CALORVIT & SERVICE

Contactgegevens CALORVIT & SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CALORVIT & SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CALORVIT & SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHEIBEEKSTRAAT 18; 1540; HERNE, België

Telefoon (phone): 23960938 (+32-23960938) 23960938 (+32-23960938)

Fax (fax): +32 (81) 122-64-34 +32 (81) 122-64-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CALORVIT & SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CALORVIT & SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CALORVIT & SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CALORVIT & SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CALORVIT & SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CALORVIT & SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CALORVIT & SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CALORVIT & SERVICE
Products information CALORVIT & SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE09183441162
Ondernemingsnummer: 9055725097
Hoofdstad (capital): 399,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 824,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in CALORVIT & SERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Industri?le and commerci?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CALORVIT & SERVICE
(Get full report from official database of BE for CALORVIT & SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CALORVIT & SERVICE
Addition kinds of activities for CALORVIT & SERVICE

09129904. Haddock, vangen van | Haddock, catching of
09130100. Graven van schaaldieren | Digging of shellfish
26310400. Bekleed en behandeld bord | Coated and treated board
28190401. Pekel | Brine
35340000. Liften en bewegende trappen | Elevators and moving stairways
36990502. Beveiligingsapparatuur en -systemen | Security control equipment and systems
49250103. Cokeovens, bijproduct: productie of distributie van gas | Coke ovens, byproduct: manufacturing or distribution of gas
73899933. Kantoor faciliteiten en secretariële service verhuur | Office facilities and secretarial service rental
96210401. Regeling, administratie van vervoer, federale overheid | Regulation, administration of transportation, federal government

Werken bij CALORVIT & SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CALORVIT & SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CALORVIT & SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CALORVIT & SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

 • Werkvoorbereider/offertemaker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een werkvoorbereider/offertemaker. Je staat in voor de werkvoorbereiding, maakt offertes op (voor verspaningswerken en walsen) en staat de klanten telefonisch te woord.

 • Operator 1ste extrusielijn (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start als 2° man ( hulp operator) om de werkomgeving en gebruikte extrusie technologie te leren kennen. Je hebt een natuurlijke aanleg voor afregeltechniek en hebt oog voor kwaliteit en efficiëntie. Daarbij lever je telkens opnieuw kwaliteitswerk af volgens de vastgelegde procedures, specificaties en planningen. Stilstanden in de productie help je zo veel mogelijk te voorkomen door tijdig naar herstellingen of onderhoud te vragen. Bovendien houd je de werkposten, materialen en machines in optimale en nette staat. Tijdens je shift vul je de documenten voor registratie, rapportering en product labeling correct in en voer je tests en metingen uit. Ten slotte garandeer je een vlotte werkoverdracht aan je collega als je shift erop zit.

 • Samensteller/monteur (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als samensteller/monteur stel jij volledige drukvaten samen. Je doet dit aan de hand van werkplaatstekeningen. Het is dus belangrijk dat je goed kan planlezen. Een opleiding in de richting metaal met minimale kennis van halfautomaat- en TIG-lassen, of gelijkwaardig door ervaring, is noodzakelijk. Je komt terecht in een tweeploegenstelsel in een internationaal en dynamisch bedrijf. In drukkere periode kan je in drieploegenstelsel werken.

 • Winkelmedewerker afdeling sanitair - keuken (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als verkoopsadviseur onthaal je de klanten en luister je naar hun behoeften. Je adviseert hen en zorgt ervoor dat aan hun wensen wordt tegemoetgekomen. Daarbij maak je ook gebruik van maatwerk, je hebt dus voldoende technisch inzicht omtrent keukens en badkamers.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Groot Aalst (Moorsel, Hofstade, Meldert, Haaltert ....) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Stagiair HR Consultant voor werving en selectie van bedienden (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

  Type: Studentenjob

  Synergie Careers, divisie van Synergie Interim, legt de focus op het screenen van bedienden en kaderleden. Momenteel staat onze afdeling Aalst/Dendermonde open voor het begeleiden van een stagiair(e). Jouw takenpakket zal bestaan uit de volgende zaken: Zoeken naar kwalitatieve kandidaten op de jobsites Telefonisch screenen van kandidaten Bijwonen van interviews op kantoor met (op langere termijn) eventueel zelfstandig interviewen Administratieve verwerking van dossiers van kandidaten Afname en interpretatie van testen Posten van vacatures op de verschillende jobsites ....

 • Technical Specialist (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Talentus Aalst

  Type: Vaste Job

  • Je bent verantwoordelijk voor zowel het preventief als het curatief onderhoud van de machines: je staat in voor het nazicht van de machines en voor de analyse bij storingen. • Je speelt zowel in op werkorders van je directe leidinggevende als op dringende oproepen vanuit productie. • Je analyseert problemen-mechanisch,elektrisch,plc,hydraulisch,pseumatisch-en onderneemt zo snel mogelijk actie. • Je rapporteert over de voortgang en/of bijzonderheden zowel mondeling als schriftelijk aan je directe leidinggevende.

 • TEAMCOACH 2 PLOEGEN (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor een automotive bedrijf zijn wij op zoek naar een TEAMCOACH. Je voornaamste taken zijn het borgen van de dagelijkse productie in aantal en kwaliteit volgens klantorders door middel van het zo efficiënt mogelijk inzetten van beschikbaar personeel met in acht name van de bedrijfsdoelstellingen en waarden en realiseren van korte termijn en year targets.

 • Productiemedewerker (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Werfreserve

  Voor onze klant in Alken gespecialiseerd in het vervaardigen van voornamelijk rubberen producten voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar productiemedewerkers. In de mengafdeling worden de grondstoffen gemengd en voorgevormd tot blokken. In het begin zal je het merendeel van je tijd spenderen aan het afnemen van de blokken van de band. Er wordt een interne opleiding voorzien om alles goed onder de knie te krijgen. Je bent een harde werker, flexibel ingesteld en gemotiveerd. Je bent bereid om in een 2-ploegensysteem te werken of in een vaste nachtpost. Je krijgt een aantrekkelijk loon, aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremies. Ben jij onze ideale kandidaat? Neem dan snel contact met ons op via het nummer 011/22.99.85 of stuur je persoonlijke CV naar [email protected]

 • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Huyze Gezelle (Kuurne) gaat op zoek naar gemotiveerde medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

 • Hulp in zaal (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: SALONS DE LELIE

  Type: Flexijob

  Wij zoeken voor onze feestzaal een gemotiveerde opdien(ster).

Zoek naar antwoorden van CALORVIT & SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of CALORVIT & SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CALORVIT & SERVICE. Laat een reactie achter voor CALORVIT & SERVICE. CALORVIT & SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CALORVIT & SERVICE. Leave a respond for CALORVIT & SERVICE. CALORVIT & SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CALORVIT & SERVICE op de google maps. Adres en contacten CALORVIT & SERVICE
Location of CALORVIT & SERVICE on the google maps. Address and contacts of CALORVIT & SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come CALORVIT & SERVICE CALORVIT & SERVICE: BEKAERT | Criquelions Services ASBL | Arma Promotions | L.D.R. SERVICE | INTERLIGHT

Other related companies as CALORVIT & SERVICE: BEKAERT | Criquelions Services ASBL | Arma Promotions | L.D.R. SERVICE | INTERLIGHT

CALORVIT & SERVICE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CALORVIT & SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09183441162. Het bedrijf CALORVIT & SERVICE bevindt zich op het adres: SCHEIBEEKSTRAAT 18; 1540; HERNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 399,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 824,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Industri?le and commerci?le bouw. Producten gemaakt in CALORVIT & SERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CALORVIT & SERVICE is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CALORVIT & SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CALORVIT & SERVICE, openstaande posities, locatie van CALORVIT & SERVICE op de kaart.

CALORVIT & SERVICE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is CALORVIT & SERVICE, company assigned to the tax number BE09183441162. The company CALORVIT & SERVICE is located at the address: SCHEIBEEKSTRAAT 18; 1540; HERNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 399,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 824,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Industri?le and commerci?le bouw. Products created in CALORVIT & SERVICE were not found.
The main activity of CALORVIT & SERVICE is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CALORVIT & SERVICE is not available. You also can look at reviews of CALORVIT & SERVICE, open positions, location of CALORVIT & SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CALORVIT & SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CALORVIT & SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CALORVIT & SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CALORVIT & SERVICE, employees, financial statistics.