INSTITUT TECHNIQUE PROV.

Particuliere bedrijvenLegale diensten • INSTITUT TECHNIQUE PROV.
Private companiesLegal Services • INSTITUT TECHNIQUE PROV.

Contactgegevens INSTITUT TECHNIQUE PROV.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT TECHNIQUE PROV.: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT TECHNIQUE PROV.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PARC DE WISTERZ?E 0; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE, België

Telefoon (phone): 10611555 (+32-10611555) 10611555 (+32-10611555)

Fax (fax): +32 (53) 510-16-73 +32 (53) 510-16-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT TECHNIQUE PROV.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT TECHNIQUE PROV."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT TECHNIQUE PROV."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT TECHNIQUE PROV., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT TECHNIQUE PROV.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT TECHNIQUE PROV., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT TECHNIQUE PROV.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT TECHNIQUE PROV.
Products information INSTITUT TECHNIQUE PROV.

BTW identificatienummer (tax): BE06072662353
Ondernemingsnummer: 2413940429
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 510,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Formations: M茅canique, Electronique & Electrom茅canique, Sciences & Arts Appliqu茅s, Commerce & vente, Travail du Bois, Construction, Services Sociaux & Familiaux, Soins Esth茅tiques. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire technique and professionnel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT TECHNIQUE PROV.
(Get full report from official database of BE for INSTITUT TECHNIQUE PROV.)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT TECHNIQUE PROV.
Addition kinds of activities for INSTITUT TECHNIQUE PROV.

753901. Frame en front end reparatie diensten | Frame and front end repair services
20150800. Turkije verwerken en slachten | Turkey processing and slaughtering
30839900. Gelamineerde kunststofplaat en vel | Laminated plastics plate and sheet, nec
34440503. Plaatsen, plaatwerk | Casings, sheet metal
36139901. Busbalk structuren | Bus bar structures
36799902. Antennes, satelliet: huishoudelijk gebruik | Antennas, satellite: household use
72310202. Cosmetologie school | Cosmetology school
73899906. Koffie service | Coffee service

Werken bij INSTITUT TECHNIQUE PROV.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT TECHNIQUE PROV.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT TECHNIQUE PROV.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT TECHNIQUE PROV.. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • (chef) kok (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een chef(kok).

  • Medewerker Facilitair management en Logistiek (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Meer dan 1.470 medewerkers zijn dagelijks in de weer om via een netwerk van meer dan 32.000 kilometer leidingen water te leveren aan 180 gemeenten gespreid over West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Zo bedienen we ruim 3 miljoen klanten en honderden bedrijven. De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt in de gehele waterketen. Onze historische missie - met name het leveren van kwaliteitsvol drinkwater aan een aanvaardbare prijs - blijft onverkort gelden. Daarnaast zorgen wij via een duurzame kringloopbenadering voor een economisch en ecologisch verantwoord beheer van alle schakels in deze waterketen: regenwater, grond- en oppervlaktewater, drinkwater, proceswater en afvalwater. Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie. De functie Als administratief medewerker Facilitair management en Logistiek ben je verantwoordelijk voor het van A-tot-Z verwerken van de bestelaanvragen voor kleinschalige aankopen van onze interne klanten. Daarnaast geef je ook administratieve ondersteuning aan de andere teamleden van de dienst Inkoop en Logistiek. Je beheert ook het administratieve luik van aankoopcontracten.

  • Medewerker Burgerking (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuw filiaal van Burger King in Minderhout zijn we op zoek naar medewerkers voor in de keuken en in de bediening. Je kan zowel voltijds als deeltijds tewerkgesteld worden. Het gaat over een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je bedient de klanten je stelt de bestelling samen je rekent de bestelling af je helpt met het maken van de hamburgers: beleggen met groenten, hamburgers bakken, ... je bakt de frieten je maakt de werkplaats schoon

  • Verantwoordelijke afdeling bazar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in buurtdiscount en non-food distributie zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor de afdeling bazar. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en zorgt voor een warm onthaal - Jouw oog voor detail maakt dat de winkel er ordelijk, uitnodigend en aantrekkelijk bij ligt voor de klant - Je zorgt voor de uitpak van leveringen en verwerkt de nieuwe stukken in de rekken - Bij bepaalde koopacties (Kerst, Halloween) doe je er alles aan om deze producten in de verf te zetten - Aan de kassa breng je iedere betaaltransactie tot een goed einde

  • Industrieel elektricien (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven industrieel elektricien. Onze klant is een sterke, internationale en elektrotechnische partner met lokale aanwezigheid, die duurzame technologische en innovatieve totaaloplossingen op maat aanbiedt in succesvolle lange termijnsamenwerkingen. Ze zijn actief in het volledige spectrum van de elektrotechnische installaties en technologie – ‘van de hoogspanning tot de bit’! Steeds met behoud van de regionale identiteit, maar met het oog op groei aanbieden aan onze klanten in diverse sectoren. Voel jij je geroepen om deze groep te versterken? Laat ons snel iets weten!

  • DRINGEND STUDENT - Administratie (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf uit Kruishoutem zijn we op zoek naar een student die gedurende het 1ste semester 1 à 2 dagen per week kan werken. Je staat in voor het aanvullen van de artikelen-database in Excel, in functie van de ontwikkeling van een webshop. Omschrijvingen moeten uit het ERP-pakket worden gehaald (in Nl, Fr, En) De 5 belangrijkste hoofdkenmerken van het product moeten uit handleidingen en brochures worden gehaald (in Nl, Fr, En) Andere belangrijke kenmerken van het product moeten worden aangevuld (vb. dimensies, gewicht, kleur, etc.) Passende meta-data moet gelinkt worden aan het product zodat het makkelijk terug te vinden is in Google & de webshop Foto's moeten worden genomen van het product, indien nog niet beschikbaar.

  • Student bakkerij ERPE MERE (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    * Je staat in voor het verkopen van onze ambachtelijke producten * Stock beheer * Bestellingen inpakken en klaarmaken

  • Projectleider (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    U doet technische en organisatorische opvolging op werven in woning- en appartementsbouw, uitsluitend werken voor kopers van private residentiële projecten in eigen beheer. Sturing en planning van onderaannemers en leveranciers. Overleg met architecten en klanten. U rapporteert aan directie.

  • PROJECT MANAGER FARMA (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Voor een groot, internationaal farmabedrijf in Vlaams-Brabant zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je nieuwe machines en productielijnen introduceren in een werkende productieplant. De projecten hebben als doel om de productiecapaciteit te verhogen. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het project, van opstellen van specificaties tot validatie en certificatie. Je wordt hierbij ondersteund door een multidisciplinair team dat zeer sterke technische competenties heeft. Jouw taken: vastleggen van projectdoelstellingen, specificaties, acceptatiecriteria planning en budget opmaken, opvolgen en rapporteren coördinatie en aansturen van design, layouts, lastenboeken aansturen van een multidisciplinair projectteam: mechanisch, elektrisch, automatisering, utilities team meetings en workshops plannen en leiden prijsvragen uitschrijven, offertevergelijking, leverancierskeuze, commerciële onderhandeling, contractering verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden coördinatie van FAT, levering, plaatsing, installatie, SAT en oplevering van machines, utilities documentatie, opleiding, overdracht aan productie validatie en certificatie volgens CE en FDA-normering communiceren met leveranciers, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen

  • SCHRIJNWERKER-Flightcasebouwer (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ICARUS FLIGHTCASES & DECOR FACILIT.

    Type: Vaste Job

    Uw taak wordt het bouwen van onze topkwaliteit flightcases op maat en met aangepast binnenwerk.

  • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

Zoek naar antwoorden van INSTITUT TECHNIQUE PROV. in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT TECHNIQUE PROV. in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT TECHNIQUE PROV.. Laat een reactie achter voor INSTITUT TECHNIQUE PROV.. INSTITUT TECHNIQUE PROV. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT TECHNIQUE PROV.. Leave a respond for INSTITUT TECHNIQUE PROV.. INSTITUT TECHNIQUE PROV. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT TECHNIQUE PROV. op de google maps. Adres en contacten INSTITUT TECHNIQUE PROV.
Location of INSTITUT TECHNIQUE PROV. on the google maps. Address and contacts of INSTITUT TECHNIQUE PROV.

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT TECHNIQUE PROV. INSTITUT TECHNIQUE PROV.: CYRIEL DEWULF | K.V.E.-SURF | CALLEBAUT MARIE-CLAIRE | Ingenieursbureau J Van Aelst BVBA | GODELIEVE VAN DE VIJVER

Other related companies as INSTITUT TECHNIQUE PROV.: CYRIEL DEWULF | K.V.E.-SURF | CALLEBAUT MARIE-CLAIRE | Ingenieursbureau J Van Aelst BVBA | GODELIEVE VAN DE VIJVER

INSTITUT TECHNIQUE PROV. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT TECHNIQUE PROV., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06072662353. Het bedrijf INSTITUT TECHNIQUE PROV. bevindt zich op het adres: PARC DE WISTERZ?E 0; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 510,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement secondaire technique and professionnel. Lijst met producten zijn Formations: M茅canique, Electronique & Electrom茅canique, Sciences & Arts Appliqu茅s, Commerce & vente, Travail du Bois, Construction, Services Sociaux & Familiaux, Soins Esth茅tiques. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van INSTITUT TECHNIQUE PROV. is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT TECHNIQUE PROV. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT TECHNIQUE PROV., openstaande posities, locatie van INSTITUT TECHNIQUE PROV. op de kaart.

INSTITUT TECHNIQUE PROV. is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUT TECHNIQUE PROV., company assigned to the tax number BE06072662353. The company INSTITUT TECHNIQUE PROV. is located at the address: PARC DE WISTERZ?E 0; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 510,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement secondaire technique and professionnel. List of products are Formations: M茅canique, Electronique & Electrom茅canique, Sciences & Arts Appliqu茅s, Commerce & vente, Travail du Bois, Construction, Services Sociaux & Familiaux, Soins Esth茅tiques. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of INSTITUT TECHNIQUE PROV. is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT TECHNIQUE PROV. is not available. You also can look at reviews of INSTITUT TECHNIQUE PROV., open positions, location of INSTITUT TECHNIQUE PROV. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT TECHNIQUE PROV., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT TECHNIQUE PROV., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT TECHNIQUE PROV., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT TECHNIQUE PROV., employees, financial statistics.