COUWBERGHS & CO

Contactgegevens COUWBERGHS & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COUWBERGHS & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

COUWBERGHS & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STOKBERG 6B2; 2430; LAAKDAL, België

Telefoon (phone): 14866603 (+32-14866603) 14866603 (+32-14866603)

Fax (fax): +32 (61) 236-84-45 +32 (61) 236-84-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COUWBERGHS & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COUWBERGHS & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COUWBERGHS & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COUWBERGHS & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COUWBERGHS & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COUWBERGHS & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COUWBERGHS & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COUWBERGHS & CO
Products information COUWBERGHS & CO

BTW identificatienummer (tax): BE05014953613
Ondernemingsnummer: 1827545166
Hoofdstad (capital): 115,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in COUWBERGHS & CO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking; Waterbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COUWBERGHS & CO
(Get full report from official database of BE for COUWBERGHS & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor COUWBERGHS & CO
Addition kinds of activities for COUWBERGHS & CO

672299. Beheerinvestering, open-end, nec | Management investment, open-end, nec
28799904. Planthormonen | Plant hormones
34620402. Spoorwielen, assen, kikkers of andere uitrusting: gesmeed | Railroad wheels, axles, frogs, or other equipment: forged
38229908. Gasbrander, automatische bedieningselementen | Gas burner, automatic controls
38240201. Teller type registers | Counter type registers
51119900. Papier voor het afdrukken en schrijven, anders | Printing and writing paper, nec

Werken bij COUWBERGHS & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COUWBERGHS & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COUWBERGHS & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COUWBERGHS & CO. Looking for open vacancies in other companies

 • Schoonmaker wekelijks 2x 4u - Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in Oostende zijn we op zoek naar een schoonmaker die wekelijks 2 dagen 4u wil werken. Je poetst de toonzaal, ontvangstruimte en bureau's. Je uren kan je zelf bespreken met de zaakvoerder.

 • Administratief Bediende voor Legat departement (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: Start People Inhouse Audi

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Is administratief werk een job waar jij je goed in voelt, heb jij zin voor initiatief, wil je graag meehelpen aan het organiseren van projecten en heeft PowerPoint geen geheimen voor jou, dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken voor het Legal departement bij Audi Brussels. In deze functie voer je hoofdzakelijk administratieve taken uit: je staat in voor het opstellen en opsturen van briefwisselingen, je behoudt het overzicht van de contracten, je helpt bij het organiseren van projecten over trainingen en GDPR.

 • Schadebeheerder BRAND (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt als schadebeheerder terecht in het team BRAND. In deze functie bent je verantwoordelijk voor het beheer van schadedossiers van A tot Z Jouw taken; Je beheert de toegewezen schadedossiers en staat in voor een snelle, correcte en kwalitatieve afhandeling. Je bent een aanspreekpunt voor makelaars, klanten en slachtoffers en zorgt voor een duidelijke en correcte communicatie aan alle partijen. Binnen jouw regelingsvolmacht neem je juridisch onderbouwde en geargumenteerde standpunten in en werk je zelfstandig en op proactieve wijze je dossiers af. Je bouwt een goede samenwerking op met derde partijen en beheert autonoom je dossiers. Je past onze schadeprocessen toe en hebt een signaalfunctie i.v.m. mogelijke verbeteringen van procedures, werkwijzen en samenwerking met externe medewerkers. Desgevallend neem je deel aan projecten die bijdragen tot de implementatie van vernieuwings- en verbeteringstrajecten.

 • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als ADMINISTRATIEF MEDEWERKER WAGENPARK beheer je een vloot van een 1000-tal wagen en ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Opvolgen en opmaken van tankkaarten voor werknemers; Inplannen van korte termijn huurwagens; Controleren van binnenkomende auto's op eventuele beschadiging; Opvolgen van ongevallen dossiers;  Correct ingeven van gegevens in het 'car fleet systeem'; Ondersteunen in allround administratieve taken op de HR afdeling;   Bedrijfsprofiel: Samen met onze klant, een internationale speler in zijn domein, gaan wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER die instaat voor het wagenpark.

 • Huishoudhulp Laarne (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: PUUUR WETTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • Zelfzekere jobstudenten voor workshop (m/v) volgende week maandag tot donderdag - DRINGEND (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

  Type: Studentenjob

  Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die beschikbaar zijn van maandag 22/10- 25/10. Je staat, na een (betaalde) opleiding, in voor het demonstreren en verschaffen van advies omtrent verkeersveiligheid op een beurs/workshop voor scholieren. De opleiding en workshops gaan in Mechelen door. Je bent perfect Nederlandstalig en hebt een verzorgd voorkomen. Je staat sterk in je schoenen en hebt er geen moeite mee om mensen actief aan te spreken.

 • Jobstudent installateur printers - 16/8 tem 21/9 (ANZEGEM)

  Regio: ANZEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Studentenjob

  Voor een ICT bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent. Samen met je collega' s vertrek je richting Antwerpen waar je zult instaan voor de installatie van printers en toebehoren bij een groot bedrijf. Heb je feeling binnen de IT sector en ben je vrij tussen 16 augustus en 21 september, contacteer ons dan snel!

 • Jobstudent Animator (M/V) (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

  Type: Studentenjob

  Als animator help je mee met : het organiseren van activiteiten begeleiden van de activiteit tijdens de uitvoering: geeft uitleg en instructies zorgen voor ontspannen vakantiesfeer beheren van de spelmaterialen organiseren van de kidsdisco.

 • Student keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • STUDENT VERKOPER VERO MODA Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  VERO MODA NIEUWPOORT IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Servicetechnieker Filialen (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Als servicetechnieker maak je deel uit van het techniekersteam en zorg je ervoor dat onze filialen steeds tip-top in orde zijn. Je bent verantwoordelijk voor de elektriciteit en de sanitaire installaties in onze filialen, verspreid over heel Vlaanderen. Je volgt een planning voor het onderhoud van onze filialen. Dringende herstellingen horen daar ook bij. Je bent ook bereid om de groenzones van onze 24 Bon’Ap-filialen te onderhouden. Je doet alles voor een glimlach en denkt mee aan een oplossing op maat voor elk filiaal.

 • Kinderbegeleider te Hoboken (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: OZ - Bedienden

  Type: Vaste Job

  Kinderbegeleider (38u/week) Zoek je een nieuwe uitdaging? Perfect! Als Kinderbegeleider van kinderopvang Het Lieverdje in Hoboken krijg je die namelijk elke dag. Je staat mee in voor een uitstekende begeleiding en verzorging van kindjes van 0 tot 3 jaar. Door je enthousiaste, creatieve en kindvriendelijke houding zorg je mee voor een aangename en stimulerende (groeps)sfeer waar kinderen zich geborgen voelen. Zo sta je ervoor te springen om, naast de verzorging en de voedingsmomenten, ook tijd te besteden aan spelletjes en ontspanningsmomenten. Uiteraard hou je bij dit alles de veiligheids- en hygiëne voorschriften nauwlettend in de gaten. Je staat open voor vragen en feedback van de ouders, bezorgt hen (mondeling en schriftelijk) informatie over het verloop van de dag van hun kind.

Zoek naar antwoorden van COUWBERGHS & CO in sociale netwerken
Look for responds of COUWBERGHS & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor COUWBERGHS & CO. Laat een reactie achter voor COUWBERGHS & CO. COUWBERGHS & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COUWBERGHS & CO. Leave a respond for COUWBERGHS & CO. COUWBERGHS & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COUWBERGHS & CO op de google maps. Adres en contacten COUWBERGHS & CO
Location of COUWBERGHS & CO on the google maps. Address and contacts of COUWBERGHS & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come COUWBERGHS & CO COUWBERGHS & CO: PIM SYSTEMEN | AD DELHAIZE | GRAMYCO | FILIP TUYTSCHAEVER | AUDIOPTIC

Other related companies as COUWBERGHS & CO: PIM SYSTEMEN | AD DELHAIZE | GRAMYCO | FILIP TUYTSCHAEVER | AUDIOPTIC

COUWBERGHS & CO is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COUWBERGHS & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05014953613. Het bedrijf COUWBERGHS & CO bevindt zich op het adres: STOKBERG 6B2; 2430; LAAKDAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 115,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 581,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking; Waterbouw. Producten gemaakt in COUWBERGHS & CO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COUWBERGHS & CO is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COUWBERGHS & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COUWBERGHS & CO, openstaande posities, locatie van COUWBERGHS & CO op de kaart.

COUWBERGHS & CO is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is COUWBERGHS & CO, company assigned to the tax number BE05014953613. The company COUWBERGHS & CO is located at the address: STOKBERG 6B2; 2430; LAAKDAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 115,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 581,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking; Waterbouw. Products created in COUWBERGHS & CO were not found.
The main activity of COUWBERGHS & CO is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COUWBERGHS & CO is not available. You also can look at reviews of COUWBERGHS & CO, open positions, location of COUWBERGHS & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COUWBERGHS & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COUWBERGHS & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COUWBERGHS & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COUWBERGHS & CO, employees, financial statistics.