Station de Renval

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Station de Renval
Private companiesBusiness Services • Station de Renval

Contactgegevens Station de Renval: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Station de Renval: address, phone, fax, email, website, opening hours

Station de Renval

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Aachener Strasse 98; 4731; Raeren (Eynatten), België

Telefoon (phone): 087 65 82 64 (+32-087 65 82 64) 087 65 82 64 (+32-087 65 82 64)

Fax (fax): 087 76 31 99; 087 65 30 43 (+32-087 76 31 99; 087 65 30 43) 087 76 31 99; 087 65 30 43 (+32-087 76 31 99; 087 65 30 43)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Station de Renval: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Station de Renval"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Station de Renval"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Station de Renval, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Station de Renval. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Station de Renval, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Station de Renval. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Station de Renval
Products information Station de Renval

BTW identificatienummer (tax): BE01239501953
Ondernemingsnummer: 9335052490
Hoofdstad (capital): 372,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 788,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Station de Renval zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Service stations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Station de Renval
(Get full report from official database of BE for Station de Renval)

Aanvulling soorten activiteiten voor Station de Renval
Addition kinds of activities for Station de Renval

721701. Tapijt en stoffering op klantgebouwen | Carpet and upholstery cleaning on customer premises
14299911. Zandsteen, gebroken en gebroken-steengroeven | Sandstone, crushed and broken-quarrying
24990904. Broodjes, hout | Pastry boards, wood
32310101. Kerstboom ornamenten: gemaakt van gekocht glas | Christmas tree ornaments: made from purchased glass
37959904. Tanks, militair, inclusief fabrieksherbouw | Tanks, military, including factory rebuilding

Werken bij Station de Renval: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Station de Renval: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Station de Renval. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Station de Renval. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ? Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem. ? Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid. ? Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten. ? Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten. ? Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Machineoperator (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Gistel zijn we op zoek naar een machineoperator. Je werkt in dagregime van maandag tot vrijdag. Je staat in voor het bedienen van een machine die meerdere aansturingen omvat en hebt een passie voor alles wat met dit soort werk te maken heeft. Technisch geschoold zijn is een groot pluspunt. Een heftruckattest is daarnaast een must gezien de machine buizen produceert die je met de heftruck dient te verplaatsen. Je leert snel aan en kunt goed overweg met de PC.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp 16u/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Werchter (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Merelbeke - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Werk je graag als huishoudhulp in een particuliere omgeving, bepaal je graag zelf uw uurrooster en sta je open voor sociale contacten? Dan zijn wij op zoek naar u!

  • Studentenjob 5/11 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarlijkse inventaristelling in een grote kledingszaak in Leuven zoeken we extra jobstudenten op maandag 5 november. Er zijn verschillende uurroosters mogelijk: 9u-18u of 9u30-18u of 14u-22u of 14u30-22u.

  • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

  • werkvoorbereider (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MINUS

    Type: Vaste Job

    op basis van het ontwerpdossier, zorg je ervoor dat projecten technisch zodanig voorbereid zijn, zodat ze in productie, montage en plaatsing op een kwalitatieve en efficiënte manier uitgevoerd kunnen worden. deze voorbereidingsfase omvat zowel het uitvoeringsdossier als de projectgebonden aankopen

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team. Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.  

  • BIS-stage Winkel medewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ECOSO

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van Station de Renval in sociale netwerken
Look for responds of Station de Renval in social networks

Lees alle opmerkingen voor Station de Renval. Laat een reactie achter voor Station de Renval. Station de Renval bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Station de Renval. Leave a respond for Station de Renval. Station de Renval on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Station de Renval op de google maps. Adres en contacten Station de Renval
Location of Station de Renval on the google maps. Address and contacts of Station de Renval

Andere gerelateerde bedrijven als come Station de Renval Station de Renval: CLAIRE VANDEWALLE | STAL HOFMANS | M. DE KEYREL | TAXIS COURCELLOIS | DANIEL VANDELANNOOTE

Other related companies as Station de Renval: CLAIRE VANDEWALLE | STAL HOFMANS | M. DE KEYREL | TAXIS COURCELLOIS | DANIEL VANDELANNOOTE

Station de Renval is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Station de Renval, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01239501953. Het bedrijf Station de Renval bevindt zich op het adres: Aachener Strasse 98; 4731; Raeren (Eynatten). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 372,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 788,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Service stations. Producten gemaakt in Station de Renval zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Station de Renval is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Station de Renval is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Station de Renval, openstaande posities, locatie van Station de Renval op de kaart.

Station de Renval is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Station de Renval, company assigned to the tax number BE01239501953. The company Station de Renval is located at the address: Aachener Strasse 98; 4731; Raeren (Eynatten). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 372,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 788,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Service stations. Products created in Station de Renval were not found.
The main activity of Station de Renval is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Station de Renval is not available. You also can look at reviews of Station de Renval, open positions, location of Station de Renval on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Station de Renval, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Station de Renval, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Station de Renval, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Station de Renval, employees, financial statistics.