Matrassenhuis

Contactgegevens Matrassenhuis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Matrassenhuis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Matrassenhuis

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 37; 2400; Mol, België

Telefoon (phone): 014 31 96 09 (+32-014 31 96 09) 014 31 96 09 (+32-014 31 96 09)

Fax (fax): 014 31 96 09 (+32-014 31 96 09) 014 31 96 09 (+32-014 31 96 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Matrassenhuis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Matrassenhuis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Matrassenhuis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Matrassenhuis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Matrassenhuis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Matrassenhuis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Matrassenhuis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Matrassenhuis
Products information Matrassenhuis

BTW identificatienummer (tax): BE05288787841
Ondernemingsnummer: 6351989746
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 363,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Matrassenhuis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beds and mattresses - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Matrassenhuis
(Get full report from official database of BE for Matrassenhuis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Matrassenhuis
Addition kinds of activities for Matrassenhuis

141103. Igneus dimensie steen | Igneus dimension stone
284402. Mondelinge preparaten | Oral preparations
33121003. Plate, terne | Plate, terne
35770100. Printers en plotters | Printers and plotters
38510101. Brillen, lenzen en frames | Eyeglasses, lenses and frames
50650208. Geluidsapparatuur, elektronisch | Sound equipment, electronic
80930100. Materiaalkunde klinieken (polikliniek) | Substance abuse clinics (outpatient)

Werken bij Matrassenhuis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Matrassenhuis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Matrassenhuis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Matrassenhuis. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop speelgoedwinkel 29uur per week (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een toffe, zeer goed draaiende speelgoedwinkel in Keerbergen zoeken we vanuit Actief Interim een winkelmedewerker. Momenteel, door de samenstelling van het team, gaat het over een deeltijdse opdracht van +/- 29uur / week

  • Lasser (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, regio Ternat, zijn we op zoek naar een lasser: Je zal instaan voor metaalbewerking aan allerhande machines voor de bouw en de insustrie. Je zal instaan voor laswerken (baguette en halfautomaat) aan machines.

  • Opérateur Administratif Printing (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De taken zijn de volgende:   - Voorbereiding van de drukbestanden - Conversie en opslaan van de bestanden - Druk op verschillende formaten: klein en groot formaat - Afwerking : realiseren van de laatste productiefase, perforatie plakken, snijden, boekbinding,… Deze functie geniet goede kennis:   Microsoft Office programma’s: - Publisher: aanpassingen van documenten die elektronisch zijn ontvangen via invoeging van referenties, logo's, teksten,… - Word - Excel - PowerPoint - Outlook Grafische programma’s: - Indesign: basiskennis: in staat zijn om de lay-out aan te passen of op te maken aan de hand van een voorbeeld - Adobe Acrobat Standard: verschillende dossiers samenvoegen in 1 PDF document, de bestaande documenten in PDF wijzigen - Photoshop: bestanden kunnen herformatteren (ex: GIF, EPS JPEG), in staat zijn om de kleuren te wijzigen en logo’s of afbeeldingen uit een bestand kunnen integreren

  • Profileerder metaal - nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voel je je aangetrokken tot de metaalsector? Solliciteer dan nu voor deze vacature en wie weet ga je binnenkort aan de slag in je droomjob!Waar? Je gaat aan de slag bij een metaalfirma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Werken bij dit bedrijf is werken in een aangename werksfeer en met een mooie verloning en maaltijdcheques. Bovendien is dit een job op lange termijn en zijn er doorgroeimogelijkheden.Wat? Als profileur sta je in voor het opvolgen van een productielijn, samen met je collega. Deze lijn produceert metalen golfplaten. Volgende taken komen hierbij kijken: Slijtstukken vervangen en controles uitvoeren. De machine instellen en ze bedienen. De nodige registraties doen in SAP. Bestellingen inpakken en wegbrengen met de heftruck. Je staat in voor de aanvoer van coils (rollen staalplaten) door middel van een rolbrug naar de profileerlijn. Zoals je kan zien heb je een uitgebreid takenpakket!

  • Magazijnier 2 ploegen regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend voedingsbedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een magazijnier in 2 ploegen. Samen met jouw collega's sta je in voor een vlotte productflow van de binnekomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van een voicepicking systeem. Ook help je met het laden en lossen van vrachtwagens. Je controleert ok de kwaliteit, kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • Business Development Specialist - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten. Deze laatste zijn grote IT-spelers zoals Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. Afhankelijk van het project waarop je werkt, ziet je job er weer anders uit. Je gaat niet over tot verkoop, maar je vergaart wel de nodige informatie voor het project. Je neemt telefonisch contact op met de eindbeslissers van IT departementen om informatie te verkrijgen en eventueel een afspraak te maken voor de klant. Je brengt de structuur en contactpersonen van de top 30.000 bedrijven gedetailleerd in kaart. Door op maat gemaakte campagnes creëer je kwalitatieve verkoopkansen voor je klant. Je leert je klanten kennen, net als zijn producten, doelstellingen, concurrenten en opportuniteiten.

  • Design Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Als Design Engineer rapporteer je aan de engineringsmanager. Het doel van de functie is het onderzoeken en technisch ontwerpen van een installatietekening op basis van input van onze klant en leverancier. de installatie bestaat uit het ontwerpen van kabelwegen en het plaatsen van spoorwegtoestellen. De technische installaties worden aangeleverd door de klant. Hoofdtaken : - Hanteren van moderne meetapparatuur zoals GPS-meting, lasermeting - Het interpreteren en lezen van type-plannen - Het opmaken en controleren van uitvoeringsplannen - Op de Werf ter plaatste opmeten van kabelwegen en het bijstaan van de partner voor de plaatsingen van toestellen - Situaties en problemen vanuit verschillende invalshoeken bekijken en het uitwerken van oplossingen - Onderhandelen met klanten en partners - Het aansturen van de technisch tekenaar - Het opmaken van technische verslagen - Het opvolgen van meetstaten

  • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • Productiemedewerker / magazijnmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: HEVADEX

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het afvullen en verpakken van coatingproducten, zoals o.a. luchtdichting coatings en beschermfolies. Daarnaast sta je ook in voor magazijnwerk: Je ontvangt de goederen en verpakkingen. Je controleert de leveringen. Je plaatst de goederen op de daarvoor voorziene plaats.

  • Chauffeur rijbewijs B rollend materieel - vast contract - interne opleiding (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar operatoren die willen werken op de terreinen van Arcelor Mittal Gent. Jouw job zal bestaan uit het vervoeren van schroot. Je doet dit met behulp van een kraan of Terberg. Bijkomende taken zijn het reinigen van het voertuig en het proper houden van de werkoppervlakte. Je past jouw rijstijl aan naargelang het werfterrein. Heb je nog geen ervaring met rollend materieel? Geen enkel probleem, de firma biedt een interne opleiding aan!

  • Fijnsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MEMO TRADING BV DIVISIE BELGIE

    Type: Werfreserve

    Na de voorsortering van het originele product, dienen de goederen fijn-gesorteerd te worden op kwaliteit. Dit heet ook wel nasortering en is de laatse schakel in het proces. Na deze bewerking worden de goederen verpakt. Het is daarom van wezenlijk belang dat je deze job met alle zorg uitvoerdt. De aangegeven richtlijnen en/of instructies voor de fijn-sortering/scheiding van de goederen dienen dan ook STRIKT te worden opgevolgd.

Zoek naar antwoorden van Matrassenhuis in sociale netwerken
Look for responds of Matrassenhuis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Matrassenhuis. Laat een reactie achter voor Matrassenhuis. Matrassenhuis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Matrassenhuis. Leave a respond for Matrassenhuis. Matrassenhuis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Matrassenhuis op de google maps. Adres en contacten Matrassenhuis
Location of Matrassenhuis on the google maps. Address and contacts of Matrassenhuis

Andere gerelateerde bedrijven als come Matrassenhuis Matrassenhuis: HAARMODE | Group Kinds BVBA | VANROBAEYS | Scutenaire B | DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES

Other related companies as Matrassenhuis: HAARMODE | Group Kinds BVBA | VANROBAEYS | Scutenaire B | DECEUNINCK PLASTICS INDUSTRIES

Matrassenhuis is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Matrassenhuis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05288787841. Het bedrijf Matrassenhuis bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 37; 2400; Mol. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 363,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beds and mattresses - Retail. Producten gemaakt in Matrassenhuis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Matrassenhuis is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Matrassenhuis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Matrassenhuis, openstaande posities, locatie van Matrassenhuis op de kaart.

Matrassenhuis is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Matrassenhuis, company assigned to the tax number BE05288787841. The company Matrassenhuis is located at the address: Turnhoutsebaan 37; 2400; Mol. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 363,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beds and mattresses - Retail. Products created in Matrassenhuis were not found.
The main activity of Matrassenhuis is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Matrassenhuis is not available. You also can look at reviews of Matrassenhuis, open positions, location of Matrassenhuis on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Matrassenhuis, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Matrassenhuis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Matrassenhuis, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Matrassenhuis, employees, financial statistics.