ALAIN BURELLE

Particuliere bedrijvenLegale diensten • ALAIN BURELLE
Private companiesLegal Services • ALAIN BURELLE

Contactgegevens ALAIN BURELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALAIN BURELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALAIN BURELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'ARGILI?RE 83; 7012; MONS, België

Telefoon (phone): 65822725 (+32-65822725) 65822725 (+32-65822725)

Fax (fax): +32 (81) 438-28-66 +32 (81) 438-28-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALAIN BURELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALAIN BURELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALAIN BURELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALAIN BURELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALAIN BURELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALAIN BURELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALAIN BURELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALAIN BURELLE
Products information ALAIN BURELLE

BTW identificatienummer (tax): BE06071838378
Ondernemingsnummer: 6760406494
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in ALAIN BURELLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALAIN BURELLE
(Get full report from official database of BE for ALAIN BURELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALAIN BURELLE
Addition kinds of activities for ALAIN BURELLE

36120315. Signalatransformatoren, elektrisch | Signaling transformers, electric
37310201. Bestrijdingsschepen, bouw en reparatie | Combat vessels, building and repairing
51590301. veren | Feathers
79930200. Spelmachines | Game machines
80620000. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals

Werken bij ALAIN BURELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALAIN BURELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALAIN BURELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALAIN BURELLE. Looking for open vacancies in other companies

 • kinderbegeleider (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als kinderbegeleider organiseer je het groepsgebeuren in een leefgroep. Je staat in voor de verzorging, ontplooiing, ontwikkeling en begeleiding van de kinderen (0-3 jaar), in overleg met de teamleider en samen met een groep kinderbegeleiders. In samenspraak met de ouders verzeker je de opvoeding en opvang van het kind en draag je op die manier bij tot zijn harmonische persoonlijkheidsontplooiing. Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de ouders en hun kind. Op pedagogisch verantwoorde wijze begeleid je een groep kinderen, waarbij je hierover reflecteert en rapporteert. Bedrijfsprofiel: Je rapporteert als kinderbegeleider rechtstreeks aan de teamleider. Je werkt nauw samen met de kinderbegeleiders binnen je eigen team en met de pedagogisch directeur. Als kinderbegeleider ben je flexibel inzetbaar in de 4 vestigingen van de Universitaire Kinderdagverblijven.

 • Monteur (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een familiaal bedrijf regio Koekelare actief in sanitair en centrale verwarming, gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur (M/V). Je gaat mee op baan met de techniekers en hebt hierin een ondersteunende functie. Leidingen installeren, vervangen van centrale verwarmingketels, uitvoeren van aansluitingen,.. schrikken jou niet af.

 • Plooier (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: ASAP

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt als operator plooibank. Je stelt de machines in, start programma's op, bediening, ... doet de nodige aanpassingen waar nodig.

 • dakwerkers m / v (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  DAKWERKERS M / V met ervaring zowel platte als hellende daken zowel nieuwbouw als renovatie traditioneel, prefab , isoleren, dakramen , koepels ... alle dakwerken

 • Poetshulp Huldenberg (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • SCHOONMAAK(ST)ER DENDERMONDE/BUGGENHOUT DEELTIJDS (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

  Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

  Bedrijf: IRON - E

  Type: Dienstenchequebaan

  U zult instaan voor het poetsen bij particulieren zoals afstoffen en dweilen, ramen poetsen, huishoudelijke taken uitvoeren,...

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Erembodegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Elisabeth Center Antwerp - Eventmedewerker (student of bijverdiener) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Studentenjob

  Tot je takenpakket hoort onder andere: Je helpt bij de mise-en-place van de bar en de zaal: voorraad controleren, dranken koud zetten, benodigdheden klaarzetten,tafels en stoelen schikken. Je staat in voor een warm en vriendelijk onthaal van de bezoekers: je scant de tickets, staat aan de kassa en beheert de vestiaire. Daarnaast is het ook mogelijk dat je doet aan massa-bediening aan de bar: tijdens de pauze moeten honderden mensen gelijktijdig bediend worden. Je zal de klanten onthalen, hen bedienen van koude en warme dranken en bestellingen doorgeven. Bijkomende taken zijn: Verzamelen en sorteren van leeggoed, glazen afwassen, tafels afruimen De orde en netheid in de zaal behoort tot één van je belangrijkste verantwoordelijkheden

 • E&I Designer (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: Mercor

  Type: Vaste Job

  Je hebt ervaring als ontwerper van proces- en productie-installaties op gebied van elektriciteit en/of instrumentatie. Je voert elektrisch detailontwerp (middenspanning en laagspanning) uit en beschikt over kennis van alle recente regelgeving. Je hebt een goede kennis van alle moderne instrumentatietechnieken (field instrumentatie en analysesystemen) en bent in staat om zelfstandig dossiers samen te stellen.

 • Business Controller - op zoek naar een nieuwe stap na audit? (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Wil je proeven van een job als controller in een productieonderneming? Wees er snel bij en solliciteer nu! Een productiebedrijf in regio Melle is dankzij hun zeer sterke groei op zoek naar een business controller die de rechterhand van de CFO wordt. Deze bruisende onderneming is een pionier in hun vak en wenst hun marktpositie verder te versterken. Functieomschrijving: Instaan voor; opmaken van managementrapportering kostprijsberekening van de productie marge- en product analyse, KPI's, Cost controlling budgettering, forecasting,… Financiële rapportage Optimaliseren van productieprocessen

 • Lean professional Customer Communication & Experiences (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT GROUP

  Type: Vaste Job

  Werkvereenvoudiging is cruciaal voor elk bedrijf en al zeker voor Colruyt Group. We zijn ervan overtuigd dat we continu beter kunnen. Als werkvereenvoudiger zoek jij daarom elke dag opnieuw naar manieren om werkprocessen efficiënter te maken en de werktevredenheid van onze medewerkers te verhogen. Veel bedrijven verliezen tijd met taken die niet tot hun corebusiness behoren, zoals e-mails en vergaderingen. Of ze beseffen niet dat sommige processen met enkele ingrepen heel wat sneller kunnen. Colruyt Group wil anders te werk gaan: eenvoudiger en dus efficiënter. Daarom zetten wij werkvereenvoudigers in. Als werkvereenvoudiger voor CCX zoek jij actief naar manieren om het werk van onze medewerkers te vereenvoudigen. Je analyseert de manier van werken en brengt in kaart wat anders werken kan opbrengen. Samen met de betrokken medewerkers ga je aan de slag, je brengt hen de principes van o.a. kanban en visueel management bij, je moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken. Dat gaat vaak volgens dit scenario: Je bouwt mee aan het kanban-systeem en het visueel management in de teams. Waar zit het probleem precies: bij de planning, een specifiek procesonderdeel of de bezetting? Je analyseert het huidige proces en kijkt waar het fout loopt of beter kan. Je doet dit door opvolging en analyse van de meetpunten en procesindicatoren. Je overlegt met de medewerkers tijdens de dagelijkse stand-ups en denkt samen met hen na over een oplossing. Je steekt de handen uit de mouwen en komt samen tot een gedragen resultaat. Daarbij reik je ook middelen aan waarmee de medewerkers zelf aan werkvereenvoudiging kunnen doen. Je werkt in Halle.

 • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - O. Vlaanderen - Aalst (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

Zoek naar antwoorden van ALAIN BURELLE in sociale netwerken
Look for responds of ALAIN BURELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALAIN BURELLE. Laat een reactie achter voor ALAIN BURELLE. ALAIN BURELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALAIN BURELLE. Leave a respond for ALAIN BURELLE. ALAIN BURELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALAIN BURELLE op de google maps. Adres en contacten ALAIN BURELLE
Location of ALAIN BURELLE on the google maps. Address and contacts of ALAIN BURELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come ALAIN BURELLE ALAIN BURELLE: KBC | HARRIS SEMICONDUCTOR | INSTITUT TECHNIQUE PROV. | E. TAVEIRNE | MULTIPHARMA

Other related companies as ALAIN BURELLE: KBC | HARRIS SEMICONDUCTOR | INSTITUT TECHNIQUE PROV. | E. TAVEIRNE | MULTIPHARMA

ALAIN BURELLE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALAIN BURELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06071838378. Het bedrijf ALAIN BURELLE bevindt zich op het adres: RUE DE L'ARGILI?RE 83; 7012; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Producten gemaakt in ALAIN BURELLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALAIN BURELLE is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALAIN BURELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALAIN BURELLE, openstaande posities, locatie van ALAIN BURELLE op de kaart.

ALAIN BURELLE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALAIN BURELLE, company assigned to the tax number BE06071838378. The company ALAIN BURELLE is located at the address: RUE DE L'ARGILI?RE 83; 7012; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Products created in ALAIN BURELLE were not found.
The main activity of ALAIN BURELLE is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALAIN BURELLE is not available. You also can look at reviews of ALAIN BURELLE, open positions, location of ALAIN BURELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALAIN BURELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALAIN BURELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALAIN BURELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALAIN BURELLE, employees, financial statistics.