Arma Promotions

Contactgegevens Arma Promotions: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arma Promotions: address, phone, fax, email, website, opening hours

Arma Promotions

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenstraat 23; 3830; Wellen, België

Telefoon (phone): 012 74 29 66 (+32-012 74 29 66) 012 74 29 66 (+32-012 74 29 66)

Fax (fax): 012 21 00 60 (+32-012 21 00 60) 012 21 00 60 (+32-012 21 00 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arma Promotions: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arma Promotions"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arma Promotions"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arma Promotions, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arma Promotions. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arma Promotions, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arma Promotions. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arma Promotions
Products information Arma Promotions

BTW identificatienummer (tax): BE01995910644
Ondernemingsnummer: 6279205322
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 719,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Letter systems - Mfg. & Whol.; Letters & lettering

Product categorie (product category): Advertising painters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arma Promotions
(Get full report from official database of BE for Arma Promotions)

Aanvulling soorten activiteiten voor Arma Promotions
Addition kinds of activities for Arma Promotions

22530506. Kostuums, breien | Suits, knit
48139900. Telefooncommunicatie, behalve radio, nv | Telephone communication, except radio, nec
50449901. Bankautomaatmachines | Bank automatic teller machines
50990501. CD's | Compact discs
80690301. Tuberculosis ziekenhuis | Tuberculosis hospital

Werken bij Arma Promotions: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arma Promotions: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arma Promotions. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arma Promotions. Looking for open vacancies in other companies

  • ARBEIDER BOUW (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: BOUWWERKEN CALLEEUW P.

    Type: Vervanging brugpensioen

    Op verschillende werven voert u voornamelijk allerhande bouw- en verbouwingswerken uit. Ook helpt u mee met de aanleg van opritten, terrassen, vloeren, ...

  • Technische helpdeskmedewerker vaste nacht (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de administratieve zorgen van de klanten op. Je staat in contact met zowel klanten, techniekers,operators,... Bij technische problemen help je de klant aan een oplossing. Wanneer je geen oplossing kan bieden bespreek je dit intern en houdt je de klant zo snel mogelijk op de hoogte.

  • Operator pers (twee ploegen) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator persen werk je in een heel warme omgeving (ovens). Je rolt de rollen rubber die van de persen komen over op de band. Je inspecteert de rollen ook visueel op eventuele afwijkingen. Je houdt de werkplaats ordelijk en netjes. Je werkt op een veilige kwaliteitsbewuste en milieuvriendelijke wijze.

  • Assistent flexodrukker (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: Assisteren van de hoofddrukker - flexoprinting aan een 8kleurenpers Aanbrengen van grondstoffen: machine bevoorraden Reinigen machine & drukvormen Basisonderhoud van de drukpers uitvoeren De werking en het veiligheidssysteem van de drukpers controleren Inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken dragers Deze job vereist een goede fysieke conditie.

  • Schilder (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schilders Je takenpakket bestaat uit: - Schilderwerk - Spuit- en behangwerk - Het leggen van zachte vloerbekleding - Brandwerende schilderwerken

  • Filiaalverantwoordelijke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als filiaalverantwoordelijke voor onze sanitaire showroom ben je verantwoordelijk voor jouw vestiging en het verkoopsteam. Daarnaast wordt je nauw betrokken bij de opstart van de toonzaal en krijg je de kans mee de toonzaal in te richten Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: Je staat mee in voor de verkoop van A tot Z Je bent verantwoordelijk over het team Je organiseert succesvolle salesmeetings met je team en bent je continu bezig om je team naar een hoger niveau te brengen Vanaf het moment dat er een potentiele klant binnen komt probeer jij samen met de klant zijn ideale oplossing samen te stellen

  • Bestuurder landbouwvoertuigen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Bree, zijn wij op zoek naar een bestuurder landbouwvoertuigen. Takenpakket: - Je werkt met verschillende machines (zaaien, oogsten, maaien, ...)

  • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Studenten taxivervoer Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je werkt doorheen de week van 14u00-19u00. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een uitdagende studentenjob met veel verantwoordelijkheid gedurende het academiejaar? Een Gents taxibedrijf zoek jobstudenten die tijdens de week beschikbaar zijn. Dus, ben je graag op de baan en in contact met klanten, waag je kans !

  • Studenten Lingerieoutlet (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Brugge zijn wij op zoek naar studenten. Je wordt tijdens de outletweekenden ingezet in Brugge doorheen het jaar. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • Jobstudent verkoop (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

  • Technieker Elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is actief in milieu- en energietechnologie. Waterzuivering, luchtzuivering, mestverwerking en biogasinstallaties behoren tot hun specialiteiten. De volledige engineering gebeurt binnen hun organisatie. Zowel de bouwkunde, elektromechanica, piping, elektriciteit en automatisatie worden door hun medewerkers voorbereid en uitgevoerd. Momenteel zijn we op zoek naar een technieker elektriciteit, om het team te vervolledigen. Je voert elektrische werken uit op milieu-installaties in opbouw op de werf. Soms doe je ook voorbereidende taken in het atelier. Je leest en interpreteert elektrische schema’s. Je sluit diverse elektrische toestellen aan zoals pompen, mixers en elektrische borden. Ook het elektrisch aansluiten van instrumentatie zoals druk, debiet en temperatuur komt aan bod. Je plaatst kabelgoten/kabelladders, vermogenkabels en signaalkabels. Je werkt in een klein team met twee andere collega’s.

Zoek naar antwoorden van Arma Promotions in sociale netwerken
Look for responds of Arma Promotions in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arma Promotions. Laat een reactie achter voor Arma Promotions. Arma Promotions bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arma Promotions. Leave a respond for Arma Promotions. Arma Promotions on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arma Promotions op de google maps. Adres en contacten Arma Promotions
Location of Arma Promotions on the google maps. Address and contacts of Arma Promotions

Andere gerelateerde bedrijven als come Arma Promotions Arma Promotions: DIDIER ET MARTINE | BOUTIQUE GAVROCHE | DEFISH AQUARIUMS | GARAGE SIGISMONDI | MINOLTA B.E.

Other related companies as Arma Promotions: DIDIER ET MARTINE | BOUTIQUE GAVROCHE | DEFISH AQUARIUMS | GARAGE SIGISMONDI | MINOLTA B.E.

Arma Promotions is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Arma Promotions, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01995910644. Het bedrijf Arma Promotions bevindt zich op het adres: Molenstraat 23; 3830; Wellen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 719,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advertising painters. Lijst met producten zijn Letter systems - Mfg. & Whol.; Letters & lettering.
De hoofdactiviteit van Arma Promotions is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arma Promotions is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arma Promotions, openstaande posities, locatie van Arma Promotions op de kaart.

Arma Promotions is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Arma Promotions, company assigned to the tax number BE01995910644. The company Arma Promotions is located at the address: Molenstraat 23; 3830; Wellen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 719,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advertising painters. List of products are Letter systems - Mfg. & Whol.; Letters & lettering.
The main activity of Arma Promotions is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Arma Promotions is not available. You also can look at reviews of Arma Promotions, open positions, location of Arma Promotions on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arma Promotions, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arma Promotions, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arma Promotions, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arma Promotions, employees, financial statistics.