B.C.S.

Contactgegevens B.C.S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.C.S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.C.S.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): REIT 23; 2490; BALEN, België

Telefoon (phone): 14813388 (+32-14813388) 14813388 (+32-14813388)

Fax (fax): +32 (67) 183-26-56 +32 (67) 183-26-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.C.S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.C.S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.C.S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.C.S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.C.S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.C.S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.C.S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.C.S.
Products information B.C.S.

BTW identificatienummer (tax): BE03987457275
Ondernemingsnummer: 3870727539
Hoofdstad (capital): 766,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 810,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in B.C.S. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Industri?le and commerci?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.C.S.
(Get full report from official database of BE for B.C.S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.C.S.
Addition kinds of activities for B.C.S.

1521. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
3769. Ruimteauto-uitrusting, nec | Space vehicle equipment, nec
267600. Sanitaire papierproducten | Sanitary paper products
299900. Petroleum en steenkoolproducten, niet inbegrepen | Petroleum and coal products, nec
384204. Orthopedische apparaten | Orthopedic appliances
399600. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec
28349905. Geneesmiddelen, capsule of ampulle | Medicines, capsuled or ampuled
29520104. Dakbedekking (niet van raffinaderijen of cokeovens) | Roofing pitch (not from refineries or coke ovens)
36710200. Transmittale, industriële en speciale doeleinden elektronenbuizen | Transmittal, industrial and special purpose electron tubes

Werken bij B.C.S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.C.S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.C.S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.C.S.. Looking for open vacancies in other companies

 • External Sales (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Talentus Herentals

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je bent de referentie voor jouw klanten en hebt aandacht voor wat er op de markt beweegt. Je realiseert vooropgesteld doelstellingen en streeft naar de jaarlijkse groei van jouw klantenportefeuille. Je hebt een goed oog voor de klantenbehoeften en weet deze als geen ander te analyseren. Je verzorgt de nodige administratie (offertes opmaken, dossierbeheer,...) Je kan nieuwe klanten en opportuniteiten detecteren.

 • Metaalarbeiders/sters (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Actief Interim Diest is dringend op zoek naar kandidaten (m/v) om te werken in een metaalbedrijf in Lummen. Je taken zijn: - Het afpakken en/of inpakken van aluminium profielen, het uitvoeren van een visuele controle van het materiaal - Het ophangen van aluminium profielen aan het transportsysteem

 • Winkelmedewerker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw taak bestaat grotendeels uit het aanvullen van de goederen en het klaarmaken van de bestellingen van de klanten, het op orde houden van de winkel. Daarnaast sta je ook in voor kassawerk (40%) en adviseer je klanten bij vragen.

 • Technieker - regio Oost Vlaanderen (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een technieker met ervaring en/of kennis van electronica. Je werkt mee aan de preventieve en correctieve onderhouden van spoorweglijnen. Ook zal je fouten moeten opsporen en preventieve werkzaamheden uitvoeren . Verder sta je in voor de controles van diverse seinkasten.

 • Quality Engineer | Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf dat marktleider is in de toelevering van automotive producten zoeken we en kwaliteitsingenieur. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten en streef je mee naar verbetering en optimalisatie. Verder neem je onderstaande taken op: * Je stelt alle werkinstructies, procedures, PPAP (production part approval process) en APQP (advanced product quality planning) op. * Je implementeert de kwaliteitsstandaarden en ziet erop toe dat deze door iedereen worden nageleefd. Je houdt de kwaliteitsstandaarden actueel. * Je analyseert en verdeelt klantenevaluaties en ondersteunt acties ter verbetering van de klantentevredenheid. * Je analyseert interne en externe kwaliteitsproblemen en werkt maatregelen uit ter voorkoming van gelijkaardige problemen. * Je vertegenwoordigt de klant binnen de organisatie m.b.t. kwaliteitsgerelateerde zaken. * Je initieert Supplier Non Conformity Reports naar de leveranciers toe in geval van kwaliteitsproblemen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Niel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • GEZOCHT: redders (student) voor zwemparadijs (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar geattesteerde redders! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

 • Laborant biotech bedrijf (vaste late) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: LAB SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Onze klant in Leuven is een biotechnologisch bedrijf. Ze hebben een halfautomatisch productieproces dat zo snel en efficiënt mogelijk moet draaien. Tussen de stappen van het (high troughput) productieproces door, denk je als laborant zelf mee over de volgende stap en voer je verscheidene stappen zelf uit: OD metingen, verdunningsreeksen, analytische controle mbv GC/HPLC en verschillende bedrijfseigen testen. We zoeken momenteel een laborant voor main production. Aanbod: Vaste functie (na interimperiode) in een dynamisch en groeiend bedrijf. Vaste late shift (13u-22u)

 • Boekhoudkundig Medewerker (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als Boekhoudkundig Medewerker sta je in voor volgend takenpakket: Opmaken, controleren en inboeken van de verkoopfacturatie  Debiteurenbeheer Je biedt ondersteuning bij de algemene boekhouding Je bent verantwoordelijk voor de loonadministratie (BE/FR/LUX) Je assisteert bij de rapporteringen en voert verschillende controles uit  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents actief in de bouw, gelegen regio Drongen, zijn we op zoek naar een Boekhoudkundig Medewerker. Naast een reeks boekhoudkundige taken sta je in voor de loonadministratie.

 • Enthousiaste, gedreven, Accountant (TERHAGEN)

  Regio: TERHAGEN

  Bedrijf: UniPartners IT - Financial - Engineering Services

  Type: Vaste Job

  Als UniPartners-consultant kies je voor een gevarieerd parcours dat je langs vele nieuwe bedrijven, sectoren, systemen, technologieën en mensen leidt. Je bepaalt zelf welk soort projecten (met een gemiddelde duur van zes maanden tot twee jaar) je doorloopt. We vinden het namelijk erg belangrijk om jouw persoonlijke ambities en groei zoveel mogelijk te ondersteunen. Je werkt tijdelijk intern en operationeel mee in een bedrijf of aan een project. Tijdens het proces bouw je jouw kennis en ervaring steeds verder uit, ook dankzij je persoonlijk opleidingsbudget én gerichte opleidingstrajecten samen met collega’s. Angst voor routine is uit den boze: wanneer die om de hoek loert, zoeken we samen een ander project met nieuwe uitdagingen

 • Productie Ingenieur (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

  Type: Vaste Job

  Ben jij een Industrieel of Burgerlijk Ingenieur en heb je ervaring als productie ingenieur? Weet jij een goed overzicht te bewaren en kan je er voor zorgen dat de productie vlot blijft lopen? Dan ben jij de productie ingenieur die wij zoeken! Als productie ingenieur: zorg je dat de productie goed verloopt, rekening houdend met veiligheid, efficiëntie, kwaliteit en productiviteit; ben je verantwoordelijk voor onderhoudsmaatregelen; analyseer je technische storingen en denk je na over oplossingen; weet je een overzicht bewaren waardoor je de productieomgeving goed kan evalueren; denk je mee na over verbeteringen in de productie en je start hiervoor ook projecten op; werk je nauw samen met de productieploegen.

 • Ruimtelijk planner A1 - A3 (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR SCHILDE

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een gedreven medewerker die mee het ruimtelijk beleid van de gemeente vormgeeft. Als ruimtelijk planner sta je in voor de opvolging en advisering van o.a. ruimtelijke planningsprocessen, masterplannen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen. Daarnaast werkt u in teamverband en ondersteunt u collega’s binnen de dienst Ruimte waar nodig.

Zoek naar antwoorden van B.C.S. in sociale netwerken
Look for responds of B.C.S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.C.S.. Laat een reactie achter voor B.C.S.. B.C.S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.C.S.. Leave a respond for B.C.S.. B.C.S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.C.S. op de google maps. Adres en contacten B.C.S.
Location of B.C.S. on the google maps. Address and contacts of B.C.S.

Andere gerelateerde bedrijven als come B.C.S. B.C.S.: De Coster Manufacturing BVBA | AGOM NV | T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT | JEAN RIBEAUCOURT | Stroobants Eric

Other related companies as B.C.S.: De Coster Manufacturing BVBA | AGOM NV | T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT | JEAN RIBEAUCOURT | Stroobants Eric

B.C.S. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.C.S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03987457275. Het bedrijf B.C.S. bevindt zich op het adres: REIT 23; 2490; BALEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 766,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 810,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Industri?le and commerci?le bouw. Producten gemaakt in B.C.S. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.C.S. is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.C.S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.C.S., openstaande posities, locatie van B.C.S. op de kaart.

B.C.S. is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.C.S., company assigned to the tax number BE03987457275. The company B.C.S. is located at the address: REIT 23; 2490; BALEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 766,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 810,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Industri?le and commerci?le bouw. Products created in B.C.S. were not found.
The main activity of B.C.S. is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of B.C.S. is not available. You also can look at reviews of B.C.S., open positions, location of B.C.S. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.C.S., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.C.S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.C.S., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.C.S., employees, financial statistics.