NAVISION SOFTWARE BELGI?

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • NAVISION SOFTWARE BELGI?
Private companiesBusiness Services • NAVISION SOFTWARE BELGI?

Contactgegevens NAVISION SOFTWARE BELGI?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NAVISION SOFTWARE BELGI?: address, phone, fax, email, website, opening hours

NAVISION SOFTWARE BELGI?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSESTEENWEG 108; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15270027 (+32-15270027) 15270027 (+32-15270027)

Fax (fax): +32 (58) 441-93-17 +32 (58) 441-93-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NAVISION SOFTWARE BELGI?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NAVISION SOFTWARE BELGI?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NAVISION SOFTWARE BELGI?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NAVISION SOFTWARE BELGI?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NAVISION SOFTWARE BELGI?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NAVISION SOFTWARE BELGI?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NAVISION SOFTWARE BELGI?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NAVISION SOFTWARE BELGI?
Products information NAVISION SOFTWARE BELGI?

BTW identificatienummer (tax): BE06047668457
Ondernemingsnummer: 8256744384
Hoofdstad (capital): 114,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in NAVISION SOFTWARE BELGI? zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Software ontwikkeling and ontwerp

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NAVISION SOFTWARE BELGI?
(Get full report from official database of BE for NAVISION SOFTWARE BELGI?)

Aanvulling soorten activiteiten voor NAVISION SOFTWARE BELGI?
Addition kinds of activities for NAVISION SOFTWARE BELGI?

922104. Politie bescherming, niveau van overheid | Police protection, level of government
28690102. Amylalcohol | Amyl alcohol
31310303. Zolen, schoen en boot: behalve rubber, kunststof, enz. | Soles, shoe and boot: except rubber, plastics, etc.
37310301. Bemanning boten, gebouw en reparatie | Crew boats, building and repairing
79991502. Vermaakconcessie | Amusement concession

Werken bij NAVISION SOFTWARE BELGI?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NAVISION SOFTWARE BELGI?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NAVISION SOFTWARE BELGI?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NAVISION SOFTWARE BELGI?. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhoudkundig medewerker / dossierbeheerder te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een boekhoudkantoor in het centrum van Sint-Truiden, zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Na een interne opleiding is het de bedoeling dat je zelfstandig gaat werken zodat je kan groeien tot dossierbeheerder. Zo zal je instaan voor een gevarieerd takenpakket & heb je rechtstreeks contact met je klanten/dossiers: - inboeken van aan- en verkoopfacturen; - opmaken en verwerken van BTW aangiftes; - Personen- en vennootschapsbelasting; - afsluiten van balansen.

  • Chauffeur C of CE - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Brugge als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen!

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • MAGAZIJNIER/KLANTENADVISEUR (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over een zekere technische kennis Ben je klantgericht? Ben je op zoek naar een job met de nodige variatie Aarzel dan niet, Forum Jobs heeft wat jij zoekt! Onze klant is een vooruitstrevende groothandel in technisch materiaal (elektriciteit, sanitair, verwarming,...) Voor deze firma is Forum Jobs op zoek naar een magazijnier/klantenadviseur. De eerste 2 maand werk je hoofdzakelijk als magazijnier om het volledige productgamma te leren kennen. Na deze inwerkperiode word je bij voorkeur verder opgeleid als klantenadviseur in de winkel. Je adviseert de klanten omtrent de producten en geeft een eerste technische uitleg waar nodig. Dit steeds in combinatie met magazijnwerk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u of van 9u tot 18u (naar keuze). Daarnaast sta je ook open om af en toe op zaterdag te werken (met inhaalrust in de week).

  • HUISHOUDHULPEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen : Schoonmaken Wassen Strijken in mindere mate ook : Maaltijden bereiden Boodschappen doen

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Genk en omgeving

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Erwetegem (ERWETEGEM)

    Regio: ERWETEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Verkoper verkoopster (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een lokaal winkeltje te Pijpelheide zijn we op zoek naar een verkoper verkoopster (m/v) om op donderdag, zaterdag en zondag in te springen. Als verkoper verkoopster (m/v) sta je voornamelijk in voor het bakkerijgedeelte en het versnijden van charcuterie. Alsook het verkopen van salades, groenten en fruit en conserven behoort tot je takenpakket. Je werkt op: donderdag 13u-18u zaterdag 10u-16u zondag voormiddag Dit aangename winkeltje kan zeker je hulp gebruiken! Je komt zowel als student, flexijob of als deeltijds medewerker in aanmerking.

  • Jobstudent zaterdag (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MOBIEL

    Type: Studentenjob

    zie bijlage

  • Afdelingsverantwoordelijke productie (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke productie. Jouw taken zien er als volgt uit : - zorgen voor de organisatie op de werkvloer van een bepaald afdeling organiseren van de bezetting van machines overleggen met andere afdelingen om zo de productie planning te bepalen in uw afdeling verantwoordelijk voor het aansturen van een team van 5 -15 mensen

  • Tekenaar Ontwerper HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD (en/of Microstation) met ervaring in het uittekenen (en/of ontwerpen) van HVAC installaties. Dit is een functie op een studiebureau. Al naargelang uw ervaring behoort ook het dimensioneren van de installaties tot uw taak. Het tekenen gebeurt in 2D en 3D.

  • Afvalbelader (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Je kan je verplaatsen naar 2 verschillende ophaaldiensten (Brecht/Geel), om van daaruit te vertrekken met de ophaalwagen.

Zoek naar antwoorden van NAVISION SOFTWARE BELGI? in sociale netwerken
Look for responds of NAVISION SOFTWARE BELGI? in social networks

Lees alle opmerkingen voor NAVISION SOFTWARE BELGI?. Laat een reactie achter voor NAVISION SOFTWARE BELGI?. NAVISION SOFTWARE BELGI? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NAVISION SOFTWARE BELGI?. Leave a respond for NAVISION SOFTWARE BELGI?. NAVISION SOFTWARE BELGI? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NAVISION SOFTWARE BELGI? op de google maps. Adres en contacten NAVISION SOFTWARE BELGI?
Location of NAVISION SOFTWARE BELGI? on the google maps. Address and contacts of NAVISION SOFTWARE BELGI?

Andere gerelateerde bedrijven als come NAVISION SOFTWARE BELGI? NAVISION SOFTWARE BELGI?: AU FILET MIGNON | JOZEF VAN MOORHEM | JEUGDCLUB SALOON C.O.C. | ETIENNE PEENE | Steegmans

Other related companies as NAVISION SOFTWARE BELGI?: AU FILET MIGNON | JOZEF VAN MOORHEM | JEUGDCLUB SALOON C.O.C. | ETIENNE PEENE | Steegmans

NAVISION SOFTWARE BELGI? is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NAVISION SOFTWARE BELGI?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06047668457. Het bedrijf NAVISION SOFTWARE BELGI? bevindt zich op het adres: ANTWERPSESTEENWEG 108; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 114,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 241,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Software ontwikkeling and ontwerp. Producten gemaakt in NAVISION SOFTWARE BELGI? zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NAVISION SOFTWARE BELGI? is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NAVISION SOFTWARE BELGI? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NAVISION SOFTWARE BELGI?, openstaande posities, locatie van NAVISION SOFTWARE BELGI? op de kaart.

NAVISION SOFTWARE BELGI? is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is NAVISION SOFTWARE BELGI?, company assigned to the tax number BE06047668457. The company NAVISION SOFTWARE BELGI? is located at the address: ANTWERPSESTEENWEG 108; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 114,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 241,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Software ontwikkeling and ontwerp. Products created in NAVISION SOFTWARE BELGI? were not found.
The main activity of NAVISION SOFTWARE BELGI? is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NAVISION SOFTWARE BELGI? is not available. You also can look at reviews of NAVISION SOFTWARE BELGI?, open positions, location of NAVISION SOFTWARE BELGI? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NAVISION SOFTWARE BELGI?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NAVISION SOFTWARE BELGI?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NAVISION SOFTWARE BELGI?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NAVISION SOFTWARE BELGI?, employees, financial statistics.