FREDERIK RAPPE

Contactgegevens FREDERIK RAPPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FREDERIK RAPPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FREDERIK RAPPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE NAMUR 83; 1315; INCOURT, België

Telefoon (phone): 10888347 (+32-10888347) 10888347 (+32-10888347)

Fax (fax): +32 (4) 182-99-11 +32 (4) 182-99-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FREDERIK RAPPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FREDERIK RAPPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FREDERIK RAPPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FREDERIK RAPPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FREDERIK RAPPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FREDERIK RAPPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FREDERIK RAPPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FREDERIK RAPPE
Products information FREDERIK RAPPE

BTW identificatienummer (tax): BE09709686279
Ondernemingsnummer: 5112731933
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 844,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FREDERIK RAPPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FREDERIK RAPPE
(Get full report from official database of BE for FREDERIK RAPPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FREDERIK RAPPE
Addition kinds of activities for FREDERIK RAPPE

2448. Houten pallets en skids | Wood pallets and skids
792201. Theatrale talent en boekingsbureaus | Theatrical talent and booking agencies
14110201. Diabase, dimensie-steengroeven | Diabase, dimension-quarrying
20410108. Gierstmeel | Millet flour
22610206. Preshrinking katoen stoffen | Preshrinking cotton fabrics
36639913. Zenderapparatuur, radio of televisie | Transmitting apparatus, radio or television
50820202. Logging apparatuur en benodigdheden | Logging equipment and supplies
72190104. Kleermaker, behalve op maat of koopman | Tailor shop, except custom or merchant tailor
73599911. Verhuur van gereedschap | Tool rental

Werken bij FREDERIK RAPPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FREDERIK RAPPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FREDERIK RAPPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FREDERIK RAPPE. Looking for open vacancies in other companies

 • Volvo Trucks Oostakker zoekt leeggoedbehandelaar (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Materialen die op de lijn nodig zijn om te assembleren worden o.a. in houten kisten aangevoerd door materiaalbehandelaars naar de verschillende zones in de fabriek. Wanneer deze kisten leeg zijn worden terug volle kisten aangeleverd en wordt het 'leeggoed' opgepikt en naar de leeggoedzone aangevoerd. Vanaf daar starten de activiteiten voor de leeggoedbehandelaars: afbreken van standaard verpakkingsmateriaal en sorteren volgens instructies verpakken van de verpakkingsmaterialen volgens instructies binden van de verpakkingen met strapmachine en labelen volgens instructie dagelijks opruimen van de leeggoedzone

 • MAGAZIJNMEDEWERKERS-ORDERPICKERS | 2-PLOEGEN/DAGDIENST | GROBBENDONK | VOLTIJDS (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Grobbendonk zijn wij op zoek naar flexibele magazijnmedewerkers: Flexibiliteit in het magazijn is volledig je ding Je pickt goederen aan de hand van een handscanner In- en uitpakken van binnengekomende goederen Laden en lossen van vrachtwagens

 • Calculator (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als calculator elektrotechniek sta je in (na een grondige interne opleiding) voor de studie en ontwerp tot en met de prijscalculatie van nieuwe projecten dit omvat o.a.: ? analyseren en uitwerken van dossiers op technisch en prijsmatig vlak om tot volledig voorbereide uitgewerkte prijsvoorstellen te komen ? contacten met prospecten en klanten naar uitwerking van voorstellen toe ? contacten en prijsvragen bij leveranciers De projecten omvatten (hoofdzakelijk): algemene elektriciteit datanetwerken brand- & inbraakbeveiliging midden- & hoogspanning oproep- & zorgsystemen KNX-systemen De projecten spelen zich hoofdzakelijk af in volgende domeinen: rust- & verzorgingstehuizen winkelcentra kantoorcomplexen industrie

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 20u/week in 1 of 2 gezinnen (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Bijlesgever Spaans (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Spaans aan volwassenen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Student Sales Support (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar 2 studenten voor op de dienst Sales Support. Hierbij een greep uit je takenpakket: - Je maakt offertes op - Je verwerkt administratieve taken

 • GEMOTIVEERDE SCHOOLVERLATERS (BACHELORS/MASTERS) GEZOCHT! (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Select HR Zaventem

  Type: Vaste Job

  Studeer jij binnenkort af of ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een eerste leuke werkervaring? Onze klanten staan open voor pasafgestudeerden met een bachelor/master diploma voor vaste opdrachten bij nationale en internationale bedrijven regio Zaventem, Vilvoorde, Brussel, Grimbergen,...   Enkele voorbeelden van openstaande functies: Management Assistant Facturatiebediende Customer Care Coördinator Junior Logistiek Teamleader Traineeship in payroll Business developer ... Bedrijfsprofiel: Select is een human resources onderneming die u helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Wij hebben een team van uitzonderlijke medewerkers. Van generalist tot vakspecialist, elk lid van ons team is essentieel voor het vinden van de juiste matches. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde en dynamische starters met een hoger diploma.

 • zelfstandig kinesist orthopedie en manuele therapie (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: GZA Ziekenhuizen Sint-Jozef

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor de kinesitherapeutische behandeling van ambulante patiënten: algemene en orthopedische revalidatie. Je werkt mee aan de uitbreiding van de ambulante therapie. Daarnaast geef je de groepslessen rugrevalidatie. Je werkt deeltijds (vast op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en vrijdagnamiddag). Daarnaast kan je vanaf midden december op maandagvoormiddag, woensdag een hele dag en vrijdagvoormiddag (vanaf januari) een collega vervangen.

 • kinesitherapeut(e) (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: PRAKTIJK 72

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je wordt deel van ons multi-disciplinair team waarin je als kinesist(e) verantwoordelijk bent voor het behandelen van patiënten met verschillende pathologieën. Een mooie variatie tussen acute en chronische patiënten, in de praktijk of op huisbezoek. Het gaat om een zwangerschapsvervanging start begin februari tot mei. Uren in samenspraak met team.

 • Herenkapper (BAARLE-HERTOG)

  Regio: BAARLE-HERTOG

  Bedrijf: BY LORENA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor: Het verwelkomen en installeren van de klant; De wensen over het kapsel bepalen; De klant adviseren; Het knippen van het haar.

 • Stage (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ESAS Technical Services

  Type: Werfreserve

  Esas staat open voor stageplaatsen. Wanneer je nog een leuke stageplaats zoekt binnen IT, aarzel dan niet je Cv en motivatiebrief te sturen. Je vindt ons ook terug op de job- en stagebeurs op 13 maart ( van 10u tot 16u ) in de Waagnatie, Rijnkaai 29, 2000 Antwerpen.

Zoek naar antwoorden van FREDERIK RAPPE in sociale netwerken
Look for responds of FREDERIK RAPPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FREDERIK RAPPE. Laat een reactie achter voor FREDERIK RAPPE. FREDERIK RAPPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FREDERIK RAPPE. Leave a respond for FREDERIK RAPPE. FREDERIK RAPPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FREDERIK RAPPE op de google maps. Adres en contacten FREDERIK RAPPE
Location of FREDERIK RAPPE on the google maps. Address and contacts of FREDERIK RAPPE

Andere gerelateerde bedrijven als come FREDERIK RAPPE FREDERIK RAPPE: AU PETIT COQUIN | LA GESTION D'IMMEUBLE | P. DE WIT | Van der Linden Alex | Jeannine

Other related companies as FREDERIK RAPPE: AU PETIT COQUIN | LA GESTION D'IMMEUBLE | P. DE WIT | Van der Linden Alex | Jeannine

FREDERIK RAPPE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FREDERIK RAPPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09709686279. Het bedrijf FREDERIK RAPPE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE NAMUR 83; 1315; INCOURT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 844,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders. Producten gemaakt in FREDERIK RAPPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FREDERIK RAPPE is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FREDERIK RAPPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FREDERIK RAPPE, openstaande posities, locatie van FREDERIK RAPPE op de kaart.

FREDERIK RAPPE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is FREDERIK RAPPE, company assigned to the tax number BE09709686279. The company FREDERIK RAPPE is located at the address: CHAUSS?E DE NAMUR 83; 1315; INCOURT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 844,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders. Products created in FREDERIK RAPPE were not found.
The main activity of FREDERIK RAPPE is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FREDERIK RAPPE is not available. You also can look at reviews of FREDERIK RAPPE, open positions, location of FREDERIK RAPPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FREDERIK RAPPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FREDERIK RAPPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FREDERIK RAPPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FREDERIK RAPPE, employees, financial statistics.