LION R

Contactgegevens LION R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LION R: address, phone, fax, email, website, opening hours

LION R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DUISBURGSESTEENWEG 92A; 3090; OVERIJSE, België

Telefoon (phone): 26882333 (+32-26882333) 26882333 (+32-26882333)

Fax (fax): +32 (83) 656-12-25 +32 (83) 656-12-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LION R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LION R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LION R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LION R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LION R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LION R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LION R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LION R
Products information LION R

BTW identificatienummer (tax): BE07865356445
Ondernemingsnummer: 4952606201
Hoofdstad (capital): 965,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 826,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in LION R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Informaticaconsulenten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LION R
(Get full report from official database of BE for LION R)

Aanvulling soorten activiteiten voor LION R
Addition kinds of activities for LION R

242902. Knippen en verpakking, excelsior | Shavings and packaging, excelsior
34420301. Schermdeuren, metaal | Screen doors, metal
37699900. Ruimteauto-uitrusting, nec, nec | Space vehicle equipment, nec, nec
39999942. Walnootschelpmeel | Walnut shell flour
51620102. Harsen, synthetisch | Resins, synthetic
51691103. Metalen poetsmiddelen | Metal polishes
73899926. Handschrift analyse | Handwriting analysis
86510000. Politieke organisaties | Political organizations

Werken bij LION R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LION R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LION R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LION R. Looking for open vacancies in other companies

  • Werf- & projectopvolger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Praktische opvolging van de werkzaamheden op de werven; Organiseren, coördineren en controleren van de werkzaamheden in samenspraak met de werfleiders ter plaatse; Opmeten en uitzetten van de werven; Opvolging vorderingsstaten, lastenboeken,... Werfadministratie; Onderhouden van de communicatie met bouwheer, architect, productie,...

  • Chauffeur CE - VERVOER HOOGTEWERKERS (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job als chauffeur CE? En wil je werken voor een stabiel bedrijf regio Wetteren?                                          Dan hebben wij momenteel een interessante aanbieding! Want wij zoeken namelijk een CHAUFFEUR CE voor het vervoer van hoogtewerkers en aanverwante toestellen. Je krijgt op voorhand een ritschema door en gaat deze volgens een goed haalbaar tijdschema opvolgen. Je laadt en lost deze toestellen, rekening houdend met de geldende veiligheidsnormen.

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: T-OFFICE SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Agent ben je binnen het team het centrale aanspreekpunt voor de klant(en) voor wie je de logistieke dienstverlening vlekkeloos aanstuurt en opvolgt:  Je bewerkt en verdeelt alle documenten naar de juiste persoon en/of diensten.  Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling, evenals de loodsmedewerkers;  Track and Tracing van zendingen bij Integrators.  Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen.  Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega's.  Je bent tevens verantwoordelijk voor het up-to-date houden van je procedures en werkinstructies. 

  • Bediende Centraal Magazijn - Herbevoorrading en bestelopvolging (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende herbevoorrading en bestelopvolging in het Centraal Magazijn sta je in voor volgende taken: Borgen van een optimale herbevoorrading van het Centraal Magazijn Ontvangen en verwerken van orderbevestigingen Opvolgen van bestellingen; je communiceert met de verschillende afdelingen en leveranciers Oplossen van problemen met geblokkeerde facturen; je werkt nauw samen met de meestergast en de facturatieafdeling actief deelnemen aan verbeteringsprojecten

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint- Martens-Latem 12u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan overeen gekomen worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Uikhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (UIKHOVEN)

    Regio: UIKHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • studenten inpak (ploegenwerk) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    We zoeken voor de komende zomervakantie enthousiaste jobstudenten die in twee ploegen tewerkgesteld kunnen op de afdeling inpak. Afwisselende functie, in een zeer nette en aangename werkomgeving.

  • Katoen Natie Gent - Fulltime beschikbare jobstudenten (ma-vr) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die gedurende van maandag tot en met vrijdag fulltime beschikbaar zijn om te werken. Ook jobstudenten die één of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken, zijn welkom. Geef ons jouw beschikbaarheid door, en wij plannen u in. Uren: Dagshift van 8 tot 16u30 of van 10 tot 18u 2 ploegen: vroege ploeg van 6 tot 14u en late ploeg van 14 tot 22u Verschoven late ploeg: 16u t.e.m. 24u Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na elke tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten. Het takenpakket houdt allerhande magazijnswerk in: orderpicking, packing, kitting, receiving, overstapelen, laden en lossen, labelen, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Verantwoordelijke HR en Finance (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die van alle markten thuis is? Ben je op zoek naar een job die de combinatie biedt tussen HR, administratie, facturatie, communicatie,...? Dan is dit DE ideale job voor jou. Als rechterhand van de manager, heb je een heel uitgebreid takenpakket. Je zal instaan voor alles wat betreft loon-en personeelsadministratie. Daarnaast doe je eenvoudige boekhoudkundige taken zoals de facturatie. Je zorgt voor een goede werking van het team en stuurt aan waar nodig.

  • Een coördinator (v/m) voor het operatiekwartier (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving: Multidisciplinair operatiekwartier (klassieke en ambulante heelkunde): * 11 specialismen (hartheelkunde, neurochirurgie, orthopedie, abdominale - thoracale en endocriene heelkunde, vaatheelkunde, urologie, gynaecologie, plastische en reconstructieve heelkunde, oogheelkunde, NKO, stomatologie) * 8 operatiezalen * 2 technische zalen * 1 ontwaakzaal voor volwassenen – 1 pediatrische ontwaakzaal Algemene opdracht: De coördinator houdt toezicht op de behandeling van de patiënten die geopereerd worden op basis van een veilige kwaliteitszorg in samenwerking met de verschillende heelkundige specialismen. Hij zorgt voor de toepassing van de regels bepaald in het huishoudelijke reglement van het operatiekwartier en de naleving van de werkingsmodaliteiten gevalideerd door het Beperkt comité van het operatiekwartier. Permanente opdrachten: * Organiseert de afstemming van de menselijke middelen op het electieve operatieprogramma en de opvang van spoedgevallen; * Neemt deel aan de planning van het operatieprogramma in overleg met de verschillende actoren (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, …); * Superviseert de globale activiteit van het operatiekwartier; * Coördineert de verschillende teams (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, instrumentisten, …) en beschikt over autoriteit ten aanzien van alle actoren van het operatiekwartier op het vlak van de naleving van de operatieprogramma’s, de overschrijding van de tijdsduur voorzien in het programma en het beheer van de uitzonderingen; * Werkt actief samen met de directie, de zorgcoördinator en alle verantwoordelijken die betrokken zijn bij het beheer van het operatiekwartier; * Is in staat om risicovolle situaties te herkennen en stelt traceerbaarheidsprocedures in, evalueert en controleert hun toepassing; * Voert de vereiste maatregelen in voor de veiligheid van patiënten en personeel; * Is betrokken in de strijd tegen de nosocomiale infecties; * Anticipeert het beheer van de vervangingen (in overleg met de directie patiëntenzorg); * Verzekert het beheer van de processen en technieken, het administratieve beheer van de patiënten, het beheer van de human resources en van de materiële middelen (in nauwe samenwerking met de centrale sterilisatie); * Beheert de verbruiksgoederen en het materiaal, rekening houdende met de budgettaire beperkingen; * Geeft via de meeste geschikte kanalen informatie door aan het personeel en aan de verschillende zorgverleners van het operatiekwartier; * Past de beroeps- en deontologische regels toe en waakt over hun naleving; * Beheert de opvang en behandeling van de spoedgevallen (met inbegrip van de MUG-spoedgevallen). Zie de rest van de beschrijving bij "Profiel"

  • WINKELMEDEWERKER BAKKERIJ (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: EYCKMANS BANKET

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelmedewerker die komt helpen bij het bedienen van de klanten. - op dinsdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur - op vrijdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur en eventueel op zondag van 7u tot 13 u.

Zoek naar antwoorden van LION R in sociale netwerken
Look for responds of LION R in social networks

Lees alle opmerkingen voor LION R. Laat een reactie achter voor LION R. LION R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LION R. Leave a respond for LION R. LION R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LION R op de google maps. Adres en contacten LION R
Location of LION R on the google maps. Address and contacts of LION R

Andere gerelateerde bedrijven als come LION R LION R: FLVERIDIS SA | P.U.S. | H?TEL LA POTINI?RE | SHANATRANS | SANTENS

Other related companies as LION R: FLVERIDIS SA | P.U.S. | H?TEL LA POTINI?RE | SHANATRANS | SANTENS

LION R is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LION R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07865356445. Het bedrijf LION R bevindt zich op het adres: DUISBURGSESTEENWEG 92A; 3090; OVERIJSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 965,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 826,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Informaticaconsulenten. Producten gemaakt in LION R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LION R is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LION R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LION R, openstaande posities, locatie van LION R op de kaart.

LION R is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is LION R, company assigned to the tax number BE07865356445. The company LION R is located at the address: DUISBURGSESTEENWEG 92A; 3090; OVERIJSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 965,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 826,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Informaticaconsulenten. Products created in LION R were not found.
The main activity of LION R is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LION R is not available. You also can look at reviews of LION R, open positions, location of LION R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LION R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LION R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LION R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LION R, employees, financial statistics.