T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT
Private companiesMiscellaneous Retail • T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT

Contactgegevens T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT: address, phone, fax, email, website, opening hours

T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TRANSPORTCENTRUM LAR BLOK K20; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56416941 (+32-56416941) 56416941 (+32-56416941)

Fax (fax): +32 (69) 360-11-63 +32 (69) 360-11-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT
Products information T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT

BTW identificatienummer (tax): BE07253417968
Ondernemingsnummer: 1928070068
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 225,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agences en douane

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT
(Get full report from official database of BE for T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT)

Aanvulling soorten activiteiten voor T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT
Addition kinds of activities for T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT

141100. Dimensiesteen | Dimension stone
23699906. Rompers: zuigelingen ' | Rompers: infants'
28420104. Drain pijp oplosmiddelen of schoonmakers | Drain pipe solvents or cleaners
30210204. Schoenen, plastic zolen gegoten tot bovenkanten | Shoes, plastic soles molded to fabric uppers
35319909. Dakbedekkingsapparatuur | Roofing equipment
45819903. Luchthavenverhuur, als vliegveld | Airport leasing, if operating airport
48999904. Radio-omroepen die worden uitgevoerd door taxibedrijven | Radio broadcasting operated by cab companies

Werken bij T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever 2ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als wever ben je opertor op drie Van De Wiele weefmachines. Je bent verantwoordelijk voor de selectie van nieuwe weefplannen in controller bij opstart van een nieuw weeforder. Je herstelt poolbreuken, kettingbreuken en inslagbreuken. Je plaatst jute bobijnen op het rek van de inslag. Je zorgt voor het afsnijden van geweven karren. Je focust op tussentijdse kwaliteitscontroles.

  • BEDIENDE INTERNAL SALES (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio, dat instaat voor productie van dak- en wandprofielen zijn wij op zoek naar een bediende Internal Sales. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het onthaal en de bediening van klanten. - Je verstrekt de nodige technische informatie over producten. - Je maakt offertes op basis van de vraag van de klant.

  • monteur valbeveiliging (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert en plaatst permanente valbeveiliging op daken rekening houdend met de eisen van de klant. Je zorgt voor een waterdichte aansluiting hiervan om lekken in de toekomst tegen te gaan. Je plaatst vloeibare waterdichtingen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • LAGO zoekt: student redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Student winkelverkoop - woensdagnamiddag (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Schaffen zijn we op zoek naar een student in winkelverkoop voor woensdagnamiddagen doorheen het schooljaar. Werken in de vakanties is ook mogelijk.  De werkuren liggen afhankelijk van je school tussen 12u30 en 18u45. Je taken bestaan uit: Kassawerk Rekken bijvullen .. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Hulpkok jobstudent (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: FAUBOURG

    Type: Studentenjob

    Assisteren van de kok in zijn werkzaamheden. Afhankelijk van het niveau worden er taken toegewezen.

  • ASSISTENT MANAGER (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Als assistent manager sta je zowel in voor het administratieve als het logistieke voor de dienst na-verkoop naar de klanten toe. Hierbij streef je naar het onderhouden van een goede relatie met de bestaande klanten. Hoe ziet jouw dag eruit? : - Je beheert je eigen klantenportefeuille en volgt de verschillende dossiers nauwgezet op. - Je volgt dagelijks de leveringen en afhandelingen op. - Je behandelt de verschillende aanvragen van de klanten op vlak van facturatie, interventies, beheer van de voorraad en afspraken. - Je onderhoudt en optimaliseert de klantenrelaties. Dit doe je onder andere door de klant op de hoogte te houden van nieuwe commerciële acties en daarnaast ook door de nieuwe producten voor te stellen. - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z. Hierbij zorg je ook dat eventuele geschillen opgevolgd en behandeld worden. - Tenslotte zorg je voor een goede flow van de leveringen naar de klanten toe (prestaties, voorziene betalingen, onbetaalde facturen, enz...).

  • erkend familiaal bemiddelaar (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • zaalmedewerker flexi (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Vjeu Djeu

    Type: Flexijob

    Wij zijn DRINGEND' op zoek naar zaalmedewerker. ( m/v) U bent gedreven, collegiaal en loyaal t.o.v. uw collega 's . U hebt de wil en de passie om het vak te leren en bent bereid hard te werken ... ? Dan bent u de m/ v die wij zoeken. Wij bieden u een flexi contract en interne opleiding.. Niet te vergeten ... u werkt in een ploeg met superfijne en gedreven collega's!! Neem contact en weet ons te overtuigen! Enige ervaring is een pluspunt . voorwaarden flexi: uw werkt 4/5e of voltijds bij een andere werkgever

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI / STUDENTEN (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: CABO

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar flexijobs | jobstudenten.

Zoek naar antwoorden van T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT in sociale netwerken
Look for responds of T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT in social networks

Lees alle opmerkingen voor T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT. Laat een reactie achter voor T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT. T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT. Leave a respond for T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT. T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT op de google maps. Adres en contacten T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT
Location of T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT on the google maps. Address and contacts of T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT

Andere gerelateerde bedrijven als come T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT: MAES KOEN | A.A.A.ITALO-NET | Elisabeth Freddy Accountant BVBA | PUBLI NICKY | JOZEF CANDRIES

Other related companies as T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT: MAES KOEN | A.A.A.ITALO-NET | Elisabeth Freddy Accountant BVBA | PUBLI NICKY | JOZEF CANDRIES

T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07253417968. Het bedrijf T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT bevindt zich op het adres: TRANSPORTCENTRUM LAR BLOK K20; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 225,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agences en douane. Producten gemaakt in T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT, openstaande posities, locatie van T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT op de kaart.

T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT, company assigned to the tax number BE07253417968. The company T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT is located at the address: TRANSPORTCENTRUM LAR BLOK K20; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 225,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agences en douane. Products created in T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT were not found.
The main activity of T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT is not available. You also can look at reviews of T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT, open positions, location of T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T+TB-TRAFFIC & TRADING BOSSUYT, employees, financial statistics.