SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE

Particuliere bedrijvenBosbouw • SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE
Private companiesForestry • SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE

Contactgegevens SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Patronage 45; 6800; Libramont-Chevigny (Bras), België

Telefoon (phone): 061 22 45 39 (+32-061 22 45 39) 061 22 45 39 (+32-061 22 45 39)

Fax (fax): +32 (53) 517-93-57 +32 (53) 517-93-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE
Products information SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE

BTW identificatienummer (tax): BE06705474853
Ondernemingsnummer: 3328002929
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 667,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Veterinarians

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE
(Get full report from official database of BE for SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE
Addition kinds of activities for SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE

325502. Glasshouse vuurvaste materialen | Glasshouse refractories
10619906. Tantaliet mijnbouw | Tantalite mining
22110805. Dimities | Dimities
25110103. Chiffoniers en chifforobes | Chiffoniers and chifforobes
31310200. Hiel delen voor schoenen | Heel parts for shoes
38260601. Coulometrische analysatoren, behalve industriële procestype | Coulometric analyzers, except industrial process type
38299921. Turntable indicator testers | Turntable indicator testers
44929901. Docking of ocean vessels | Docking of ocean vessels
50650000. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec | Electronic parts and equipment, nec

Werken bij SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker DHL (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek orderpickers. Je zal voltijds werken in een afwisselend vroege/late ploeg (6u-14u, 14u-22u) of daguren (8u-16u30) of een vaste nacht (22u-6u) Taken: Orderpicking via orderpickbrief of voice-pick systeem; Met elektrische traspalet dozen of zakken ophalen op de vermelde locaties in de loods; Overstapelen van dozen/zakken van de ene pallet op de andere; Manueel lossen van vrachtwagens; Gepickte producten controleren, scannen en herinpakken; Controle/tellen van aantallen en producten op pallets.

  • Horecamedewerker café te Ingelmunster (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken als cafémedewerker in een zaak te Ingelmunster. De uren zijn van 14 uur tot +/- 17 uur.

  • Accountant (m/v) - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accountant (m/v). Onze klant is gevestigd in de omgeving van Gent. Jouw verantwoordelijkheden als accountant zijn: debiteurenbeheer aankoopfacturen & financiële verrichtingen inboeken betalingen voorbereiden in Isabel maandafsluitingen voorbereiden rapporteringen opstellen in Excel je rapporteert rechtstreeks aan de Finance Manager Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Onderhoudstechnieker * (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. U zorgt samen met je team dat het productieproces zo soepel mogelijk verloopt. Bij storingen, zorgt u dat die zo snel mogelijk worden opgelost. Deze kunnen zowel elektrisch, mechanisch, pneumatisch als hydraulisch van aard zijn.

  • ENTHOUSIASTE RECRUITER (GOEDE KENNIS FRANS) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons kantoor gelegen in hartje Roeselare, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. U komt terecht in een gepassioneerd team van 4 medewerkers waar collegialiteit centraal staat. Absolute Jobs is een uitzendkantoor , gespecialiseerd in het selecteren van zowel binnen- als buitenlandse bekwame talenten, met optie op een vast contract. We beschikken over selectiekantoren in Roemenië, Polen en Spanje die samen met Absolute Jobs België het perfecte team vormen om gespecialiseerde profielen tewerk te stellen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een job met veel sociaal contract en veel variatie, dan is de job van uitzendconsulent waarschijnlijk wel iets voor jou! Wat zijn jouw taken? Je bent een krak in het zoeken én vinden van nieuw talent. Je belt heel graag en haalt voldoening uit het vastleggen van afspraken met werkzoekenden. Aan de hand van een persoonlijk gesprek ga je op zoek naar de sterktes en motivatie van jouw kandidaat. Het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven bezorgt jou een fantastisch gevoel. Je vindt het een uitdaging om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe vacatures. Zo help je mee jouw kantoor uitbouwen. Administratief ben je heel sterk want je beseft dat iedereen graag op een correcte manier verloond en behandeld wordt. Je kan er als geen ander voor zorgen dat zowel de kandidaat als de klant blindelings vertrouwen hebben in jouw kunnen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 38u per week.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden?  Dan ben je bij Agilitas home services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp in de regio Roeselare, Beveren, Hooglede, Gits, Moorslede… Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.  

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Thuisverpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van de VoorZorg provincie Antwerpen tover je elke dag een glimlach op heel wat gezichten. Samen met zo’n 900 fijne collega’s bouw je aan één van de grootste zorgdiensten in Vlaanderen, actief in thuisverpleging, gezinszorg, kinderzorg, poetshulp en de verdeling van medische hulpmiddelen. Maak deel uit van het snel groeiend succes van de dienst Thuisverpleging. Start onmiddellijk! Je bent een reddende engel en biedt cliënten professionele verpleegkundige zorgen in hun vertrouwde omgeving. De omgang met cliënten staat voorop, maar uiteraard handel je volgens de normen en waarden eigen aan je verpleegkundig beroep. Je verzamelt de nodige informatie over je patiënten en brieft deze gepast door. Zo zorg je voor een vlotte omgang en verzorging.

  • Schrijnwerker Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • hulpkok (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Hulp in de keuken naast de kok van onze zaak. Een gedreven persoon met dynamisme en liefde voor het vak, M/V , liefst met ervaring Voor vrijdagavond en/of op zaterdagavond en/of zondagmiddag. Om tijdens de drukke periodes de kok ter hulp te staan bij het klaarzettenen dresseren van de gerechten. Als flexijob ben je niet belast in het bijverdienen tijdens het weekend in het restaurant. Dat is een grote troef!!

Zoek naar antwoorden van SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE in sociale netwerken
Look for responds of SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE. Laat een reactie achter voor SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE. SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE. Leave a respond for SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE. SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE op de google maps. Adres en contacten SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE
Location of SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE on the google maps. Address and contacts of SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE

Andere gerelateerde bedrijven als come SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE: Buro Clean | BART VANHORENBEEK | VCLB-CENTRUM | TRENTELS LAURENT | Brichant Marie-Anne

Other related companies as SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE: Buro Clean | BART VANHORENBEEK | VCLB-CENTRUM | TRENTELS LAURENT | Brichant Marie-Anne

SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06705474853. Het bedrijf SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE bevindt zich op het adres: Rue du Patronage 45; 6800; Libramont-Chevigny (Bras). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 667,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Veterinarians. Producten gemaakt in SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE, openstaande posities, locatie van SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE op de kaart.

SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE, company assigned to the tax number BE06705474853. The company SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE is located at the address: Rue du Patronage 45; 6800; Libramont-Chevigny (Bras). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 667,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Veterinarians. Products created in SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE were not found.
The main activity of SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE is not available. You also can look at reviews of SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE, open positions, location of SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPRL CAB VETERINAIRE DE GRAVE, employees, financial statistics.