Grégoire P

Contactgegevens Grégoire P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Grégoire P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Grégoire P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Fourneau 97; 4570; Marchin, België

Telefoon (phone): 085 25 53 12 (+32-085 25 53 12) 085 25 53 12 (+32-085 25 53 12)

Fax (fax): 085 25 49 99 (+32-085 25 49 99) 085 25 49 99 (+32-085 25 49 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Grégoire P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Grégoire P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Grégoire P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Grégoire P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Grégoire P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Grégoire P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Grégoire P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Grégoire P
Products information Grégoire P

BTW identificatienummer (tax): BE05582397460
Ondernemingsnummer: 5561248779
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 526,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Grégoire P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Grégoire P
(Get full report from official database of BE for Grégoire P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Grégoire P
Addition kinds of activities for Grégoire P

341299. Metalen vaten, trommels en emmers, nec | Metal barrels, drums, and pails, nec
738900. Zakelijke dienstverlening, niet inbegrepen | Business services, nec
15420300. Garage en servicestation aannemers | Garage and service station contractors
23859905. Regenjassen, behalve gevulkaniseerd rubber: aangekochte materialen | Raincoats, except vulcanized rubber: purchased materials
23960202. Pads, schouder: voor jassen, pakken, enz. | Pads, shoulder: for coats, suits, etc.
24510200. Stacaravans, industrieel of commercieel gebruik | Mobile homes, industrial or commercial use
30691100. Rubber haaraccessoires | Rubber hair accessories
38429926. Tractieapparatuur | Traction apparatus
60219901. Nationale trustbedrijven met deposito's, commercieel | National trust companies with deposits, commercial
76999912. Paraplu reparatie winkel | Umbrella repair shop

Werken bij Grégoire P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Grégoire P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Grégoire P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Grégoire P. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator lerend naar CNC Operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verspaner ben je verantwoordelijk voor de creatie van de onderdelen van onze tandwielkasten (gietwerk, tandwielen & assen). Je taken omvatten zowel de opspanning van het werkstuk, de zelfstandige bediening van een van de meest moderne CNC-gestuurde metaalbewerkingmachines, als de afwerking en een eerste kwaliteitscontrole binnen bepaalde toleranties van de werkstukken. Een greep uit de verspanende technieken die je bij de firma kan terugvinden: Cel Hard (twee afdelingen: Planeetwielen - assen en wielen) - Draaien: horizontaal en verticaal draaien - Slijpen: tandflank-, binnen- en buitenslijpen (microniveau)

  • Lasser - mecanieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taken bestaan uit: lassen, smeerplannen, onderhoud, bijvullen van heftrucks. Voor deze taken heb je een sterke kennis van motoren; reductoren; leidingwerk en kennis van lobbenpompen. Je hebt de mogelijkheid om in dagploeg of in 2-ploegen te werken.

  • Werfleider Asfalt (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van werfleider asfalt zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Opvolgen van werven en ondersteunen van de projectleider en het afdelingshoofd; Opdrachten uitdelen in verband met de uitvoering; verantwoordelijk zijn voor de inrichting van de werf rekening houdend met de veiligheid van alle betrokken partijen; Waken over de budgetten en letten op de vooruitgang van een project; Je bent verantwoordelijk voor de bestellingen van het materieel; Je werkt samen met de projectleider en het afdelingshoofd waarbij je rapporteert aan de projectleider.

  • Industriële reinigers (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Staffing

    Type: Dienstenchequebaan

    Schrikt zwaar werk je niet af en ben je bereid zowel afbraakwerken als industriële reiniging uit te voeren? Dan is dit de ideale job voor jou! Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op de woningbouw, projectontwikkeling, totaalrenovatie, aannemingen, schade na brand, schade na water schade na vocht, binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk. Omschrijving Elke dag ga je samen met enkele vaste medewerkers naar de verschillende particuliere werven in Oost- en West-Vlaanderen. Je zal instaan voor de afbraak en opruiming in gebouwen die brandschade of watersschade hebben geleden. Schilderwerken en industriele schoonmaak behoren eveneens tot je gevarieerde takenpaket.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • INDUSTRIAL ELECTRICIAN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actemium

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een technisch uitdagende en variërende job in een industriële omgeving? Je bent veiligheidsbewust en een échte teamplayer? Dan is deze job iets voor jou! Met veiligheid als prioriteit, zorg jij als Industrial Electrician bij onze klanten voor de installatie, het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties met oog voor kwaliteit.  Functiebeschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden, herstellen en in werking stellen van elektrische installaties. Je monteert de nodige kabelbanen, conduct en ondersteuningen. Je trekt kabels van verschillende secties. Je sluit verschillende types van kabels aan. Je installeert en sluit de elektriciteitskasten en verdeeldozen aan. Je voert de nodige testen op elektrische kringen uit. Je rapporteertaan de voorman. Je profiel: Je bent in het bezit van een A2 of A3 Elektriciteit. Ervaring in de industrie is een pluspunt, maar geen vereiste! Je heeft een zeer goede kennis Nederlands. Je bent in het bezit van een VCA-attest en eigen vervoer. Je bent veiligheidsbewust en beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent gemotiveerd en flexibel. Wat bieden wij? Bij Actemium - merk van VINCI Energies - aan de slag gaan, dat betekent kiezen voor een innovatieve omgeving, met gepassioneerde collega’s. We geven je zowel de omkadering (training en coaching) als de opportuniteiten nodig om je loopbaan een échte impuls te geven. Je komt terecht in een bedrijf waar veiligheid en collegialiteit voorop staan, en waar tegelijk ruimte wordt gegeven om je eigen ding te doen. Dankzij onze organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en blijf je groeien. Je kan rekenen op een contract van onbepaalde duur, met een compleet en competitief verloningspakket en een interessanteverlofregeling. We organiseren ook tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten. We werven aan op basis van competenties ongeacht geslacht, leeftijd, origine of fysieke beperking. Interesse? Solliciteer online of stuur je cv en motivatiebrief naar [email protected] Neem gerust ook een kijkje op onze website www.vinci-energies.be  of op onze Facebook pagina, en ervaar 'the VINCI Energies way of life’!

  • CUSTOMER SERVICE VOOR DUITSTALIGE REGIO (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging van productie tot levering bij de klant; Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten in de Duitstalige regio; Je staat hen telefonisch te woord bij al hun vragen m.b.t. prijzen, voorraad, status van orders, extra vracht, levertermijn, … Op vraag van de klant verstrek je advies en eenvoudige productinformatie; Binnenkomende bestellingen breng je in in SAP en je regelt het transport naar de klant; Daarbij onderhoud je frequent contact met het magazijn, de productie en de transporteur; Je hebt contact met de klanten, vertegenwoordigers en agenten; Je voorziet de sales managers, agenten en commerciële directie van de nodige commerciële gegevens; Je werkt nauw samen met je collega’s op de customer service afdeling; Kortom je bent de onmisbare spil in de contacten tussen klant, verkoop en productie. Ben jij de persoon die we zoeken? Solliciteer dan snel via onze website www.selecthr.be of stuur jouw cv door naar [email protected]   Bedrijfsprofiel: Voor een gerenommeerd bedrijf gelegen in Waregem, zijn wij op zoek naar een gedreven customer service specialist (m/v) die het orderproces van a tot z coördineert.  

  • Landmeter | Antwerpen (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN

    Type: Vaste Job

    Als Landmeter zorg je voor het opmeten en uitzetten van onze werven. Je installeert en kalibreert de GPS-machinebesturingssystemen. Je berekent de verwerkte hoeveelheden en houdt vorderingsstaten bij. Je werkt vnl. in regio Antwerpen.

  • Winkelmanager in opleiding Colruyt regio Brussel Noord-West (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Een job bij jou in de buurt! In een van onze volgende winkels: Sint-Pieters-Woluwe, Oudergem, Evere, Schaarbeek, Roodebeek en Kraainem. Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: - Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. - Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. - De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • NATIONAAL CHAUFFEUR CE (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VANDENDRIESSCHE

    Type: Vaste Job

    Voor ons transportbedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE en geldige code 95 (vakbekwaamheid) Je verzorgt een 10-tal klanten per dag en helpt zelf bij het laden en lossen van jouw vrachtwagen. De bestemmingen blijven in België. De werkuren zijn van 5u-16u, kleine afwijkingen zijn mogelijk.

  • Verkoper (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HER VAAM GROEP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat op zelfstandige basis langs bij onze klanten. Je helpt hen met de juist keuzes en geeft hen advies. Jen bent dé schakel tussen ons bedrijf en de klant. Je werkt op commissie en kan steeds rekenen op onze steun en expertise. Bezoeken van de klanten. Situatieschetsen verwerken tot offertes. Opvolging dossiers van A tot Z. Begeleiding van de klant tijdens de gehele werken. Commerciële ingesteldheid. Oplossingsgericht denkend.

Zoek naar antwoorden van Grégoire P in sociale netwerken
Look for responds of Grégoire P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Grégoire P. Laat een reactie achter voor Grégoire P. Grégoire P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Grégoire P. Leave a respond for Grégoire P. Grégoire P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Grégoire P op de google maps. Adres en contacten Grégoire P
Location of Grégoire P on the google maps. Address and contacts of Grégoire P

Andere gerelateerde bedrijven als come Grégoire P Grégoire P: SALLE DE L'ALغ | ID?AL BEAUT? | BUREAU VIAXIS | ZAADHANDEL DE PRETER | STUFF

Other related companies as Grégoire P: SALLE DE L'ALغ | ID?AL BEAUT? | BUREAU VIAXIS | ZAADHANDEL DE PRETER | STUFF

Grégoire P is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Grégoire P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05582397460. Het bedrijf Grégoire P bevindt zich op het adres: Rue Fourneau 97; 4570; Marchin. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 526,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Grégoire P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Grégoire P is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Grégoire P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Grégoire P, openstaande posities, locatie van Grégoire P op de kaart.

Grégoire P is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Grégoire P, company assigned to the tax number BE05582397460. The company Grégoire P is located at the address: Rue Fourneau 97; 4570; Marchin. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 526,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garages. Products created in Grégoire P were not found.
The main activity of Grégoire P is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Grégoire P is not available. You also can look at reviews of Grégoire P, open positions, location of Grégoire P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Grégoire P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Grégoire P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Grégoire P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Grégoire P, employees, financial statistics.