JEUGDCLUB SALOON C.O.C.

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • JEUGDCLUB SALOON C.O.C.
Private companiesBusiness Services • JEUGDCLUB SALOON C.O.C.

Contactgegevens JEUGDCLUB SALOON C.O.C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDCLUB SALOON C.O.C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDCLUB SALOON C.O.C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EPHREM DE MALANDERPLEIN 7; 9600; RONSE/RENAIX, België

Telefoon (phone): 55214393 (+32-55214393) 55214393 (+32-55214393)

Fax (fax): +32 (51) 376-32-63 +32 (51) 376-32-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDCLUB SALOON C.O.C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDCLUB SALOON C.O.C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDCLUB SALOON C.O.C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDCLUB SALOON C.O.C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDCLUB SALOON C.O.C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDCLUB SALOON C.O.C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDCLUB SALOON C.O.C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDCLUB SALOON C.O.C.
Products information JEUGDCLUB SALOON C.O.C.

BTW identificatienummer (tax): BE05469512939
Ondernemingsnummer: 7027099609
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 524,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in JEUGDCLUB SALOON C.O.C. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDCLUB SALOON C.O.C.
(Get full report from official database of BE for JEUGDCLUB SALOON C.O.C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDCLUB SALOON C.O.C.
Addition kinds of activities for JEUGDCLUB SALOON C.O.C.

2499. Houtproducten, NEC | Wood products, nec
02790201. Volière | Aviary
15410000. Industriële gebouwen en magazijnen | Industrial buildings and warehouses
20320213. Tortillas: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tortillas: packaged in cans, jars, etc.
20660301. Baking chocolade | Baking chocolate
22610301. Embossing katoenen breedgeweven stoffen | Embossing cotton broadwoven fabrics
30530104. Vetafdichtingen, asbest | Grease seals, asbestos
36340115. Roasters, elektrisch | Roasters, electric
38299900. Meet- en regelapparatuur, nec, nec | Measuring and controlling devices, nec, nec

Werken bij JEUGDCLUB SALOON C.O.C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDCLUB SALOON C.O.C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDCLUB SALOON C.O.C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDCLUB SALOON C.O.C.. Looking for open vacancies in other companies

 • Deskundige Coördinatie - secretariaat (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Je staat in voor de algemene administratieve ondersteuning van de bestuursorganen, de diensten en de algemeen directeur. Je coördineert de voorbereiding en afwerking van de notulen van het college van burgemeester en schepenen, de gemeenteraad, de OCMW-raad, het vast bureau en het bijzonder comité voor sociale dienst. Je verleent juridisch advies en beantwoordt vragen van je collega's over de gemeentelijke organen en besluitvorming.

 • Elektro-mechanieker/technieker (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie als technieker? Dan is dit de ideale job voor u. Voor Renewi Belgium - actief in bouw en sloopafval zoeken wij voor onmiddellijke opstart een technieker. Je hebt ervaring in het aanpakken en structureel oplossen van technische storingen in een produktie-omgeving Je zoekt actief naar grondoorzaken en naar definitieve en/of preventieve oplossingen van technische problemen Je staat in voor de technische ondersteuning van het productieproces en maakt aanbevelingen om de werking van de productieafdeling te verbeteren Je bent mee verantwoordelijk voor de optimalisatie van de productie-installatie op het gebied van productieoutput, kwaliteit en technische betrouwbaarheid Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische en elektrische installaties Je analyseert elektrische en mechanische storingen aan de productiemachines en je lost het probleem zo snel mogelijk op Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud om productiestilstanden tot een minimum te herleiden. Je doet inspectierondes en je gaat op zoek naar mechanische fouten Indien nodig ondersteun je de operatoren in hun werkzaamheden

 • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalverwerkend bedrijf te Sint-Niklaas is Tempo-Team op zoek naar twee voltijdse magazijniers. Jouw takkenpakket: - Met de heftruck goederen transporteren - Bestellingen en goederen ontvangen en in stock brengen - Bestellingen orderpicken en klaar zetten - Orders inpakken en klaar maken voor transport Je werkt met de dagploeg van 7u30 tot 16u, telkens van maandag tot en met vrijdag.

 • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (voltijds) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

  Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Student winkelbediende (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Studentenjob

  Dag student! Ben je nog op zoek naar een bijverdienste in het weekend of een dag in de week? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als winkelbediende in deze gekende voedingszaak in Eeklo sta je in voor het bedienen van de klanten: opnemen van bestellingen, deze versnijden, inpakken en afrekenen. Ook help je achteraan mee met het klaarzetten van bestellingen en de afwas.

 • Student(e) receptionist(e) te Elsene (6 u per dag,15-31 okt) (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: ELIGIO

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Brussel (Elsene, Wytsmanstraat) zijn wij op zoek naar een student voor de periode 15/10/2018 t.e.m. 31/10/2018. Je beheert op een professionele manier de volgende taken: ontvangst van de bezoekers ontvangst van pakjes bestellen van pakjes telefonische communicaties (in en out) beheer van de post (in en out) + frankeren van de post allerlei ondersteunende administratieve taken Je werkt van maandag tot vrijdag, telkens van 08u00 tot 14u00 (6 u per dag).

 • Jobstudent (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • System Engineer - Network Engineer (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor technische oplossingen op vlak van Microsoft OS, VMWare, Active Directory, Exchange, SAN/NAS, Terminal server (Citrix), Netwerkprotocols (TCP, VLAN, QOS), Firewalls en Microsoft Office 365. Hiervoor werk je ongeveer 80% bij de klant en 20% van op kantoor. Je neemt klantendossiers werkelijk ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hem met betrekking tot vernieuwingen in zijn ICT park. Je begeleidt de klant bij het opstellen en het documenteren van de volledige installatie.

 • Assistent account manager Du/Uk (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. Je streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

 • STUDIECOACHES (regio OUDENAARDE-RONSE-BRAKEL/OOST-VLAANDEREN) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: ORB2018.

 • HEALTH & BEAUTY CONSULENTEN bijberoep/hoofdberoep EIGEN REGIO (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BEAUTY SECRETS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Mensen begeleiden in hun juiste keuze aan verzorgingsproducten , cosmetica en Parfum Je hebt reeds een job maar, je bent op zoek naar een extra inkomen? Mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. Opleiding of ervaring spelen geen rol.

 • Flexijob / jobstudent winkelbediende (weekend) (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: TJORLINA

  Type: Flexijob

  Als flexijober binnen onze bakkerij zal jij ingezet worden voor: Het bedienene van klanten in de winkel. De toonbank klaarzetten en onderhouden. De winkel op orde houden. Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem.

Zoek naar antwoorden van JEUGDCLUB SALOON C.O.C. in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDCLUB SALOON C.O.C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDCLUB SALOON C.O.C.. Laat een reactie achter voor JEUGDCLUB SALOON C.O.C.. JEUGDCLUB SALOON C.O.C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDCLUB SALOON C.O.C.. Leave a respond for JEUGDCLUB SALOON C.O.C.. JEUGDCLUB SALOON C.O.C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDCLUB SALOON C.O.C. op de google maps. Adres en contacten JEUGDCLUB SALOON C.O.C.
Location of JEUGDCLUB SALOON C.O.C. on the google maps. Address and contacts of JEUGDCLUB SALOON C.O.C.

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDCLUB SALOON C.O.C. JEUGDCLUB SALOON C.O.C.: Hauferlin N | Station de Renval | JACQUES VALENTIN | MICHEL MEEKERS | FONTAINE

Other related companies as JEUGDCLUB SALOON C.O.C.: Hauferlin N | Station de Renval | JACQUES VALENTIN | MICHEL MEEKERS | FONTAINE

JEUGDCLUB SALOON C.O.C. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDCLUB SALOON C.O.C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05469512939. Het bedrijf JEUGDCLUB SALOON C.O.C. bevindt zich op het adres: EPHREM DE MALANDERPLEIN 7; 9600; RONSE/RENAIX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 524,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDCLUB SALOON C.O.C. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDCLUB SALOON C.O.C. is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDCLUB SALOON C.O.C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDCLUB SALOON C.O.C., openstaande posities, locatie van JEUGDCLUB SALOON C.O.C. op de kaart.

JEUGDCLUB SALOON C.O.C. is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDCLUB SALOON C.O.C., company assigned to the tax number BE05469512939. The company JEUGDCLUB SALOON C.O.C. is located at the address: EPHREM DE MALANDERPLEIN 7; 9600; RONSE/RENAIX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 524,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDCLUB SALOON C.O.C. were not found.
The main activity of JEUGDCLUB SALOON C.O.C. is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDCLUB SALOON C.O.C. is not available. You also can look at reviews of JEUGDCLUB SALOON C.O.C., open positions, location of JEUGDCLUB SALOON C.O.C. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDCLUB SALOON C.O.C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDCLUB SALOON C.O.C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDCLUB SALOON C.O.C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDCLUB SALOON C.O.C., employees, financial statistics.