VICTOR THIJS

Particuliere bedrijvenBosbouw • VICTOR THIJS
Private companiesForestry • VICTOR THIJS

Contactgegevens VICTOR THIJS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VICTOR THIJS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VICTOR THIJS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PROCESSIEWEG 20; 3120; TREMELO, België

Telefoon (phone): 16537662 (+32-16537662) 16537662 (+32-16537662)

Fax (fax): +32 (50) 727-87-57 +32 (50) 727-87-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VICTOR THIJS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VICTOR THIJS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VICTOR THIJS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VICTOR THIJS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VICTOR THIJS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VICTOR THIJS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VICTOR THIJS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VICTOR THIJS
Products information VICTOR THIJS

BTW identificatienummer (tax): BE04235748291
Ondernemingsnummer: 8135620117
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 334,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in VICTOR THIJS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VICTOR THIJS
(Get full report from official database of BE for VICTOR THIJS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VICTOR THIJS
Addition kinds of activities for VICTOR THIJS

278999. Boekbinderij en aanverwant werk, nec | Bookbinding and related work, nec
13899912. Olievelddiensten, nec | Oil field services, nec
31110605. Vellum leer | Vellum leather
45139901. Brieflevering, privé-lucht | Letter delivery, private air
50630000. Elektrische apparaten en apparatuur | Electrical apparatus and equipment

Werken bij VICTOR THIJS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VICTOR THIJS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VICTOR THIJS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VICTOR THIJS. Looking for open vacancies in other companies

 • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

  Regio: ALSEMBERG

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • GL Accountant te Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Op zoek naar een GL Accountant functie? Heb je interesse in de zorgsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Een bedrijf actief binnen de zorgsector, gelegen te Mechelen is op zoek naar een GL accountant om het team van 2 personen te vervolledigen. Onze klant is een KMO in volle groei. De werkplek is gevestigd in de omgeving van Mechelen en vlot bereikbaar met de wagen. Omschrijving Je boekt de facturen en onkostennota's en voert er de nodige controles op Voorbereiden van betalingen in Isabel Je doet de BTW-aangifte en ondersteunt bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen Je volgt de balansrekeningen op Je stuurt medewerkers aan en voorziet opleiding voor nieuwe werknemers

 • Filiaalleider Elektrozaak regio Veurne/Bredene/Oostende (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je onderhoud de winkel; Je runt de winkel van A tot Z; Je richt de verkoop ruimte in en je stalt de producten uit; Je ontvangt en controleert de producten bij levering (voorraad opvolgen fouten vaststellen); Je kan klanten goed en vriendelijk adviseren; Je staat in voor de levering en plaatsing van de toestellen; Je voert kassahandelingen uit (kassabedrag afrekenen geld storten bij de bank).

 • ORDERPICKERS | VOLTIJDS | 2 PLOEGEN | REGIO GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant met vestigingen in regio Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpallet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijn, magazijnier, logistiek

 • Huishoudhulp/Poetshulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

 • Huishoudhulp Staden (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

 • Bijlesgever C# (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • JOBSTUDENTEN +18 TIJDENS HET SCHOOLJAAR/ SCHOOLVAKANTIES - UITSTEKENDE VERDIENSTE! (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar regelmatig willen werken. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Op basis van je eigen beschikbaarheid kan je zo veel mogelijk ingepland worden! Jouw takenpakket: - Inpakken van voedingswaren - Kwaliteitscontrole - reinigen van je werkplek Er wordt steeds gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegen: maandag tot en met vrijdag van 06u- 14u of 14u - 22u Vaste nacht: zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je kan zelf doorgeven welke dagen/uren voor jou het beste uitkomen.

 • Servicetechnieker regio Anderlecht - Groot-Bijgaarden - Halle (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: TOYOTA MATERIAL HANDLING BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Je verricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortiment vorkheftrucks en magazijntrucks bij uiteenlopende klanten in jouw regio. Het uitvoeren van keuringen en het oplossen van storingen maakt ook deel uit van je werkzaamheden. Met een volledig uitgeruste service camionette werk je zelfstandig en ben je zelf verantwoordelijk voor de planning van je afspraken. Wil je lezen hoe een dag van een servicetechnieker bij Toyota er concreet uit ziet? Klik dan op deze https://toyota-forklifts.be/waarom-toyota/over-ons/nieuws/servicetechnieker/

 • Grafisch vormgever ( m/v ) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

  Type: Vaste Job

  Deze boeiende functie kent een erg gevarieerd takenpakket. Wij zijn dan ook op zoek naar een creatieve geest met een hands-on mentaliteit. Je houdt er van om concepten te bedenken en gaat hierbij steeds vernieuwend te werk. Je ontwerpt brochures, flyers, productcatalogen, advertenties, websites, ……. In Photoshop werk je foto’s bij en in Illustrator maak je technische tekeningen van onze producten. Dagelijks werk je met het design pakket Adobe CC: Indesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat. Daarnaast ook met CMS systemen en sociale media. Daarnaast verzorg je het DTP werk voor onze prijslijsten en handleidingen Alsook volg je administratief de projecten op. Je vraagt offertes aan, negotieert over prijzen, volgt leverdata op en controleert geleverd drukwerk. Enkele keren per jaar organiseer je een fotoshoot. Je maakt samen met je collega foto’s in onze eigen fotostudio of gaat op locatie foto’s nemen.

 • Diëtist / Diëtiste / Voedingsadvies (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: VITRUVIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor de opvolging van cliënten met voedingsproblematiek, dieetbegeleiding, allergieën en voedingsintoleranties, sportvoeding,.... .

 • Kok : Flexijob - vast halftijds (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

  Type: Flexijob

  Je zal de chef kok bijstaan tijdens de mis en place en tijdens de service

Zoek naar antwoorden van VICTOR THIJS in sociale netwerken
Look for responds of VICTOR THIJS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VICTOR THIJS. Laat een reactie achter voor VICTOR THIJS. VICTOR THIJS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VICTOR THIJS. Leave a respond for VICTOR THIJS. VICTOR THIJS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VICTOR THIJS op de google maps. Adres en contacten VICTOR THIJS
Location of VICTOR THIJS on the google maps. Address and contacts of VICTOR THIJS

Andere gerelateerde bedrijven als come VICTOR THIJS VICTOR THIJS: VADO | CASA IBERICO | SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE | R.T.C. DE ZWALUW | EURO REGISTER SA

Other related companies as VICTOR THIJS: VADO | CASA IBERICO | SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE | R.T.C. DE ZWALUW | EURO REGISTER SA

VICTOR THIJS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VICTOR THIJS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04235748291. Het bedrijf VICTOR THIJS bevindt zich op het adres: PROCESSIEWEG 20; 3120; TREMELO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 334,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Producten gemaakt in VICTOR THIJS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VICTOR THIJS is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VICTOR THIJS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VICTOR THIJS, openstaande posities, locatie van VICTOR THIJS op de kaart.

VICTOR THIJS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is VICTOR THIJS, company assigned to the tax number BE04235748291. The company VICTOR THIJS is located at the address: PROCESSIEWEG 20; 3120; TREMELO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 334,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Products created in VICTOR THIJS were not found.
The main activity of VICTOR THIJS is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VICTOR THIJS is not available. You also can look at reviews of VICTOR THIJS, open positions, location of VICTOR THIJS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VICTOR THIJS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VICTOR THIJS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VICTOR THIJS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VICTOR THIJS, employees, financial statistics.