaalcertificaten. - Ook het proces met betrekking tot retours en facturatie breng je tot een goed einde. - Bij de voorraadcontrole sta je in voor het inplannen, controleren en administratief verwerken van de diverse periodieke tellingen. - Je draagt tevens zorg voor de verwerking van voorraadcorrecties. Hierbij boek je beschadigd materiaal uit waarna je dit onmiddellijk opnieuw bestelt. Zo blijft de stock optimaal op niveau en voorkom je dat de productie stil valt. - Het identificeerbaar maken van onderdelen en het in productie brengen van nieuwe producten en materialen horen tenslotte ook nog thuis in jouw takenpakket.

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: - Oplossen van storingen aan machines door een doeltreffende interventie. - Uitvoeren van de preventieve onderhoudswerkzaamheden aan de machines. - Opsporen van abnormaliteiten die schade aan de machines kunnen veroorzaken onmiddellijk melden aan de Maintenance Engineer. - Stockbeheer van onderhoudsartikelen beheren. - Herstellen van gedemonteerde stukken en onderdelen en onmiddellijk klaarmaken voor transport. - Actief meehelpen om het machine park continu te verbeteren.

  • Rolbrugbedienaar (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een vlot transport van de elementen van en naar de laadplaats door middel van de rolbrug. Deze taak combineer je met het takenpakket van kwaliteitscontroleur van de afgewerkte betonnen balken. Hierbij kijk je nauwkeurig de afwerking ervan na en werk je bij waar nodig.

  • Student schoenenwinkel (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel te Waregem en te Vichte zoeken wij studenten die graag een centje willen bijverdienen. Met een glimlach spreek je de klanten aan in de winkel en help je hen het juiste schoentje te passen. Je helpt ook met het op orde houden van de winkel.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Verantwoordelijke Automatisatie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Verantwoordelijke Automatisatie stuur je een team van ongeveer 10 Automation Engineers aan. Je zorg voor een goede werking van de afdeling en ziet toe op de naleving van de procedures. Je neemt de taakverdeling en de organisatie van de afdeling op jou. Je verstrekt technisch advies en bent aanspreekpunt voor de engineers. Je waakt over een tijdige doorstroming van de projecten en bewaakt de vooropgestelde planning. Indien nodig ga je proactief op zoek naar extra capaciteit. Bedrijfsprofiel: De organisatie is wereldleider in de ontwikkeling en productie van geavanceerde oplossingen voor de assamblage-, testing- en productie-apparatuur.

  • Verpleegkundige intensieve zorgen (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige intensieve zorgen: - Verstrek je technische zorgen aan patiënten - Sta je de geneesheer bij, bij het uitvoeren van technische handelingen - Zal je de patiënt en zijn familieleden begeleiden bij de zorgverlening  - Werk je nauw samen met je collega's en rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige - Kan je zelfstandig werken 

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - Prov A'pen - Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van AANBOUW ALU CONCEPT in sociale netwerken
Look for responds of AANBOUW ALU CONCEPT in social networks

Lees alle opmerkingen voor AANBOUW ALU CONCEPT. Laat een reactie achter voor AANBOUW ALU CONCEPT. AANBOUW ALU CONCEPT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AANBOUW ALU CONCEPT. Leave a respond for AANBOUW ALU CONCEPT. AANBOUW ALU CONCEPT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AANBOUW ALU CONCEPT op de google maps. Adres en contacten AANBOUW ALU CONCEPT
Location of AANBOUW ALU CONCEPT on the google maps. Address and contacts of AANBOUW ALU CONCEPT

Andere gerelateerde bedrijven als come AANBOUW ALU CONCEPT AANBOUW ALU CONCEPT: Veder Vluchthuis (De) | C. NOBLET | FRANCIS DESSY | Paul Bossuyt BVBA | Il Fiati

Other related companies as AANBOUW ALU CONCEPT: Veder Vluchthuis (De) | C. NOBLET | FRANCIS DESSY | Paul Bossuyt BVBA | Il Fiati

AANBOUW ALU CONCEPT is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AANBOUW ALU CONCEPT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06008666992. Het bedrijf AANBOUW ALU CONCEPT bevindt zich op het adres: Steenovenstraat 11; 8850; Ardooie. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 889,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 269,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Verandas. Producten gemaakt in AANBOUW ALU CONCEPT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AANBOUW ALU CONCEPT is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AANBOUW ALU CONCEPT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AANBOUW ALU CONCEPT, openstaande posities, locatie van AANBOUW ALU CONCEPT op de kaart.

AANBOUW ALU CONCEPT is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is AANBOUW ALU CONCEPT, company assigned to the tax number BE06008666992. The company AANBOUW ALU CONCEPT is located at the address: Steenovenstraat 11; 8850; Ardooie. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 889,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 269,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Verandas. Products created in AANBOUW ALU CONCEPT were not found.
The main activity of AANBOUW ALU CONCEPT is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AANBOUW ALU CONCEPT is not available. You also can look at reviews of AANBOUW ALU CONCEPT, open positions, location of AANBOUW ALU CONCEPT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AANBOUW ALU CONCEPT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AANBOUW ALU CONCEPT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AANBOUW ALU CONCEPT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AANBOUW ALU CONCEPT, employees, financial statistics.