S.O.B.

Contactgegevens S.O.B.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S.O.B.: address, phone, fax, email, website, opening hours

S.O.B.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STARTEL 98; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11312515 (+32-11312515) 11312515 (+32-11312515)

Fax (fax): +32 (12) 727-76-52 +32 (12) 727-76-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S.O.B.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S.O.B."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S.O.B."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S.O.B., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S.O.B.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S.O.B., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S.O.B.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S.O.B.
Products information S.O.B.

BTW identificatienummer (tax): BE08218841552
Ondernemingsnummer: 3318664550
Hoofdstad (capital): 365,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 516,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in S.O.B. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S.O.B.
(Get full report from official database of BE for S.O.B.)

Aanvulling soorten activiteiten voor S.O.B.
Addition kinds of activities for S.O.B.

22990200. Felts en viltproducten | Felts and felt products
51450100. Fontein leveringen | Fountain supplies
70320100. Recreatieve kampen | Recreational camps
73749903. Gegevensverificatie service | Data verification service
73890308. Promotors van shows en tentoonstellingen | Promoters of shows and exhibitions
87410104. Personeelsmanagement | Personnel management

Werken bij S.O.B.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S.O.B.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S.O.B.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S.O.B.. Looking for open vacancies in other companies

 • Flexibele winkelbediende met commerciële uitstraling (m/v) - regio Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf met verschillende tankstations verspreid over heel België zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende in de regio van Waregem. Taken: - Vlotte bediening van de klanten - Aanvullen van de rekken - Kassawerk - Klaarmaken van broodjes - Correcte afhandeling van de administratie Aanbod: - Leuke en afwisselende omgeving - Correcte verloning - Je werkt in ploeg, ook weekendwerk - Variabel uurrooster - Opleiding wordt voorzien Vereisten: - Je hebt een goed voorkomen en bent klantvriendelijk. - Ervaring is een broodjeszaak, retail, of een tankstations kan een pluspunt zijn - Je bent commercieel aangelegd en hebt zin voor verantwoordelijkheid. - Je bent in staat om zelfstandig te werken - Je bent flexibel naar uren - Avond- en weekendwerk schrikt u niet af

 • VOLVO TRUCKS werft aan! (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks in Oostakker zoekt bedreven productiemedewerkers m/v om in twee ploegen aan de slag te gaan. Heb je een sterke interesse in de auto-industrie? En ben je op zoek naar een verrijkende job in de productie? Dan is dit jouw kans!

 • Preventieadviseur (KOMEN)

  Regio: KOMEN

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een textielbedrijf in de regio van Komen, zijn wij op zoek naar een Preventieadviseur m/v: Functie: - Je bent verantwoordelijk dat al de activiteiten binnen de vestiging verlopen volgens het EHS beleid - Je bewaakt de naleving van veiligheids-, milieu- en gezondheidsprocedures, stelt beleidsondersteunende processen op - Je adviseert de leiding van de vestiging inzake problematieken, risico's en oplossingen

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LEUVEN (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Leuven en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Leuven en Heverlee.

 • Someone with knowledge of the Canadian Language (French & English) (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of "Canadian English" and "Canadian French". The job requires to do data quality checks in these languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

 • Infrastructure Engineer - Applications (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ELEVATE PEOPLE

  Type: Vaste Job

  Elevate People is op zoek naar een enthousiaste medewerker die IT-infrastructuur en Applications als een uitdaging beschouwt. Ben jij de gedreven professional die daarnaast beschikt over goede contactuele eigenschappen? Heb je een uitgesproken interesse en stevige basis in alles wat met IT-Infrastructuur te maken heeft? Ben je gefascineerd door bedrijf kritische applicaties? Dan heeft Elevate People een uitdaging op maat voor jou! Installeren en onderhouden van diverse systemen en software Uitvoeren van de administratieve handelingen hierrond Meewerken aan het automatiseren van taken die momenteel manueel gebeuren Assisteren bij technische realisaties en verzorgen van de nodige installaties en configuraties van hard-en systeemsoftware Op een proactieve en kritische manier de IT-omgeving van de interne klant onderzoeken en het formuleren van nodige verbeteringsvoorstellen Het up-to-date houden van procedures 2de en 3de lijn ondersteuning bieden bij incidenten om zo onderbreking van de werkzaamheden van de eindgebruiker te beperken of voorkomen

 • COMMERCIEEL VASTGOEDMEDEWERKER (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: SURCONNEX

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar commerciële talenten voor ons vastgoedkantoor (www.surbuilt.be). Je hoofdtaak bestaat hoofdzakelijk uit telefonische prospectie, intakegesprekken te voeren bij de klanten thuis met het oog op het binnenhalen van een verkoopopdracht. Je tracht ook uw opgebouwde portefeuille van panden te verkopen. Hierbij wordt u administratief ondersteund door het kantoor.

 • Balieverkoper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

  Type: Vaste Job

  • Met enthousiasme klanten aan de balie ondersteunen alsook degenen die telefonisch contact opnemen. • Op een nauwkeurige wijze orders op een snelle, maar vooral correcte manier verwerken zodat de klant tijdig de juiste goederen ontvangt. • Bestellingen klaarzetten en inputten, leveringen controleren, goederen laden en lossen, stocktellingen uitvoeren en het magazijn netjes houden.

 • Seksuoloog (VARSENARE)

  Regio: VARSENARE

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een seksuoloog. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder een psycholoog, kinderpsychotherapeut en jongerenpsychotherapeut, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!


 • PRAKTIJKTRAINERS ONDERHOUD TUINMACHINES (WEST- EN OOST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: PCLT

  Type: Zelfstandige activiteit

  PROVINCIE WEST- EN OOST-VLAANDEREN Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

 • Senior Android Developers (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  U bent een ervaren Freelance Android Developer? U bent op zoek naar een nieuw uitdagend project? Bedrijf Mijn klant in Gent is op zoek naar Senior Android Developers. Ze maken op maat software voor de automobielindustrie en doen het zeer goed. Voor hun groei te kunnen blijven verzekeren hebben ze natuurlijk extra mensen nodig! Maak deel uit van dit schitterend bedrijf en groei met hen mee! Functiebeschrijving Ontwikkeling van volledig nieuwe Android-applicaties. Onderhoud van de bestaande applicaties. Nauw samenwerken met de back-end developers. Experimenteren met nieuwe technologieën. Jouw kennis Minstens 5 jaar ervaring in Android. Vlot Nederlands & Engels spreken. Vlot overweg kunnen met Android Studio. Kennis van: Kotlin (vereist), Dagger, Retrofit, Picasso,.. Het aanbod Je komt terecht in een enthousiast en getalenteerd team. Een mooie dagelijkse vergoeding naargelang jouw ervaring. Onbeperkte extensiemogelijkheden bij goede resultaten. Kennismaken met mooie technologieën waardoor jouw niveau nog beter wordt. Bij interesse aarzel niet en stuur jouw C.V. via de knop hieronder. Naar mijn mening is dit een heel mooie opportuniteit voor een Android Developer dus informeer zeker eens bij mij!

 • Gentis - Business / Functioneel Analist (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Our client is a leading consultancy company operating throughout the globe. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je voornaamste opdracht is het analyseren en modelleren van datastromen en integraties tussen het nieuwe te implementeren beheer-systeem en diverse externe systemen. In deze analyses breng je de complexe materie terug naar een niveau dat toelaat dat deze snel begrepen kunnen worden door verschillende doelgroepen, zowel ICT als business De huidige systemen worden vervangen en dit moet geïntegreerd worden met de systemen van de klant. Je zult samenwerken met de architecten- de business requirements vertalen in functionele specificaties (use cases) en integratie requirements. De analist moet zich comfortabel voelen bij het leiden van meetings en de deelnemers tot een consensus kunnen brengen. Documenteren van de business requirements Definieren van functionele specificaties Jouw profiel.. Je bent sterk communicatief en in staat om met technische en business mensen samen te werken Je hebt kennis van UML methodologie Je hebt kennis van systemen zoals CRM, order management, facturatie, etc. Je bent stressbestendig, gestructureerd, analytisch en flexibel Je bent Nederlandstalig met een zéér goede kennis van het Engels Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken Je hebt uitstekende probleem oplossende skills Location: omgeving Brussel Duurtijd: 6+ maanden

Zoek naar antwoorden van S.O.B. in sociale netwerken
Look for responds of S.O.B. in social networks

Lees alle opmerkingen voor S.O.B.. Laat een reactie achter voor S.O.B.. S.O.B. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S.O.B.. Leave a respond for S.O.B.. S.O.B. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S.O.B. op de google maps. Adres en contacten S.O.B.
Location of S.O.B. on the google maps. Address and contacts of S.O.B.

Andere gerelateerde bedrijven als come S.O.B. S.O.B.: TRAITEUR VINS'AMOUR | J.C. KOSHI WAZA WEVELGEM | DEMUYNCK TAPIS sa | JEAN LAMBRIX | JOANNES HENSMANS

Other related companies as S.O.B.: TRAITEUR VINS'AMOUR | J.C. KOSHI WAZA WEVELGEM | DEMUYNCK TAPIS sa | JEAN LAMBRIX | JOANNES HENSMANS

S.O.B. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is S.O.B., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08218841552. Het bedrijf S.O.B. bevindt zich op het adres: STARTEL 98; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 365,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 516,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen. Producten gemaakt in S.O.B. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van S.O.B. is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S.O.B. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S.O.B., openstaande posities, locatie van S.O.B. op de kaart.

S.O.B. is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is S.O.B., company assigned to the tax number BE08218841552. The company S.O.B. is located at the address: STARTEL 98; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 365,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 516,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen. Products created in S.O.B. were not found.
The main activity of S.O.B. is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of S.O.B. is not available. You also can look at reviews of S.O.B., open positions, location of S.O.B. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over S.O.B., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S.O.B., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S.O.B., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S.O.B., employees, financial statistics.