BOUTIQUE GAVROCHE

Contactgegevens BOUTIQUE GAVROCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUTIQUE GAVROCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUTIQUE GAVROCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE F?LIX DUTRY 19; 6500; BEAUMONT, België

Telefoon (phone): 71588177 (+32-71588177) 71588177 (+32-71588177)

Fax (fax): +32 (82) 975-31-93 +32 (82) 975-31-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUTIQUE GAVROCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUTIQUE GAVROCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUTIQUE GAVROCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUTIQUE GAVROCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUTIQUE GAVROCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUTIQUE GAVROCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUTIQUE GAVROCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUTIQUE GAVROCHE
Products information BOUTIQUE GAVROCHE

BTW identificatienummer (tax): BE08712677001
Ondernemingsnummer: 8336669921
Hoofdstad (capital): 114,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 424,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in BOUTIQUE GAVROCHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dameskledingzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUTIQUE GAVROCHE
(Get full report from official database of BE for BOUTIQUE GAVROCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUTIQUE GAVROCHE
Addition kinds of activities for BOUTIQUE GAVROCHE

254299. Afdelingen en armaturen, met uitzondering van hout, niet van toepassing | Partitions and fixtures, except wood, nec
396100. Kostuum juwelen | Costume jewelry
16290111. Pier constructie | Pier construction
35499906. Schroefrijmachines | Screw driving machines
35539901. Bandsaws, houtbewerking | Bandsaws, woodworking
51499907. Belegde broodjes | Sandwiches

Werken bij BOUTIQUE GAVROCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUTIQUE GAVROCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUTIQUE GAVROCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUTIQUE GAVROCHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Belader (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat mee de baan op het beladen van het inzamelvoertuig, waaronder verschillende afvalproducten mogelijk zijn. Je assisteert de chauffeur bij het ledigen, lossen en manuvreren. Je bedient de persinstallatie volgens de correcte werk- en veiligheidsprocedures.

  • Schrijnwerker Ramen En Deuren (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een producent van ramen en deuren, zijn wij op zoek naar een monteur ramen regio Westerlo. Je werkt voornamelijk in het atelier. Sporadisch ga je mee plaatsen op de werven. Je hebt al ervaring met de productie van ramen en deuren in aluminium.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oelegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • AFWASHULP (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: PUCCINI

    Type: Studentenjob

    Puccini, een gekend restaurant op de Pauwengraaf, zoekt een afwashulp. U heeft oog voor orde en netheid.

  • Jobstudent verkoop Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Heftruckbestuurder Laadmagazijn (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: UNILIN

    Type: Vaste Job

    UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.800 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. Voor onze divisie Insulation zijn wij op zoek naar een enthousiaste Heftruckbestuurder: Je bent verantwoordelijk voor het laden van vrachtwagens en containers met afgewerkte goederen in functie van de rittenplanning en het laadschema. Je hanteert de juiste laadwijze zodat de vracht binnen het juiste volume geladen kan worden. Je staat in voor de visuele kwaliteitscontrole op de afgewerkte producten.

  • Vertegenwoordiger bouwbeurzen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Concreet: Je zal verantwoordelijk zijn voor de aan jou toegewezen klantenrelaties Via prospectie bouw je het bestaande klantenbestand verder uit Je volgt nieuwe ontwikkelingen binnen de sector continu op Je zal verantwoordelijk worden voor het behalen van verkoopsobjectieven Je fungeert als contactpersoon tijdens de beurs Je optimaliseert de databases ... Bedrijfsprofiel: Voor een mooie en dynamische speler in de Gentse regio kijken we momenteel uit naar een Vertegenwoordiger bouwbeurzen. Je zal instaan voor het commercieel uiteenzetten van de beurs. 

  • Magazijnmedewerker Receptie (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: STACI BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Leider in detail logistiek Staci Belgium is een logistieke dienstverlener uit Boom, gespecialiseerd in opslag, distributie en merchandising van promotiematerialen en bedrijfsondersteunende producten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten het nodige promotiemateriaal op tijd ontvangen: van folders, posters en gadgets tot grote displays en winkelinrichtingen. Staci Belgium is een bedrijf in volle ontwikkeling dat veel aandacht schenkt aan innovatie en investeringen in mensen en middelen. (zie www.staci.be) Als medewerker receptie zorg je voor de ontvangst van binnenkomende goederen van levering tot stockage: je lost vrachtwagens, controleert leveringsdocumenten, voert controles uit op aantallen en kwaliteit, registreert alle gegevens in het WMS, zoekt de geschikte locaties in het magazijn en brengt de nodige stockage-etiketten aan. Je werkt met respect voor kwaliteit, snelheid, orde, veiligheid, processen, collega’s en klanten.

  • Helpdesk medewerker (nachtdienst) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Hapbit® is een vernieuwend en dynamisch bedrijf in volle groei: in de laatste twee jaar is het aantal medewerkers (bijna) vertienvoudigd en we staan nu ook te trappelen om de internationale markt omver te blazen! Daar zullen we natuurlijk vaardige collega’s voor nodig hebben die de Hapbit® mentaliteit vol enthousiasme willen omhelzen en hun schouders kunnen zetten onder heel uitdagende – lees, nog nooit eerder uitgevoerde- projecten. We specialiseren in IT-oplossingen op maat, maar zien het ook veel groter dan dat. Door steeds op zoek te gaan naar betere, snellere, duurzamere en efficiëntere manieren om bestaande systemen te optimaliseren en nieuwe toepassingen te verzinnen voor bestaande technologieën, slagen we er al jaren in om unieke en vooruitstrevende, betrouwbare producten en diensten aan te bieden. Functieomschrijving Als helpdesk medewerker sta je in voor de first/second line support van onze klanten over heel België. Je beantwoordt vragen, luistert aandachtig naar de problemen die beschreven worden, stelt opvolgvragen, reikt oplossingen aan en escaleert problemen naar second line support en onze field service engineers, waarbij je waakt over de voortgang van gestelde prioriteiten en werkzaamheden. Zowel telefonisch als via elektronische communicatiemiddelen zal je de klanten met raad en daad bijstaan waarna je het contact in het systeem registreert met de genomen acties. Soms zijn stalen zenuwen en engelengeduld geen overbodige luxe, maar met een beetje gezond verstand, relativeringsvermogen en een gezond gevoel voor humor heb je de vrijheid om op je eigen manier onze klanten van de beste service te voorzien. Momenteel is Hapbit® op zoek naar 1 HELPDESK MEDEWERKER voor maandag tot en met vrijdag van 22.00 tot 06.00

  • Hulpkok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Hulpkok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. in een keukenteam van 3 mensen tijdens een service (chef-kok, hulp-kok, afwasser). Werken met open grill en green eggs (voornamelijk vleesgerechten).

  • Magazijnier (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor ontvangst van de geleverde goederen, beheert ernaast ook nog de goederenstroom.

  • Monteur kranen en hydraulische systemen vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het hydraulisch onderhoud aan kranen, kippers, containersystemen, ... alsook het opsporen van defecten en herstellen ervan Afstellen van nieuwe laadkranen op vrachtwagens depannages ter plaatse bij klant of in het atelier herstellen van laadkleppen

Zoek naar antwoorden van BOUTIQUE GAVROCHE in sociale netwerken
Look for responds of BOUTIQUE GAVROCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUTIQUE GAVROCHE. Laat een reactie achter voor BOUTIQUE GAVROCHE. BOUTIQUE GAVROCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUTIQUE GAVROCHE. Leave a respond for BOUTIQUE GAVROCHE. BOUTIQUE GAVROCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUTIQUE GAVROCHE op de google maps. Adres en contacten BOUTIQUE GAVROCHE
Location of BOUTIQUE GAVROCHE on the google maps. Address and contacts of BOUTIQUE GAVROCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUTIQUE GAVROCHE BOUTIQUE GAVROCHE: VAN HOORICK | Marine Gallery | Grégoire P | DELAUNOIS MJ | Loardi L

Other related companies as BOUTIQUE GAVROCHE: VAN HOORICK | Marine Gallery | Grégoire P | DELAUNOIS MJ | Loardi L

BOUTIQUE GAVROCHE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUTIQUE GAVROCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08712677001. Het bedrijf BOUTIQUE GAVROCHE bevindt zich op het adres: RUE F?LIX DUTRY 19; 6500; BEAUMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 114,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 424,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dameskledingzaken. Producten gemaakt in BOUTIQUE GAVROCHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUTIQUE GAVROCHE is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUTIQUE GAVROCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUTIQUE GAVROCHE, openstaande posities, locatie van BOUTIQUE GAVROCHE op de kaart.

BOUTIQUE GAVROCHE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUTIQUE GAVROCHE, company assigned to the tax number BE08712677001. The company BOUTIQUE GAVROCHE is located at the address: RUE F?LIX DUTRY 19; 6500; BEAUMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 114,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 424,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dameskledingzaken. Products created in BOUTIQUE GAVROCHE were not found.
The main activity of BOUTIQUE GAVROCHE is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUTIQUE GAVROCHE is not available. You also can look at reviews of BOUTIQUE GAVROCHE, open positions, location of BOUTIQUE GAVROCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUTIQUE GAVROCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUTIQUE GAVROCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUTIQUE GAVROCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUTIQUE GAVROCHE, employees, financial statistics.