GRAMYCO

Contactgegevens GRAMYCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRAMYCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRAMYCO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TWEEMONTSTRAAT 202; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33256800 (+32-33256800) 33256800 (+32-33256800)

Fax (fax): +32 (59) 161-84-41 +32 (59) 161-84-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRAMYCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRAMYCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRAMYCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRAMYCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRAMYCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRAMYCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRAMYCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRAMYCO
Products information GRAMYCO

BTW identificatienummer (tax): BE04609558105
Ondernemingsnummer: 7288848876
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 393,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Produits: Elevateurs à Nacelle.. Types de Machines: Elévateurs à Nacelle,Echafaudages.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRAMYCO
(Get full report from official database of BE for GRAMYCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRAMYCO
Addition kinds of activities for GRAMYCO

23990100. Emblemen, badges en insignes | Emblems, badges, and insignia
38450115. Patient Monitoring Apparatuur, NIET | Patient monitoring apparatus, nec
39519907. Potloden en potlooddelen, mechanisch | Pencils and pencil parts, mechanical
51590300. Veren, huiden en pels | Feathers, hides, and pelts
56320101. Bontkleding, gemaakt op maat bestelling | Fur apparel, made to custom order
59410705. Voetbalbenodigdheden | Soccer supplies
87320102. Bedrijfseconomische dienstverlening | Business economic service

Werken bij GRAMYCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRAMYCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRAMYCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRAMYCO. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckbestuurder dagwerk (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon dient met de heftruck te rijden.

 • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalverwerkend bedrijf te Sint-Niklaas is Tempo-Team op zoek naar twee voltijdse magazijniers. Jouw takkenpakket: - Met de heftruck goederen transporteren - Bestellingen en goederen ontvangen en in stock brengen - Bestellingen orderpicken en klaar zetten - Orders inpakken en klaar maken voor transport Je werkt met de dagploeg van 7u30 tot 16u, telkens van maandag tot en met vrijdag.

 • Junior ICT helpdeskmedewerker (BEIGEM)

  Regio: BEIGEM

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kennis en/of passie van IT? Dan ben jij de kandidaat dat we zoeken voor de functie helpdeskmedewerker in Brussel. Voor een ICT dienstverlener, zijn we op zoek naar een Helpdeskmedewerker front office voor één van hun klanten te Brussel. Als helpdeskmedewerker sta je in voor de eerste lijn en het oplossen van technische problemen met betrekking tot: - Netwerk - Laptops, printers, scanners, ... - Telefonie - Applicaties - Server Het schrikt je niet af om ondersteuning te bieden via telefoon, chat, email, en andere kanalen zoals vereist. Je wordt mee ingezet op de 24/7 stand-by service. Dit gebeurt via een wisselsysteem met de collega's.

 • HUISHOUDHULP VOOR KAPRIJKE (KAPRIJKE)

  Regio: KAPRIJKE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Kaprijke.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Peer (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp Dienstencheques Oud-Heverlee (M/V) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

  Type: Dienstenchequebaan

  Momenteel zijn we op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Overijse - Leuven - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen doen; - Er wordt voor jou een rooster op maat gemaakt, rekening houdend met uren en dagen die voor jou passen.

 • Poetshulp Herselt - Ramsel (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • MOOIE BIJVERDIENSTE - ZAALHULP - FLEXIJOB (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Studentenjob

  Voor een bloeiende horecazaak regio Roeselare zijn wij op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers om te werken op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Dit kan zowel als flexijob en als jobstudent.

 • Nutritioist/kwaliteitsmanager regio Lennik (LENNIK)

  Regio: LENNIK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Als Nutritionist ben je verantwoordelijk voor: Een nutritioneel correcte samenstelling van onze voedings- en snackproducten (voor hond, kat, vogel en knaagdier) die ontwikkeld worden door Product Management of gevraagd worden door onze klanten. Kostprijsbewaking is daarbij belangrijk. Het signaleren van markttrends mbt grondstoffen en producten en dit vertalen naar praktische adviezen voor Product Management. Het verder ontwikkelen van de nutritionele kennis van de organisatie. Het bewaken van de juistheid en volledigheid van de etikettering volgens de geldende wetgeving en het opvolgen en toepassen van veranderingen in deze wetgeving. Het helpen ontwikkelen van nieuwe producten en product content, waarbij je de nutritionele USP¿s vertaald naar relevante informatie voor de consument. Hiervoor werk je nauw samen met je collega¿s van Product Management en Sales. Als Kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor: Het uitwerken en in de praktijk brengen van het kwaliteitsbeleid van onze eigen productie (mengen en verpakken van graanmengelingen voor vogels en knaagdieren), waaronder het up to date houden van het kwaliteitshandboek (FSSC22000) en dit implementeren op de werkvloer. De controle op de kwaliteit van onze productiegoederen tijdens de verschillende fasen van het productieproces (van binnenkomende grondstoffen tot uitgaande afgewerkte orders). Het voorbereiden, mee implementeren en begeleiden van kwaliteitsaudits. Sensibiliseren, motiveren en opleiden van medewerkers op vlak van kwaliteit, waardoor je het kwaliteitsbewustzijn verbetert en de gevoeligheid voor kwaliteit binnen de organisatie vergroot. Het registreren en behandelen van (interne en externe) klachten, van alle voedingsproducten. Het verder uitwerken en beheren van de kwaliteitsadministratie, zoals het voorhanden maken van de nodige technische fiches en attesten voor verkoop, het creëren en bijhouden van analyses en certificaten van onze eindproducten, etc. ....

 • telenet techniekers gezocht (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: TELE-IN COMPANY

  Type: Vaste Job

  We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

 • Projectingenieur Elektriciteit (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: CTRL-F

  Type: Vaste Job

  Als projectingenieur zal u vooral instaan voor het ontwerpen en opmaak van elektrische installaties, zowel hoog- als laagspanning. Dit in samenspraak met de projectmanager en afdelingshoofd. Hierbij zal u ook meetstaten en bestekken opstellen.

 • Voetreflexoloog (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IN HARMONIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

Zoek naar antwoorden van GRAMYCO in sociale netwerken
Look for responds of GRAMYCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRAMYCO. Laat een reactie achter voor GRAMYCO. GRAMYCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRAMYCO. Leave a respond for GRAMYCO. GRAMYCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRAMYCO op de google maps. Adres en contacten GRAMYCO
Location of GRAMYCO on the google maps. Address and contacts of GRAMYCO

Andere gerelateerde bedrijven als come GRAMYCO GRAMYCO: Hinderyckx J | LION R | KEVOK | FRAN?OISE TOLLET | Mersch V茅ronique

Other related companies as GRAMYCO: Hinderyckx J | LION R | KEVOK | FRAN?OISE TOLLET | Mersch V茅ronique

GRAMYCO is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GRAMYCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04609558105. Het bedrijf GRAMYCO bevindt zich op het adres: TWEEMONTSTRAAT 202; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 393,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr. Lijst met producten zijn Produits: Elevateurs à Nacelle.. Types de Machines: Elévateurs à Nacelle,Echafaudages..
De hoofdactiviteit van GRAMYCO is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRAMYCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRAMYCO, openstaande posities, locatie van GRAMYCO op de kaart.

GRAMYCO is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is GRAMYCO, company assigned to the tax number BE04609558105. The company GRAMYCO is located at the address: TWEEMONTSTRAAT 202; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 393,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Gr. List of products are Produits: Elevateurs à Nacelle.. Types de Machines: Elévateurs à Nacelle,Echafaudages..
The main activity of GRAMYCO is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GRAMYCO is not available. You also can look at reviews of GRAMYCO, open positions, location of GRAMYCO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRAMYCO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRAMYCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRAMYCO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRAMYCO, employees, financial statistics.