MICHEL COUNASSE

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • MICHEL COUNASSE
Private companiesBusiness Services • MICHEL COUNASSE

Contactgegevens MICHEL COUNASSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHEL COUNASSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHEL COUNASSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES PAPILLARDS 116; 4610; BEYNE-HEUSAY, België

Telefoon (phone): 43625497 (+32-43625497) 43625497 (+32-43625497)

Fax (fax): +32 (3) 175-81-75 +32 (3) 175-81-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHEL COUNASSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHEL COUNASSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHEL COUNASSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHEL COUNASSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHEL COUNASSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHEL COUNASSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHEL COUNASSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHEL COUNASSE
Products information MICHEL COUNASSE

BTW identificatienummer (tax): BE06656585693
Ondernemingsnummer: 9218322753
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 105,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in MICHEL COUNASSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHEL COUNASSE
(Get full report from official database of BE for MICHEL COUNASSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHEL COUNASSE
Addition kinds of activities for MICHEL COUNASSE

507402. Verwarmingsapparatuur (Hydronic) | Heating equipment (hydronic)
563299. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten, nec | Women's accessory and specialty stores, nec
01619900. Groenten en meloenen, nec | Vegetables and melons, nec
34710000. Plating en polijsten | Plating and polishing
34849907. Geweren of geweren delen, 30 mm. | Rifles or rifle parts, 30 mm. and below
80490101. Diëtist | Dietician
96510403. Reglement, diverse commerciële sectoren, provincie overheid | Regulation, miscellaneous commercial sectors, county government

Werken bij MICHEL COUNASSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHEL COUNASSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHEL COUNASSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHEL COUNASSE. Looking for open vacancies in other companies

 • Teammember Okay Hofstade (HOFSTADE)

  Regio: HOFSTADE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

 • Keukenhulp (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

 • Onderhoudstechnieker Oost-Vlaanderen (AAIGEM)

  Regio: AAIGEM

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC installaties op vlak van elektriciteit, koeling, verwarming,... je spoort defecten op aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie en lost ze op je voert werken uit op sanitaire installaties alsook kleine installatiewerken je werkt zowel in team als zelfstandig

 • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • Huishoudhulp Boechout 12u/week (BOECHOUT)

  Regio: BOECHOUT

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 12u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

 • student winkelbediende weekendwerk (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ADECCO NINOVE

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een studentjob voor in het weekend doorheen het schooljaar? Voor een supermarkt regio Ninove zijn we op zoek naar een student die op zaterdag en zondagvoormiddag kan werken als winkelbediende. Je zal de rekken aanvullen en kassawerk verrichten.

 • JUNIOR LOGISTIEK MANAGER - TRAINEESHIP - VAST CONTRACT (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1673881-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever behoort tot de topwerkgevers ! Kom jij graag terecht in een grotere organisatie waar er echt aandacht is voor jouw talenten ? Onze opdrachtgever is actief in de logistieke sector. Wij zoeken Juniors die graag klaargestoomd worden tot Logistieke COACH.  Heb je een hoger diploma (bijna) op zak en droom je er van om te coachen? Triggert de logistieke wereld je ? Lees dan zeker verder ! Als junior word je tijdens het traineeship volledig klaargestoomd tot Logistieke Coach. Het traineeship laat je kennismaken met coaching skills, logistieke omgeving, .. Als junior logistiek manager leer je alle taken van het distributiecentrum kennen; Je draagt zorg voor het behalen van de afgesproken doelen op het gebied van kwaliteit en productiviteit van de logistieke bedrijfsprocessen ; Hierbij coach en motiveer je het team, houd je de processen goed in de gaten en zorg je voor een goede administratieve afhandeling ; Van zodra je helemaal op de rails bent in jouw rol, word je ook betrokken bij logistieke projecten.

 • chauffeurs CE (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: Daels Transport

  Type: Vaste Job

  Chauffeur met rijbewijs CE - je werkt van ongeveer van 05u tot 17u van maandag tot vrijdag bij uitzondering kan het ook voorkomen dat je dient uit te slapen tijdens de week , je taak is de distributie van pallet goederen bij klanten 2 a 3 klanten per werkdag voornamelijk in Belgie , dit zowel leveren als het ophalen ,

 • VERANTWOORDELIJKE COMMERCIAL PRINT (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: INNI group

  Type: Vaste Job

  Je stuurt twee kleine teams van de afdeling commercial print aan. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en opvolgen van de productieplanning van deze teams. Je kent je prioriteiten en zorgt ervoor dat wijzigingen vlot in de planning worden opgenomen. Je voert analyses uit aan de hand van productiecijfers en werkt mee aan het kwaliteitsplan binnen productie. Je volgt de orders in onderaanneming nauw op en bent hun eerste aanspreekpunt. Daarnaast ben je de rechterhand van de operations managers.

 • Developer / Junior Software Engineer .NET (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: Test-Aankoop / Test-Achats

  Type: Vaste Job

  Je werkt in een dynamisch team van .NET software engineers volgens een agile methodologie. Je analyseert, implementeert en onderhoudt de service oriented back-end en web applicaties. Het team ontwikkelt generieke systemen om de consument te ondersteunen in de keuze van producten en diensten in diverse categorieën, rekening houdend met gepersonaliseerde informatie. Deze systemen worden beschikbaar gesteld in meerdere landen via meerdere kanalen (responsive websites, mobile apps, notifications via email, sms,...). Takenpakket : Ontwikkeling van nieuwe services en frameworks voor diverse portaalsites en interne toepassingen. Onderhoud en verbetering van de reeds ontwikkelde toepassingen. Technische analyse en ontwikkeling in C# met behulp van .NET framework en Microsoft technologieën. Ontwerpen en reviseren van technische documentatie.

 • Broodbakker (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: 'T GUEDENSHUYS

  Type: Vaste Job

  Je staat dagelijks in om het maken van brood, koffiekoeken, klein gebak, ...

 • hulpkok (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: DEWACHTER-DICTUS

  Type: Flexijob

  We zijn op zoek naar iemand die ons keukenteam even wil komen versterken. Voor enkele dagen of avonden in de week . U werkt samen met de kok en fungeert als sous-chef

Zoek naar antwoorden van MICHEL COUNASSE in sociale netwerken
Look for responds of MICHEL COUNASSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHEL COUNASSE. Laat een reactie achter voor MICHEL COUNASSE. MICHEL COUNASSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHEL COUNASSE. Leave a respond for MICHEL COUNASSE. MICHEL COUNASSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHEL COUNASSE op de google maps. Adres en contacten MICHEL COUNASSE
Location of MICHEL COUNASSE on the google maps. Address and contacts of MICHEL COUNASSE

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHEL COUNASSE MICHEL COUNASSE: KBC | NAVISION SOFTWARE BELGI? | Anita Spoiden Coiffure | MARIO BERTI | FORMA CONCRETA

Other related companies as MICHEL COUNASSE: KBC | NAVISION SOFTWARE BELGI? | Anita Spoiden Coiffure | MARIO BERTI | FORMA CONCRETA

MICHEL COUNASSE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHEL COUNASSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06656585693. Het bedrijf MICHEL COUNASSE bevindt zich op het adres: RUE DES PAPILLARDS 116; 4610; BEYNE-HEUSAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 105,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking; Woningbouw. Producten gemaakt in MICHEL COUNASSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MICHEL COUNASSE is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHEL COUNASSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHEL COUNASSE, openstaande posities, locatie van MICHEL COUNASSE op de kaart.

MICHEL COUNASSE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHEL COUNASSE, company assigned to the tax number BE06656585693. The company MICHEL COUNASSE is located at the address: RUE DES PAPILLARDS 116; 4610; BEYNE-HEUSAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 105,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking; Woningbouw. Products created in MICHEL COUNASSE were not found.
The main activity of MICHEL COUNASSE is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHEL COUNASSE is not available. You also can look at reviews of MICHEL COUNASSE, open positions, location of MICHEL COUNASSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHEL COUNASSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHEL COUNASSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHEL COUNASSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHEL COUNASSE, employees, financial statistics.